Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως, βρε Valder μου, έτσι όπως τα λες, σίγουρα εγώ δεν ανάβω...
Σόρι αλλά ανατρίχιασα...
Εαν εννοείς το πόστ μου υπ' αριθμόν 9 στην προηγούμενη σελίδα, ήταν για να δικαιολογήσω γιατί το θέμα θα μπορούσε να θεωρηθεί τραβηγμένο... Όχι για να ανάψεις! Τι στα κομμάτια ρε γίδι, δε με πιάνεις; Λαπωνικά μιλάω ο άνθρωπος;

Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που με αναβει περισσοτερο γιατί... γκουχ γκουχ... είναι πολύ προσωπικό![]()
Μπορώ να πω όμως ότι με ανάβει γενικώς η μυρωδιά του![]()
Να φανταστώ ότι μαγειρεύεις κάθε μέρα φασολάδα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εαν εννοείς το πόστ μου υπ' αριθμόν 9 στην προηγούμενη σελίδα, ήταν για να δικαιολογήσω γιατί το θέμα θα μπορούσε να θεωρηθεί τραβηγμένο... Όχι για να ανάψεις!
Ναι, μανάρι μου όμορφο, το υπέθεσα ότι δε θα προσπαθούσες να με ρίξεις με το να μιλάς για το "ξέρασμα" του.. καλέ πώς το πες; Ένηγουεη, κατλάβες...!
Έχω γενικά ένα "θέμα" με τέτοια αισθησιακά, και για τη συνταγή φασολάδας της Κουέ να μιλάγαμε, πάλι θα ανατρίχιαζα!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, μανάρι μου όμορφο, το υπέθεσα ότι δε θα προσπαθούσες να με ρίξεις με το να μιλάς για το "ξέρασμα" του.. καλέ πώς το πες; Ένηγουεη, κατλάβες...!
Έχω γενικά ένα "θέμα" με τέτοια αισθησιακά, και για τη συνταγή φασολάδας της Κουέ να μιλάγαμε, πάλι θα ανατρίχιαζα!
Κατα κόσμον "πέος" κούκλα μου... Πέος!

Παω να φαω (Όχι πέος! Αρακά!)

ΥΓ: Ώστε μανάρι μου όμορφο ε; Σε άναψα τελικά...

Κατα κόσμον "πέος" κούκλα μου... Πέος!Κυκλοφορεί σε πολλές ονομασίες, προφέρεται κι εύκολα!
Μπορείς ακόμα να κάνεις και συνειρμό με το MacOS. Πχ. πέOS.
![]()
Παω να φαω (Όχι πέος! Αρακά!)
ΥΓ: Ώστε μανάρι μου όμορφο ε; Σε άναψα τελικά...![]()
Tσαχπίνη μου, είδες ότι άρχισα να μαθαίνω τα Mac και με βοηθάς να συνδυάζω παραγωγικά νέες γνώσεις!!
tsus
Δραστήριο μέλος

βλεπω απαντατε και συγκεκριμενα...οκ λοιπον! να μου ψυθιρισει κατι προστυχο στο αυτι εκπνεοντας λιγη ζεστη ανασα και γλυφοντας το αυτακι. να με αγγιξει σε επιμαχη περιοχη οταν εχει κοσμο γυρω(τρελενομαι!).να γινει μια προστυχη ...λιτσα σε ασχετη φαση της ημερας εκει που κανουμε τελειως ασχετα πραγματα και να ακολουθησει ξεσκισμα στο ορθιο ξαπλωτο καθιστο στα 4 και οτι μπορει να φανταστει ο καθενας.(να γινει το σπιτι ιρακ
)..αυτα μου ερχονται στο μυαλο προς το παρον
![]()
+1

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Α για προσεξε! Δεν θα μου χαλασεις εσυ το θεμα του αυνανισμου, επειδη δεν απαντησαν πολλοι εδω!![]()
χαχαααχαααα..

ωπ! εδώ θα τα χαλάσουμε..σ'αυτό το θέμα,οι γυναικάρες του e-στέκι απάντησαν πολύ πιο ανοιχτά και άνετα,ακόμα κι απ'τους άντρες πιστεύω..Κατα δευτερο, αν δεις, η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι απο αντρες, ενω οι γυναικες συνηθως απαντουν γενικα ή μονο ψηφιζουν (ανωνυμα)

Εννοείται αυτό! με το ζόρι,τίποτα δεν γίνεται..ούτως ή άλλως,το θέμα είναι αρκετά λεπτό,οπότε δεν περίμενα και μεγάλη ανταπόκριση εξ'αρχής..Οπως και να εχει παντως, ο καθενας απανταει οπου νιωθει ανετα. Αν δεν του αρεσει το συγκεκριμενο θεμα, απλα δεν το κανει.

βρε παιδιά,δεν είναι άνοιξα αυτό το θέμα με πορνογραφικές (σόρυΑκομα, στο συγκεκριμενο πρεπει να δημοσιοποιησει μια στιγμη του που μοιραζεται με καποιο ατομο, και ενδεχομενως να θεωρει οτι ο αλλος μπορει να μην συμφωνει με αυτο. Ενω στο θεμα του αυνανισμου, ειναι πιο...ατομικα () τα πραγματα!
![]()

Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως καλέ μου "ανταγωνιστή" επί του "πιο προσωπικού θρεντ"....χεχεεε

tsus
Δραστήριο μέλος

κ να μην πει κατι προστυχο δεν με νοιαζει...αλλα ολη η κινηση ειναι κορυφη!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

δε νομίζω να υπάρχει τίποτα το προσβλητικό σε ό,τι είπε κανείς μέχρι τώρα -με μικρή εξαίρεση τον τρόπο που εκφράστηκε ο Valder σε ορισμένα σημεία-..![]()
Δείξ'τα μου...
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Με όλο το σεβασμό Valderάκο,μπορεί το θέμα μου όντως να είναι λίίίίίίίγο τραβηγμένο,κατά τη δική σου άποψη,αλλά μήπως,λέω μήπως,και οι απαντήσεις σου κυμαίνονται στο επίπεδο του λίίίίίίίίγο τραβηγμένου ορισμένες φορές..?Το ότι κάνω τον παργαλάτσο μου να ξεράσει δεν είναι κάτι σπάνιο ή ασυνήθιστο στον πληθυσμό. Το να σου δαγκώσω την κλειτορίδα για να ανάψω ναι είναι σπάνιο και ασυνήθιστο οπότε καταλαβαίνεις με ποιά προοπτική χαρακτηρίζω το θέμα σου λίιιιγο τραβηγμένο. Άσε που ο άλλος μπορεί να απαντήσει εδω "ανάβω με βρωμόλογα" και όταν πάει στην κοπέλα του να της κόψει καμιά ρώγα για να του σηκωθεί το λιθρίνι.

χμμ..Με πιάνεις ή να σου πω και την δική μου αναψιάρικη ανωμαλία φόρα παρτίδα; Ξέρεις, εγώ δε μασάω, απλά στο άκουσμά της θα κοκκινίσεις κι εσύ και άλλες πολλές εξαίρετες κυρίες στην παρέα μας.![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Με όλο το σεβασμό Valderάκο,μπορεί το θέμα μου όντως να είναι λίίίίίίίγο τραβηγμένο,κατά τη δική σου άποψη,αλλά μήπως,λέω μήπως,και οι απαντήσεις σου κυμαίνονται στο επίπεδο του λίίίίίίίίγο τραβηγμένου ορισμένες φορές..?![]()
Μίλησα για κλειτορίδες στο θέμα του DSL ή της Κουβεντούλας; Εσυ ρωτάς τι μας ανάβει. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένεις και κλειτορίδες κι απ' όλα! Ορίστε ακριβώς τι είπες γιατί νομίζω πως θυμάσαι επιλεκτικά:
Τι είναι αυτό που σας ανάβει περισσότερο πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τον/ην σύντροφό σας..? κάποια κίνηση που κάνει ή κάτι που μπορεί να σας πει και σε χρόνο "ντε τε",να γίνετε "τούρμπο[/COLOR]"..![]()
![]()
Για μένα ερωτική επαφή είναι το σεξ και τούρμπο γίνομαι με κινήσεις και όρους του σεξ. Αν εσυ απαιτείς πιο light εκφράσεις, τότε δεν ξέρεις τι ζητάς από το θέμα σου.

χμμ..δεν έχω καμία διάθεση ν'ακούσω για τις προσωπικές αναψιάρικες "ανωμαλίες" κανενός Valder..εγώ μιλάω για πιο απλά πράγματα,όπως πχ "μόλις βγάλει τα γυαλιά"που είπε το γιδάκι και γενικότερα,όσα έχουν πει μέχρι τώρα,τα οποία δεν νομίζω ότι κινούνται στα πλάισια του πρόστυχου ή προσβλητικού..μάλλον εσύ το πήρες έτσι..
Την ίδια απάντηση όπως ανωτέρω...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Valder και paikths παρακαλώ προσέξτε λίγο τον τρόπο που εκφράζεστε. Το κάθε θέμα που αφορά σεξ μπορεί να συζητηθεί και τόσο κόσμια ώστε να είναι κατάλληλο ακόμα και για παιδιά, και σε στυλ τσόντας. Στο στέκι είναι προτιμότερος ο πρώτος τρόπος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Έρωτας & Σεξ: Ο,τι απορίες έχετε για το σεξ και ντρεπόσασταν να ρωτήσετε.
Προειδοποίηση: Πιθανόν να περιέχει κείμενο ακατάλληλο για ηλικίες κάτω των 18
Άλλη μια διακοσμητική ταμπέλα;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν είναι διακοσμητική, εσύ μάλλον την ερμηνεύεις λάθος.Άλλη μια διακοσμητική ταμπέλα;Καλά ρε Λία, ότι πείς, δικό σου είναι εξάλλου το μέρος...
![]()
VASILISTIMP
Νεοφερμένο μέλος

Β. Τρελα στο βλέμμα
αυτά για αρχή.
vero
Νεοφερμένο μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι είναι αυτό που σας ανάβει περισσότερο πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τον/ην σύντροφό σας..? κάποια κίνηση που κάνει ή κάτι που μπορεί να σας πει και σε χρόνο "ντε τε",να γίνετε "τούρμπο"..![]()
![]()
πολύ ωραία το θέτεις χαχααχχααχ, τούρμπο ,χαχααχ εγώ από τουρμπό το μόνο που ξέρω είναι υπερτροφοδότηση, anyway για να μπω στο θεμα με ανάβουν σε υπερβολικό βαθμό τα περιποιημένα πόδια μιας γυναίκας, ξέρει αυτή.

filakhs
Νεοφερμένο μέλος

tsgiorgos
Νεοφερμένο μέλος

Κάτα την διάρκεια: Η φράση ¨μπήκε κιόλας ο Μάϊς αγάπη μου ;"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.