princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου αρέσει το ότι όλοι περιμένουν από μένα να "ταξινομήσω" τη δουλειά.να τους πω τι θα κάνουν κ.λπ.
Δεν μου αρέσει που όλοι περιμένουν τα πάντα από μένα (συμπεριλαμβανομένου και του "δώσε") και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις ευθύνες μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν και δεν δουλεύω αυτούς τους μήνες για γνωστούς στους περισσότερους σας λόγους (και έχω χάσει αρκετές δουλίτσες απο αυτό)

kleftra
Διάσημο μέλος

Τι δεν μου αρέσει;Σίγουρα το ανύπαρκτο ωράριο και το γεγονός πως δεν μπορώ να φεύγω Σ/Κ.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

Μανωλάκης: Η Γυμναστική και το διάλειμα.
Κάπως έτσι κι εγώ.
Μου αρέσει: Το σχόλασμα
Δε μου αρέσει: ΟΛΑ
Καλά πάμε....

(Είναι πολύ ωραίο το συναίσθμα να ξυπνας το πρωι και να λες: Ωχ πάλι εκεί θα πάω;;;;; ή στην καλύτερη να μη λες τίποτα. Στη χείριστη; Να πάω πάνω, να πάρω τα πράγματά μου και να τους χαιρετήσω όλους.... γκρρρρρρρρ)
mania
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μου αρέσει που το ωράριο τηρείται απαρεγκλίτως.
Δεν μου αρέσει που επειδή είμαι πρόθυμη, κοντεύω να γίνω ο λαλάκας του γραφείου.
Δεν μου αρέσει που δεν συναναστρέφομαι καθόλου κόζμο, βλέπω συνέχεια τα ίδια άτομα (τους συναδέλφους).
soydelsur
Δραστήριο μέλος

Μου αρέσει αυτό που βλέπω να γίνεται..η ιδέα, η περιγραφή με λέξεις και σχέδια και στο τέλος η υλοποίηση. (όοοοολα τα λεφτά αυτό το σημείο)
Δεν μου αρέσει το σπαστό ωράριο.
evouli
Διάσημο μέλος

μου αρεσει το οτι εχω το 8ωρο μου κανονικα και τις γιορτες και αργιες μου (και πολλες φορες και περισσοτερες αργιες δωρο απο την εταιρια)
μου αρεσει το οτι ΚΑΘΕ χρονο παιρνω αυξηση αρκετα μεγαλυτερη απο την κανονικη
μου αρεσει το οτι δεν συναναστρεφομαι με πολλους ασχετους (καθοτι λιγο αντικοινωνικη)
μου αρεσει το οτι τα εχω οργανωσει ΟΛΑ με τον δικο μου τροπο και οχι οπως τα ειχε η προηγουμενη
δεν μου αρεσουν καποιοι συναδελφοι..αλλα τι να κανεις δεν μπορει να τα εχουμε ολα δικα μας..
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

μου αρεσει το γεγονος οτι ασχολουμαι συνεχεια με διαφορετικα πραγματα (βαριεμαι πααααααααααααααρα πολυ ευκολα)
μου αρεσει το οτι εχω το 8ωρο μου κανονικα και τις γιορτες και αργιες μου (και πολλες φορες και περισσοτερες αργιες δωρο απο την εταιρια)
μου αρεσει το οτι ΚΑΘΕ χρονο παιρνω αυξηση αρκετα μεγαλυτερη απο την κανονικη
μου αρεσει το οτι δεν συναναστρεφομαι με πολλους ασχετους (καθοτι λιγο αντικοινωνικη)
μου αρεσει το οτι τα εχω οργανωσει ΟΛΑ με τον δικο μου τροπο και οχι οπως τα ειχε η προηγουμενη
δεν μου αρεσουν καποιοι συναδελφοι..αλλα τι να κανεις δεν μπορει να τα εχουμε ολα δικα μας..
Που είπαμε ότι δουλεύεις να στείλω κι εγώ βιογραφικό;

Που είπαμε ότι δουλεύεις να στείλω κι εγώ βιογραφικό;(όχι, το Θεσσαλονίκη δεν είναι θέμα!
)
Στο μυαλό μου είσαι!!!

evouli
Διάσημο μέλος

Που είπαμε ότι δουλεύεις να στείλω κι εγώ βιογραφικό;(όχι, το Θεσσαλονίκη δεν είναι θέμα!
)
λολ..

Nana
Δραστήριο μέλος

λολ..οι περισσοτερες εταιριες του κλαδου μας ετσι λειτουργουν..
ασε που στην αθήνα εχουν και πολυ περισσοτερες θεσεις.. εδώ ειναι μια θεση σε καθε εταιρια..
![]()
Και πάλι, πού έιπαμε ότι δουλεύεις??? P.m me τον κλάδο σου

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

δε μου αρεσει που ειναι δυσκολο να βρω ακριβως αυτο που θελω γιατι στην ελλαδα ειμαστε πολυ πισω, δεν υπαρχουν υποδομες.
ολα τα αλλα.. βρισκονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Δε μου αρέσει όταν η ψυχική κούραση μου χτυπάει την πόρτα και δεν αντέχω να ακούσω ούτε μια κουβέντα... Εκείνες τις στιγμές απλά προσπαθώ να ηρεμήσω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.