Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τι σας αρέσει περισσότερο στη δουλειά σας;
Η ώρα του σχολάσματος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Τι σας αρέσει περισσότερο στη δουλειά σας;
..η αίσθηση της ελευθερίας..
ας μη ξεχνάμε και τούτο:
Arbeit macht frei
(μτφρ: η εργασία απελευθερώνει)
στην είσοδο του Άουσβιτς...

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σχεδιάζω.. και δεν θα μπορουσα να φανταστω να έκανα κατι αλλο.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μου αρέσει η αίσθηση που έχω πως βοηθάω ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Μου αρέσει που το ωράριο τηρείται απαρεγκλίτως.
Δεν μου αρέσει που επειδή είμαι πρόθυμη, κοντεύω να γίνω ο λαλάκας του γραφείου.
Δεν μου αρέσει που δεν συναναστρέφομαι καθόλου κόζμο, βλέπω συνέχεια τα ίδια άτομα (τους συναδέλφους).
Επειδή στο μεταξύ άλλαξα δουλειά.. στη νέα δουλειά μου αρέσει που συναναστρέφομαι πολύ κοζμο, που κάθε μέρα μαθαίνω νέα πράγματα και ακόμα και παρόμοια περίπτωση να μου τύχει δεν θα είναι ποτέ ακριβώς η ίδια και που μπορώ θεωρητικά να αλλάξω την ζωή κάποιου ή να την διατηρήσω σε καλά επίπεδα..

Δεν μου αρέσει η έλλειψη ωραρίου, γιατί δυσκολεύομαι πολύ να κάνω πράγματα εκτός δουλειάς.
ektoras
Νεοφερμένο μέλος

Stratos7
Εκκολαπτόμενο μέλος

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.