Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:06 Ο Guest 186240: #181 04-02-17 13:06 Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν πρέπει να απομακρυνόμαστε απο τη εκκλησία βλέποντας αυτά που προβάλουν στην τηλεόραση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποια επίσημη καταδίκη ή αντίδραση της εκκλησίας που δεν ξέρω? Αν δεν υπάρχει τότε δεδομένου πως ο μητροπολίτης εκπροσωπεί την εκκλησία τα παραπάνω είναι ότι πρεσβεύει η εκκλησία. Η εκκλησία σας εύχεται το 1122 να είναι χαρούμενο και κυρίως με αγάπη προς τον πλησίον σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:02 Ο DarthFederer: #182 05-02-17 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ πάλι να ρωτήσω, γιατί τόσες δεκαετίες δεν υπήρχε μάθημα σεξουαλικής αγωγής και τώρα ξαφνικά θέλουν να το προσθέσουν στο πρόγραμμα; Click για ανάπτυξη... Γιατι σεξ κανουμε μονο για αναπαραγωγη του ειδους, αντε, αντιχριστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 18 Απριλίου 2017 στις 16:57 Η Stitchpunk: #183 18-04-17 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ πάλι να ρωτήσω, γιατί τόσες δεκαετίες δεν υπήρχε μάθημα σεξουαλικής αγωγής και τώρα ξαφνικά θέλουν να το προσθέσουν στο πρόγραμμα; Click για ανάπτυξη... Για να σταματήσουν οι έφηβοι να έχουν αποριες όπως "με το στοματικο μενεις έγκυος?" Το ιντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες αποριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 00:36 Ο Klaus έγραψε: #184 19-04-17 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Helium: Για να σταματήσουν οι έφηβοι να έχουν αποριες όπως "με το στοματικο μενεις έγκυος?" Το ιντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες αποριες! Click για ανάπτυξη... Και γιατί όσοι δεν ρωτάνε κάτι παθαίνουν ή πάσχουν από στιγμιαία λάθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Weird-bunny Νεοφερμένο μέλος Η Weird-bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 01:17 Η Weird-bunny: #185 01-05-17 01:17 οταν δεν εχεις υπαρξει να σου αρεσει ατομο του ιδιου φυλου, ομως εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να κανεις κατι αν σου δωθει ευκαιρια, τι εισαι? Στο πολ δηλωσα κουμπακιας και ειμαι περηφανη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 02:11 Ο DarthFederer: #186 01-05-17 02:11 Bi-curious. Κι ειναι πολλες κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:17 Ο Αρκτούρος: #187 27-02-18 16:17 Bi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Happily.Motionless Εκκολαπτόμενο μέλος Η Happily.Motionless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2018 στις 10:41 Η Happily.Motionless: #188 09-03-18 10:41 Μμμμμ .... Αγαπη απο ναιλον, θελω ταραχη με αντρες κι πανικο με γυναικες Κοινως αμφιφυλοφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 21:56 Η Zilda έγραψε: #189 10-04-18 21:56 Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: δεν πρέπει να απομακρυνόμαστε απο τη εκκλησία βλέποντας αυτά που προβάλουν στην τηλεόραση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχει κάποια επίσημη καταδίκη ή αντίδραση της εκκλησίας που δεν ξέρω? Αν δεν υπάρχει τότε δεδομένου πως ο μητροπολίτης εκπροσωπεί την εκκλησία τα παραπάνω είναι ότι πρεσβεύει η εκκλησία. Η εκκλησία σας εύχεται το 1122 να είναι χαρούμενο και κυρίως με αγάπη προς τον πλησίον σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:02 Ο DarthFederer: #182 05-02-17 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ πάλι να ρωτήσω, γιατί τόσες δεκαετίες δεν υπήρχε μάθημα σεξουαλικής αγωγής και τώρα ξαφνικά θέλουν να το προσθέσουν στο πρόγραμμα; Click για ανάπτυξη... Γιατι σεξ κανουμε μονο για αναπαραγωγη του ειδους, αντε, αντιχριστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 18 Απριλίου 2017 στις 16:57 Η Stitchpunk: #183 18-04-17 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ πάλι να ρωτήσω, γιατί τόσες δεκαετίες δεν υπήρχε μάθημα σεξουαλικής αγωγής και τώρα ξαφνικά θέλουν να το προσθέσουν στο πρόγραμμα; Click για ανάπτυξη... Για να σταματήσουν οι έφηβοι να έχουν αποριες όπως "με το στοματικο μενεις έγκυος?" Το ιντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες αποριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 00:36 Ο Klaus έγραψε: #184 19-04-17 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Helium: Για να σταματήσουν οι έφηβοι να έχουν αποριες όπως "με το στοματικο μενεις έγκυος?" Το ιντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες αποριες! Click για ανάπτυξη... Και γιατί όσοι δεν ρωτάνε κάτι παθαίνουν ή πάσχουν από στιγμιαία λάθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Weird-bunny Νεοφερμένο μέλος Η Weird-bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 01:17 Η Weird-bunny: #185 01-05-17 01:17 οταν δεν εχεις υπαρξει να σου αρεσει ατομο του ιδιου φυλου, ομως εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να κανεις κατι αν σου δωθει ευκαιρια, τι εισαι? Στο πολ δηλωσα κουμπακιας και ειμαι περηφανη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 02:11 Ο DarthFederer: #186 01-05-17 02:11 Bi-curious. Κι ειναι πολλες κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:17 Ο Αρκτούρος: #187 27-02-18 16:17 Bi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Happily.Motionless Εκκολαπτόμενο μέλος Η Happily.Motionless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2018 στις 10:41 Η Happily.Motionless: #188 09-03-18 10:41 Μμμμμ .... Αγαπη απο ναιλον, θελω ταραχη με αντρες κι πανικο με γυναικες Κοινως αμφιφυλοφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 21:56 Η Zilda έγραψε: #189 10-04-18 21:56 Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ πάλι να ρωτήσω, γιατί τόσες δεκαετίες δεν υπήρχε μάθημα σεξουαλικής αγωγής και τώρα ξαφνικά θέλουν να το προσθέσουν στο πρόγραμμα; Click για ανάπτυξη... Γιατι σεξ κανουμε μονο για αναπαραγωγη του ειδους, αντε, αντιχριστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 18 Απριλίου 2017 στις 16:57 Η Stitchpunk: #183 18-04-17 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ πάλι να ρωτήσω, γιατί τόσες δεκαετίες δεν υπήρχε μάθημα σεξουαλικής αγωγής και τώρα ξαφνικά θέλουν να το προσθέσουν στο πρόγραμμα; Click για ανάπτυξη... Για να σταματήσουν οι έφηβοι να έχουν αποριες όπως "με το στοματικο μενεις έγκυος?" Το ιντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες αποριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 00:36 Ο Klaus έγραψε: #184 19-04-17 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Helium: Για να σταματήσουν οι έφηβοι να έχουν αποριες όπως "με το στοματικο μενεις έγκυος?" Το ιντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες αποριες! Click για ανάπτυξη... Και γιατί όσοι δεν ρωτάνε κάτι παθαίνουν ή πάσχουν από στιγμιαία λάθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Weird-bunny Νεοφερμένο μέλος Η Weird-bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 01:17 Η Weird-bunny: #185 01-05-17 01:17 οταν δεν εχεις υπαρξει να σου αρεσει ατομο του ιδιου φυλου, ομως εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να κανεις κατι αν σου δωθει ευκαιρια, τι εισαι? Στο πολ δηλωσα κουμπακιας και ειμαι περηφανη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 02:11 Ο DarthFederer: #186 01-05-17 02:11 Bi-curious. Κι ειναι πολλες κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:17 Ο Αρκτούρος: #187 27-02-18 16:17 Bi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Happily.Motionless Εκκολαπτόμενο μέλος Η Happily.Motionless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2018 στις 10:41 Η Happily.Motionless: #188 09-03-18 10:41 Μμμμμ .... Αγαπη απο ναιλον, θελω ταραχη με αντρες κι πανικο με γυναικες Κοινως αμφιφυλοφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 21:56 Η Zilda έγραψε: #189 10-04-18 21:56 Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Εγώ πάλι να ρωτήσω, γιατί τόσες δεκαετίες δεν υπήρχε μάθημα σεξουαλικής αγωγής και τώρα ξαφνικά θέλουν να το προσθέσουν στο πρόγραμμα; Click για ανάπτυξη... Για να σταματήσουν οι έφηβοι να έχουν αποριες όπως "με το στοματικο μενεις έγκυος?" Το ιντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες αποριες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 19 Απριλίου 2017 στις 00:36 Ο Klaus έγραψε: #184 19-04-17 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Helium: Για να σταματήσουν οι έφηβοι να έχουν αποριες όπως "με το στοματικο μενεις έγκυος?" Το ιντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες αποριες! Click για ανάπτυξη... Και γιατί όσοι δεν ρωτάνε κάτι παθαίνουν ή πάσχουν από στιγμιαία λάθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Weird-bunny Νεοφερμένο μέλος Η Weird-bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 01:17 Η Weird-bunny: #185 01-05-17 01:17 οταν δεν εχεις υπαρξει να σου αρεσει ατομο του ιδιου φυλου, ομως εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να κανεις κατι αν σου δωθει ευκαιρια, τι εισαι? Στο πολ δηλωσα κουμπακιας και ειμαι περηφανη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 02:11 Ο DarthFederer: #186 01-05-17 02:11 Bi-curious. Κι ειναι πολλες κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:17 Ο Αρκτούρος: #187 27-02-18 16:17 Bi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Happily.Motionless Εκκολαπτόμενο μέλος Η Happily.Motionless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2018 στις 10:41 Η Happily.Motionless: #188 09-03-18 10:41 Μμμμμ .... Αγαπη απο ναιλον, θελω ταραχη με αντρες κι πανικο με γυναικες Κοινως αμφιφυλοφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 21:56 Η Zilda έγραψε: #189 10-04-18 21:56 Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helium: Για να σταματήσουν οι έφηβοι να έχουν αποριες όπως "με το στοματικο μενεις έγκυος?" Το ιντερνετ είναι γεμάτο τέτοιες αποριες! Click για ανάπτυξη... Και γιατί όσοι δεν ρωτάνε κάτι παθαίνουν ή πάσχουν από στιγμιαία λάθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Weird-bunny Νεοφερμένο μέλος Η Weird-bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 01:17 Η Weird-bunny: #185 01-05-17 01:17 οταν δεν εχεις υπαρξει να σου αρεσει ατομο του ιδιου φυλου, ομως εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να κανεις κατι αν σου δωθει ευκαιρια, τι εισαι? Στο πολ δηλωσα κουμπακιας και ειμαι περηφανη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 02:11 Ο DarthFederer: #186 01-05-17 02:11 Bi-curious. Κι ειναι πολλες κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:17 Ο Αρκτούρος: #187 27-02-18 16:17 Bi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Happily.Motionless Εκκολαπτόμενο μέλος Η Happily.Motionless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2018 στις 10:41 Η Happily.Motionless: #188 09-03-18 10:41 Μμμμμ .... Αγαπη απο ναιλον, θελω ταραχη με αντρες κι πανικο με γυναικες Κοινως αμφιφυλοφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 21:56 Η Zilda έγραψε: #189 10-04-18 21:56 Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οταν δεν εχεις υπαρξει να σου αρεσει ατομο του ιδιου φυλου, ομως εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να κανεις κατι αν σου δωθει ευκαιρια, τι εισαι? Στο πολ δηλωσα κουμπακιας και ειμαι περηφανη για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 1 Μαΐου 2017 στις 02:11 Ο DarthFederer: #186 01-05-17 02:11 Bi-curious. Κι ειναι πολλες κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:17 Ο Αρκτούρος: #187 27-02-18 16:17 Bi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Happily.Motionless Εκκολαπτόμενο μέλος Η Happily.Motionless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2018 στις 10:41 Η Happily.Motionless: #188 09-03-18 10:41 Μμμμμ .... Αγαπη απο ναιλον, θελω ταραχη με αντρες κι πανικο με γυναικες Κοινως αμφιφυλοφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 21:56 Η Zilda έγραψε: #189 10-04-18 21:56 Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bi-curious. Κι ειναι πολλες κοπελες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:17 Ο Αρκτούρος: #187 27-02-18 16:17 Bi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Happily.Motionless Εκκολαπτόμενο μέλος Η Happily.Motionless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2018 στις 10:41 Η Happily.Motionless: #188 09-03-18 10:41 Μμμμμ .... Αγαπη απο ναιλον, θελω ταραχη με αντρες κι πανικο με γυναικες Κοινως αμφιφυλοφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 21:56 Η Zilda έγραψε: #189 10-04-18 21:56 Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Happily.Motionless Εκκολαπτόμενο μέλος Η Happily.Motionless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2018 στις 10:41 Η Happily.Motionless: #188 09-03-18 10:41 Μμμμμ .... Αγαπη απο ναιλον, θελω ταραχη με αντρες κι πανικο με γυναικες Κοινως αμφιφυλοφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 21:56 Η Zilda έγραψε: #189 10-04-18 21:56 Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μμμμμ .... Αγαπη απο ναιλον, θελω ταραχη με αντρες κι πανικο με γυναικες Κοινως αμφιφυλοφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 21:56 Η Zilda έγραψε: #189 10-04-18 21:56 Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι str8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 10 Απριλίου 2018 στις 22:03 Ο American Economist: #190 10-04-18 22:03 Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετερόφυλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2018 στις 17:55 Ο papas έγραψε: #191 25-11-18 17:55 Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λολ παρότι είμαι μέλος απ΄το 2007 στο ischool δεν είχα μπει ποτέ σ' αυτό το ποστ. Ομοφυλόφιλος, με κάποιες bi-τάσεις ορισμένες φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:18 Η New member: #192 21-06-20 01:18 Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασέξουαλ! Ποιά η διαφορά του/της "κουμπάκια" από τον/την/το πανσέξουαλ; :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:26 Ο Guest 209912: #193 21-06-20 01:26 Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Δεν έχεις ερωτικες επιθυμίες, ούτε καν αυτόικανοποίησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 01:46 Η New member: #194 21-06-20 01:46 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ο πανσεξουαλ γαμαει τα πάντα, ο κουμπάκιας μόνο κουμπιά. Click για ανάπτυξη... Ξέρω τί εστί πανσέξουαλ, το "κουμπάκιας" με σκάλωσε και το εξέλαβα ως το άτομο που "κουμπώνει" με όλα. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Οταν λες ασεξουαλ τι εννοείς ακριβώς; Δεν έχεις νιώσεις ποτέ ερωτική έλξη για κανένα άτομο; Click για ανάπτυξη... Ο όρος ασέξουαλ είναι πολύ γενικός (και) στην περίπτωσή μου. Σαφώς και έχω νιώσει ερωτική και - κυρίως όμως - ρομαντική έλξη για άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά είτε ήταν αδύναμη (η ερωτική έλξη/επιθυμία/whatever) και σπάνια είτε σύντομη. Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ούτε καν αυτόικανοποίησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
uni77 Δραστήριο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2020 στις 08:08 Η uni77 έγραψε: #195 21-06-20 08:08 +++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
+++ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:14 Η Agaphbou έγραψε: #196 29-06-20 09:14 Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.280 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:40 Η Himela έγραψε: #197 29-06-20 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:53 Η Agaphbou έγραψε: #198 29-06-20 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem AggelikiGr Viedo Wonderkid User2350 American Economist Joji Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Alma Libre Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε θα έβαζα ταμπέλα γιατί η σεξουαλικότητα έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα. Click για ανάπτυξη... Επομένως; Για σένα θα ήταν το ένα και το αυτό με το να μην είχε αυτή την εμπειρία γιατί είναι απλώς 1 φορά ή θα έλεγες ότι, αν μη τι άλλο, δεν είναι στρειτ, αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.889 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 09:55 Ο American Economist: #199 29-06-20 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Θεωρείτε μια γυναίκα που πάει 1 φορά με γυναίκα για την εμπειρία, ως λεσβια ή bi? Αντίστοιχα, αν ένας άντρας πάει με άντρα 1 φορά, θα τον λέγατε γκει; Γιατί; Click για ανάπτυξη... Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2020 στις 10:09 Η Agaphbou έγραψε: #200 29-06-20 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ναι εγώ θα το έλεγα.Οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά επειδή έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον δε θα τον/την θεωρούσα 100% στρειτ. Το ρωτάω γιατί βλέπω πολλές φορές στη δυτική κουλτούρα να θεωρείται ότι το φιλί (ή και κάτι παραπάνω) γυναίκας με γυναίκα είναι απλά για την εμπειρία που δε σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ στην περίπτωση των ανδρών θεωρείται κατευθείαν ένδειξη ομοφυλοφιλίας. Και σκέφτομαι κι απ' τον εαυτό μου ότι, αφενός σαν θεωρητική κι αφηρημένη σκέψη μπορεί να μη μου φαίνεται big deal να πάω με γυναίκα, αφετέρου στην πράξη δεν έχω βρει ποτέ ούτε μία γυναίκα που να θεωρώ ότι με ελκύει και θα την άφηνα έστω να με φιλήσει. Φυσικά δε μιλάω για περιπτώσεις που δυο φίλες κάνουν κάτι για να προκαλέσουν έναν άντρα, χωρίς να αισθάνονται έλξη μεταξύ τους (πράγμα που ποτέ μου δεν κατάλαβα, αλλά ξέρω πως συμβαίνει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.