cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2006 στις 13:41 Ο cuto έγραψε: #41 03-03-06 13:41 Ούτως η άλλως μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει και 35 ετεροφιλόφυλοι αλλά δεν έχουν σχολιάσει όλοι τους. Click για ανάπτυξη... κ ειμαι ενας απ' αυτους. Όσοι και να δουλώσουν ακόμα ομοφιλόφυλοι ή bi δεν πιστεύω να στιγματιστούν. Click για ανάπτυξη... καλα αυτο εννοειται...προσωπικα απο τη στιγμη που ο αλλος ειναι ενταξει ατομο,δεν εχω προβλημα οτι κ να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:53 Ο The Stand: #42 06-03-06 19:53 Ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 02:29 Η stupid bitch: #43 11-03-06 02:29 ρίχνω την ψήφο μου στους άντρεςςςςς...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 19:51 Η lilith έγραψε: #44 12-03-06 19:51 Μου αρέσουν οι άντρες..., είμαι ετεροφυλόφιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:37 Ο epote έγραψε: #45 13-03-06 13:37 η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:44 Η Resident Evil: #46 13-03-06 13:44 Αρχική Δημοσίευση από epote: η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Στο θέμα που ανέφερες τώρα... Eγώ εδώ έχω ψηφίσει ετεροφυλόφιλη οκ? Είχα πέρσι σε κάτι εργαστήρια που έκανα 2 κοριτσάκια (πιτσιρίκες 1ο εξάμηνο) τα οποία ήταν και τα δύο κουκλάκια!!! Στο γραφείο μου επάνω στο πανεπιστήμιο είχα πάρει τα αυτιά στα παιδιά εκεί για αυτά τα "αγγελάκια" που είχε τύχει να έχω στο μάθημα. Ειλικρινά σου μιλάω είχα ξετρελάθει! Ουδέποτε όμως ενδιαφέρθηκα ερωτικά -με την έννοια που μου βγαίνει για τους άντρες- ούτε για τα 2 "αγγελάκια" μου ούτε για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ναι, όμως, τις συγκερκιμένες 2 κοπέλες τις έβρισκα πανέμορφες και μου βγάζαν (ως μεγλυτερή τους) αισθήματα...προστασίας ας πούμε! Τι, με κάνει αμφιφυλόφιλη αυτό δλδ? Η κ αν ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός της αμφιφιλοφιλίας τότε ναι οκ, είμαι αμφιφιλόφιλη και δεν με πειράζει κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2006 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 15:03 Ο epote έγραψε: #47 13-03-06 15:03 Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Click για ανάπτυξη... doh...Καλυτερα να σου βγει το ματι...Οκ το 55% των ανθρωπων ειναι αμφιφυλοφυλοι (βασικα το 5-10% μονο ειναι αμοιγος ετερο-) οχι δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το ερωτημα ειναι "ειχες ποτε φαντασιοσεις ιδιου φυλου?". η ακομα περισοτερο, θα σε πειραζε να βρεθεις σε σεξουαλικη περυπτικη με ενα ατομο του ιδιου φυλου (και τον φιλο σου πχ η κατι αναλογο...) η κλιμακα του Κινσευ ηταν ως εξις 0-αμοιγος ετεροφυλοφιλος 1-Κυριος ετεροφυλοφιλος με οποιοδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα αμοιγος περιστασιακη 2-κυριος ετεροφυλοφυλος με οποιαδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα οχι ομοιγος περιστασιακη 3-αμφιφιλοφιλος 4-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικηδραστηριοτητα οχι αμοιγος περιστασιακη 5-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικη δραστηριοτητα περιστασιακη 6-αμοιγος ομοφυλοφιλος οι περισοτεροι ανθρωποι ειναι αναμεσα στο 1-2 ασχετα αν σε "ανοιχτα χαρτια" δηλωνουν 0 η 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 20:02 Η Subject to change: #48 13-03-06 20:02 Επειδή ο Kinsey είναι ΤΡΕΛΟ RESPECT η παλιά δημοσκόπηση διαγράφηκε και προστέθηκε η πιο ακριβής, στην κλίμακα του Kinsey PS: Δραστηριότητα = ακόμα και φαντασιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:25 Ο Covenant έγραψε: #49 14-03-06 18:25 Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούτως η άλλως μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει και 35 ετεροφιλόφυλοι αλλά δεν έχουν σχολιάσει όλοι τους. Click για ανάπτυξη... κ ειμαι ενας απ' αυτους. Όσοι και να δουλώσουν ακόμα ομοφιλόφυλοι ή bi δεν πιστεύω να στιγματιστούν. Click για ανάπτυξη... καλα αυτο εννοειται...προσωπικα απο τη στιγμη που ο αλλος ειναι ενταξει ατομο,δεν εχω προβλημα οτι κ να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2006 στις 19:53 Ο The Stand: #42 06-03-06 19:53 Ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 02:29 Η stupid bitch: #43 11-03-06 02:29 ρίχνω την ψήφο μου στους άντρεςςςςς...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 19:51 Η lilith έγραψε: #44 12-03-06 19:51 Μου αρέσουν οι άντρες..., είμαι ετεροφυλόφιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:37 Ο epote έγραψε: #45 13-03-06 13:37 η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:44 Η Resident Evil: #46 13-03-06 13:44 Αρχική Δημοσίευση από epote: η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Στο θέμα που ανέφερες τώρα... Eγώ εδώ έχω ψηφίσει ετεροφυλόφιλη οκ? Είχα πέρσι σε κάτι εργαστήρια που έκανα 2 κοριτσάκια (πιτσιρίκες 1ο εξάμηνο) τα οποία ήταν και τα δύο κουκλάκια!!! Στο γραφείο μου επάνω στο πανεπιστήμιο είχα πάρει τα αυτιά στα παιδιά εκεί για αυτά τα "αγγελάκια" που είχε τύχει να έχω στο μάθημα. Ειλικρινά σου μιλάω είχα ξετρελάθει! Ουδέποτε όμως ενδιαφέρθηκα ερωτικά -με την έννοια που μου βγαίνει για τους άντρες- ούτε για τα 2 "αγγελάκια" μου ούτε για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ναι, όμως, τις συγκερκιμένες 2 κοπέλες τις έβρισκα πανέμορφες και μου βγάζαν (ως μεγλυτερή τους) αισθήματα...προστασίας ας πούμε! Τι, με κάνει αμφιφυλόφιλη αυτό δλδ? Η κ αν ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός της αμφιφιλοφιλίας τότε ναι οκ, είμαι αμφιφιλόφιλη και δεν με πειράζει κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2006 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 15:03 Ο epote έγραψε: #47 13-03-06 15:03 Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Click για ανάπτυξη... doh...Καλυτερα να σου βγει το ματι...Οκ το 55% των ανθρωπων ειναι αμφιφυλοφυλοι (βασικα το 5-10% μονο ειναι αμοιγος ετερο-) οχι δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το ερωτημα ειναι "ειχες ποτε φαντασιοσεις ιδιου φυλου?". η ακομα περισοτερο, θα σε πειραζε να βρεθεις σε σεξουαλικη περυπτικη με ενα ατομο του ιδιου φυλου (και τον φιλο σου πχ η κατι αναλογο...) η κλιμακα του Κινσευ ηταν ως εξις 0-αμοιγος ετεροφυλοφιλος 1-Κυριος ετεροφυλοφιλος με οποιοδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα αμοιγος περιστασιακη 2-κυριος ετεροφυλοφυλος με οποιαδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα οχι ομοιγος περιστασιακη 3-αμφιφιλοφιλος 4-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικηδραστηριοτητα οχι αμοιγος περιστασιακη 5-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικη δραστηριοτητα περιστασιακη 6-αμοιγος ομοφυλοφιλος οι περισοτεροι ανθρωποι ειναι αναμεσα στο 1-2 ασχετα αν σε "ανοιχτα χαρτια" δηλωνουν 0 η 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 20:02 Η Subject to change: #48 13-03-06 20:02 Επειδή ο Kinsey είναι ΤΡΕΛΟ RESPECT η παλιά δημοσκόπηση διαγράφηκε και προστέθηκε η πιο ακριβής, στην κλίμακα του Kinsey PS: Δραστηριότητα = ακόμα και φαντασιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:25 Ο Covenant έγραψε: #49 14-03-06 18:25 Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2006 στις 02:29 Η stupid bitch: #43 11-03-06 02:29 ρίχνω την ψήφο μου στους άντρεςςςςς...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 19:51 Η lilith έγραψε: #44 12-03-06 19:51 Μου αρέσουν οι άντρες..., είμαι ετεροφυλόφιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:37 Ο epote έγραψε: #45 13-03-06 13:37 η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:44 Η Resident Evil: #46 13-03-06 13:44 Αρχική Δημοσίευση από epote: η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Στο θέμα που ανέφερες τώρα... Eγώ εδώ έχω ψηφίσει ετεροφυλόφιλη οκ? Είχα πέρσι σε κάτι εργαστήρια που έκανα 2 κοριτσάκια (πιτσιρίκες 1ο εξάμηνο) τα οποία ήταν και τα δύο κουκλάκια!!! Στο γραφείο μου επάνω στο πανεπιστήμιο είχα πάρει τα αυτιά στα παιδιά εκεί για αυτά τα "αγγελάκια" που είχε τύχει να έχω στο μάθημα. Ειλικρινά σου μιλάω είχα ξετρελάθει! Ουδέποτε όμως ενδιαφέρθηκα ερωτικά -με την έννοια που μου βγαίνει για τους άντρες- ούτε για τα 2 "αγγελάκια" μου ούτε για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ναι, όμως, τις συγκερκιμένες 2 κοπέλες τις έβρισκα πανέμορφες και μου βγάζαν (ως μεγλυτερή τους) αισθήματα...προστασίας ας πούμε! Τι, με κάνει αμφιφυλόφιλη αυτό δλδ? Η κ αν ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός της αμφιφιλοφιλίας τότε ναι οκ, είμαι αμφιφιλόφιλη και δεν με πειράζει κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2006 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 15:03 Ο epote έγραψε: #47 13-03-06 15:03 Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Click για ανάπτυξη... doh...Καλυτερα να σου βγει το ματι...Οκ το 55% των ανθρωπων ειναι αμφιφυλοφυλοι (βασικα το 5-10% μονο ειναι αμοιγος ετερο-) οχι δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το ερωτημα ειναι "ειχες ποτε φαντασιοσεις ιδιου φυλου?". η ακομα περισοτερο, θα σε πειραζε να βρεθεις σε σεξουαλικη περυπτικη με ενα ατομο του ιδιου φυλου (και τον φιλο σου πχ η κατι αναλογο...) η κλιμακα του Κινσευ ηταν ως εξις 0-αμοιγος ετεροφυλοφιλος 1-Κυριος ετεροφυλοφιλος με οποιοδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα αμοιγος περιστασιακη 2-κυριος ετεροφυλοφυλος με οποιαδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα οχι ομοιγος περιστασιακη 3-αμφιφιλοφιλος 4-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικηδραστηριοτητα οχι αμοιγος περιστασιακη 5-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικη δραστηριοτητα περιστασιακη 6-αμοιγος ομοφυλοφιλος οι περισοτεροι ανθρωποι ειναι αναμεσα στο 1-2 ασχετα αν σε "ανοιχτα χαρτια" δηλωνουν 0 η 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 20:02 Η Subject to change: #48 13-03-06 20:02 Επειδή ο Kinsey είναι ΤΡΕΛΟ RESPECT η παλιά δημοσκόπηση διαγράφηκε και προστέθηκε η πιο ακριβής, στην κλίμακα του Kinsey PS: Δραστηριότητα = ακόμα και φαντασιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:25 Ο Covenant έγραψε: #49 14-03-06 18:25 Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρίχνω την ψήφο μου στους άντρεςςςςς...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2006 στις 19:51 Η lilith έγραψε: #44 12-03-06 19:51 Μου αρέσουν οι άντρες..., είμαι ετεροφυλόφιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:37 Ο epote έγραψε: #45 13-03-06 13:37 η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:44 Η Resident Evil: #46 13-03-06 13:44 Αρχική Δημοσίευση από epote: η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Στο θέμα που ανέφερες τώρα... Eγώ εδώ έχω ψηφίσει ετεροφυλόφιλη οκ? Είχα πέρσι σε κάτι εργαστήρια που έκανα 2 κοριτσάκια (πιτσιρίκες 1ο εξάμηνο) τα οποία ήταν και τα δύο κουκλάκια!!! Στο γραφείο μου επάνω στο πανεπιστήμιο είχα πάρει τα αυτιά στα παιδιά εκεί για αυτά τα "αγγελάκια" που είχε τύχει να έχω στο μάθημα. Ειλικρινά σου μιλάω είχα ξετρελάθει! Ουδέποτε όμως ενδιαφέρθηκα ερωτικά -με την έννοια που μου βγαίνει για τους άντρες- ούτε για τα 2 "αγγελάκια" μου ούτε για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ναι, όμως, τις συγκερκιμένες 2 κοπέλες τις έβρισκα πανέμορφες και μου βγάζαν (ως μεγλυτερή τους) αισθήματα...προστασίας ας πούμε! Τι, με κάνει αμφιφυλόφιλη αυτό δλδ? Η κ αν ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός της αμφιφιλοφιλίας τότε ναι οκ, είμαι αμφιφιλόφιλη και δεν με πειράζει κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2006 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 15:03 Ο epote έγραψε: #47 13-03-06 15:03 Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Click για ανάπτυξη... doh...Καλυτερα να σου βγει το ματι...Οκ το 55% των ανθρωπων ειναι αμφιφυλοφυλοι (βασικα το 5-10% μονο ειναι αμοιγος ετερο-) οχι δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το ερωτημα ειναι "ειχες ποτε φαντασιοσεις ιδιου φυλου?". η ακομα περισοτερο, θα σε πειραζε να βρεθεις σε σεξουαλικη περυπτικη με ενα ατομο του ιδιου φυλου (και τον φιλο σου πχ η κατι αναλογο...) η κλιμακα του Κινσευ ηταν ως εξις 0-αμοιγος ετεροφυλοφιλος 1-Κυριος ετεροφυλοφιλος με οποιοδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα αμοιγος περιστασιακη 2-κυριος ετεροφυλοφυλος με οποιαδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα οχι ομοιγος περιστασιακη 3-αμφιφιλοφιλος 4-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικηδραστηριοτητα οχι αμοιγος περιστασιακη 5-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικη δραστηριοτητα περιστασιακη 6-αμοιγος ομοφυλοφιλος οι περισοτεροι ανθρωποι ειναι αναμεσα στο 1-2 ασχετα αν σε "ανοιχτα χαρτια" δηλωνουν 0 η 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 20:02 Η Subject to change: #48 13-03-06 20:02 Επειδή ο Kinsey είναι ΤΡΕΛΟ RESPECT η παλιά δημοσκόπηση διαγράφηκε και προστέθηκε η πιο ακριβής, στην κλίμακα του Kinsey PS: Δραστηριότητα = ακόμα και φαντασιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:25 Ο Covenant έγραψε: #49 14-03-06 18:25 Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσουν οι άντρες..., είμαι ετεροφυλόφιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:37 Ο epote έγραψε: #45 13-03-06 13:37 η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:44 Η Resident Evil: #46 13-03-06 13:44 Αρχική Δημοσίευση από epote: η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Στο θέμα που ανέφερες τώρα... Eγώ εδώ έχω ψηφίσει ετεροφυλόφιλη οκ? Είχα πέρσι σε κάτι εργαστήρια που έκανα 2 κοριτσάκια (πιτσιρίκες 1ο εξάμηνο) τα οποία ήταν και τα δύο κουκλάκια!!! Στο γραφείο μου επάνω στο πανεπιστήμιο είχα πάρει τα αυτιά στα παιδιά εκεί για αυτά τα "αγγελάκια" που είχε τύχει να έχω στο μάθημα. Ειλικρινά σου μιλάω είχα ξετρελάθει! Ουδέποτε όμως ενδιαφέρθηκα ερωτικά -με την έννοια που μου βγαίνει για τους άντρες- ούτε για τα 2 "αγγελάκια" μου ούτε για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ναι, όμως, τις συγκερκιμένες 2 κοπέλες τις έβρισκα πανέμορφες και μου βγάζαν (ως μεγλυτερή τους) αισθήματα...προστασίας ας πούμε! Τι, με κάνει αμφιφυλόφιλη αυτό δλδ? Η κ αν ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός της αμφιφιλοφιλίας τότε ναι οκ, είμαι αμφιφιλόφιλη και δεν με πειράζει κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2006 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 15:03 Ο epote έγραψε: #47 13-03-06 15:03 Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Click για ανάπτυξη... doh...Καλυτερα να σου βγει το ματι...Οκ το 55% των ανθρωπων ειναι αμφιφυλοφυλοι (βασικα το 5-10% μονο ειναι αμοιγος ετερο-) οχι δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το ερωτημα ειναι "ειχες ποτε φαντασιοσεις ιδιου φυλου?". η ακομα περισοτερο, θα σε πειραζε να βρεθεις σε σεξουαλικη περυπτικη με ενα ατομο του ιδιου φυλου (και τον φιλο σου πχ η κατι αναλογο...) η κλιμακα του Κινσευ ηταν ως εξις 0-αμοιγος ετεροφυλοφιλος 1-Κυριος ετεροφυλοφιλος με οποιοδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα αμοιγος περιστασιακη 2-κυριος ετεροφυλοφυλος με οποιαδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα οχι ομοιγος περιστασιακη 3-αμφιφιλοφιλος 4-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικηδραστηριοτητα οχι αμοιγος περιστασιακη 5-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικη δραστηριοτητα περιστασιακη 6-αμοιγος ομοφυλοφιλος οι περισοτεροι ανθρωποι ειναι αναμεσα στο 1-2 ασχετα αν σε "ανοιχτα χαρτια" δηλωνουν 0 η 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 20:02 Η Subject to change: #48 13-03-06 20:02 Επειδή ο Kinsey είναι ΤΡΕΛΟ RESPECT η παλιά δημοσκόπηση διαγράφηκε και προστέθηκε η πιο ακριβής, στην κλίμακα του Kinsey PS: Δραστηριότητα = ακόμα και φαντασιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:25 Ο Covenant έγραψε: #49 14-03-06 18:25 Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 13:44 Η Resident Evil: #46 13-03-06 13:44 Αρχική Δημοσίευση από epote: η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Στο θέμα που ανέφερες τώρα... Eγώ εδώ έχω ψηφίσει ετεροφυλόφιλη οκ? Είχα πέρσι σε κάτι εργαστήρια που έκανα 2 κοριτσάκια (πιτσιρίκες 1ο εξάμηνο) τα οποία ήταν και τα δύο κουκλάκια!!! Στο γραφείο μου επάνω στο πανεπιστήμιο είχα πάρει τα αυτιά στα παιδιά εκεί για αυτά τα "αγγελάκια" που είχε τύχει να έχω στο μάθημα. Ειλικρινά σου μιλάω είχα ξετρελάθει! Ουδέποτε όμως ενδιαφέρθηκα ερωτικά -με την έννοια που μου βγαίνει για τους άντρες- ούτε για τα 2 "αγγελάκια" μου ούτε για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ναι, όμως, τις συγκερκιμένες 2 κοπέλες τις έβρισκα πανέμορφες και μου βγάζαν (ως μεγλυτερή τους) αισθήματα...προστασίας ας πούμε! Τι, με κάνει αμφιφυλόφιλη αυτό δλδ? Η κ αν ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός της αμφιφιλοφιλίας τότε ναι οκ, είμαι αμφιφιλόφιλη και δεν με πειράζει κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Μαρτίου 2006 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 15:03 Ο epote έγραψε: #47 13-03-06 15:03 Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Click για ανάπτυξη... doh...Καλυτερα να σου βγει το ματι...Οκ το 55% των ανθρωπων ειναι αμφιφυλοφυλοι (βασικα το 5-10% μονο ειναι αμοιγος ετερο-) οχι δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το ερωτημα ειναι "ειχες ποτε φαντασιοσεις ιδιου φυλου?". η ακομα περισοτερο, θα σε πειραζε να βρεθεις σε σεξουαλικη περυπτικη με ενα ατομο του ιδιου φυλου (και τον φιλο σου πχ η κατι αναλογο...) η κλιμακα του Κινσευ ηταν ως εξις 0-αμοιγος ετεροφυλοφιλος 1-Κυριος ετεροφυλοφιλος με οποιοδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα αμοιγος περιστασιακη 2-κυριος ετεροφυλοφυλος με οποιαδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα οχι ομοιγος περιστασιακη 3-αμφιφιλοφιλος 4-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικηδραστηριοτητα οχι αμοιγος περιστασιακη 5-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικη δραστηριοτητα περιστασιακη 6-αμοιγος ομοφυλοφιλος οι περισοτεροι ανθρωποι ειναι αναμεσα στο 1-2 ασχετα αν σε "ανοιχτα χαρτια" δηλωνουν 0 η 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 20:02 Η Subject to change: #48 13-03-06 20:02 Επειδή ο Kinsey είναι ΤΡΕΛΟ RESPECT η παλιά δημοσκόπηση διαγράφηκε και προστέθηκε η πιο ακριβής, στην κλίμακα του Kinsey PS: Δραστηριότητα = ακόμα και φαντασιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:25 Ο Covenant έγραψε: #49 14-03-06 18:25 Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από epote: η μεθοδος του Poll ειναι λαθος. Ο Kinsey ειχε "πιασει" το ζητημα πιο σωστα, και θα εκπλαγητε αν ακουσετε τα αποτελεσματα... πανω απο το 50% των ανδρων και το 60% των γυναικων εχουν αμφιφιλικες τασεις. ναι ναι ξερω, "εμεις" δεν ανηκουμε σε αυτες τις κατηγοριες. προφανως ε? Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Στο θέμα που ανέφερες τώρα... Eγώ εδώ έχω ψηφίσει ετεροφυλόφιλη οκ? Είχα πέρσι σε κάτι εργαστήρια που έκανα 2 κοριτσάκια (πιτσιρίκες 1ο εξάμηνο) τα οποία ήταν και τα δύο κουκλάκια!!! Στο γραφείο μου επάνω στο πανεπιστήμιο είχα πάρει τα αυτιά στα παιδιά εκεί για αυτά τα "αγγελάκια" που είχε τύχει να έχω στο μάθημα. Ειλικρινά σου μιλάω είχα ξετρελάθει! Ουδέποτε όμως ενδιαφέρθηκα ερωτικά -με την έννοια που μου βγαίνει για τους άντρες- ούτε για τα 2 "αγγελάκια" μου ούτε για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Ναι, όμως, τις συγκερκιμένες 2 κοπέλες τις έβρισκα πανέμορφες και μου βγάζαν (ως μεγλυτερή τους) αισθήματα...προστασίας ας πούμε! Τι, με κάνει αμφιφυλόφιλη αυτό δλδ? Η κ αν ΑΥΤΟ είναι ο ορισμός της αμφιφιλοφιλίας τότε ναι οκ, είμαι αμφιφιλόφιλη και δεν με πειράζει κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 15:03 Ο epote έγραψε: #47 13-03-06 15:03 Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Click για ανάπτυξη... doh...Καλυτερα να σου βγει το ματι...Οκ το 55% των ανθρωπων ειναι αμφιφυλοφυλοι (βασικα το 5-10% μονο ειναι αμοιγος ετερο-) οχι δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το ερωτημα ειναι "ειχες ποτε φαντασιοσεις ιδιου φυλου?". η ακομα περισοτερο, θα σε πειραζε να βρεθεις σε σεξουαλικη περυπτικη με ενα ατομο του ιδιου φυλου (και τον φιλο σου πχ η κατι αναλογο...) η κλιμακα του Κινσευ ηταν ως εξις 0-αμοιγος ετεροφυλοφιλος 1-Κυριος ετεροφυλοφιλος με οποιοδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα αμοιγος περιστασιακη 2-κυριος ετεροφυλοφυλος με οποιαδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα οχι ομοιγος περιστασιακη 3-αμφιφιλοφιλος 4-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικηδραστηριοτητα οχι αμοιγος περιστασιακη 5-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικη δραστηριοτητα περιστασιακη 6-αμοιγος ομοφυλοφιλος οι περισοτεροι ανθρωποι ειναι αναμεσα στο 1-2 ασχετα αν σε "ανοιχτα χαρτια" δηλωνουν 0 η 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 20:02 Η Subject to change: #48 13-03-06 20:02 Επειδή ο Kinsey είναι ΤΡΕΛΟ RESPECT η παλιά δημοσκόπηση διαγράφηκε και προστέθηκε η πιο ακριβής, στην κλίμακα του Kinsey PS: Δραστηριότητα = ακόμα και φαντασιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:25 Ο Covenant έγραψε: #49 14-03-06 18:25 Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε χρυσό μου παιδί λύσσα πια με τις ισοτητες,τις διαφορές ανδρών-γυναικών κτλ!!! Click για ανάπτυξη... doh...Καλυτερα να σου βγει το ματι...Οκ το 55% των ανθρωπων ειναι αμφιφυλοφυλοι (βασικα το 5-10% μονο ειναι αμοιγος ετερο-) οχι δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το ερωτημα ειναι "ειχες ποτε φαντασιοσεις ιδιου φυλου?". η ακομα περισοτερο, θα σε πειραζε να βρεθεις σε σεξουαλικη περυπτικη με ενα ατομο του ιδιου φυλου (και τον φιλο σου πχ η κατι αναλογο...) η κλιμακα του Κινσευ ηταν ως εξις 0-αμοιγος ετεροφυλοφιλος 1-Κυριος ετεροφυλοφιλος με οποιοδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα αμοιγος περιστασιακη 2-κυριος ετεροφυλοφυλος με οποιαδηποτε ομοφυλοφιλικη δραστηριοτητα οχι ομοιγος περιστασιακη 3-αμφιφιλοφιλος 4-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικηδραστηριοτητα οχι αμοιγος περιστασιακη 5-κυριος ομοφυλοφιλος με οποιαδηποτε ετεροφιλικη δραστηριοτητα περιστασιακη 6-αμοιγος ομοφυλοφιλος οι περισοτεροι ανθρωποι ειναι αναμεσα στο 1-2 ασχετα αν σε "ανοιχτα χαρτια" δηλωνουν 0 η 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2006 στις 20:02 Η Subject to change: #48 13-03-06 20:02 Επειδή ο Kinsey είναι ΤΡΕΛΟ RESPECT η παλιά δημοσκόπηση διαγράφηκε και προστέθηκε η πιο ακριβής, στην κλίμακα του Kinsey PS: Δραστηριότητα = ακόμα και φαντασιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:25 Ο Covenant έγραψε: #49 14-03-06 18:25 Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή ο Kinsey είναι ΤΡΕΛΟ RESPECT η παλιά δημοσκόπηση διαγράφηκε και προστέθηκε η πιο ακριβής, στην κλίμακα του Kinsey PS: Δραστηριότητα = ακόμα και φαντασιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Covenant Δραστήριο μέλος Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:25 Ο Covenant έγραψε: #49 14-03-06 18:25 Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xάρην της νέας δημοσκόπησης, συνεχίζω να είμαι solid steel ακόμα στις προτιμήσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:34 Ο Dark_kronos: #50 14-03-06 18:34 Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:40 Η Subject to change: #51 14-03-06 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:43 Ο Andrew19 έγραψε: #52 14-03-06 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Το αντιστιχο του ετεροφυλος τωρα ρε παιδια τι ειναι; Δλδ ενα ατομο το οπιο δεν εχει ουτε φαντασιωσεις με ατομο του διιου φιλου ουτε τπτ τετιο τι ψηφιζει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένα ποσοστό κάπου 3% το οποίο είναι asexual. Δηλαδή δεν τον νοιάζει το sex καθόλου μα καθόλου. Αρκετοί πάντως περνάνε μια τέτοια φάση στη ζωή τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:44 Ο Bill_1992: #53 14-03-06 18:44 Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Μαρτίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι είναι ετεροφυλόφιλος αλλά έχει και ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:49 Η Subject to change: #54 14-03-06 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Στη δημοσκόπηση θα'πρεπε να έχει και την επιλογή ''μόνο ετεροφυλόφιλος''.Αν κάποιος είναι μόνο ετεροφυλόφιλος δλδ τι ψηφίζει?Είναι αναγκασμένος να ψηφίσει ότι έχει ομοφυλοφιλική δραστηριότητα αμιγώς/μη αμιγώς περιστασιακή ?Νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξετε. Click για ανάπτυξη... Αμιγώς ετεροφυλόφιλος αυτό είναι bill. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:51 Ο Bill_1992: #55 14-03-06 18:51 Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι σημαίνει αμιγώς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:58 Η Subject to change: #56 14-03-06 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Τι σημαίνει αμιγώς? Click για ανάπτυξη... Αν και καλύτερα θα σε διαφωτίσει κάποιο λεξίκο, σημαίνει (στο περίπου) "εντελώς, αποκλειστικά" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 18:59 Ο Bill_1992: #57 14-03-06 18:59 Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sorry δικό μου λάθος δεν είδα την επιλογή ''αμιγώς ετεροφυλόφιλος'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται CAD/CAM Designer και μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:26 Ο giannisvitara: #58 14-03-06 20:26 ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pistoli Μήτσος10 Thinkguy Requiem Angelikaaa Viedo Wonderkid User2350 American Economist Freddys Πύρος Pasport Sherlock Ada ada spring day nikos1 the plant SlimShady Chradms12 Volvakias12 Libertus jj! Scandal Xatzifragetas Κλημεντίνη Pretty great girl ikkaross Wolf italian Xristinaqui Paul77 kauphy kogba McManus BioChemical georgechr96 Superhuman Pipitsa Unboxholics giannhs2001 Cookie_Monster γιω99 uni77 dazed Chris2756 azula katelogic notis_19 SweetGirl Psychologist grtt tomicrotroll Μάρκος Βασίλης panagiotis econ louminis Elena345 orchidea Meow Georgiapon25 Idontknoww Memetchi Μαυρίκιος ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Στεφανος56 eukleidhs1821 Έμμα fmarulezkd Forgetit efi25 Lathy NightOwl hirasawayui don_vito Αλκης Κ. Metalhead_4_life Pharmacist01 mad_man fockos Unseen skygge JohnGreek Vold Jocaste Πανδεκτης New member MarcoReus johnsala Konstantinos_m GoddamnRight Nickx charmander fretoe Τηλεγραφητής Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ετεροφυλοφιλός Τρελένομαι με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:40 Ο Andrew19 έγραψε: #59 14-03-06 20:40 Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλά ποιος είναι ο άλλος κουμπάκιας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2006 στις 20:42 Η Subject to change: #60 14-03-06 20:42 Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλά εσύ χτές γράφτηκες, πότε πρόλαβες και έμαθες το inside joke περι κουμπάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.