Guest 220514
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-01-23

22:19
γιατί πρέπει να σημαίνει κάτι..;
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.

23-01-23

19:59
Αναφέρομαι στο κβαντικό, "δημιουργικό κενό", εκεί που κατά τους Ταοϊστές, εδράζεται η ίδια η Ψυχή.Περίεργη η αίσθηση κενοτητας που αναφέρεις.. Εμένα η μουσικη σκάβει αυλάκια στο μυαλο. Η ενεργητική ακρόαση είναι αντίδοτο στη ρουτίνα.
Για μένα αγαπημένο τραγούδι είναι αυτό που μπορεί να κάνει "shift" το μυαλό μου. Κι όταν συμβεί αυτό παύει να σημαίνει κάτι, γίνεται "τίποτα", μέχρι το επόμενο τραγούδι...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

23-01-23

20:35
Βαθυστόχαστη αυτή η οπτική!Αναφέρομαι στο κβαντικό, "δημιουργικό κενό", εκεί που κατά τους Ταοϊστές, εδράζεται η ίδια η Ψυχή.
Για μένα αγαπημένο τραγούδι είναι αυτό που μπορεί να κάνει "shift" το μυαλό μου. Κι όταν συμβεί αυτό παύει να σημαίνει κάτι, γίνεται "τίποτα", μέχρι το επόμενο τραγούδι...
Guest 207242
Επισκέπτης

24-01-23

06:35
Κι' αυτό. Σημαίνει πολλά...
Roulaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Roulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα.

27-01-23

01:39
Εγώ δίνω πολύ σημασία στους στίχους γι αυτό και τα περισσότερα τραγούδια που μου αρέσουν είναι μελαγχολικά.. συνήθως μου θυμίζουν τη γιαγιά μου που έφυγε έναν παλιό έρωτα ή κάποια παλιά ανάμνηση
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

27-01-23

01:44
Νέα αρχή, Νέα κεφάλαια ζωής ....και πάμε αλλη μια φορά....
Guest 207242
Επισκέπτης

21-02-23

07:00
Τα περασμένα. Πλούσιες αναμνήσεις.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

12-06-24

15:52
Είχα ανοιχτό το Δεύτερο πρόγραμμα στην τηλεόραση και έπαιξε ΑΥΤΟ το κομψοτέχνημα.. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα και μόλις ερωτεύτηκα
Θα το κάνω κόβερ, δεν μπορώ

Θα το κάνω κόβερ, δεν μπορώ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

05-11-24

20:39
ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Η μουσικη ειναι μαγεια! Ειναι ξεχασμενα συναισθηματα που ακους ενα κομματι και ξαφνικα....ΝΙΩΘΕΙΣ!
Και θα σας πω κατι πολυ περιεργο.
Σημερα το πρωι ξυπνησα και ειχα στο μυαλο μου οτι κατι..ενα τραγουδι αγαπημενο μου..ενας αγαπημενος μου τραγουδιστης που ειχα χρονια να ακουσω ..ουτα καν νεα του/....κατι..προσπαθουσα να θυμηθω κατι που στον υπνο μου ειδα.
Ειναι παρα πολυ περιεργο και καν δεν ξερω το γιατι..δεν ειδα ουτε ακουσα κατι..αλλα ξαφνικα ξυπνησα και σκεφτομουν εναν τραγουδιστη με ονομα..κατι με αλμοντ; κρις αλμοντ; Ειχα μια μουσικη στο μυαλο μου αλλα οχι ξεκαθαρη...κατι με λαβερς+ κατι ποθ δεν θυμομουν..ξυπνησα το πρωι...γκουγκλαρα κρις αλμοντ...μου εβγαζε ασχετα..γκουγκλαρα τραγουδι λαβερς σπερντ...ΚΑΙ ΝΑΙ..ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ..ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ..το απιθανο αυτο τραγουδι που ηταν το αγαπημενο μου σε μια φαση..αλλα για καποιο λογο το ξεχασα για χρονια ΕΝΤΕΛΩΣ,..και για καποιον λογο ηρθε στον υπνο μου και θυμηθηκα αυτον τον ΕΞΑΙΣΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.. ΜΑΡΚ ΑΛΜΟΝΤ βεβαια και οχι ΚΡΙΣ...το φοβερο αυτο κομματι και βιντεο..να μου θυμησει απιστευτα συναισθηματα..και σας το βαζω να το απολαυσετε και εσεις,Κοιτα να δεις τι σου κανουν τα ονειρα!!!!!!!!
ΑΙΩΝΕΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ,,ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ,,δεν ξερω τι με εκανε να το θυμηθω στον υπνο μου..αλλα χαιρομαι για αυτο!
Και θα σας πω κατι πολυ περιεργο.
Σημερα το πρωι ξυπνησα και ειχα στο μυαλο μου οτι κατι..ενα τραγουδι αγαπημενο μου..ενας αγαπημενος μου τραγουδιστης που ειχα χρονια να ακουσω ..ουτα καν νεα του/....κατι..προσπαθουσα να θυμηθω κατι που στον υπνο μου ειδα.
Ειναι παρα πολυ περιεργο και καν δεν ξερω το γιατι..δεν ειδα ουτε ακουσα κατι..αλλα ξαφνικα ξυπνησα και σκεφτομουν εναν τραγουδιστη με ονομα..κατι με αλμοντ; κρις αλμοντ; Ειχα μια μουσικη στο μυαλο μου αλλα οχι ξεκαθαρη...κατι με λαβερς+ κατι ποθ δεν θυμομουν..ξυπνησα το πρωι...γκουγκλαρα κρις αλμοντ...μου εβγαζε ασχετα..γκουγκλαρα τραγουδι λαβερς σπερντ...ΚΑΙ ΝΑΙ..ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ..ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ..το απιθανο αυτο τραγουδι που ηταν το αγαπημενο μου σε μια φαση..αλλα για καποιο λογο το ξεχασα για χρονια ΕΝΤΕΛΩΣ,..και για καποιον λογο ηρθε στον υπνο μου και θυμηθηκα αυτον τον ΕΞΑΙΣΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.. ΜΑΡΚ ΑΛΜΟΝΤ βεβαια και οχι ΚΡΙΣ...το φοβερο αυτο κομματι και βιντεο..να μου θυμησει απιστευτα συναισθηματα..και σας το βαζω να το απολαυσετε και εσεις,Κοιτα να δεις τι σου κανουν τα ονειρα!!!!!!!!
ΑΙΩΝΕΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ,,ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ,,δεν ξερω τι με εκανε να το θυμηθω στον υπνο μου..αλλα χαιρομαι για αυτο!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

05-11-24

20:43
Από το δημοτικό ακούω τραγούδια κάθε μέρα, όλη μέρα.
Κάθε τραγούδι μου θυμίζει κάτι από την ιστορία της ζωής μου.
Βαρέθηκα να παίζω videogames, να βλέπω μανιακά σειρές ή ταινίες, ακόμα και το διάβασμα το ψιλοάφησα, όμως το να ακούω μουσική είναι κάτι που δεν σταμάτησα και δεν βαρέθηκα ποτέ.
Για το λόγο αυτό πληρώνω και συνδρομή σε spotify και youtube premium και δεν τα λυπάμαι καθόλου τα λεφτά.
Πολλές φορές που ξυπνάω, στο μυαλό μου προκύπτει να σκέφτομαι ένα συγκεκριμένο τραγούδι από αυτά που ξέρω. Διαφορετικό - άσχετο κάθε φορά.
Κάθομαι στο PC με τον καφέ και το βάζω να παίζει.
Κάθε τραγούδι μου θυμίζει κάτι από την ιστορία της ζωής μου.
Βαρέθηκα να παίζω videogames, να βλέπω μανιακά σειρές ή ταινίες, ακόμα και το διάβασμα το ψιλοάφησα, όμως το να ακούω μουσική είναι κάτι που δεν σταμάτησα και δεν βαρέθηκα ποτέ.
Για το λόγο αυτό πληρώνω και συνδρομή σε spotify και youtube premium και δεν τα λυπάμαι καθόλου τα λεφτά.
Πολλές φορές που ξυπνάω, στο μυαλό μου προκύπτει να σκέφτομαι ένα συγκεκριμένο τραγούδι από αυτά που ξέρω. Διαφορετικό - άσχετο κάθε φορά.
Κάθομαι στο PC με τον καφέ και το βάζω να παίζει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

05-11-24

20:46
Η μουσικη ειναι η ζωη μου...αυτο ξερω εγω!Κια εγω τα ιδια,ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Ακομα καιε ιδησεις που εχω.,.η μουσικη παιζει.ταυτοχρονα!
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

06-11-24

07:38
Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια, μεγάλωσα σε ένα σπίτι που το ράδιο δεν έκλεινε ποτέ.
τους στίχους αυτού του τραγουδιού όμως, θέλω να το κάνω μάθημα ζωης μέχρι και στα μελλοντικά παιδιά μου :
τους στίχους αυτού του τραγουδιού όμως, θέλω να το κάνω μάθημα ζωης μέχρι και στα μελλοντικά παιδιά μου :
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.