Πώς χαιρετιέστε με τον κολλητό του;
Έχετε κοινά θέματα συζήτησης με την κολλητή της;
Ακούω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Χαιρετιομαστε φυσιολογικα, παιρνουμε φορα 5 μετρα πριν και κανουμε bearhug:p Ε ενταξει, φιλια στο μαγουλο και τετοια.
Εχουμε καποια στοκ θεματα που οποτε βγουμε θα συζητησουμε, ελπιζοντας να προκυψει καμια συζητηση που θα χει ζουμι, τυπου θρησκεια-ανεργια-δεν ξερω γω τι αλλο (κι αυτα στοκ ειναι, αλλα λεμε τωρα..).
Ενταξει δεν τρελαινομαι γι'αυτες τις εξοδους, αν μπορουσα θα θελα να τις αποφυγω, αλλα ας οψεται ο ερως (κι οτι ανεχεται εκεινος τους δικους μου..).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Στο παρελθόν υπήρχαν κάποιοι φίλοι μου που δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν με την οποιαδήποτε σχέση μου.... δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι οι σχέσεις μου δεν ήταν κι ότι καλύτερο ή αν οι συγκεκριμένοι φίλοι (φίλες βασικά) ένοιωθαν απειλούμενες απ την παρουσία συντρόφου στη ζωή μου και ασυνέσθητα (ίσως και συνηδειτά) του ξεκινούσαν πόλεμο....
όπως και να είχε, πάντα έλεγα ότι οι φίλοι πρέπει να δέχονται τις επιλογές μας και να κάνουν τους.... μ@λ@κες καθώς και τα στραβά μάτια (αφού σου έχουν πει πρώτα τις πιθανές διαφωνίες τους, μετά τουμπεκί please!)
anywayz, κάποια στιγμή ξέκοψα με αυτές τις κοπέλες για άλλους λόγους και ως δια μαγείας.... όλα ήταν μια χαρά με τον σύντροφο μου....
Ξαφνικά αυτός τα πήγαινε μια χαρά με τους φίλους μου και αγαπημένα μου πρόσωπα και αυτοί τον είδαν με εντελώς άλλο μάτι κι έγινε.. δικός τους!
Με το πέρασμα του χρόνου σε μια σχέση είναι αυτονόητο ότι κάποιοι φίλοι του θα γίνουν και δικοί μου φίλοι και κάποιοι φίλοι μου θα γίνουν και δικοί του....
όσο περνάει ο καιρός και δένουμε οι δυο μας περισσοτερο σαν άτομα, σαν σχέση και σαν φίλοι είναι σαφές ότι η παρέα μας είναι κοινή και δεν αποτελεί πρόβλημα... ίσα ίσα που είναι πολύ όμορφο...
Επεκτείνεις τις κοινωνικές σου επαφες

Με τον "καλύτερό του φίλο από την πόλη" κάνουμε πλάκα, τον αποκαλώ "σύζυγό" μου (κι αυτός εμένα το ίδιο), αγκαλιαζόμαστε μπροστά στον καλό μου για πλάκα και λέμε ότι θα τον βάλω να δουλεύει για να πάμε οι δυο μας ταξίδι του μέλιτος... κι άλλα!
Με τους άλλους φίλους του, επίσης καλά, δόξα τω Θεώ...
Με τις κοπέλες ουδέτερα, αν και με την πρώην συγκάτοικό του είχαμε πάει οι δυό μας για φαΐ, πριν 2 εβδομάδες!
Αλλά αυτή η περίπτωση είναι τυχερή, παλιά ήταν πολύυ αλλιώς...
Vkey
Επιφανές μέλος

Με την τωρινή μου σχέση και με τους δύο κολλητούς του τα πάμε πολύ καλά και ειδικά με τον πιο κοντινό του έχουμε ξημεροβραδιαστεί στην βεράντα του καλού μου - ενώ ο δικός μου έβλεπε ταινία με την φίλη μου- και μιλούσαμε για προβλήματα που είχε! Ακόμα και τώρα που είμαι μακριά έχουμε επικοινωνία και πειράζουμε ο ένας τον άλλον!
Δεν μπορώ να πω για ένωση παρέας αυτή την στιγμή μιας και η δικιά μου παρέα είναι στο βορρά και η δική του στο νότο

evouli
Διάσημο μέλος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έγινε συγχώνευση θέματος
με το παρόν θέμα.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Από τη στιγμή που έχετε σχέση με κάποιον/α, πιστεύετε ότι θα πρέπει να κάνετε παρέα και με τους φίλους του/της? Πόσο στενές σχέσεις διατηρείτε με τον φιλικό κύκλο του συντρόφου σας?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι έστω και μια τυπική σχέση θα την έχεις,έτσι είναι αυτά.Από εκεί και μετά,κάποια άτομα θα τα συμπαθήσεις περισσότερο και κάποια λιγότερο,λογικό είναι νομίζω.Δεν γίνεται να ταιριάξεις με όλους.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Από κει και πέρα, οι φίλοι του φίλου μου είναι και δικοί μου φίλοι. Θα βγούμε τόσο με τους δικούς του, όσο με τους δικούς μου. Μπορεί και να αναμίξουμε τις παρέες μας, ποιος ξέρει. Μπορεί να πάμε ποιο πολύ με μία μεριά, αλλά κανείς δε θα 'πρεπε να νιώθει παραπονεμένος, από το ζευγάρι... ότι και καλά "όλο με τους δικούς του/της είμαστε".
Μπορεί να βγω με ένα φίλο του για σινεμά, χωρίς εκείνον, αν πχ έχει μία προβολή τη μέρα που αυτός κάνει πρόβα, γιατί όχι...
Και πάντα ξέρω ότι αν χωρίσουμε, δε θα μείνουν εύκολα φίλοι μου.
mania
Επιφανές μέλος

mara
Πολύ δραστήριο μέλος

Και βέβαια είμαι υπέρ της άποψης να κάνεις παρέα με τους φίλους του συντρόφου σου. τώρα όσον αφορά πόσο στενές θα ειναι οι σχέσεις, εξαρτάται απο το πόσο θα ταιριάξουν όλοι σαν παρέα.
Το ίδιο όμως θέλω να γίνεται και με τη δική μου παρέα...
bonbonaki
Νεοφερμένο μέλος

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατά τα άλλα, είναι απαραίτητο κατά τη γνώμη μου να κάνεις παρέα και με τους φίλους του άλλου, γιατί μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα για τον φίλο/η σου σε σχέση με τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του, που δεν μπορείς να τα δεις όταν είστε μόνοι σας.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ένα μικρό hint.. Μην το παρακάνετε με τους φίλους και τις φίλες σας, πολλοί δεν έχουν την απαιτούμενη ανεκτικότητα προς τους αγαπημένους/ες των φίλων τους, και στο τέλος μόνο παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργηθούν.
για να μην αναφέρουμε και τη ζήλια που έχουν μερικοί "φίλοι" επειδή εσύ έχεις σχέση κι αυτοί δεν έχουν...

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

για να μην αναφέρουμε και τη ζήλια που έχουν μερικοί "φίλοι" επειδή εσύ έχεις σχέση κι αυτοί δεν έχουν...![]()
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω.. έχω καεί από αυτό το θέμα, αλλά φυσικά έχω κάψει και άλλους άθελά μου..

Άσε που δεν είναι απαραίτητο το φίλοι να μπει σε "", γιατί όντως κάποιοι φίλοι δεν αποδεικνύουν την αγάπη τους όταν αλλάξουν οι προτεραιότητές σου, αλλά μπορεί να φταις και εσύ σε κάποιοες περιπτώσεις, που δεν χειρίστηκες σωστά το θέμα (όχι εσύ συγκεκριμένα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω.. έχω καεί από αυτό το θέμα, αλλά φυσικά έχω κάψει και άλλους άθελά μου..
Άσε που δεν είναι απαραίτητο το φίλοι να μπει σε "", γιατί όντως κάποιοι φίλοι δεν αποδεικνύουν την αγάπη τους όταν αλλάξουν οι προτεραιότητές σου, αλλά μπορεί να φταις και εσύ σε κάποιοες περιπτώσεις, που δεν χειρίστηκες σωστά το θέμα (όχι εσύ συγκεκριμένα)
για μένα τα εισαγωγικά είναι απαραίτητα...
τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα

γιατί για μένα δεν είναι φίλος όποιος δεν μπορεί να καταλάβει αυτές τις αλλαγές αλλά είναι "φίλος"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.