Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ναι μωρέ.. Αλλά κάποια συναισθήματα είναι ανθρώπινα.. Όταν πχ, είσαι με μια φίλη σου/έναν φίλο σου πώλος και βρακί επί 1μιση χρόνο, και εσύ ξαφνικά βρίσκεις αγαπημένο/η, δεν είναι φυσιολογικό (μέχρι ενός σημείου) να νιώσει παραμελημένη/ος?
αχ αυτή είναι η αιώνια διαμάχη που έχω με διάφορο κόσμο...
για μένα... ΟΧΙ .-
θα πρέπει να χαρεί με την χαρά μου .-
ίσως ζητάω πολλά... αλλά σε καμία περίπτωση δεν ζητάω τίποτα που δεν δίνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

γιατί εμένα ποτέ δε μου φώναξε κάτι τέτοιο κάποιος μέσα μου

το μόνο που μου έχει φωνάξει η φωνούλα μέσα μου είναι "shit... πότε θα βρει γκόμενο να ηρεμίσω"

Αυτο ειναι που λενε οτι ο πραγματικος φιλος φαινεται και στις χαρες.[..]θα πρέπει να χαρεί με την χαρά μου .
Ωρες,ωρες βεβαια με ενοχλει κι εμενα το να με "γραφουν" οι φιλοι για τα αισθηματα,αλλα τί να κανουμε..Οταν βρισκομαστε ολοι μαζι τα ξεχναμε ολα!

για να μην αναφέρουμε και τη ζήλια που έχουν μερικοί "φίλοι" επειδή εσύ έχεις σχέση κι αυτοί δεν έχουν...![]()
Και πολλες φορες δεν το δειχνουν και εντονα να ξερεις να "προφυλαχτεις" ρε παιδι μου...
Και υποσκαπτουν την σχεση σου σιγααααααα σιγαααααα κι εσυ εισαι ανετος και νομιζεις οτι ολα ειναι καλα μεχρι που στα κανουν σκ@τα και ψαχνεις να βρεις αιχμηρο αντικειμενο να τους παρεις στο κυνηγτο!!!!

(smilie οπου καποιος αυτομουντωνεται δεν υπαρχει ε;;; )
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Nanaki
Νεοφερμένο μέλος

Με τους φιλους του-αγορια εχω πολυ καλη σχεση. Με τις κοπελες-φιλες του παλι, με μια εχω μεγαλο προβλημα. Δε με παει μια και κανει εντελως αψυχολογητα πραγματα, οποτε μου βγαινει κι εμενα μια ξυνιλα αλλο πραγμα.
Χαιρετιομαστε φυσιολογικα, παιρνουμε φορα 5 μετρα πριν και κανουμε bearhug:p Ε ενταξει, φιλια στο μαγουλο και τετοια.
Ακριβώς το ίδιο...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

..αν χωρίσετε, θα έχετε κακά ξεμπερδέματα!![]()
Δεν ξερω... και η πρωι μου σε αυτην την παρεα ειναι αλλα μια χαρα ειμαστε... νταξη δεν ειμαστε και κολιταρια εγω και αυτη αλλα μια χαρα συνυπαρχουμε... Εξαρτατε απο το πως θα γινουν τα πραγματα...
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Εχεις ξεθαψει 500 νηματα. Τι φαση?τους θεωρώ φιλους μου. Ένιωσα εξαρχής ότι μπήκα στην παρέα, έχουν υπάρξε αντικειμενικοί στην κρίση που περάσαμε σα ζευγάρι (κρισάρα), το σπίτι μας είναι ανοιχτό για όλους πάντα και το ξέρουν
Guest 246973
Επισκέπτης

teacher_40
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι καινουτια στο φορουν, διαβασα καποια νηματα κ απαντησα σε οσα με ενδιεφεραν. Τι σε πειραζει ακριβως?Εχεις ξεθαψει 500 νηματα. Τι φαση?
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Τιποτα καθηγητρια μουΕιμαι καινουτια στο φορουν, διαβασα καποια νηματα κ απαντησα σε οσα με ενδιεφεραν. Τι σε πειραζει ακριβως?

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Καλωσόρισες και μην ακούς κανέναν. Καλύτερα να ξαναζωντανεύουμε θέματα, παρά να τα αφήνουμε νεκρά να σαπίζουν καταλαμβάνοντας απλώς τις σελίδες.Ειμαι καινουτια στο φορουν, διαβασα καποια νηματα κ απαντησα σε οσα με ενδιεφεραν. Τι σε πειραζει ακριβως?
rafaela11
Περιβόητο μέλος

Πραγματικά! Γίνεται και βαρετό τα ίδια κι τα ίδια να βλέπουμε!Καλωσόρισες και μην ακούς κανέναν. Καλύτερα να ξαναζωντανεύουμε θέματα, παρά να τα αφήνουμε νεκρά να σαπίζουν καταλαμβάνοντας απλώς τις σελίδες.
Εγώ πάντως για να απαντήσω και στο θέμα μιας και το είδα, η σχέση μου δεν έχει πολλές φιλίες καθώς είναι ναυτικός και η ζωή του ήταν τέτοια (big story) που δεν μπόρεσε να κρατήσει πολλές φιλίες ή μένουν μακριά.
Οπότε έχουμε δημιουργήσει μαζί μια τεράστια παρέα αγόρια κορίτσια, και περνάμε πολύ ωραία όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.