Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κοίτα, αν πληρώνεις τον ISP σου για 24 Mbps τότε σε κλέβουν.Είναι καλή αυτή η ταχύτητα?

Εξαρτάται από το τι σύνδεση έχεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Υποτίθεται πως πληρώνω για 24...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μου έβγαλε downloading 901.5 kbps και upload 225.6 kbps. Είχα τον υπολογιστή μου διπλα στο modem. Είναι καλή αυτή η ταχύτητα?
Αμ δεν παίζει ρόλο πόσο κοντά είναι το μόντεμ στον υπολογιστή, αλλά πόσο κοντά μένεις στο DSLAM σου κλπ.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω laptop.Τι είναι το DSLAM?Αμ δεν παίζει ρόλο πόσο κοντά είναι το μόντεμ στον υπολογιστή, αλλά πόσο κοντά μένεις στο DSLAM σου κλπ.
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Τότε γιατί όταν είμαι πιο κοντά στο μόντεμ η ταχύτητα ανεβαίνει?Αμ δεν παίζει ρόλο πόσο κοντά είναι το μόντεμ στον υπολογιστή, αλλά πόσο κοντά μένεις στο DSLAM σου κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φοίβος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

εγώ σαν του Τσίπουρου(8/1), αλλά μου έδειξε download 7.3 mb/s

Η πλάκα είναι ότι έχω μιλήσει 5 φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες με τους τεχνικούς και μου λένε ότι π@π@ρι@ τους έρθει εκείνη την ώρα...
love_angel
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.