Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Είχα ΤΕΕ (που ήταν μια χαρά), τώρα είμαι αποκλειστικά στον ΟΤΕ.
Τουλάχιστον μια φορά το μήνα θα πέσει η γραμμή για παραπάνω από 5-6 ώρες (συνήθως κρατάει 1-2 μέρες η διακοπή) και πάντα η αιτιολογία είναι "αναβάθμιση".![]()
Εγώ 1,5 χρόνο είμαι με ΟΤΕ και το dsl δεν μου κόπηκε ποτέ. ΄Άσε που έχω φοβερή ταχύτητα.Ίσως βέβαια να είμαι τυχερή και να είμαι κοντά στο κέντρο και το δίκτυο εδώ να είναι καλό. Πάντως το μόνο πρόβλημα είναι οι τιμές. Ο ΟΤΕ είναι πανάκριβος. Γιαυτό και θέλω να βάλω 2play.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε ξερω τι μπελας ειναι να κανεις την αλαγη ομως, και ποσους μηνες πρεπει να παρεις υποχρεωτικα.
Είναι για 12 μήνες υποχρεωτικά, με τέλος διακοπής πριν το 12-μηνο να είναι 60 ή 70 ευρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

μπορεί να δίνω 110+ ευρώ το δίμηνο, αλλά:
- τα νταμπλ πλέυ των alternatives δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα, προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω και να χω την κεφάλα μου ήσυχη.
- έχω isdn και τη χρειάζομαι, οπότε ο οτε είναι μονόδρομος όσο οι άλλες εταιρείες υποστηρίζουν μόνο απλές συνδέσεις.
- δεν ονειρεύομαι τρελές ταχύτητες, που - υποτίθεται πως - παρέχουν οι άλλοι. τι δουλειά μου θέλω να κάνω και την κάνω πραγματικά μια χαρά με τη βασική adsl. με βλέπω να ξεκουνιέμαι από δω όταν με υποχρεώσει τυχούσα αναβάθμιση. καλή είναι και η φεράρι αλλά άμα είναι να τη βγάζω βόλτα μια φορά το χρόνο, βολεύομαι και με το micra :p.
- το talk μπορεί να είναι μόνο εντός δικτύου οτέ, αλλά ισχύει για διπλή τηλεφωνική γραμμή, οπότε είναι σα να χω δύο νταμπλ πλέυ :p. και ισχύει και για κλήσεις φαξ κανονικότατα! αλήθεια, οι άλλες εταιρείες γιατί τις διαχωρίζουν? δεν αποτελούν κλήσεις προς αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς? τέσπα. το μειονέκτημα με τις κλήσεις προς άλλα σταθερά δίκτυα εξαλείφεται εύκολα με μια διπλή αναπάντητη στον φίλο που χει νταμπλ πλέυ σε άλλον πάροχο, οπότε καλεί αυτός. μεγάλα παιδιά είμαστε (δυστυχώς, θέλω πίσω τη νιότη μου), λύσεις υπάρχουν, δεν πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Συμφωνώ απολύτως.....από όταν ξεκίνησε η dsl στο ελλάντα μέχρι και φέτος τον μάρτιο είχα γραμμή adsl από οτε (αορίστου) και isp forthnet, πλέον είμαι στο conn-x. η forthnet μου χε πρήξει τα ούμπαλα ότι δεν την πλερώνω τον τελευταίο χρόνο, μέχρι και δικηγόρο βάλανε να μου ζητήσουν και παραπανήσια χρήματα! λες κι έφταιγα εγώ που το i.q. του λογιστηρίου τους ήταν γύρω στο πεντέμησι. τους έστειλα στον αγύριστο και ησύχασα... πάντως στο κοντινό μέλλον δε με βλέπω να φεύγω από τον οτε! πιο μετά, βλέπομεν :p
μπορεί να δίνω 110+ ευρώ το δίμηνο, αλλά:ελπίζω πάντως να βελτιωθεί η κατάσταση λίγο στο ελλάντα, είμαστε πολύ πίσω ακόμα
- τα νταμπλ πλέυ των alternatives δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα, προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω και να χω την κεφάλα μου ήσυχη.
- έχω isdn και τη χρειάζομαι, οπότε ο οτε είναι μονόδρομος όσο οι άλλες εταιρείες υποστηρίζουν μόνο απλές συνδέσεις.
- δεν ονειρεύομαι τρελές ταχύτητες, που - υποτίθεται πως - παρέχουν οι άλλοι. τι δουλειά μου θέλω να κάνω και την κάνω πραγματικά μια χαρά με τη βασική adsl. με βλέπω να ξεκουνιέμαι από δω όταν με υποχρεώσει τυχούσα αναβάθμιση. καλή είναι και η φεράρι αλλά άμα είναι να τη βγάζω βόλτα μια φορά το χρόνο, βολεύομαι και με το micra :p.
- το talk μπορεί να είναι μόνο εντός δικτύου οτέ, αλλά ισχύει για διπλή τηλεφωνική γραμμή, οπότε είναι σα να χω δύο νταμπλ πλέυ :p. και ισχύει και για κλήσεις φαξ κανονικότατα! αλήθεια, οι άλλες εταιρείες γιατί τις διαχωρίζουν? δεν αποτελούν κλήσεις προς αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς? τέσπα. το μειονέκτημα με τις κλήσεις προς άλλα σταθερά δίκτυα εξαλείφεται εύκολα με μια διπλή αναπάντητη στον φίλο που χει νταμπλ πλέυ σε άλλον πάροχο, οπότε καλεί αυτός. μεγάλα παιδιά είμαστε (δυστυχώς, θέλω πίσω τη νιότη μου), λύσεις υπάρχουν, δεν πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.
![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

ΤΕΕ είναι το τεχνικό επιμελητήριο, το οποίο προσφέρει εκτός των άλλων και ADSL σε όλους (απλά τα μέλη έχουν καλύτερες τιμές).Το ΤΕΕ το έχω δει μόνο ΔΙΟΔΟΣ που δίνει το φοιτητικό internet. Τί ακριβώς είναι?
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη και αρκετα τυχερη αν σκεφτειτε οτι μεσα σε 3 το πολυ 4 βδομαδες ειχα internet

Μενω Ηλιουπολη.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ΤΕΕ είναι το τεχνικό επιμελητήριο, το οποίο προσφέρει εκτός των άλλων και ADSL σε όλους (απλά τα μέλη έχουν καλύτερες τιμές).
Μέσω hol, από όσο θυμάμαι! Σωστά;
dooo
Διακεκριμένο μέλος

πουθενά δε το είδα αυτό..δε νομίζω ότι ισχύει. έχουν δικούς τους σέρβερς και μόντεμς...Μέσω hol, από όσο θυμάμαι! Σωστά;
Jason93
Δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.