Guest 399413
Επισκέπτης

-ολόλευκα αθλητικά
-λευκές κοντές κάλτσες
-λευκά εσώρουχα
-κολάν με εμπριμέ αποτύπωμα της bodymove (έχω πάρει 10 διαφορετικά προς 12 ευρώ το ένα)
-λευκή ή μαύρη μπλούζα χωρίς σχέδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Δεν τις μπορώ καθόλου αυτές τις ενδιάμεσες εποχές που δεν ξέρεις πώς να ντυθείς. Πχ λεπτό φουτεράκι από μέσα και καλοκαιρινό μπουφανάκι από πάνω. Πφφφ!
Ακόμη χειρότερα, όταν έρχονται τα πρώτα κρύα, κατεβάζεις τα χειμωνιάτικα, αρχίζεις να φοράς μακρυμάνικα, μποτάκια κλπ και μετά ξαναγυρνάει καύσωνας και χρειάζεσαι σορτσάκι.

On-topic, μουντή μέρα σήμερα, απλό ντυσιματάκι. Mom jeans ψηλόμεσο, ένα λεβαντί πουλοβεράκι λεπτό, μαύρο φλατ μποτάκι αστραγάλου και μια μαύρη oversized μάλλινη ζακέτα.
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

unmanned selfie
Νεοφερμένο μέλος

Ακόμη χειρότερα, όταν έρχονται τα πρώτα κρύα, κατεβάζεις τα χειμωνιάτικα, αρχίζεις να φοράς μακρυμάνικα, μποτάκια κλπ και μετά ξαναγυρνάει καύσωνας και χρειάζεσαι σορτσάκι.Εδώ πάντως πλέον έχει σταθεροποιηθεί ο καιρός προς το κρύο, δεν μπορώ να πω ότι είναι ενδιάμεση η εποχή.
On-topic, μουντή μέρα σήμερα, απλό ντυσιματάκι. Mom jeans ψηλόμεσο, ένα λεβαντί πουλοβεράκι λεπτό, μαύρο φλατ μποτάκι αστραγάλου και μια μαύρη oversized μάλλινη ζακέτα.
τι ειναι το μαμ τζιν; (και ποιος σου πέταξε τα ματια όξω)
φοράω σετ πυζαμες λιντλ
μπορει τα τρόφιμα τους να θυμίζουν Κατοχή και στο φεγκ σούι των συνηθων πελατών τους, Μεσοπολεμο
αλλα στα ΠΙΤΖΑΜΑΚΙΑ ειναι άπαιχτοι οι κωλογερμανοι
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

τι ειναι το μαμ τζιν; (και ποιος σου πέταξε τα ματια όξω)
φοράω σετ πυζαμες λιντλ
μπορει τα τρόφιμα τους να θυμίζουν Κατοχή και στο φεγκ σούι των συνηθων πελατών τους, Μεσοπολεμο
αλλα στα ΠΙΤΖΑΜΑΚΙΑ ειναι άπαιχτοι οι κωλογερμανοι
Μόνη μου τα πέταξα τα μάτια μου όξω, why not.
Τα mom jeans είναι εκείνα τα ψηλομεσα που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο και είναι λίγο αερατα

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μόνη μου τα πέταξα τα μάτια μου όξω, why not.
Τα mom jeans είναι εκείνα τα ψηλομεσα που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο και είναι λίγο αερατα
![]()
Αυτά φοράω εγώ.

Guest 515609
Επισκέπτης

Guest 254537
Επισκέπτης

Guest 515609
Επισκέπτης

Tommy Hillfiger ζακέτα και τζιν.
Χαρουβιάν
Νεοφερμένο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Μπορεί να κάνουμε τηλεδιάσκεψη αλλά για να μην βλέπουν και οι μαθητές πως είμαστε σαν τον καρνάβαλο και τρομάζουν

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Τελικά αυτό που μου λείπει από την προ κορονοιου εποχή είναι το ντύσιμο. Στην δουλειά πάω με φόρμες και κολάν γιατί μετά αλλάζω σε scrubs. Έξω δεν βγαίνω σε εστιατόρια οπότε φοράω αθλητικά γιατί πάω για περπάτημα ή τρέξιμο. Με παρέα όταν έβγαινα πριν την απαγόρευση καθόμασταν έξω ή στο γρασίδι, οπότε πάλι αθλητικά ή τζην φορούσα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Φυσικα και στο επισημο ή αναλογα την κατασταση ντυνομαι αναλογα

dum dum boy
Διάσημο μέλος

giannhs2001
Επιφανές μέλος

Είδα τις ενδιαφέρουσες στυλιστικές επιλογές των στεκιτών οι οποίες είναι κυριλέ και τώρα ήρθε η ώρα να εκπροσωπήσω και πάλι την πλέμπα. Στυλ μου: μαύρο φούτερ ( φτηνιαρικο ) με κουκούλα ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ, μαύρη φόρμα ( φτηνιαρικη ), μαύρο παπούτσι τώρα ποιας μάρκας είναι ούτε που ξέρω. Όταν αγοράζω ρούχα φτηνή τιμή να έχουν και το αρπάζω

Done. Αξεσουάρ και ανοησίες δεν έχουμε. Α και επειδή είδα και κάτι για αρώματα και ιστορίες το μόνο εξτραδάκι είναι οπότε ξυρίζομαι ( δηλαδή μια φορά το χρόνο μιας που είμαι αμούστακος

Skiyo
Διάσημο μέλος

Joji
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Maria_Xagorari
- FlashieXD
- American Economist
- Joji
- Sevasti
- Stelios725
- Ilma
- Εχέμυθη
- Unboxholics
- charmander
- J.Cameron
- Scandal
- giannhs2001
- Memetchi
- Meow
- fmarulezkd
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- xristarac
- camil
- rosemary
- Wonderkid
- SlimShady
- louminis
- orchidea
- harry akritas
- Χαρουβιάν
- Ace of Spades
- taketrance
- Μορτάκι
- designgeek
- Cookie_Monster
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.