thebest20
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Στο θέμα μας τώρα, για τον εαυτό μου συνήθως φοράω μια φούστα (απλή και καθημερινή όχι αμπιγιέ πράγματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

underwater
Περιβόητο μέλος

Α και κάτι μακριές καμπαρντίνες που φοράνε είναι απίστευτες!
Ναι, κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι μακριές καμπαρντίνες! Πολύ στυλάτες.

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Ναι, κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι μακριές καμπαρντίνες! Πολύ στυλάτες.Τα κουστούμια πάλι δεν μου αρέσουν καθόλου, με χαλάνε πολύ. Πολύ όμως.
![]()
Αν το κουστούμι ξέρεις να το φοράς και να το συνδιάζεις είναι ωραίο.
Το βασικό για ένα κουστούμι είναι να έχεις και το ανάλογο ύψος/σώμα, με το παντελόνι μια μαυρη ζιβάγκο και ένα σουέτ καφέ σακάκι κάνεις τρελό ντύσιμο.
Μπορείς ακόμα να μην φοράς γραβάτα και πάρα πολύ μεγάλο ρόλο παίζει ποιός το έχει ράψει, ένα hugo boss, valentino ή ένα καλοραμένο artisti italiani είναι όλα τα λεφτά.
Απο την άλλη γούστα είναι αυτά!

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Μπότες φοράω συνήθως το χειμώνα και πέδιλα το καλοκαίρι.
Παλι καλα που δεν τα φορας αναποδα..

Αν το κουστούμι ξέρεις να το φοράς και να το συνδιάζεις είναι ωραίο.
+1

adespoto
Περιβόητο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

καλα οι καπαρντινες ειναι τελειες αλλα ο αντρας πρεπει να εχει και λιογο υψος για να δειχνουν πιο ωραιες!Τι λες ωρέ, δεν υπάρχει πιο σεξι ντύσιμο στους άντρες απο κουστούμι! Α και κάτι μακριές καμπαρντίνες που φοράνε είναι απίστευτες! Βέβαια όντως, δεν είναι για μικρές ηλικίες, αλλά είναι υπέροχα. :drooling:![]()

zanin
Διάσημο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

p.s. Μη με κράξετε

zanin
Διάσημο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

Χειμώνας
- Φούστα μακριά (αν είναι να πάω σινεμά ή για κανένα καφεδάκι) ή φούστα κοντή (για club ).
- Παντελόνι ή τζιν ή κανονικό.
- Από παπούτσια : μπαρέτες ή μπότες,όχι αθλητικά
- μπλούζες : ό,τι να 'ναι αρκεί να είναι ωραίο και κατάλληλο για την περίσταση!
- Μακρύ τζιν παλτουδάκι
- Φούστα κοντή συνήθως ή και μακριά
- Παντελόνι τζιν
- Κοντό φουστανάκι με κάπρι από κάτω
- Φουστάνι
- παπούτσια: Πέδιλα ή μπαρέτες
- μπλούζες: τυραντάκι ή στράπλες ή κάτι παρεμφερές
Αυταάαα!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

zanin
Διάσημο μέλος

Πάντως ένα συμπέρασμα βγήκε απο όλο το thread: Όλες οι γυναίκες λατρέυουν τις καμπαρντίνες στους άντρες![]()
εεεε ναι ειναι πολυ ωραιες!!!!!!!!!!!
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Στους άντρες τώρα με τρελαίνουν τα κουστούμια, αλλά δεν τα θέλω και συνέχεια. Κι ένα πιο καλό πουκαμισάκι απλά αρκεί (εκτός αν μιλάμε για το μωρό μου που είναι Θεός και με τζιν και μαύρο μακώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αλλωστε το ντύσιμο πρέπει να ταιριάζει και με το μέρος που θα πας.
Απεχθάνομαι το ¨καλό - κυριλέ - καθώς πρέπει" ντύσιμο, και σε μένα και στις γυναίκες.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Σημασία δίνω και στα παπούτσια.. είναι καλύτερο όταν δεν ειναι πολύ σπορ (πχ σπορτέξ)Κατά τα άλλα.. τους προτιμώ γυμνούς τα βράδια!
![]()
δηλαδη σημερα που φοραω εκεινα που δεν σ'αρεσουν δεν θα με αφησεις να σε βγαλω ωξω;;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Ωρορα
- fmarulezkd
- taketrance
- Wonderkid
- Kate1914
- Paragontas7000
- phleidhs
- marww
- Μήτσος10
- Μαυρίκιος
- iew
- AggelikiGr
- camil
- thenutritionist
- giannhs2001
- Joji
- rafaela11
- Kat_kay
- tsiobieman
- American Economist
- Helen06
- charmander
- Viedo
- Idontknoww
- Εχέμυθη
- Ilma
- AnnaVrt12
- Stelios725
- ggl
- User2350
- xristarac
- rosemary
- oups
- ΘανάσοςG4
- sofoula2430
- 2Pac
- Snoopy Doo
- Mhtrogoal
- harry akritas
- uni77
- orchidea
- louminis
- SlimShady
- jj!
- Maraki4you
- CiNeFiL
- epan
- chester20080
- hirasawayui
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.