glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

26-10-24

16:15
Σκέψου πχ τον εαυτό σου να φορά αθλητικά μα κάλτσες για ώρες και να τα βγάλει... Ένας από τους λόγουςΤο ακούω
Επίσης άλλη ερώτηση, επί του θέματος
Τι κακό έχουν οι κάλτσες;
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

26-10-24

16:29
Το κύριο πρόβλημα σε αυτό είναι ότι μετά από ώρες στους δρόμους αποκλείεται το πρώτο πράγμα που θα έκανα μόλις μπω στο σπίτι κουρασμένος είναι να το κάνω... Οπότε το επιχείρημα σου είναι γενικά σωστό και στην συγκεκριμένη λαθοςΣκέψου πχ τον εαυτό σου να φορά αθλητικά μα κάλτσες για ώρες και να τα βγάλει... Ένας από τους λόγους

teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

26-10-24

16:56
Γιατί τώρα έπεσα πάνω του κι ήθελα να απαντήσωΑυτό το θέμα γτ αναβίωσε έτσι ξαφνικά

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τίποτα καλέ. απλά μου φαίνεται αστείο να τα βγάζει ο άλλος όλα και να κρατά τις κάλτσες. όχι ότι θα ξενερώσω γι'αυτό, κουβέντα να γίνεταιΤι κακο έχουν οι κάλτσες;

26-10-24

17:08
Ίσως άμα βλέπεις την εικόνα ως τρίτος να φαίνεται αστειο.Γιατί τώρα έπεσα πάνω του κι ήθελα να απαντήσω
τίποτα καλέ. απλά μου φαίνεται αστείο να τα βγάζει ο άλλος όλα και να κρατά τις κάλτσες. όχι ότι θα ξενερώσω γι'αυτό, κουβέντα να γίνεται
Γενικα δεν βρίσκονται πάντα στο οπτικό πεδίο, τις περισσότερες φορές. Επισης, τι να πεις «αχ κατσε ένα λεπτο να βγαλω και τις καλτσουλες μου» ; Χαχαχα αυτό θα ήταν οντως αστειο

teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

26-10-24

17:15
ναι...δεν έχεις άδικο...εγώ τις βγάζω μαζί με το παντελόνιΊσως άμα βλέπεις την εικόνα ως τρίτος να φαίνεται αστειο.
Γενικα δεν βρίσκονται πάντα στο οπτικό πεδίο, τις περισσότερες φορές. Επισης, τι να πεις «αχ κατσε ένα λεπτο να βγαλω και τις καλτσουλες μου» ; Χαχαχα αυτό θα ήταν οντως αστειο![]()
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

26-10-24

18:00
Ουσιαστικά ισως να έχει να κανει με την επιλογή της ηθοποιου να μην γυρισει γυμνό. Το έβλεπα και στο Sopranos τη μαφιόζικη σειρά, κάποιες κυκλοφορουν γυμνοστηθες ενω άλλες πρωταγωνιστριες οταν τελειωνει το σεξ ειναι ακομα με σουτιεν.Έχετε προσέξει ότι σε πάρα πολλές ταινίες και σειρές, κατά την πράξη του σεξ η γυναίκα φορά σουτιέν;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

26-10-24

20:41
Κρατάει σασπένς, μην βγουν όλα μπαμ και έξωΈχετε προσέξει ότι σε πάρα πολλές ταινίες και σειρές, κατά την πράξη του σεξ η γυναίκα φορά σουτιέν;

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.895 μηνύματα.

27-10-24

10:23
Το έχω προσέξει. Κάποτε είχα ακούσει ένα ανυπόστατο, πως έτσι κάνουν σεξ οι αμερικάνες, αλλά δεν το πιστεύω.Έχετε προσέξει ότι σε πάρα πολλές ταινίες και σειρές, κατά την πράξη του σεξ η γυναίκα φορά σουτιέν;
Μ'αλλον έχει να κάνει με τις ηθοποιούς. Οι ερωτικές σκηνές είναι πολύ δύσκολες για τους ηθοποιούς και προσπαθούν να είναι όσο το δυνατό λιγότερο κοντά στην ερωτική πράξη. Φοράνε ρούχα χοντρά στο σημείο που δε τους πιάνει ο φακός, πχ κάτω απ τα σκεπάσματα. Έχω διαβάσει για ιστορίες του Ρέντφορντ, της Στρέιζαντ και άλλων, πόσο δυσκολεύονταν και έκοβαν οι ίδιοι τις ερωτικές σκηνές, όταν έφταναν σε σημείο που ένοιωθαν άσχημα. Έτσι πιθανό να θέλουν οι ηθοποιοί να μην ερεθίζουν το γυμνό στήθος τους.
Τι να πω...υποθέτω
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

27-10-24

23:03
Θα απαντήσω άμεσα στην ερώτηση του τίτλου.
Μόνο το άρωμα μου
Μόνο το άρωμα μου

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

27-10-24

23:06
τίποτα 

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

27-10-24

23:07
Αφήνεις τις φερομόνες να κάνουν δουλειά;;τίποτα![]()
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

27-10-24

23:10
Μήπως όμως κάποιες φορές επιβάλλεται να φοράμε κάτι-τις;τίποτα![]()
Chem2000
Διάσημο μέλος
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

27-10-24

23:27
Ε ξέρεις, αυτές είναι ηθοποιοίΈχετε προσέξει ότι σε πάρα πολλές ταινίες και σειρές, κατά την πράξη του σεξ η γυναίκα φορά σουτιέν;

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

27-10-24

23:46
Ναι πανταΣχετικό - ασχετο: οι άντρες βγάζετε τις καλτσούλες....χιχι
Ναι και που το κακο; πολλες φορανε αλλο που βγαινει μετα απο λιγο...κατά την πράξη του σεξ η γυναίκα φορά σουτιέν;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

27-10-24

23:53
Τα δικά σας τα ποδάρια δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά εμένα οι καλτσούλες μου μοσχομυρίζουν 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- Vasiliis
- Tarzan96
- dreamer!!
- Advocatus diaboli
- AggelikiGr
- Fernando_A
- iew
- Ωρορα
- teacher_40
- American Economist
- Joji
- Kate1914
- GeorgePap2003
- A350
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- fmarulezkd
- chester20080
- Memetchi
- camil
- rafaela11
- Wonderkid
- touvlo
- millennial
- Scandal
- taketrance
- giannhs2001
- Paragontas7000
- J.Cameron
- fourkaki
- Libertus
- alis21
- Requiem
- Giorgos216
- MarcoReus
- dijccixnc
- User2350
- mpapa
- Manuela98
- malenaaa
- kn9919
- dionisos13
- Circe
- Meriii
- desp1naa
- geomaa
- Citylights
- Ole Gunnar Solskjaer
- Φωτεινη Τζα.
- Mt73
- Stelios725
- Sevasti
- charmander
- GiorgosAsi
- jj!
- Helen93
- CiNeFiL
- physicscrazy
- Εχέμυθη
- Mapas26
- Viedo
- Johnman97
- Johnny15
- T C
- Mhtrogoal
- Idontknoww
- Panos_02
- VasoGrimes
- ggl
- Karim10
- spring day
- Ada ada
- Λίνα
- Insertcoin
- Chradms12
- leo41
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- kogba
- tslef8
- harry akritas
- Paul77
- Αλκης Κ.
- Countdown
- roulitaa
- JohnGreek
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.