Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Μάλλον το αγαπάς πολύ το στέκι.Εγώ δεν είδα!Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa:Όσο κουφό και αν σας φανεί, σας είδα στον ύπνο μου!!!!
Ναί ναί... Είδα λέει οτι ήμασταν κάπου διακοπές, κάνατε συνάντηση και ήρθα και σας είδα!!!!! Δεν ξέρω πως είστε στην πραγματικότητα οι περισσότεροι αλλά στον ύπνο μου αποκτήσατε μορφή!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa:Δεν ξέρω πως είστε στην πραγματικότητα οι περισσότεροι αλλά στον ύπνο μου αποκτήσατε μορφή!!!![]()
https://www.e-steki.com/gallery/browseimages.php?c=35

ΥΓ: Εμένα πως με φαντάστηκες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΙΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!
Σε είδα στον ύπνο μου χωρίς να σε έχω δεί Π Ο Τ Ε, μόνο που είχες σγουρά μαλλιά και φόραγες ένα τζιν μπουφάν! Τί να πώ... Μάλλον επηρρεασμένη από το avatar σου έπεσα μέσα!!! Έμεινα τώρα!!!
Επίσης είδα και άλλα πολλά παιδιά που δεν μου θυμίζουν κάποιον από όσα παιδιά είδα στις φωτό...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa:ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΙΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!
Σε είδα στον ύπνο μου χωρίς να σε έχω δεί Π Ο Τ Ε, μόνο που είχες σγουρά μαλλιά και φόραγες ένα τζιν μπουφάν! Τί να πώ... Μάλλον επηρρεασμένη από το avatar σου έπεσα μέσα!!! Έμεινα τώρα!!!
Επίσης είδα και άλλα πολλά παιδιά που δεν μου θυμίζουν κάποιον από όσα παιδιά είδα στις φωτό...
Χεχε, μάλλον φταίει το άβαταρ (αν και η φωτογραφία βάσει της οποίας το σχεδίασα είναι 2+ ετών παλιά...)
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως τα όνειρα πιστεύω οτι δίνουν χρώμα στη ζωή μας.

Maggie
Περιβόητο μέλος

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά συχνά συνδιάζω ήχους που ακούω με τα όνειρά μου...
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε θυμάμαι κάποιο από τα όνειρα που είδα τελευταία.Όταν ήμουν μικρός πάντως (νηπιαγωγείο, πρώτες τάξεις δημοτικού

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Παιδιά, αν κάποιος δει 5 νούμερα κι ένα τζόκερ, εννοείται ότι το αναφέρει εδώ αμέσως. Τι φίλοι είμαστε...
Δε θυμάμαι κάποιο από τα όνειρα που είδα τελευταία.Όταν ήμουν μικρός πάντως (νηπιαγωγείο, πρώτες τάξεις δημοτικού) ζωγράφισα ένα όνειρο που είχα δει με κάτι πυραμίδες και ρομπότ (
).Ακόμα έχω τις ζωγραφιές και ακόμα το θυμάμαι αυτό το όνειρο.
αχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Maggie
Περιβόητο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Γι'αυτο στραβοξυπνησα μαλλον..
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αγκαλιες, φιλια.. Μου εχουν λειψει μαλλον..

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Σας ζηλέυω όλους!!! Οι μόνοι περίπτωση να θυμάμαι ένα όνειρο είναι όταν είμαι άρρωστος με πυρετό!!
Σε κάθε άλλη περίπτωση κοιμάμαι κυριολεκτικά σαν πτώμα και δεν έχω καμία συναίσθηση του τι έγινε όταν ανοίγω τα μάτια. Αν τύχει και κάτι θυμάμαι απλά το ξεχνάω σε δευτερόλεπτα όσο και αν προσπαθήσω να το συγκρατήσω!!!
Συνεπώς και κλαπς αν χαίρετσε όλοι τις ταινείες μικρού μήκους που βλέπεται. Σίγουρα είναι από τις καλύτερες.
Μόνο ένα θυμάμαι που το σκεφτόμουν αν ήταν αληθινό ή όχι για ώρα και ο μόνος λόγος που αποφάσισα ήταν ότι είναι όνειρο ήταν δια της λογικής και ότι σιγά μην ήμουν τόσο τυχαιρός! (όχιλεφτά).
Giovanna
Επιφανές μέλος

και αυτό έγινε προχτές.
το πιστοποιητικό παρακολούθησης το θέλω για μια αίτηση που κατέθεσα μόλις σήμερα...
λοιπόν, το όνειρο που είδα σήμερα το βραδυ είναι ότι η χαζη τύπισσα εκεί του σεμιναρίου κατάλαβε ότι το λάθος ήταν δικό τις οποτε "το λιγοτερο" που μπορούσε να κάνει ήταν απλά να μου δώσει μια σκέτη βεβαίωση να κάνω τι δουλειά μου!

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:Εγώ είδα ότι ήμουν σε ένα δάσος και με κυνηγούσαν κάτι περίεργοι, μετά με έχασαν και μετά κάποιος μου πέταξε ένα μαχαίρι με κάρφωσε ... Μετά ξύπνησα δεν πρόλαβα να του δαγκώσω το αυτί για να τρέχει στο δρόμο φωνάζωντας βοήθειαΕίναι φυσιολογικό να βλέπω συνέχεια τέτοια περίεργα όνειρα;
Μεγάλη σημασία έχει για τα όνειρα σου απο το πώς εχεις πάει για ύπνο (διάθεση)
Τι έχεις φάει ? (Αν έχεις τσακίσει 9 σουβλάκια μην περιμένεις να κοιμηθείς σαν πουλάκι)
Οι συνθήκες που κοιμάσε (ζέστη και υγρασία επιρεάζουν τον ύπνο)
και σε τι ψυχολογική κατάσταση είσαι. (Αν είσαι αγχωμένος με το σχολείο και περιμένεις κάποιο διαγώνισμα είναι φυσικό να βλέπεις καταδίωξη στον ύπνο σου.
Κάποιες φορές τα όνειρα κρίβουν τα θέλω και τα πραγματικά άγχη μας, αλλα πάντα μεταφράζονται με περιέργο τρόπο επιρεασμένα κατα κυριο λόγο απο εικόνες που μας κάνουν εντύπωση.
Ίσως να είναι ο τρόπος του υποσυνήδητου να μας υποδείξει κάποια πράγματα τραβώντας την φαντασία μας στα όρια μόνο και μόνο για να το θυμόμαστε την επόμενη μέρα.
Demelene
Διάσημο μέλος

Χάνω τις καλύτερες ταινείες!! ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΕΓΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.