Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

j/k
μάλλον δεν έχει σημασία το χρώμα του αυτοκινήτου...
αλλά ετοιμάσου για κανα ταξιδάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

ότι το αμάξι σου θέλει πλύσιμο για να ασπρίσει
j/k
μάλλον δεν έχει σημασία το χρώμα του αυτοκινήτου...
αλλά ετοιμάσου για κανα ταξιδάκι![]()
Πλυσιμο δεν θελει, 3 ωρες το επλενα προχθες.

Ταξιδακι? Ουαου. Θενξ.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Και όταν ήρθε στο δωμάτιο μου ο πατέρας μου να με ξυπνήσει νόμιζα ότι μου έλεγε τη λύση

Ό,τιναναι

Maggie
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εγώ έβλεπα ένα ολοκλήρωμα
Και όταν ήρθε στο δωμάτιο μου ο πατέρας μου να με ξυπνήσει νόμιζα ότι μου έλεγε τη λύση
Ό,τιναναι![]()
Αν λύσει κανείς το δικό μου ολοκλήρωμα τι τρέχει με την msn live spaces στα καλά καθούμενα, του δίνω και χαρτζιλίκι Don Corleone.

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

marios32
Νεοφερμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

να πω και γω το δικό μου όνειρο?????
Και το ρωτάς;

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

κι αν δω δεν τα θυμαμαι τα περισσοτερα ....

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Και για να μπω ον τόπικ..
σήμερα είδα ότι κάποιος σκότωσε τον καλό μου και έψαχνα παντού για να βρω το σώμα του κι όταν επιτέλους τον βρήκα,έβγαλα ένα όπλο και σωριάστηκα δίπλα του νεκρή...κι όλη αυτή τη σκηνή την παρακολουθούσα, λέει ,σαν θεατής..μας έβλεπα κανονικά και τους 2 μας...

Απιστευτα γραφικο,ατμοσφαιρικο και θριλερατο...Πραγματικα δεν ηθελα να ξυπνησω.Μακαρι να μπορουσε καποιος να μπει στο κεφαλι μου να δει τι ακριβως ειδα και να το κανει εργο ή βιντεοπαιχνιδι...
Και καλα ημουν στο αυτοκινητο με τους δικους μου, τον αδερφο μου και την κοπελα μου (την ποια; ) και θελαμε να γυρισουμε στην πολη μας.
Αντι να παμε απο τον κεντρικο δρομο, εγω τους ειπα να παμε μεσα απο κατι χωρια και εκει μιλαμε βρεθηκαμε σε ενα χωριο τρομερα dark,με δεντρα ξερα και ψηλα,χαμηλη ομιχλη στο εδαφος,σπιτια ξυλινα και σκοτεινα μονο με μερικα κιτρινα φωτα αναμενα κτλ κτλ κτλ.
Και ξαφνικα καπου στουκαραμε (πολυ απαλα) και μας πηρε ενας τυπας και μας εβαλε σε ενα σπιτι παλιο...μεγαλο...ξυλινο...με περιεργα οντα και ατομα μεσα...

Μεγαλη πορωση το ονειρο μιλαμε!

Κριμα που ξυπνησα...ηταν τοσο ατμοσφαιρικο!

Σε αυτο που λεει η burbuja πιο πανω, αν κι εχω δει πολλες φορες να με σκοτωνουν και να αυτοπυροβολουμαι (κι οχι σαν τριτο προσωπο, αλλα σαν πρωτου προσωπου κατασταση),θυμαμαι πριν χρονια οπου ειχα δει στο ονειρο μου οτι ειχε πεθανει η κοπελα μου κι εγω εκλαιγα και φωναζα τοσο μα τοσο πολυ στον υπνο μου πλαι της που οταν ξυπνησα ημουν δακρυσμενος μεχρι αηδιας και δεν μπορουσα να αναπνευσω...Πρωτη φορα μου συνεβαινε κατι τετοιο..

mania
Επιφανές μέλος

Θέλω να το δώ και γώ το ταινιάκι

Εγώ πάλι φίδια και τους γονείς μου σε σκοτεινό δωμάτιο, κακό όνειρο για τους γονείς μου, κακά θα τους έρθουν και στεναχώριες τουλάχιστών άς χωρίσουν να βρούν την υγιά τους....
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

“Χθες λοιπόν, έβλεπα ότι ήμουν σ' ένα καράβι και είχε φουρτούνα. Και χτυπάει σε κάποια φάση το ξυπνητήρι και λέω "Όχι κινητά, παρακαλώ!!". Μάλλον το 'πα για να μην χάσουμε τη ρότα. Και κλείνω το ξυπνητήρι και ξανακοιμάμαι. Και μετά φωνάζω "Βίρα τις άγκυρες".”

mania
Επιφανές μέλος

Αυτό ήταν αλλουνού. Τό άκουσα σήμερα μες στο λεωφορείο.![]()
“Χθες λοιπόν, έβλεπα ότι ήμουν σ' ένα καράβι και είχε φουρτούνα. Και χτυπάει σε κάποια φάση το ξυπνητήρι και λέω "Όχι κινητά, παρακαλώ!!". Μάλλον το 'πα για να μην χάσουμε τη ρότα. Και κλείνω το ξυπνητήρι και ξανακοιμάμαι. Και μετά φωνάζω "Βίρα τις άγκυρες".”
![]()
Επρεπε να του πείς ότι τον περιμένει συμφωρά μεγάλη, μην σου πώ ότι εκείνη την ώρα του κλέβαν το πορτοφόλι και τραβούσε τα άδιτά του χωρίς λευτά

adespoto
Περιβόητο μέλος

Έκανα λέει ένα ταξίδι με πλοίο καιενώ γίνονταν διάφορα ασήμαντα πράγματα και οι μέρες περνούσαν, κάποια στιγμή βλέπω ένα μέλος του πληρώματος και του λέω "πω πω πότε επιτέλους θα φτάσουμε στη στεριά;" και μαθαίνω οτι δε θα φτάσουμε ποτέ στη στεριά κι οτι για όλη την υπόλοιπη ζωή μου θα μείνω σε αυτό το πλοίο με αυτούς τους ανθρώπους. Μετά έβλεπα έναν άντρα από το πλοίο με ένα μαχαίρι στο κεφάλι....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.