Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

(Πρέπει να βρω άντρα λέμε!

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Εγώ είμαι σε χειρότερη μοίρα απ' την Καγίρα

coincidence
Νεοφερμένο μέλος

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Πες μου γιατρέ, είμαι σοβαρά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ultimate respect.Είδα το πιο περίεργο και άκυρο όνειρο της ζωής μου. Μπήκα λέει σε ένα ταξί, το οποίο δεν ήταν ένα οποιοδήποτε ταξί. Ήταν το taxi girl, αλλά οδηγός ήταν η Κανέλλη. μιλάω σοβαρά. Μου έκανε ερωτήσεις και στο τέλος νομίζω ότι κέρδισα.
Πες μου γιατρέ, είμαι σοβαρά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Ultimate respect.![]()
Ευχαριστώ και εγώ και το υποσυνείδητό μου
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Χθες είδα ότι ήμουν σε ραδιοφωνικό σταθμό [συγκρεκριμένα στο RSA] και έκανα ραδιοφωνική εκπομπή.[Μακάρι να ήταν αληθινό] Και μετά ξύπνησα όπως όλοι...

zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

PYLH
Δραστήριο μέλος

Κοιμόμασταν,εγώ κι ο άντρας μου,στο πατρικό μου αφού οι γονείς μου έλειπαν

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εκεί λέει που περνούσαμε πολύ όμορφα, ο σύντροφος μου κι εγώ είδαμε μια τεράστια κατσαρίδα ή σκαθάρι (εγώ ήξερα στο όνειρο οτι ήταν κατσαρίδα αλλά έμοιαζε εμφανισιακά πιο πολύ με σκαθάρι). Πρέπει να ήταν κάπου 6-7 εκ μήκος και 2 εκ πλάτος. Αυτός, αντί να τη σκοτώσει ως συνήθως (για όσους δεν το γνωρίζουν, έχω τεράστια φοβία με τα μεγάλα έντομα η οποία υποτροπιάζει τα καλοκαίρια), την πήρε και την έφερνε όλο και κοντά στο πρόσωπο μου, ενώ εγώ είχα παραλύσει απο το φόβο και δεν μπορούσα ούτε να του φωνάξω οτι δεν καταλαβαίνει τη φοβία που έχω, όπως σκεφτόμουν τότε, ούτε να κουνηθώ και να φύγω μακριά. Κατά το μυστηριώδη τρόπο των ονείρων, 'ήξερα' κατά τη διάρκεια όλου αυτού οτι το έκανε με καλή πρόθεση, για να με απαλλάξει απο τη φοβία μου, γι'αυτό ήθελα να του φωνάξω οτι δεν καταλαβαίνει και οτι μόνο κακό αποτέλεσμα μπορεί να έχει μια τέτοια πράξη.
Τι να σημαίνει άραγε αυτό για τις υποσυνείδητες σκέψεις μου;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Χτες είδα έναν φρικτό εφιάλτη (μεταξύ άλλων ονείρων, αρκετά ευχάριστων, τα οποία επίσης συμπεριλάμβαναν το σύντροφο μου).
Εκεί λέει που περνούσαμε πολύ όμορφα, ο σύντροφος μου κι εγώ είδαμε μια τεράστια κατσαρίδα ή σκαθάρι (εγώ ήξερα στο όνειρο οτι ήταν κατσαρίδα αλλά έμοιαζε εμφανισιακά πιο πολύ με σκαθάρι). Πρέπει να ήταν κάπου 6-7 εκ μήκος και 2 εκ πλάτος. Αυτός, αντί να τη σκοτώσει ως συνήθως (για όσους δεν το γνωρίζουν, έχω τεράστια φοβία με τα μεγάλα έντομα η οποία υποτροπιάζει τα καλοκαίρια), την πήρε και την έφερνε όλο και κοντά στο πρόσωπο μου, ενώ εγώ είχα παραλύσει απο το φόβο και δεν μπορούσα ούτε να του φωνάξω οτι δεν καταλαβαίνει τη φοβία που έχω, όπως σκεφτόμουν τότε, ούτε να κουνηθώ και να φύγω μακριά. Κατά το μυστηριώδη τρόπο των ονείρων, 'ήξερα' κατά τη διάρκεια όλου αυτού οτι το έκανε με καλή πρόθεση, για να με απαλλάξει απο τη φοβία μου, γι'αυτό ήθελα να του φωνάξω οτι δεν καταλαβαίνει και οτι μόνο κακό αποτέλεσμα μπορεί να έχει μια τέτοια πράξη.
Τι να σημαίνει άραγε αυτό για τις υποσυνείδητες σκέψεις μου;![]()
Ότι θέλεις ίσως να απαλλαγείς από αυτή τη φοβία σου αλλά νοιώθεις ότι δεν μπορείς;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μέσα στον ύπνο μου κοιμόμουν και ξύπνησα από το μασάζ που μου έκανε στα πόδια ένας άγνωστος μου νεαρός. Κάνω να σηκωθώ αλλά μου λέει να μην το δοκιμάσω καλύτερα. Κοιτάζω γύρω μου και είμαι κανονικά στο υπνοδωμάτιο μου όπως είμαι σίγουρα αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά...
Μετά από λίγο, ο νεαρός μου εξηγεί....
Είναι ο γιός μου, ο οποίος δεν πρόλαβα ποτέ να γνωρίσω γιατί έπεσα σε κώμα στην γέννα και έχουν ήδη περάσει 20 χρόνια από τότε

Ηταν ένα απαίσιο συναίσθημα...
Αρχισε μετά σιγά σιγά να μου λέει ποιοι ζουν απ την οικογένεια μου που ήξερα και ποιοι έχουν πεθάνει...
Ο πατέρας μου είχε πεθάνει... η αδερφή μου ήταν σοβαρά άρρωστη... η ανηψιά μου είχε σκοτωθεί... ο άντρας μου είχε ξαναπαντρευτεί και είχε και μια κόρη απ το δεύτερο γάμο του... ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι μου και εγώ ήμουν σε νοσοκομείο, μέχρι που πέθανε κι αυτός, και η άλλη γυναίκα με την κόρη της αναγκάστηκαν να φύγουν απ το σπίτι, όπου ο γιός μου με πήρε και με έφερε πίσω και έφτιαξε το δωμάτιο μου όπως το ήξερα κάποτε με την ελπίδα ότι αν ξυπνήσω θα είναι όλα ίδια....
Μετά ξύπνησα μούσκεμα στον ιδρώτα φυσικά
Οκ αντιλαμβάνομαι ότι έχει να κάνει με το άγχος της εγκυμοσύνης και του τοκετού....
όλοι λένε ότι οι εγκυμονούσες βλέπουν πολύ κουφά όνειρα...
ήταν όμως πολύ άσχημο

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

φοβοι της γεννας φοβοι για χαμο αγαπημενον προσωπον...
αλλα εχεις κ ανασφαλιες για τον αντρα σου?
suspiria
Διάσημο μέλος

zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει μόνο με τις υποσεινήδητες σκέψεις σου η μήπως ο σύντροφός σου έχει πάρει κάποιο "ρίσκο"που σε ανησυχεί η θα σε ανησυχησει..Χτες είδα έναν φρικτό εφιάλτη (μεταξύ άλλων ονείρων, αρκετά ευχάριστων, τα οποία επίσης συμπεριλάμβαναν το σύντροφο μου).
Τι να σημαίνει άραγε αυτό για τις υποσυνείδητες σκέψεις μου;![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.