Τι όνειρο είδατε χθες;

theodle

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
Εμένα ο μπαμπάς μου δεν είναι εν ζωή. Έτυχε να δω στον ύπνο μου, ότι στο νεκροταφείο που πραγματοποιήθηκε η κηδεία του, με πήρε τηλέφωνο ένας άνθρωπος που εργαζόταν εκεί ( μετά από καιρό) και ότι ο πατέρας μου ξύπνησε μέσα στο φέρετρο και φώναζε να του ανοίξουν , να σπάσουν το μάρμαρο πράγμα που έκαναν για να μπορέσει να βγει. Και πήγα εκεί και το αντίκρισα με τα μάτια μου. Δεν κάνω ούτε πλάκα με αυτό που αναφέρω, μιλάω σοβαρά.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Είδα ένα υπέροχο όνειρο.. Είδα ότι με είχε η γιαγιά μου αγκαλίτσα, όπως τότε που ήμουν μικρή.

Και όταν ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι ήταν όνειρο ψιλοέκλαψα..

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Είδα ότι ήμουν στο παλιό σπίτι της γιαγιάς μου, συγκεκριμένα στο σαλόνι του που έχει το πιάνο και έπαιζα πιάνο, μετά σταμάτησα και πρόσεχα 5 πανέμορφα μπεμπάκια και παίζαμε..

Μη με ρωτήσετε, δεν ξέρω γιατί🙃

teacher_40

Νεοφερμένο μέλος

Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Χθες δεν ειδα κατι αλλα προχθες επηρεασμενη απο τη σειρα lost που παρακολουθω ειδα οτι ο Μπεν που ειναι ενας ηρωας που γενικα παιζει τους πρωταγωνιστες στα δαχτυλα κ τους χειριζεται, επαιζε με το μυαλο μου κ με ναλε να κανω κατι, το οποιο ομως δε θυμαμαι. Σας φωτισα ε?

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Είχα περάσει στη σχολή που γούσταρα
Η Ελλάδα είχε γίνει παράδεισος
Καθόμουνα σε μια καρέκλα παραλίας και απλά αγνάντευα το ηλιοβασίλεμα και κλώτσαγα την άμμο.
Καλή φαση.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
Σήμερα μετά από πολύ καιρό είδα εφιάλτη.
Βασικά ολόκληρη ταινία ήταν το σημερινό, στυλ επιβίωσης με λίγα λόγια, αλλά εκεί που είχε τόσο ενδιαφέρον, ξαφνικά ήρθε ένα τεράστιο κύμα και άρχισα να πνίγομαι.
Και μετά ξύπνησα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Σήμερα μετά από πολύ καιρό είδα εφιάλτη.
Βασικά ολόκληρη ταινία ήταν το σημερινό, στυλ επιβίωσης με λίγα λόγια, αλλά εκεί που είχε τόσο ενδιαφέρον, ξαφνικά ήρθε ένα τεράστιο κύμα και άρχισα να πνίγομαι.
Και μετά ξύπνησα.
Και μετά εμείς αναρωτιόμαστε πώς κερδίζεις στο Παλέρμο...

Ορίστε !! Παιχνίδια επιβίωσης τού μυαλού...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια