IreneGr
Δραστήριο μέλος

Μόλις τώρα διάβασα αυτό. Οπότε καλού κακού, ας προσέχουν όσες το χρησιμοποιούν συχνά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τον προηγούμενο μήνα με αφορμή αυτό το θέμα, έψαξα λίγο περισσότερο τα ράφια του σουπερ μαρκετ

Δοκίμασα τα tampax και είναι αλήθεια ότι μου φάνηκε πολύ πιο εύκολη η χρήση τους.
Αναρωτιέμαι όμως τι τα κάνει να είναι τόσο πολύ πιο φτηνά;

Isiliel
Επιφανές μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Είναι τα tampax πιο φτηνά από τα o.b. ;
Νομίζω ναι, αλλά το κουτί των ob πρέπει να έχει 16 ενώ των tampax 12 ταμπόν.
Τα ob των 16 είχαν 3.80 και τα tampax των 12 1.90 στο super market της πόλης μου, αλλά δε νομίζω να έχει και τεράστια διαφορά με άλλα super market. Σας μιλάω επομένως για μεγάλη διαφορά στην τιμή τους, πράγμα το οποίο μου κάνει εντύπωση.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πρακτικά έχω μείνει ευχαριστημένη και από τα δύο, οπότε μάλλον θα με κερδίσουν τα tampax λόγω τιμής

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η ποιότητα των ob φαίνεται καλύτερη. Έχει μια μεμβράνη με κυψέλες όπως και οι περισσότερες σερβιέτες που κυκλοφορούν, γύρω από το βαμβάκι, ενώ τα tampax είναι απλά συμπιεσμένο βαμβάκι και το απλικατέρ αυτό είναι ένα κομμάτι χαρτόνι, δεν είναι κάποια σπουδαία κατασκευή
Πρακτικά έχω μείνει ευχαριστημένη και από τα δύο, οπότε μάλλον θα με κερδίσουν τα tampax λόγω τιμής![]()
εχμ, χρησιμοποιείς τα απλά tampax γι' αυτό σου φαίνονται χαμηλότερης ποιότητας. Τα tampax (compak) pearl είναι πολύ καλύτερα και έχουν πλαστικό applicator. Είναι επίσης πιο ακριβά από τα ob. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα

Μια φορά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω ob επειδή δεν έβρισκα tampax και κόντεψα να μισήσω τα ταμπόν

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

To πλεονέκτημα αυτών που χρησιμοποιείς είναι ότι μπορείς να ρίχνεις και το applicator στην τουαλέτα![]()
Γιατί τι άλλο ρίχνεις στην τουαλέτα;

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

και το ταμπόνΓιατί τι άλλο ρίχνεις στην τουαλέτα;![]()

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Γιατί τι άλλο ρίχνεις στην τουαλέτα;![]()
Ορισμένα σπίτια έχουν τόσο καλές αποχετεύσεις που δε χρησιμοποιούν κάδους απορριμάτων στην τουαλέτα τους. Στο εξωτερικό είναι σύνηθες να μην υπάρχουν κάδοι στα σπίτια και κατά τη γνώμη μου το πιο υγιεινό να πετώνται όλα στην τουαλέτα. Ομως εδώ Ελλάντα κι ακόμα και στις αποχετεύσεις μπορούμε να μιλάμε για... θκατά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.