Του κόσμου τα παράξενα

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
"Στο γήπεδο με στρινγκ!"

"Οταν δίνεις μια υπόσχεση, πρέπει να την τηρείς. Αυτό έκανε και η Ουρουγουανή Αντρέα Γκιντόνε... Υποσχέθηκε ότι, αν την επέλεγαν για το παιχνίδι «Dancing for a dream», θα πήγαινε στο γήπεδο με τα εσώρουχα. Η αίτησή της έγινε δεκτή και αυτή σαν κορίτσι που τηρεί το λόγο του, φόρεσε μία φανέλα της Σαν Λορέντσο και ένα στρινγκ και πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Ουρακάν... Το καλύτερο; Υποσχέθηκε ότι, αν κερδίσει στο τηλεπαιχνίδι, θα πάει στο γήπεδο topless..."



:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ioannaki95

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα.
χαχαχαχα ότι να 'ναι πάντως χαρά που θα πήρε ο κόσμος ειδικά το αντίθετο φύλλο!!!απο ότι άκουσα(αν άκουσα καλά) απ΄τους σχολιαστές και αυτοί είπαν ότι ο κόσμος εκεί ήταν χαρούμενος με το θέαμα...χιχι....:redface::P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gademis

Τιμώμενο Μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1,634 μηνύματα.
Και για τους σεισμούς φταίνε οι προκλητικές γυναίκες!



Οι σεισμολόγοι θα δυσκολεύονταν πολύ να το πιστέψουν, αλλά για τους σεισμούς που πλήττουν τον πλανήτη ευθύνονται οι γυναίκες που ντύνονται προκλητικά.
Αυτή την τουλάχιστον πρωτότυπη άποψη διατύπωσε ανώτατος ιρανός ιερέας στην Τεχεράνη μιλώντας σε πλήθος πιστών, τους οποίους κάλεσε να είναι σεμνοί για να προστατέψουν τους εαυτούς τους. «Πολλές γυναίκες που δεν ντύνονται σεμνά οδηγούν τους νέους σε λάθος δρόμο και μεταδίδουν τη μοιχεία στην κοινωνία, γεγονός που αυξάνει τους σεισμούς», ανέφερε στο κήρυγμά του ο Χογιατολεσλάμ Καζέμ Σεντιγκχί καλώντας τους ακροατές του να μετανοήσουν.
«Τι μπορούμε να κάνουμε για να μη θαφτούμε κάτω από τα ερείπια; Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να καταφύγουμε στη θρησκεία και να υιοθετήσουμε τις διδαχές του Ισλάμ», είπε στο κήρυγμά του. Αρκετές γυναίκες στο Ιράν, κυρίως νεαρής ηλικίας, προκαλούν το ισλαμικό καθεστώς αφήνοντας να φανούν τα μαλλιά τους. Κατά τον ιρανό ιερέα, αυτή η εμφάνιση «προκαλεί τον Θεό».
In other news η Τζούλια απολογείται στην παγκόσμια οικονομική κοινότητα για τα προβλήματα που προκάλεσε μέσω του ηφαιστείου Eyjafjallajokull.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Έκρυβε πτώμα κάτω απʼτον καναπέ για 10 χρόνια



Πτώμα που βρισκόταν κάτω από τον καναπέ διαμερίσματος στο Μπρίστολ της Βρετανίας, ανακαλύφθηκε έπειτα από 10 χρόνια.

Ο νεκρός Ντένις Πρινγκ, φιλοξενούνταν από το νοικάρη του σπιτιού, Άλαν Ντέρικ καθώς αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Όταν όμως πέθανε, ο συγκάτοικός του δεν θέλησε να το δηλώσει στις αρχές επειδή φοβόταν ότι θα του έκαναν έξωση. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Πρινγκ εκτιμάται ότι πέθανε μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του 1998.

Ένα χρόνο μετά το θάνατό του, οι αρχές κλήθηκαν να ερευνήσουν το διαμέρισμα λόγω παραπόνων για τρομερή δυσωδία. Ωστόσο απέδωσαν τη μυρωδιά σε μια τουαλέτα. Ο σκελετός του Πρινγκ ανακαλύφθηκε τελικά το 2008, αφού ο Ντέρικ μετακόμισε. Οι γείτονές του τον περιέγραψαν ως “ευάλωτο και μοναχικό”. Δεν θα αποδοθούν κατηγορίες εναντίον του.

Πηγή

Πφφφφ... να δω τι άλλο θα ακούσουμε πια! :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Απαγόρευσαν σε σκύλο να μπει σε εστιατόριο γιατί ήταν gay!

«Ο σκύλος μου είναι gay», τραγουδούσε πριν από λίγα χρόνια με περηφάνια ο Νίκος Καρβέλας, όμβς στη Βρετανία, οι υπεύθυνοι ενός εστιατορίου δεν ήταν και τόσο προοδευτικοί.
Όταν λοιπόν ο τυφλός Ίαν Τζόλι πήγε να μπει στο συγκεκριμένο εστιατόριο με το σκύλο οδηγό του και μια φίλη, έφαγαν πόρτα γιατί όπως είπαν, κατάλαβαν ότι ο σκύλος είναι gay.
Όλα βέβαια ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση της σερβιτόρας που δεν κατάλαβε τι της είπε η φίλη του Ίαν.
Έτσι λοιπόν κι αυτός εκνευρισμένος απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη και τώρα οι ιδιοκτήτες καλούνται να πληρώσουν παραπάνω από 1.000 ευρώ για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Τρώτε τα μαλλιά σας; Δείτε τι μπορεί να πάθετε!



Η συνήθεια να βάζουμε τα μαλλιά μας στο στόμα και να τα … μασάμε σαν τσίχλα, αποτελεί ένα αρκετά συχνό φαινόμενο. Τις περισσότερες φορές γίνεται από αμηχανία, άγχος, πλήξη αλλά και έντονη στενοχώρια. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως δεν σταματάει εκεί. Εξελίσσεται σε μανία και καταλήγει να είναι αρρώστια, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο!

Η “τριχοφαγία”, “τριχοπίλημα” ή “σύνδρομο Ραπουνζέλ”, όπως ονομάζεται, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού ο ασθενής καταπίνει τρίχες από τα μαλλιά του χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτές συσσωρεύονται στο στομάχι του βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του!

Τρίχινη μάζα βάρους 4,5 κιλών μέσα στο στομάχι!

Πριν από δύο χρόνια μια 18χρονη από το Illinois μεταφέρθηκε στο Rush University Medical Center του Chicago, με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν η γαστροσκόπηση στην οποία την υπέβαλλαν, έδειξε ότι μέσα στο στομάχι της υπήρχε μία μάζα από τρίχες συνολικού βάρους 4.5 κιλών!

Όπως δημοσίευσαν αργότερα οι γιατροί της, Ronald M. Levy και Srinadh Komanduri, στην New England Journal of Medicine, το εύρημα είχε διαστάσεις 37.5 x 17.5 x 17.5 εκατοστά (στη φωτογραφία).

Το 18χρονο κορίτσι ομολόγησε στους γιατρούς ότι επί πέντε χρόνια συνήθιζε να τρώει τις τρίχες της, γιατί αυτό της έδινε “παρηγοριά” στην κατάθλιψη που της προκαλούσε κατά διαστήματα η τριχόπτωση. Μετά την επέμβαση η κοπέλα υποβλήθηκε σε ψυχιατρική θεραπεία.

Ένα 17χρονο κορίτσι πέθανε από την “τρίχινη” μάζα μέσα στην κοιλιά της!



Κι αν η προηγούμενη κοπέλα στάθηκε τυχερή, δεν συνέβη το ίδιο με την Rachel Haigh (στη φωτογραφία), ένα 17χρονο κορίτσι από τη Βρετανία που τον Αύγουστο του 1999 έχασε τη ζωή της από μία “τριχόμπαλα” που είχε φράξει το στομάχι της! Οι γιατροί του Hasting Conquest Hospital, προχώρησαν σε αφαίρεση της μάζας, η οποία είχε το μέγεθος μιας μπάλας ράγκμπυ, αλλά δυστυχώς η ασθενής δεν τα κατάφερε, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν η ζημιά ήταν μη αναστρέψιμη!

Η μητέρα της κοπέλας αποκάλυψε πως η κόρη της είχε από μικρό παιδάκι την μανία να μασάει τα μαλλιά της και για αυτό το λόγο όσο ήταν μικρότερη της τα έκοβε πάντα πολύ κοντά. Τα τελευταία χρόνια είχε ξαναμακρύνει τα μαλλιά της αλλά φρόντιζε να μην την βλέπει κανείς όταν τα έτρωγε, γιατι προφανώς της είχε γίνει απαραίτητο! Ίσως αν είχε ζητήσει εγκαίρως ψυχιατρική βοήθεια, η ζωή της να είχε σωθεί!

“Τριχόμπαλα” αφαιρέθηκε από 12χρονη και… φυλάσσεται σε μουσείο!



Το 12χρονο κορίτσι από την Costa Rica, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παραπονιόταν για έντονους πόνους στην κοιλιά! Όταν οι γιατροί αποφάσισαν να την εγχειρήσουν, ανακάλυψαν μία μάζα από τρίχες βάρους ενός κιλού και διαμέτρου 43 εκατοστών!

Ευτυχώς η αφαίρεση ήταν επιτυχής κι έτσι η ζωή της μικρής σώθηκε. Το εύρημα μεταφέρθηκε στο National Museum of Health and Medicine της Washington, στο οποίο λειτουργεί μία ασυνήθιστη πτέρυγα. Εκεί φυλάσσονται τριχόμπαλες που έχουν κατα καιρούς αφαιρεθεί από ανθρώπινα σώματα, αλλά και φωτογραφίες από τις αντίστοιχες επεμβάσεις!

Ο επισκέπτης μπορεί να δει τα εκθέματα και να ενημερωθεί γαι την ιστορία του καθενός ξεχωριστά! Αν… αντέχετε ρίξτε μια ματιά στο National Museum of Health and Medicine.

Πηγή

:mpliaks::mpliaks::mpliaks::sick::sick::sick:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Τον έσωσαν... τα αυτιά του



Ένα εξάχρονο αγόρι σώθηκε από βέβαιο θάνατο χάρη στα... αυτιά του. O μικρός Ming Ming έπεσε από το παράθυρο διαμερίσματος οκταώροφου κτηρίου και βρέθηκε να αιωρείται κρεμάμενο κυριολεκτικά με τα αυτιά του από τις προστατευτικές μπάρες του παραθύρου. Αυτό που έσωσε το παιδί από την πτώση ήταν το γεγονός ότι το κεφάλι του εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο από τις σιδεριές.
Το αγόρι λέγεται ότι ήταν μόνο του στο σπίτι, ενώ ο παππούς του, που το φύλαγε, είχε "πεταχτεί" σε μία δουλειά. Έτσι έσκυψε από το παράθυρο, για να τον ψάξει, παραπάτησε και έπεσε. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από κάτω, καθώς ο εξάχρονος ούρλιαζε από τον πόνο και τον φόβο του.
Σύντομα, όμως, κατέφθασαν οι διασώστες. Μάλιστα, το κεφάλι του είχε σφηνωθεί τόσο πολύ στα κάγκελα που οι πυροσβέστες χρειάστηκαν ειδικά μηχανήματα για τον απεγκλωβισμό του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Το μυστικό της αιώνιας νεότητας πιθανώς να κρατάει μια 17χρονη Αμερικανίδα που μοιάζει ακόμη... μωρό

ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ Η Μπρουκ Γκρίνμπεργκ ζυγίζει οκτώ κιλά και έχει ύψος 76 εκατοστά. Δεν έχει μιλήσει ακόμη, μετακινείται με παιδικό καροτσάκι, πίνει γάλα από μπιμπερό και γελάει όταν αναγνωρίζει τα πρόσωπα των γονιών και των αδελφών της. Ολα θα ήταν φυσιολογικά αν η Μπρουκ δεν ήταν... 17 ετών.



Το κορίτσι από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, αν και χρονικά βρίσκεται στο τέλος της εφηβείας, εξακολουθεί να έχει φυσική ανάπτυξη και συμπεριφορά βρέφους ενός έτους, αποτελώντας ένα παγκόσμιο ιατρικό παράδοξο. Η ερευνητική ομάδα που μελετά την περίπτωσή της την αποκαλεί «το κορίτσι που “πάγωσε” τον χρόνο».

«Μήπως η Μπρουκ είναι η πηγή της νεότητας;» αναρωτιούνται οι γονείς της, Μέλανι και Χάουαρντ Γκρίνμπεργκ, σίγουροι πως το DΝΑ της κόρης τους κρύβει το μυστικό της αιώνιας ζωής. Η επιστήμη όμως από την πλευρά της αδυνατεί μέχρι στιγμής να δώσει μια ικανοποιητική απάντηση στον ιατρικό γρίφο γύρω από την περίπτωση της Μπρουκ, η οποία δεν έχει διαγνωστεί να πάσχει από κάποιο γενετικό σύνδρομο ή κάποια ανωμαλία χρωμοσωμάτων, παρ΄ όλο που είναι βέβαιο ότι πάσχει από μια ειδική μορφή αυτισμού.

«Δεν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο στην παγκόσμια ιατρική ιστορία» ισχυρίζεται ο παιδίατρός της Λόρενς Πάκουλα, υποστηρίζοντας ότι το σώμα της Μπρουκ δεν αναπτύσσεται ως ενιαίο σύνολο, αλλά σε ανεξάρτητα κομμάτια, χωρίς κανέναν συγχρονισμό μεταξύ τους.

Η μικρή έχει ακόμη τα πρώτα της δόντια, τα οστά της έχουν ηλικία μόλις δέκα ετών, ο εγκέφαλός της έχει σημειώσει ελάχιστη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ενώ τα μόνα πράγματα επάνω της που μεγαλώνουν φυσιολογικά είναι τα μαλλιά και τα νύχια της. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι στην Μπρουκ συμβαίνει το αντίθετο της προγηρίας, μιας ασθένειας που αναπτύσσεται ως συνέπεια γενετικής μετάλλαξης και κάνει τα παιδιά να μοιάζουν με ηλικιωμένους.

«Η Μπρουκ μάς δίνει τη δυνατότητα να μελετήσουμε και να κατανοήσουμε πληρέστερα την πορεία του ανθρώπινου οργανισμού προς τη γήρανση» δήλωσε ο Ρίτσαρντ Γουόκερ, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα, ο οποίος ηγείται της ιατρικής ομάδας που ερευνά την περίπτωσή της.

Στόχος του δρος Γουόκερ είναι να εντοπίσει τα γονίδια του ανθρώπινου οργανισμού που σχετίζονται με τη διαδικασία της ανάπτυξης και της γήρανσης και να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν. «Αν όλα πάνε καλά θα καταφέρουμε να δώσουμε απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα “Γιατί πεθαίνουμε;”» λέει ο επιστήμονας.

https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=330786&dt=11/05/2010https://www.tovima.gr
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Τον χλεύαζαν για το ... μέγεθος




Ένας 44χρονος υπάλληλος ασφαλείας, ο Ρολάντο Νεγρίν, που εργαζόταν στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, συνελήφθη επειδή ξυλοκόπησε άγρια ένα συνάδελφό του, φωνάζοντάς του μάλιστα να πέσει στα γόνατα και να ζητήσει συγγνώμη.

Τι είχε συμβεί;

Ο υπάλληλος ήταν υποχρεωμένος, όπως όλοι οι συνάδελφοί του, κάθε πρωί να περνάει από τον σαρωτή σώματος του αεροδρομίου. Όμως, ο συγκεκριμένος ερχόταν καθημερινά σε δύσκολη θέση, αφού στην οθόνη του σαρωτή φαινόταν ότι είχε εξαιρετικά μικρό πέος!

Το γεγονός είχε γίνει γνωστό σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και οι συνάδελφοί του συνωστίζονταν για να τον δουν να περνάει από τον σαρωτή και να τον χλευάσουν για το μέγεθος του πέους του.

Ώσπου ο 44χρονος δεν άντεξε άλλο την κοροϊδία και έχασε την υπομονή του. Έστησε ενέδρα σε ένα συνάδελφό του, που το είχε παρακάνει, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και τον ξυλοκόπησε... Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, δεν μπόρεσε να αντέξει τις προσβολές...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
"Τρώω ζώα που κάνουν ποιοτικό σεξ"!



Άλλοι συμβουλεύουν να αποφεύγουμε τα λίπη, άλλοι είναι vegetarian και άλλος... τρώει κρέας ανάλογα με τον τρόπο που κάνει σεξ το ζώο από το οποίο προέρχεται!
Η εκκεντρική διατροφική συμβουλή έρχεται από τον Nicolas Cage, που μάλλον τα χρέη του στην εφορία τον έχουν βαρέσει κατακέφαλα.
«Ουσιαστικά, επιλέγω να τρώω το κρέας των ζώων ανάλογα με τον τρόπο που κάνουν σεξ. Θεωρώ πως τα ψάρια κάνουν αξιοπρεπές σεξ. Όπως και τα πτηνά», είπε ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα αγόρασε τάφο σε σχήμα πυραμίδας.
Οπότε λοιπόν τρώμε άφθονο κοτόπουλο, ψαράκι και ό,τι άλλο συναφές.
Την χοιρινή μπριζολίτσα στα κάρβουνα ξεχάστε την!
Τα γουρούνια δεν κάνουν καλό σεξ, το λέει και ο Cage!
Κι αν νομίζατε ότι η «μούρλα» τελειώνει εδώ, να σας ενημερώσουμε πως ο ηθοποιός έχει για κατοικίδιο... ένα χταπόδι! Εσείς ακόμα με τον σκύλο είστε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
απίστευτη καταιγίδα από χαλάζι στην Οκλαχόμα !

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23,236 μηνύματα.


Αυτό το σκυλάκι ήλθε στη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2002. Γεννήθηκε με 2 πόδια. Φυσικά δεν μπορούσε να περπατήσει. Ακόμη και η μητέρα του δεν το ήθελε !
Ο πρώτος του ιδιοκτήτης δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να επιβιώσει και έτσι σκέφτηκε την ευθανασία.
Μετά όμως συνάντησε την τωρινή του ιδιοκτήτρια, Jude Stringfellow, η οποία θέλησε να το φροντίσει. Αποφάσισε να το εκπαιδεύσει να περπατάει στα δυο του πόδια ! Το ονόμασε Faith (πίστη)
Στην αρχή έβαλε την Πίστη πάνω σε μια σανίδα σέρφινγκ για να αισθανθεί την κίνηση.
Μετά χρησιμοποίησε φυστικοβούτυρο σε ένα κουτάλι σαν κίνητρο και αμοιβή ώστε το σκυλί να στέκεται στα δυο του πόδια και να χοροπηδάει. Ακόμη και το άλλο σκυλί στο σπίτι ενθάρρυνε την Πίστη να περπατήσει.
Σαν από θαύμα μετά από 6 μήνες η Πίστη έμαθε να ισορροπεί στα πίσω πόδια της και με πηδηματάκια να προχωράει. Μετά από περισσότερη προπόνηση στο χιόνι κατάφερε να αρχίσει να περπατάει σαν άνθρωπος Τώρα η Πίστη τρελαίνεται να κάνει βόλτες! Και φυσικά όπου πηγαίνει τραβάει την προσοχή των ανθρώπων. Γρήγορα έγινε διάσημη και έχει εμφανιστεί σε διάφορα τηλεοπτικά σόου και γνωστές εφημερίδες.



περισσότερα στην ιστοσελίδα.....
https://positivedogschool.blogspot.com/

κυκλοφορεί ευρέως και σε email......
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Παράτησαν βρέφος στη μέση του δρόμου!



Σοκαριστικές είναι οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί. Ένα μωράκι στο Τέξας ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και πήγε και κάθισε στη μέση κεντρικού δρόμου! Εκείνη την ώρα σαν από θαύμα το λεωφορείο που διέσχιζε το δρόμο, σταμάτησε λίγο μόνο μέτρα πριν το 14 μηνών κοριτσάκι!
Μετά από λίγο ο πατέρας του κοριτσιού, βγήκε από το σπίτι, πήρε στην αγκαλιά του το μωράκι και ούτε ένα «ευχαριστώ» δεν είπε στον οδηγό που έσωσε το παιδί τους!!!
Ο οδηγός του λεωφορείου, πήγε στην Πρόνοια και κατήγγειλε το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει δικαστήριο και μάλιστα πιθανότατα θα του αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών του.
Δείτε το περιστατικό όπως το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου…

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
"Θα αυτοπυρποληθώ αν δεν κάνω σεξ τώρα"!



«Έχω ανάγκη από σεξ τώρα διαφορετικά θα αυτοπυρποληθώ».
Με αυτά τα λόγια μία θερμόαιμη Πολωνέζα που ζει στη Βρετανία έκανε εκατοντάδες τηλέφωνα απελπισίας προς υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Τελικά η 42χρονη εντοπίστηκε από την αστυνομία δηλώνοντας ότι ήταν πολύ καιρό χωρίς ερωτικό σύντροφο με αποτέλεσμα να θέλει να «ικανοποιηθεί» άμεσα.
Τώρα είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους.






εδω κολλαει το ''ο κοσμος κανει σεξ'' αν θες να παιξεις με τον πονο της.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Τυχαίο; Δε νομίζω!



Το τι γίνεται πλέον με αυτήν την "ατάκα" - Τυχαίο; Δε νομίζω- δεν έχει προηγούμενο!
Ταιριάζει ή την προσαρμόζουμε σε όλες τις περιστάσεις! Δίνει μία ανάλαφρη νότα σε ότι κάνουμε γιατί τιποτα δεν είναι τυχαίο!
Όσο για την Eurovision και τα σχόλια με το σχετικό σλόγκαν είναι πολλά. Κάτι η 8η θέση κάτι το ότι τραγουδήσαμε στην 11η θέση...Τυχαίο; Δε νομίζω;
Tραγουδησαμε στην 11η θεση, η ψηφοφορια κρατησε 88 λεπτα κ ηρθαμε στην 8η θεση. ολα μαζι 11888. Τυχαιο; δε νομιζω!!
Η Ελλάδα εμφανίστηκε με το νούμερο 11 και πήρε την 8η θέση. 8 κιλά ελαφρύτερος παρουσιάστηκε ο Αλκαίος και κατά τις 8 άραξα να δω ειδήσεις στο Star για τη Eurovision. 11888. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Η Ελλάδα εμφανίστηκε με το νούμερο 11 και πήρε την 8η θέση.8 κιλά ελαφρύτερος παρουσιάστηκε ο Αλκαίος και κατά τις 8 άραξα να δω ειδήσεις στο σταρ για τη Eurovision. 11888. Τυχαίο? Δε νομίζω
Εκτός όμως από την Eurovision υπάρχουν και άλλα πολλά...
Η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση, η Aλ Καιντα, ιδρύθηκε στις 11 Αυγούστου το 1988. Δηλαδή όλο μαζί 11-8-88, Τυχαίο; Δεν νομίζω!
!Το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου 2010 στην νότιο Αφρική ξεκάνει στις 11 Ιουνίου και έχει 8 ομίλους !! στο τουρνουά θα γίνουν 64 αγώνες, δηλαδή 8 επί 8 σύνολο 64!!! Όλο μαζί μας κάνει 11888!!!!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!!!!!!



:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
έχει αρχίσει στα αλήθεια να με εκνευρίζει αυτή η ατάκα

τυχαίο ; όχι , νομίζω την έχω ακούσει 1000 φορές :rant:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iliaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα.
Αχ συμφωνώ.. Και εμένα με εκνευρίζει! Όπως και άλλες ατάκες που ξεκίνησαν να λένε στην Αρβύλα και τις ακούω ΚΑΘΕ μέρα στο σχολείο....:mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ophelia

Διάσημο μέλος

Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,434 μηνύματα.
Αχ συμφωνώ.. Και εμένα με εκνευρίζει! Όπως και άλλες ατάκες που ξεκίνησαν να λένε στην Αρβύλα και τις ακούω ΚΑΘΕ μέρα στο σχολείο....:mad:

H ατάκα αυτή δεν ξεκίνησε από τους Αρβύλες καλέ...οι ρίζες της εντοπίζονται σε κάτι καμμένες εκπομπές του Χαρδαβέλα που έφερνε κάτι αριθμολόγους (και βέβαια τον μέγα δάσκαλο Φουράκη) και ισχυρίζονταν οτι όλα τα αρχαία κείμενα αριθμολογικά παραπέμπουν στην ομάδα Ε, τους Νεφελίμ και φυσικά τις μασονικές οργανώσεις... :pfff:

...το οτι κάποιος μαρκετίστας σκέφτηκε να την χρησιμοποιήσει σε διαφήμιση του 11880 θα έπρεπε να μας προβληματίσει για το τυχαίο τους ίδίου του γεγονότος!! :worry::P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
+1 στην Οφελία για το έγκυρο ρεπορτάζ πριν προβεί σε ποστ

βασικά εμένα ( σε ρώτησε κανείς ; ) αυτή η ατάκα μου θυμίζει με τυχαία σειρά : επότε , άγγελο , μπαγγς , σιδ , κρις , vintage , sid , καθώς και όλα τα μέλη τύπου ipios που γράφουνε μόνο σε κάτι ξεχασμένα τόπικ μαθηματικών γρίφων 3 φορές τον χρόνο , συνομιλούν μόνο μεταξύ τους , ενίοτε απευθύνονται και στο ρεμπ , και ξεκινούν <<φίλτατε ίσως δεν προσέξατε>> και καταλήγουν <<καλά πόσο βλάκας είσαι>> , γενικά αυτή η ατάκα έχει συνδεθεί βαθειά μέσα μου με την τρανς πλευρά του στεκιού και μακροσκελή φλέιμς που έχουνε γραφτεί 3 η ώρα τα ξημερώματα και απαντούν με 300 παραθέσεις αλλά κανείς δεν είναι πρόθυμος να τα κοιτάξει καν και ο μόνος που τα διαβάζει ολόκληρα είναι ο ονλάιν μοντ γιατί βρωμάει οφτόπικ

όπως με αυτό ακριβώς το ποστ

τυχαίο ; δεν νομίζω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top