Ξανθη Κυπραιου
Νεοφερμένο μέλος

Υπήρχε η νοοτροπία που ήθελε "προδότες" τους Έλληνες αν έβλεπαν σειρές του ......εχθρού. Οι ηθοποιοί μας στα κανάλια κατηγορούσαν τις φθηνές τούρκικες παραγωγές........
Άν κάποιος παρακολουθήσει θα δει ότι:
1. Όλες έχουν εξωτερικά γυρίσματα και πλάνα σε αυθεντικούς χώρους. Δεν βλέπεις πρόχειρα σκηνικά από γυψοσανίδα.
2. Οι ηθοποιοί ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα με το βλέμμα (π.χ. Άσι- Ντεμίρ) και δεν ποντάρουν στο "κρέας" για να κάνουν τηλεθέαση.
3. Οι Τούρκοι μέσα από τις σειρές τους έχουν την εξυπνάδα να προβάλουν τη χώρα τους και να προσελκύουν τουρίστες.
Και λέω τώρα:
Αντί να τους "αφορίζουμε" μήπως θα ήταν καλό να μάθουμε απ΄ αυτούς?
Αν κάνουμε αντίστοιχες παραγωγές μπράβο και θα τις προτιμήσουμε.
Εγώ λατρεύω τις Τουρκοσειρές!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εσείς?????????????????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατά τα άλλα, από ό,τι ακούω, ανοίγεις την τηλεόραση και νομίζεις ότι είσαι στην Τουρκία, σαν να το παράκαναν τα κανάλια μας, από την άλλη θεωρώ όλες τις δικές μας σαπουνόπερες χάλια (από το λίγο που έχω δει), και καλύτερα να προβάλλουν κανένα αμερικάνικο που τουλάχιστον έχουν σασπένς και δράση παρά ιστορίες της κρεβατοκάμαρας με αφύσικους διαλόγους που συνηθίζεται στα ελληνικά σήριαλ...Οι Τούρκοι μέσα από τις σειρές τους έχουν την εξυπνάδα να προβάλουν τη χώρα τους και να προσελκύουν τουρίστες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

η αλήθεια είναι πως έχει τύχει να παρακολουθήσω και εγώ από περιέργεια γιατί έβλεπα τους γονείς μου να έχουν κολλήσει (συγκεκριμένα το Εζέλ και ένα άλλο που δε θυμάμαι τίτλο

Τέσπα, όποιος έχει δοκιμάσει να δει και δε του αρέσει δεκτό και απόλυτα κατανοητό αλλά εκείνοι που δε δέχονται να δουν επειδή προέρχεται απο "εχθρό" καλό θα ήταν να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ και τους ρατσισμούς.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί η μάνα μου και η κολλητή της έχουν πορωθεί με αυτά και έχουν ξεχάσει τα ελληνικά τους ονόματα τελείως και λένε "Θα πάρω τηλέφωνο τη Σεχραζάτ" και μένω εγώ κόκκαλο να απορώ αν η μάνα μου έκανε καινούριες κολλητές ή να λέει τον άντρα της φίλης της ή ακόμα και τον πατέρα μου με τούρκικο όνομα στις μεταξύ τους συζητήσεις...
Μα το Δια, τόση οξεία γυναικουλίτιδα (υπόψιν, άλλο η Γυναίκα, άλλο η γυναικούλα) δεν έχω ξαναδεί μαζεμένη από την ώρα που βγήκαν τα Τούρκικα. Έκαναν όλες τις χαροκαμμένες ελληνιδούλες 50άρες νοικοκυρές να ξαναβρούν το δράμα τους, γιατί δράμα θέλουν... Σιγά μην κάτσουν να δουν Dexter, Battlestar Galactica και Breaking Bad όπως η νέα σπουδασμένη γενιά.
Αφήστε που όλη αυτή η στοχευμένη Τουρκομανία νομίζω ότι εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς πέραν του φθηνού κόστους αγοράς των δικαιωμάτων. Εξοικείωση. Και κάπως έτσι η Κομοτηνή γίνεται Γκιουμουλτζίνα, όπως έγινε η μάνα μου από αρχαίο όνομα σε Τζεμιλέ.

Ξανθη Κυπραιου
Νεοφερμένο μέλος

καλύτερα να προβάλλουν κανένα αμερικάνικο που τουλάχιστον έχουν σασπένς και δράση παρά ιστορίες της κρεβατοκάμαρας με αφύσικους διαλόγους που συνηθίζεται στα ελληνικά σήριαλ...
Criminal Mids, Bones, Nόμος και Τάξη, Ανεξιχνίαστες υποθέσεις........................
Οι καλύτερες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφήστε που όλη αυτή η στοχευμένη Τουρκομανία νομίζω ότι εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς πέραν του φθηνού κόστους αγοράς των δικαιωμάτων. Εξοικείωση. Και κάπως έτσι η Κομοτηνή γίνεται Γκιουμουλτζίνα, όπως έγινε η μάνα μου από αρχαίο όνομα σε Τζεμιλέ.![]()
Αν παρακολουθούσες θα διαπίστωνες ότι μιλάνε με περισσότερο σεβασμό για τα Βυζαντινά αξιοθέατα από ότι θα μιλούσαμε εμείς.
Άλλο ένα δείγμα εξυπνάδας.....
Όσο για την εξοικείωση είναι εκπληκτικό ότι έχουν κρατήσει βυζαντινές λέξεις..... Π.Χ. αντακτάρ= ανοιχτάρι, κλειδί/ τσουμπούς=συμπόσιο κ.λ.π.
Τέσπα, όποιος έχει δοκιμάσει να δει και δε του αρέσει δεκτό και απόλυτα κατανοητό αλλά εκείνοι που δε δέχονται να δουν επειδή προέρχεται απο "εχθρό" καλό θα ήταν να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ και τους ρατσισμούς.
Συμφωνώ μαζί σου.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Γι αυτό είδα τις προάλλες τον Έλληνα ηθοποιό Βασιλόπουλο σε διαφήμιση που πρωταγωνιστεί σε σκληρό πορνό αμερικάνικης παραγωγής; Επειδή δεν υπάρχει δουλειά για δουλειά στην Ελλάδα για τον Έλληνα ηθοποιό;
Να δώσεις λινκ

Στο θέμα μας, δεν παρακολουθώ τηλεόραση αρκετά σπάνια θα δω καμιά ξένη ταινία και αυτό είναι όλο. Η μάνα μου βλέπει,όχι μανιωδώς όχι πάντα αλλά όταν το βάζει πάντα τους πετυχαίνω σε κλάματα ή συγκινητικές στιγμές. Με νευριάζει το πόσο πολύ το παίζουν ευαίσθητοι και μέσα στην κλαψούρα αλλά μου αρέσει και ταυτόχρονα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αν παρακολουθούσες θα διαπίστωνες ότι μιλάνε με περισσότερο σεβασμό για τα Βυζαντινά αξιοθέατα από ότι θα μιλούσαμε εμείς.
Άλλο ένα δείγμα εξυπνάδας.....
Όσο για την εξοικείωση είναι εκπληκτικό ότι έχουν κρατήσει βυζαντινές λέξεις..... Π.Χ. αντακτάρ= ανοιχτάρι, κλειδί/ τσουμπούς=συμπόσιο κ.λ.π.
Και η Σμύρνη έγινε Ιζμίρ, η Κωσταντινούπολη έγινε Ισταμπούλ από το "εις την Πόλη", και τι με αυτό;
Δεν είπα ότι είναι χαζοί οι Τούρκοι, αλλά οι μετονομασίες δεν τους κάνουν και έξυπνους όπως θες να τους παρουσιάζεις επειδή έχεις πάθει πόρωση.
Απλά όπου δεν είχαν δικές τους λέξεις οικειοποιήθηκαν τις δικές μας. Πράγμα λογικό αν σκεφτούμε ότι οι μισοί είναι μικρασιάτες που τον 13ο αιώνα το σκασαν με την ουρά στα σκέλια από τη Βυζαντινή αυτοκρατορία και πήγαν με τον Τούρκο και ζούσαν καλά με τα προνόμιά τους ως το 1919 που πήγε ο Βενιζέλος και πήρε τη Σμύρνη για να κονομήσουν οι ναυτιλιακές Αθήνας-Σμύρνης. Δεν είναι θέμα έχθρας, ούτε ρατσισμού, απλά να θυμόμαστε και από που προέρχονται όλα αυτά.
Με τα ΜΜΕ τα βάζω που κατηγορούν τους πάντες για δοσιλογισμό στο ΔΝΤ και μη στήριξη της εγχώριας παραγωγής και αυτοί είναι οι πρώτοι που την κατήργησαν. Και όχι μόνο λόγω κόστους, ξαναλέω.
Να δώσεις λινκ![]()
Έλεος. Δεν θυμάμαι που το βρήκα, θα το ψάξω και θα στη δώσω (όχι εδώ) να χαρείς!

Esgrimista
Νεοφερμένο μέλος

kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

η αληθεια ειναι οτι εχουμε γεμισει με τουρκικα σιριαλ,παρόλα αυτα είναι εξαιρετης παραγωγης και αυτο που με ελκυει να τα βλέπω είναι τα υπέροχα σκηνικά τους και ο ωραιος τροπος που επιδυκνύουν την αγάπη και τον ερωτα!Τον προηγούμενο χρόνο ντρεπόμουν να πω ότι την παρακολουθώ τη σειρά "Ασημένια φεγγάρια" .....
Υπήρχε η νοοτροπία που ήθελε "προδότες" τους Έλληνες αν έβλεπαν σειρές του ......εχθρού. Οι ηθοποιοί μας στα κανάλια κατηγορούσαν τις φθηνές τούρκικες παραγωγές........
Άν κάποιος παρακολουθήσει θα δει ότι:
1. Όλες έχουν εξωτερικά γυρίσματα και πλάνα σε αυθεντικούς χώρους. Δεν βλέπεις πρόχειρα σκηνικά από γυψοσανίδα.
2. Οι ηθοποιοί ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα με το βλέμμα (π.χ. Άσι- Ντεμίρ) και δεν ποντάρουν στο "κρέας" για να κάνουν τηλεθέαση.
3. Οι Τούρκοι μέσα από τις σειρές τους έχουν την εξυπνάδα να προβάλουν τη χώρα τους και να προσελκύουν τουρίστες.
Και λέω τώρα:
Αντί να τους "αφορίζουμε" μήπως θα ήταν καλό να μάθουμε απ΄ αυτούς?
Αν κάνουμε αντίστοιχες παραγωγές μπράβο και θα τις προτιμήσουμε.
Εγώ λατρεύω τις Τουρκοσειρές!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εσείς?????????????????????
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Μα το Δια, τόση οξεία γυναικουλίτιδα (υπόψιν, άλλο η Γυναίκα, άλλο η γυναικούλα) δεν έχω ξαναδεί μαζεμένη από την ώρα που βγήκαν τα Τούρκικα. Έκαναν όλες τις χαροκαμμένες ελληνιδούλες 50άρες νοικοκυρές να ξαναβρούν το δράμα τους, γιατί δράμα θέλουν...
και οι φεμινιστριες εληνιδες συχνα
μπορεις να δεις να νοσταλγουν το τουρκικο σαδισμο
και τον γυναικειο μαζοχισμο
..καινα γοητευονται απο αυτα
ξεφτιλα
τα εβαζαν 7 ωρα,,αντε παει
στις 9 ωρα τωρα,απλα αν δεν εισαι γυναικα που να σου αρεσυν..
απλα δεν εχεις τι ναδεις
ξεφτιλα
απο που και που prime time(που λεγεται επισημα) σαπουνοπερες?που ακουστηκε αυτο?κι οι υπολοιποι τι θα δουμε?ουτε τολμη και γοητεια ουτε μεξικανικα βαλανε ποτε 9 ωρα..)
απλα παρακμη,,η ελλαδα στον πατο,,η τουρκια σαδιστικα κυριαρχει πανω μας..
τυχαιο?δεν νομιζω..
(και καλα οι τουρκοι καμια κωμωδια δεν εχουν ή περιπετεια?μονο σαπουνια?)
σαδισμος..και μαζοχισμος παρεα,,κακιες φατσες γριών..βια και βια πιστλιδια,,,,ακομα χειροτερα και απο τα δικα μαςο ωραιος τροπος που επιδυκνύουν την αγάπη και τον ερωτα!
εγω ενα βλεπω στα τουρκικα καθαρα
σκληροτητα
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Έλεος. Δεν θυμάμαι που το βρήκα, θα το ψάξω και θα στη δώσω (όχι εδώ) να χαρείς!![]()
Να το βρεις! Άντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας

Τέτοιους γελοίους μόνο εμείς τους αφήνουμε τόσο ανεκμετάλλευτους,έπρεπε να βγει έξω το παιδί για να βρει έναν ρόλο άξιο.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τον προηγούμενο χρόνο ντρεπόμουν να πω ότι την παρακολουθώ τη σειρά "Ασημένια φεγγάρια" .....
Εγω προσωπικα, θα ντρεπομουν να πω οτι παρακολουθω τηλεωραση, αν το εκανα. Το αν βλεπεις τουρκικες σειρες, ελληνικες εκπομπες η τις ειδησης των 8 δεν εχει και μεγαλη διαφορα...! Ολα στο ιδιο σε οδηγουν...!
Δεν εχω τιποτα κατα των συγκεκριμενων σειρων, δεν της εχω παρακολουθισει ποτε δεν ξερω τι ειδουν "ποιοτιτα" εχουν αλλα σιγουρα δεν με ενδιαφερει οτι ειναι "του εχθρου" ωστε να αρχισω να αφοριζω με μοναδικο γνωμονα αυτο.
Με νοιαζει ομως οτι παιζοντα τοσα παιχνιδια πισω απο την πλατη μας, αλλα τοσο φανερα και αντι να αντισταθουμε τρεχουμε απο πισω σαν τα σκυλακια...!
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

<--- Και αυτο, αλλα γενικα δε μαρεσουν οι τουρκικες σειρες. Μου φαινονται ολες κακες αντιγραφες της σειρας "1000 και 1 νυχτες" και δε βρισκω οτι εχουν κατι διαφορετικο σαν σεναριο.. Αδιαφορες μου ειναι σαν σειρες, εκτος απ'το οτι ειναι τουρκικεςhttps://www.youtube.com/watch?v=HGmVZfr8zgM&feature=related Να η αποψη μου για τις τουρκικες σειρες... Δειτε το και οποιος θελει απαντα.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Τραγικοί ηθοποιοί κ σενάρια, τραγικά γυρίσματα, αφύσικο παίξιμο (όλο ουρλιαχτά κ υστερίες) απ' τους περισσότερους (μην πω όλους) τους ηθοποιούς, σκηνοθεσία για τα μπάζα στην καλύτερη, κ γενικά χέσε μέσα!
Καλύτερα να κοιτάω την τηλεόραση κλειστή παρά να δω ελληνική ή τούρκικη παραγωγή!

penni_k
Εκκολαπτόμενο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμάν ρε σεις, νταξ, θέμα γούστου είναι. Στη μάνα σου αρέσει, σε σένα όχι, σιγά, no big deal. Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως όντως είναι πολλά και σε όλα τα κανάλια αν δε κάνω λάθος. Δε χρειάζεται αυτή η υπερβολή αλλά από την άλλη είναι πολλά γιατί τα βλέπουν πολλοί.
Μπα, κάπου άκουσα πως κάνουν επιτυχία και στο εξωτερικό. Δε θυμάμαι που και πως αλλά νομίζω κάτι τέτοιο μου είχαν πει, αν δε κάνω λάθος.Συγκεκριμένα είναι ένα είδος φθηνοσυρμού που πουλάει σε μια χώρα διαλυμένη οικονομικά.
Στη Βόρεια Αμερική βλέπουν τα αμερικανοσαπουνοπερίστικα, στη Λατινική Αμερική τα μεξικάνικα, αλλού τούρκικα και πάει λέγοντας(αλλά ομολογουμένως εδώ το έχουν παρακάνει, χωρίς να ξέρω σε τι συχνότητα παίζουν τα παραπάνω έξω).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.