Dalian
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Στηρίζω το δικαίωμα της Φατιμά να μείνει έγκυος και να μεγαλώσει το παιδί του Ονούρ, χωρίς εκείνον. Ο πεθερός, της ο Σουλεϊμάν, πρέπει να την αφήσει να ακολουθήσει τον δρόμο της, πάντα υπό την καθοδήγηση του μεγαλοπρεπούς Αλλάχ.Τούρκικες σειρές: Τι γνώμη έχετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος

Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλα ειχε τυχει πριν κανα δυο χρονια να παρακολουθησω μια τουρκικη σειρα (νομιζω Κισμετ ονομαζοταν; ). Για το ειδος της νομιζω ηταν καλη σειρα...και το φιναλε ωραιο απ' ο,τι θυμαμαι.
Δηλαδη σαν παραγωγη δεν νομιζω οτι εχουν καποιο θεμα οι σειρες. Ειδικα αν σκεφτουμε οτι ΟΛΕΣ οι ελληνικες ειναι στο ιδιο στυλ (δωματιου, κωμωδια ή δραμα).
Τωρα επειδη δεν εχω παρακολουθησει απο τις τελευταιες τουρκικες δεν ξερω τι παιζει με τις θεματογραφιες και τα ειδη...αλλα γενικα μου φαινονται στα ιδια (ή λιγο ανωτερα) επιπεδα απο τις ελληνικες.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

Αναλογιστείτε μόνο πως π.χ. η Λάμψη του Φώσκολου (που την κοροϊδεύαμε) που έπαιζε κάθε μέρα ακόμη και στα τελευταία της (γιατί στην αρχή δεν υπήρχε σύγκριση) ήταν πολύ καλύτερη από τις περισσότερες Τούρκικες που τρώμε στη μάπα σήμερα!
Και μια που πιάσαμε την Greco TV:
Πέραν του ότι τέτοιες εκπομπές απαγορεύονται δια ροπάλου πλέον (μια που όλα τα κανάλια έχουν σαφή εντολή να στηρίξουν τις κυβερνήσεις με τα μνημόνια),σκεφτείτε πόσο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα υπήρχε τότε!Συγκεκριμένα μεταξύ 1998-2001 π.χ. ΜΟΝΟ στο κομμάτι "σάτιρα-χιούμορ" είχες την ίδια περίοδο Διαπλεκόμενους,Α.Μ.Α.Ν. και Σεφερλή (όλοι στα ντουζένια τους) και πιθανώς να ξεχνάω και κάποιους ακόμη...τώρα τι έχεις;;;
prinCess.
Επιφανές μέλος

Όταν τυχαίνει καμιά φορά να το βλέπει η μάνα μου, κάθομαι και χαζεύω τα ρούχα και παίρνω ιδέες.

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Που πήγαν οι δικές μας ωραίες σειρές με γέλιο;;;Μου άρεσαν τότε οι σαββατογεννημένες...το παρά πέντε....που πήγαν οι ωραίες δικές μας σειρές και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε τις κουτσομπόλες κουνοκώλες και ξιπασμένες τουρκάλες;;;(Ή και κύπριους/ες....) Εξελισσόμαστε σιγά σιγά!!!! Άχρηστες σειρές που δεν προσφέρουν τίποτε ...μόνο αποχαύνωση!!
Η τηλεόραση για μένα έχει πεθάνει προ πολλού!
Gate4
Επιφανές μέλος

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

No money no honey...κι αυτό δεν είναι φετινό,ο Καπουτζίδης π.χ. προ 4ετίας που γνωριστήκαμε πάνω μου είχε πει ότι είχε 4-5 σενάρια για σειρές παρόμοιου τύπου,αλλά ούτε καν συζητούσαν γι'αυτό λόγω κόστους!Που πήγαν οι δικές μας ωραίες σειρές με γέλιο;;;Μου άρεσαν τότε οι σαββατογεννημένες...το παρά πέντε....
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

No money no honey...κι αυτό δεν είναι φετινό,ο Καπουτζίδης π.χ. προ 4ετίας που γνωριστήκαμε πάνω μου είχε πει ότι είχε 4-5 σενάρια για σειρές παρόμοιου τύπου,αλλά ούτε καν συζητούσαν γι'αυτό λόγω κόστους!
Μα φυσικά αφού πλέον δεν υπάρχει ούτε για σάλιο ...γι αυτό το λόγο έχουν ''εισβάλλει'' τα τούρκικα στην ελληνική τηλεόραση...διότι δεν κοστίζουν τόσο! Για να μην αναφέρω και την προπαγάνδα που ίσως γίνεται σε κάποιες σειρές!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.