Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

18-09-23

17:18
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και έχω παρακολουθήσει ντοκιμαντέρ επι του ζητήματος.
Τι υπέροχο θα ήταν να εγκαταλείψω όλη αυτή τη βαβούρα και να παω σε ένα μέρος που θα έχει τόση ησυχία, που θα ασχολούμαι με τέτοιες εργασίες και θα βλέπω την άμεση προσφορά στους γύρω μου.
Όποτε έχω πάει σε μοναστήρια κλπ σε κάτι κορφοβούνια πάνω, έχω γαληνέψει.
Με τις προσευχές και τη βυζαντινή ώρα δεν το έχω αλλά, δε μπορει να τα χει κανείς όλα.
Τι υπέροχο θα ήταν να εγκαταλείψω όλη αυτή τη βαβούρα και να παω σε ένα μέρος που θα έχει τόση ησυχία, που θα ασχολούμαι με τέτοιες εργασίες και θα βλέπω την άμεση προσφορά στους γύρω μου.
Με τις προσευχές και τη βυζαντινή ώρα δεν το έχω αλλά, δε μπορει να τα χει κανείς όλα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

18-09-23

17:24
Για ό,τι θελήσεις...εδώ. Αν και γυναίκα, έχω διαβάσει πολλά και το έχω "επισκεφθεί" απ΄ άκρη σ΄ άκρη (μέσω της τεχνολογίας...)...Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και έχω παρακολουθήσει ντοκιμαντέρ επι του ζητήματος.
Ας μην μιλήσω για τα...Καρούλια κ.λπ. "Αγρίμια" ζουν εκεί. Γυπαετοί...
Αξίζει. Και όσοι πιστεύετε, μα και όσοι δεν πιστεύετε να πάτε. Για την εμπειρία και μόνο...
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-09-23

17:26
Κοινωνία είναι...άνθρωποι είναι. Με αμαρτίες και πάθη. Αλλοίμονο...
Όλα θα συμβούν. Και εκεί. Δυστυχώς...
Μα αυτά που συμβαίνουν είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας...
Όλα θα συμβούν. Και εκεί. Δυστυχώς...
Μα αυτά που συμβαίνουν είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

18-09-23

17:26
γιατί;Να κάτι τέτοια διαβάζει ο @Dias και δε θ΄ αργήσει να πάρει φωτιά...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-09-23

17:27
Τί γιατί ; Δεν τον είδες ;;;γιατί;![]()
"Έσκασε"...με - έκτακτο - παράρτημα...
Ευτυχώς...δεν είχαμε κεραυνούς...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

18-09-23

17:30
Υπερβολές βρε Δια. Εφημερίδες προ 50ετίας είναι τούτες. Ε, πιθανά με κοινή συνέναιση, να γίνονται οργιάκια, δεν αντιλέγω, αλλά βιασμοί.... Ίσως ... τι να πω;Όλα καλά στο "άγιο" όρος...
Υπό κράτηση παραμένει ο 35χρονος μοναχός για τον ξυλοδαρμό άλλου μοναχού στο Άγιον Όρος | Watch (msn.com)
Άγιο Όρος: κορίτσια από Ρωσία κάνουν πάρτι με καλόγερους - agio oros: koritsia apo rosia kanoun parti me kalogerous (inewsgr.com)
View attachment 122054View attachment 122055
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...