Διαβασα ολο το τοπικ και αρχικά ηθελα να γραψω αμιγώς σοβαρά, αλλά κάποιες θεσεις διακωμοδουνται απο μονες τους οπότε ας πιάσουμε μια τετοια χροια. Ετσι κι αλλιως, καλυφθηκαν καποσα.
Ποιος το λεει αυτο ; Αυτοι που προσπαθουν να μαζεψουν τα αμαζευτα της Βιβλου ; Πως φαινεται οτι δε το εχεις διαβασει το βιβλιο σου...Η βιβλος ειναι γεματη απο εδαφια που ξεκαθαρα θετουν την γυναικα ως κατι πολυ κατωτερο του ανδρα.
Χαχα...καλο. Παντως ποτέ άλλοτε δεν ειχαμε τοσα ρουχα στον πλανητη...και ποτέ άλλοτε τοσο κυνηγι ηδονης....you figure it out
Ισως έχεις δικιο. Χωρις αυτά δε θα ερχοντουσαν στον κοσμο ατομα με καποιες αποψεις και ιδεες που προκαλουν ζημια και την εξαπλωνουν σαν καρκινο. Οπως πχ...οτι τα γεννητικα οργανα ειναι μιασμα...
Γιατι ετσι ασκουν μια μορφη εξουσιας πανω μας ισως. Που ειναι και το ζητουμενο της θρησκειας.
Κλασικη παροπιδικη αποψη οτι ολες οι αλλες θρησκιες ειναι λαθος. Και ειναι τοσο ολοφανερη η πλυση εγκεφαλου..."τροπος σκεψης"...."πρεπει να σκεφτεστε ολοι βασει αυτου του τευτερίου..."...
Με την λεπτομερεια οτι η "αμαρτια" ειναι ανθρωπινη επινοηση. Αν αναρωτηθεις τι σημαινει και ποια η επιπτωση πχ του προγαμιαιου σεξ, ισως αναθεωρησεις.
Δεν ξερω τι σεξ κανεις εσυ (αν και μαλλον δεν εχεις κανει αφου μαλλον δεν εχεις παντρευτει), αλλά αυτο που περιεγραψες λεγεται "ξενερωμα στα μουλωχτα". Βεβαια δεν ξερω και τι εννοεις με το "περιεργους ηχους", αφου σε καποιον που δεν εχει κανει σεξ,...μπορει και ολοι περιεργοι να του φανουν

. Καλο και το σκοτεινο, καλο κ με φως, αλλα νομιζω κατι με πολυ λιγο φως ειναι οτι πρεπει (πχ κερι).
Χαχαχα!. Καλο κι αυτο. Δλδ οσο παμε γινομαστε και πιο εναρετοι ε ; Αυτο βλεπεις εσυ γυρω μας ;
Κολαση ο οργασμος ε ; Δε θα ρωτησω γιατι ο θεουλης τον εκανε να μας κανει να αισθανομαστε τοσο ωραια...σα να συνδεομαστε με το συμπαν πχ...

....γιατι θα παρω απαντηση χριστιανου φονταμενταλιστή "τον εκανε ετσι για να μας δοκιμαζει"...
Ε βεβαια. Θα απολαυσουν 1η φορα οργασμο και θα βραχυκυκλωσουν απο την συνειδητοποιηση του τι εχαναν τοσα χρονια
Αν σου ελεγα οτι τον πιο πολυ χαβαλε τον κανετε εσεις με το να παπαγαλιζετε πραγματα που με απλη λογικη ακουγονται αστεια (για να μην πουμε τιποτε αλλο), πως θα σου φαινοταν;
Οχι απαραιτητα. Μπορει η αποψη καποιου να ειναι με ειρωνια γιατι ετσι του βγαινει να εκφραστει ελευθερα. Ο χριστιανισμος διδασκει την λογοκρισια ;
Η δικη μου παντως λεει να πραττω συμφωνα με την κριση μου, συμφωνα με οση σοφια μπορω να αντλησω απο τον κοσμο, και αφοτου την διηθισω και επαληθευσω. Και σιγουρα δε μου λεει να πιστευω με (συνειδητα) κλειστα ματια.
Και εσυ εισαι ικανοποιημενος με τη σκεψη (αν τυχον την εχεις κανει), οτι αυτο το αγκαθι ο θεουλης το εβαλε εκει.....για να μας πιλατευει ; Time to wake up.
Ακομα κι αν ειναι ετσι, ο θεος της τα εδωσε. Δε τα παρειγγειλε απο το e-bay. Αρα ο "Αγιος" εκει διαπρατει αμαρτημα! Στην επομενη αγιογραφια, παρακαλω να ειναι αυτος απο κάτω και η γυναικα να τον σπρωχνει με τα ομορφα οπισθιά της, σε ενα γκρεμο.
Ακομα μια αποδειξη παπαγαλισμου. Σας το πε καποιος, και δε το κοιταξατε μονοι σας. Ουτε τη Βιβλο, ουτε λεξικα, ουτε ερευνα κανετε. Ντροπη..
Καποιος λαθος κανεις. Αν η μαχη ηταν εναντιον της ηδονης, ας χτυπουσε με το δορυ μερικα σπερματοζωαρια....ή εναν ανδρα να αυνανιζεται..

. Αν ισχυει αυτο που λες, τοτε γιατι χτυπαει γυναικα ; Η γυναικα ειναι το συμβολο της ηδονης ; Ηδονη ειναι και το καλο φαγητο. Ας χτυπαγε εναν που ηταν 150 κιλα και χλαπακιαζε το καταπετασμα ενω διπλα παιδακια πεινουσαν. Μηπως τελικα θεωρει τη γυναικα σκευος ηδονης και μονο ; Ηδονη νιωθει και ο ανδρας. Γιατι χτυπαει γυναικα ; Βρε μπας και ηταν gay ?
Αρα συμπερασμα : κανενας δεν εχει πιστη πραγματική στον πλανητη. Case closed. Neeexttt !
Aν ηταν μαγκας, για δε το κανε μπροστα τους ; Οσο για τον μαρτυρα...ας θυμηθουμε οτι ζουμε στον 21 αιωνα και δεν τρωμε μπανανες. Επομενως δε θα βαφτισουμε ως αληθεια το "μου το πε ο κυρ Γιαννης απο το ανω κατσικοχωρι".
Δεν πειραζει, καταλαβαμε. Σειρα μου. Εγω ξερω ενα με 3 γουρουνακια. Να το πω ;
Ας κανω το σουρεαλιστικο επιχειρημα να μιλησω λογικα πανω σε αυτην την ιστορια. Μολις εσωνε το παιδι της, δε θα ασχολιοταν διολου με το "πως το εκανα εγω αυτο". Επομενως αν ηταν να παθει κατι απο...γκουχ γκουχ..."την προσπαθεια που μεταφερθηκε αυτοματα (μπορουσε και manualy? ) σε ολο της το σωμα", θα το παθαινε αμεσως κατα την προσπαθεια ή ελαχιστα μετα. 2ον αν ειχε την φωτιση και απεκτησε την πιστη εκεινη την ωρα και το εκανε...τι πιο αδιασειστο παραδειγμα για να εδραιωθει η πιστη της ! Εκανε η ιδια ενα θαυμα! Ολοκληρωθηκε σαν ανθρωπος. Περασε στο επομενο επιπεδο. Κερδισε κανονακι, πως το λενε ! Μπαζει φιλε μου το στορυ, ελπιζω να βρειτε καλους ηθοποιους.
Οσο για αυτους που κάνουν "θαυματα" : δεν ειναι θαυματα 1ον, και δεν ειναι λιγοι, ειναι ελαχιστοι. Οσα "θαυματα" εχουν αποκτησει δημοσιοτητα, ειτε εχουν διαψευσθει, ειτε δεν μπορουν να επαναληφθουν, ειτε ειναι υπο θολες συνθηκες και δεν γνωριζουμε τι ακριβως εγινε. Τα 2-3 πραγματα που εχω δει/ακουσει, δεν ειναι θαυματα, αλλά τεχνικες εκμεταλευσης του εγκεφαλου και ελεγχου του τσι κλπ.