Piskantrila
Νεοφερμένο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Ο μακαριστος επισκοπος Αυγουστινος Καντιωτης ειχε πει το εξης, το σπουδαιοτερο "οχι" του εθνους μας και του λαου μας, θα ειναι αυτο που θα πει στον Αντιχριστο!
Το ερωτημα μου απευθυνεται και στις μικροτερες γενιες, σας εχει απασχολησει καθολου το θεμα αυτο;
Μηπως νομιζετε οτι τα εσχατα χρονια και η εμφανιση του Αντιχριστου θα αργησουν παρα πολυ και οτι δεν θα τα ζησετε;
Σε περιπτωση που αισθανεστε οτι βρισκομαστε στα εσχατα χρονια, εχετε καθολου δοκιμασει τον εαυτο σας σε δυσκολες καταστασεις; Πχ, να κανετε νηστεια και γενικα εγκρατεια και να δοκιμασετε να σας λειψουν βασικα αγαθα, οπως, φαί, νερό, ρεύμα, τηλεφωνο, κινητα, αυτοκινητο κτλ. Πως θα σας φαινόταν αν θα επρεπε να απεξαρτητοποιηθειτε απο ολα αυτα εστω και για λίγο χρονικο διαστημα;
Η Αποκαλυψη γραφει ότι η χουντα του Αντιχριστου θα κρατησει 7 χρονια, απο τα οποια τα πρωτα 3,5 ο αντιθεος θα δειξει ενα καλο προσωπο κανοντας προσποιηση και τα υπολοιπα 3,5 θα κυνηγησει με μανια και λυσσα ολους τους ανθρωπους και περισσοτερο τους χριστιανους.
Τα τρεισημισυ αυτα χρόνια σας φαίνονται πολλα;...
Πείτε μου σας παρακαλω τις σκεψεις σας!
Το ερωτημα μου απευθυνεται και στις μικροτερες γενιες, σας εχει απασχολησει καθολου το θεμα αυτο;
Μηπως νομιζετε οτι τα εσχατα χρονια και η εμφανιση του Αντιχριστου θα αργησουν παρα πολυ και οτι δεν θα τα ζησετε;
Σε περιπτωση που αισθανεστε οτι βρισκομαστε στα εσχατα χρονια, εχετε καθολου δοκιμασει τον εαυτο σας σε δυσκολες καταστασεις; Πχ, να κανετε νηστεια και γενικα εγκρατεια και να δοκιμασετε να σας λειψουν βασικα αγαθα, οπως, φαί, νερό, ρεύμα, τηλεφωνο, κινητα, αυτοκινητο κτλ. Πως θα σας φαινόταν αν θα επρεπε να απεξαρτητοποιηθειτε απο ολα αυτα εστω και για λίγο χρονικο διαστημα;
Η Αποκαλυψη γραφει ότι η χουντα του Αντιχριστου θα κρατησει 7 χρονια, απο τα οποια τα πρωτα 3,5 ο αντιθεος θα δειξει ενα καλο προσωπο κανοντας προσποιηση και τα υπολοιπα 3,5 θα κυνηγησει με μανια και λυσσα ολους τους ανθρωπους και περισσοτερο τους χριστιανους.
euretra
Νεοφερμένο μέλος
Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
εγω παλι σκιαζομαι με ολα αυτα. πως σας ερχονται αυτα τα θεματα απορω! απο μενα ειναι οχι.
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Νομιζω αυτό είναι καλό να το κάνουμε γενικότερα που και που... Εγώ προσωπικά λατρεύω να νηστεύω από κάποια είδη τροφίμων, αλλα και από τα υπόλοιπα που είπες, όπως το κινητό, ρεύμα(Απεξάρτηση στη συγκεκριμένη περίπτωση) ... Όσον αφορά το αρχικό ερώτημα, έχει τύχει να σκεφτώ μόνο για τη Δευτέρα Παρουσία.Ο μακαριστος επισκοπος Αυγουστινος Καντιωτης ειχε πει το εξης, το σπουδαιοτερο "οχι" του εθνους μας και του λαου μας, θα ειναι αυτο που θα πει στον Αντιχριστο!
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.575 μηνύματα.
Οι νεότερες γενιές ζουν ήδη μέσα σε ενα κοσμο που δοκιμάζει καθημερνά την ψυχη τους αλλά δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν εφόσον το οριζουν ως κανονικότητα και εξέλιξη ...
Όταν δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα αυτα τα υλικά αγαθα τοτε να δουμε πως θα αντεξουν σε αυτη την φυλακη του μυαλού τους και στην ανικανότητα της ψυχης τους ...δεν γνωρίζουν οτι εχουν πεθάνει ηδη μέσα τους
Οι αυτοχειρίες ολοενα και αυξάνονται ...η βια επίσης ...ο θυμος και η προσβολή ...μονο ενας άνθρωπος που ειναι εξαρτώμενος από υλικά αγαθά οταν τα χάνει πεθαίνει μέσα του και μετα οδηγεί και το σωμα του στο χωμα ...Η αλαζονεία οδηγεί το άψυχο κουφάρι εκει ..
Τα έσχατα χρονια έχουν ερθει ,γιατι προέρχονται απο μέσα τους ....Τα βλέπουμε και οταν μιλάμε για την χειρότερη νεα γενια αυτο ακριβός έχουμε στο μυαλό μας !
Καποιοι τα περιμένουν ακόμα εξωτερικά ....
Όταν δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα αυτα τα υλικά αγαθα τοτε να δουμε πως θα αντεξουν σε αυτη την φυλακη του μυαλού τους και στην ανικανότητα της ψυχης τους ...δεν γνωρίζουν οτι εχουν πεθάνει ηδη μέσα τους
Οι αυτοχειρίες ολοενα και αυξάνονται ...η βια επίσης ...ο θυμος και η προσβολή ...μονο ενας άνθρωπος που ειναι εξαρτώμενος από υλικά αγαθά οταν τα χάνει πεθαίνει μέσα του και μετα οδηγεί και το σωμα του στο χωμα ...Η αλαζονεία οδηγεί το άψυχο κουφάρι εκει ..
Τα έσχατα χρονια έχουν ερθει ,γιατι προέρχονται απο μέσα τους ....Τα βλέπουμε και οταν μιλάμε για την χειρότερη νεα γενια αυτο ακριβός έχουμε στο μυαλό μας !
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.
Εμένα με συγκινεί κάθε χρόνο το όχι που λέμε στη πολιτική για τα τεμπη
Θεωρώ είναι ένα θέμα που έχει μείνει στο τώρα και δεν το αφήσαμε να περάσει.
Εύχομαι έτσι να παραμείνει μέχρι να δωθεί δικαίωση !!
Έχουμε πολλά όχι ακόμα να δώσουμε όμως, εύχομαι η γενιά μου να δώσει το παράδειγμα
Θεωρώ είναι ένα θέμα που έχει μείνει στο τώρα και δεν το αφήσαμε να περάσει.
Εύχομαι έτσι να παραμείνει μέχρι να δωθεί δικαίωση !!
Έχουμε πολλά όχι ακόμα να δώσουμε όμως, εύχομαι η γενιά μου να δώσει το παράδειγμα
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.380 μηνύματα.
Δεν υπάρχει Αντίχριστος. Υπάρχουν αρρωστημένα ανθρώπινα μυαλά που βιάζουν παιδάκια, τα σκοτώνουν για να εμπορευτούν τα όργανά τους, πουλάνε ναρκωτικά, κάνουν πολέμους, ρίχνουν βόμβες σε νοσοκομεία και σχολεία για να φέρουν δήθεν την "ειρήνη".Ο μακαριστος επισκοπος Αυγουστινος Καντιωτης ειχε πει το εξης, το σπουδαιοτερο "οχι" του εθνους μας και του λαου μας, θα ειναι αυτο που θα πει στον Αντιχριστο!
Και υπάρχει η πλέμπα, εμείς δηλαδή που κάποιοι από μας το επικροτούν. Λένε π.χ. "μπράβο στον Μπίμπι, να κάνει τη Γάζα οικόπεδο" και αμέσως μετά από μια "διαβολική" σύμπτωση ο Μπίμπι βομβαρδίζει νοσοκομείο!

Αναφέρεσαι στην Αποκάλυψη, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η "αποκάλυψη" αναφέρεται στην εποχή του Καλιγούλα και όλα αυτά που περιγράφει έχουν ήδη συμβεί. Επίσης γράφτηκε σε χάλια ελληνικά σε αντίθεση με τον ευαγγελιστή Ιωάννη που έγραψε σχεδόν άψογα.
Η εγκράτεια μειώνει τον θυμό και το φόβο, είναι γνωστό αυτό ήδη απ' τα αρχαία χρόνια. Η νηστεία, ειδικά η διαλειματική αυξάνει τις αντοχές σου. Όλα όμως θέλουν μέτρο, στο σώμα και στο μυαλό.
Πίσω από τη δαιμονολογία (αντίχριστος, ζουν ανάμεσά μας, κλπ.) κρύβεται ένα μαγαζάκι που θησαυρίζει. Είναι αντιδράσεις ενός σάπιου συστήματος που καταρρέει και προσπαθεί γατζωμένο να μας τραβήξει στο βούρκο του. Χρησιμοποιούν την μεσσαιωνική ιδέα του αντίχριστου για να αποπροσανατολίσουν απ' τα αληθινά προβλήματα. Να μην αγωνίζεσαι π.χ. για την ακρίβεια στα supermarket ή τη δικαιοσύνη των Τεμπών αλλά ενάντια στον αντίχριστο!
Πιο σατανικό δεν γίνεται..
Piskantrila
Νεοφερμένο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Ευγε τεκνον, εισαι σε καλο δρομο!... :-)Νομιζω αυτό είναι καλό να το κάνουμε γενικότερα που και που... Εγώ προσωπικά λατρεύω να νηστεύω από κάποια είδη τροφίμων, αλλα και από τα υπόλοιπα που είπες, όπως το κινητό, ρεύμα(Απεξάρτηση στη συγκεκριμένη περίπτωση) ... Όσον αφορά το αρχικό ερώτημα, έχει τύχει να σκεφτώ μόνο για τη Δευτέρα Παρουσία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγω παλι θελω να ελπιζω οτι αρκετος κόσμος και απο την νεα γενια, αν στερηθει καποια πραγματα, θα παθει ενα καλο σοκ ας το πω ετσι και θα αναγκαστει να θυμηθει τον εαυτο του. Ισως ετσι αρκετοι ξαναγεννηθουν και νιωσουν ξανα ανθρωποι...Οι νεότερες γενιές ζουν ήδη μέσα σε ενα κοσμο που δοκιμάζει καθημερνά την ψυχη τους αλλά δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν εφόσον το οριζουν ως κανονικότητα και εξέλιξη ...
Χμ, προφανως δεν πιστευεις στην υπαρξη του σατανα και οπως λες και στην Αποκαλυψη που λεει οτι θα παρει ο Σαμαελακος ανθρωπινο σωμα καποια μερα και εξουσια και θα εμφανιστει στον κόσμο μας με σαρκα και οστα.Δεν υπάρχει Αντίχριστος. Υπάρχουν αρρωστημένα ανθρώπινα μυαλά που βιάζουν παιδάκια, τα σκοτώνουν για να εμπορευτούν τα όργανά τους, πουλάνε ναρκωτικά, κάνουν πολέμους, ρίχνουν βόμβες σε νοσοκομεία και σχολεία για να φέρουν δήθεν την "ειρήνη".
Και υπάρχει η πλέμπα, εμείς δηλαδή που κάποιοι από μας το επικροτούν. Λένε π.χ. "μπράβο στον Μπίμπι, να κάνει τη Γάζα οικόπεδο" και αμέσως μετά από μια "διαβολική" σύμπτωση ο Μπίμπι βομβαρδίζει νοσοκομείο!
Αναφέρεσαι στην Αποκάλυψη, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η "αποκάλυψη" αναφέρεται στην εποχή του Καλιγούλα και όλα αυτά που περιγράφει έχουν ήδη συμβεί. Επίσης γράφτηκε σε χάλια ελληνικά σε αντίθεση με τον ευαγγελιστή Ιωάννη που έγραψε σχεδόν άψογα.
Η εγκράτεια μειώνει τον θυμό και το φόβο, είναι γνωστό αυτό ήδη απ' τα αρχαία χρόνια. Η νηστεία, ειδικά η διαλειματική αυξάνει τις αντοχές σου. Όλα όμως θέλουν μέτρο, στο σώμα και στο μυαλό.
Πίσω από τη δαιμονολογία (αντίχριστος, ζουν ανάμεσά μας, κλπ.) κρύβεται ένα μαγαζάκι που θησαυρίζει. Είναι αντιδράσεις ενός σάπιου συστήματος που καταρρέει και προσπαθεί γατζωμένο να μας τραβήξει στο βούρκο του. Χρησιμοποιούν την μεσσαιωνική ιδέα του αντίχριστου για να αποπροσανατολίσουν απ' τα αληθινά προβλήματα. Να μην αγωνίζεσαι π.χ. για την ακρίβεια στα supermarket ή τη δικαιοσύνη των Τεμπών αλλά ενάντια στον αντίχριστο!
Πιο σατανικό δεν γίνεται..
Το ξερεις ομως οτι στην εποχη μας και ΑΝ συμβουν αυτα που εγραψα, τοτε η στιγμη, οπου καθε ψυχη θα αποφασισει εαν θα προσκυνησει το θηριο ή όχι, θα καθορισει την μετεπειτα υπαρξιακη της κατασταση;
Δηλαδη, ο Θεος απο αυτην την στιγμη θα μας κρινει, γιατι ειναι ακρως καθοριστικη για την πνευματικη μας αξια!
Ο Θεος-Χριστος φανερωθηκε. Μενει τωρα να φανερωθει και ο αντιπαλος Του, ώστε εμεις να ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.380 μηνύματα.
Οι παγκόσμιοι ηγέτες είναι λίγο - πολύ σατανάδες εδώ και καιρό, αν έρθει άλλος ένας δεν θα μου κάνει εντύπωση. Τώρα αν είναι ο σπόρος του Σαμαέλ και αν ο πεπτωκότας ζει ανάμεσά μας δεν αναιρεί ούτε αλλάζει την ευθύνη που έχει ο άνθρωπος απέναντι στο να πράττει με σύνεση, λογική και καλοσύνη. Είτε είσαι ένθεος ή άθεος ή οτιδήποτε είναι η εξελικτική μας μοίρα να συνεργαστούμε καταφατικά ώστε να λυθούν τα προβλήματα και να μην καταστραφεί ο άνθρωπος.Χμ, προφανως δεν πιστευεις στην υπαρξη του σατανα και οπως λες και στην Αποκαλυψη που λεει οτι θα παρει ο Σαμαελακος ανθρωπινο σωμα καποια μερα και εξουσια και θα εμφανιστει στον κόσμο μας με σαρκα και οστα.
Το ξερεις ομως οτι στην εποχη μας και ΑΝ συμβουν αυτα που εγραψα, τοτε η στιγμη, οπου καθε ψυχη θα αποφασισει εαν θα προσκυνησει το θηριο ή όχι, θα καθορισει την μετεπειτα υπαρξιακη της κατασταση;
Δηλαδη, ο Θεος απο αυτην την στιγμη θα μας κρινει, γιατι ειναι ακρως καθοριστικη για την πνευματικη μας αξια!
Ο Θεος-Χριστος φανερωθηκε. Μενει τωρα να φανερωθει και ο αντιπαλος Του, ώστε εμεις να ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ...
Συμπαντικός νόμος η Αγάπη. Ή το συνειδητοποιείς αυτό και αυξάνεις σε ποιότητα ή αργά και σταθερά αυτοκαταστρέφεσαι. Αυτή είναι η αληθινή επιλογή.
Piskantrila
Νεοφερμένο μέλος
Δηλαδης, εαν λες, εμφανιστει ενας τρελαρας ηγετης που θα σου ζητησει να σε τσιπαρει και να σε χαραξει, εσυ τοτε, μη οντας ενθεος, θα αρνηθεις; Χαριν ανθρωπιας και συμπαντικης αγαπης; Αυτο μου λες;Οι παγκόσμιοι ηγέτες είναι λίγο - πολύ σατανάδες εδώ και καιρό, αν έρθει άλλος ένας δεν θα μου κάνει εντύπωση. Τώρα αν είναι ο σπόρος του Σαμαέλ και αν ο πεπτωκότας ζει ανάμεσά μας δεν αναιρεί ούτε αλλάζει την ευθύνη που έχει ο άνθρωπος απέναντι στο να πράττει με σύνεση, λογική και καλοσύνη. Είτε είσαι ένθεος ή άθεος ή οτιδήποτε είναι η εξελικτική μας μοίρα να συνεργαστούμε καταφατικά ώστε να λυθούν τα προβλήματα και να μην καταστραφεί ο άνθρωπος.
Συμπαντικός νόμος η Αγάπη. Ή το συνειδητοποιείς αυτό και αυξάνεις σε ποιότητα ή αργά και σταθερά αυτοκαταστρέφεσαι. Αυτή είναι η αληθινή επιλογή.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Πως βγάζεις συμπέρασμα ότι είμαι "μη ένθεος"; Μάλλον το λες διερευνητικά, οκ, γνωριζόμαστε και απ' τα γραφόμενά μας.Δηλαδης, εαν λες, εμφανιστει ενας τρελαρας ηγετης που θα σου ζητησει να σε τσιπαρει και να σε χαραξει, εσυ τοτε, μη οντας ενθεος, θα αρνηθεις; Χαριν ανθρωπιας και συμπαντικης αγαπης; Αυτο μου λες;
Ο τρελάρας που λες δεν θα έρθει μόνο με το μαστίγιο, θα έχει και καρότο. Δεν τον ενδιαφέρει να σε χαράξει με βουλοκέρι, θα διαβάσει απλά την ίριδα του ματιού σου. Αλλά γιατί το πας μακριά; Στις 6 Νοεμβρίου, σε λίγες μέρες από τώρα, δεν θα ενεργοποιηθεί ο Προσωπικός Αριθμός για όλους; Τέλος του 26' δεν θα καταργηθούν οι παλιές ταυτότητες; Δεν θέλεις να ταξιδέψεις πουθενά στην Ευρώπη; Κι αν είσαι αναγκασμένος επαγγελματικά να το κάνεις;
Θα κάνουν έτσι τους ανθρώπους που θα παρακαλάνε για την ταυτότητά τους όπως παρακαλούσαν για τα εμβόλια covid. Στους υπόλοιπους θα ασκηθεί "βία για το καλό τους" που θα τους απαλλάξει απ' την ευθύνη, όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Σαββόπουλος.
Piskantrila
Νεοφερμένο μέλος
Για να μην παρεξηγηθω, να πω οτι θεωρω ολους τους ανθρωπους ενθεους. Εχουμε ολοι και ολες μεσα μας τον Θεο. Αλλα σε αλλους εχει ενεργοποιηθει μεσα τους ο Θεος και σε αλλους οχι. Είναι θεμα συνειδησης και οριων αντοχης της...Πως βγάζεις συμπέρασμα ότι είμαι "μη ένθεος"; Μάλλον το λες διερευνητικά, οκ, γνωριζόμαστε και απ' τα γραφόμενά μας.
Ο τρελάρας που λες δεν θα έρθει μόνο με το μαστίγιο, θα έχει και καρότο. Δεν τον ενδιαφέρει να σε χαράξει με βουλοκέρι, θα διαβάσει απλά την ίριδα του ματιού σου. Αλλά γιατί το πας μακριά; Στις 6 Νοεμβρίου, σε λίγες μέρες από τώρα, δεν θα ενεργοποιηθεί ο Προσωπικός Αριθμός για όλους; Τέλος του 26' δεν θα καταργηθούν οι παλιές ταυτότητες; Δεν θέλεις να ταξιδέψεις πουθενά στην Ευρώπη; Κι αν είσαι αναγκασμένος επαγγελματικά να το κάνεις;
Θα κάνουν έτσι τους ανθρώπους που θα παρακαλάνε για την ταυτότητά τους όπως παρακαλούσαν για τα εμβόλια covid. Στους υπόλοιπους θα ασκηθεί "βία για το καλό τους" που θα τους απαλλάξει απ' την ευθύνη, όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Σαββόπουλος.
Μου μιλας για τον προσωπικο αριθμο, ειμαι απο αυτους που δεν θα τον δεχτουν να τον χρησιμοποιησουν, ακόμα και αν μπει αυτοματα. Εδω ειμαστε και θα δουμε τι εξελιξη θα εχει. Ουτε και την νεα ταυτοτητα θα παρω με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Είμαι ετοιμη για ολα πλεον. Για τα ταξιδια φυσικα, δεν με νοιαζει, ουτε και για το επαγγελμα μου, εαν το χασω, ή αν συρρικνωθει η δυναμικη του. Ασχολουμαι με τα αγροτικα και οπως ξερεις, λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, ειμαι απληρωτη εδω και πολλους μηνες. Στην τελικη, μπορει να ανταλλασσω προιοντα με οποιον βρω και να γυρισω ετσι στις πολυ παλιες εποχες. Πιστευω οτι ο Θεος και η Παναγια δεν θα με αφησουν και θα βοηθησουν και μενα και τους δικους μου.
Το χαραγμα παντως, ΔΕΝ θα επιβληθει αμεσα με την βια. Θα επιβληθει εμμεσως, διοτι θα δημιουργηθει μια τετοια κατασταση, οπου ο καθενας θα ζοριστει να αποχωριστει τα υλικα πραγματα (μεσα σε αυτα ΚΑΙ τα ταξιδια που ανεφερες) και ετσι θα καταληξει να το παρει. Με αυτον ομως τον τροπο, θα αρνηθει τον Χριστο και το φως Του, καθως και τον παραδεισο Του. Οπως λεει και ο Λιακος, αμαχοι δεν υπαρχουν. Ειτε θα πας με το στρατοπεδο του Χριστου, ειτε με του Αντιχριστου, διαλεγεις και παιρνεις και υφιστασαι φυσικα τις συνεπειες. Μπορει να ακουγεται σκληρο, αλλα ειναι η πραγματικοτητα της ζωης μας αυτη η επιλογη.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.203 μηνύματα.
Πως ακριβώς θα αρνηθείς τη χρήση του, αφου ο Προσωπικός Αριθμός θα αποδίδεται αυτόματα σε κάθε φυσικό πρόσωπο και θα χρησιμοποιείται υποχρεωτικά ως ενιαίο μέσο ταυτοποίησης στις ψηφιακές υπηρεσίες του Δημοσίου στις υπηρεσίες υγείας, τις φορολογικές σου υποθέσεις κλπ.Μου μιλας για τον προσωπικο αριθμο, ειμαι απο αυτους που δεν θα τον δεχτουν να τον χρησιμοποιησουν, ακόμα και αν μπει αυτοματα.
Μη βλέπετε παντού διαμονολογια.
Piskantrila
Νεοφερμένο μέλος
Δεν θα δεχτω να τον χρησιμοποιω σε ολα οσα αναφερεις. Είναι απλο. Τις συνεπειες ομως, δεν τις ξερω ακομη, γι αυτο και ειπα οτι ο καιρος εγγυς και θα δουμε τι θα μας κανουν εμας τους αρνητες. Δεν ειμαι μονη μου, ειναι και αλλοι που αρνηθουν την χρηση του. Και ναι, βλεπω οτι ο προσωπικος αριθμος μαζι με την ταυτοτητα ειναι ο προδρομος του χαραγματος οπως το ειπε ακριβως και ο αγιος Παισιος. Δεν προκειται για δαιμονολογια.Πως ακριβώς θα αρνηθείς τη χρήση του, αφου ο Προσωπικός Αριθμός θα αποδίδεται αυτόματα σε κάθε φυσικό πρόσωπο και θα χρησιμοποιείται υποχρεωτικά ως ενιαίο μέσο ταυτοποίησης στις ψηφιακές υπηρεσίες του Δημοσίου στις υπηρεσίες υγείας, τις φορολογικές σου υποθέσεις κλπ.
Μη βλέπετε παντού διαμονολογια.
Να σε ρωτησω κατι εσενα που δεν το φοβασαι; ΓΙΑΤΙ στην νεα ταυτοτητα θα μας εχουν ενα τσιπακι, μεσω του οποιου θα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ περισσοτερο τους πολιτες, δηλ εμας; Γιατι δεν βγαζουν μια νεα ταυτοτητα χωρις τσιπακι;
Δεν λεω οτι δεν μας παρακολουθουν ΗΔΗ, αλλα λεω ΓΙΑΤΙ να μας παρακολουθουν ακόμα περισσοτερο; Με καταλαβαινεις;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.575 μηνύματα.
Έχει τσιπάκια η νέα ταυτότητα;ΓΙΑΤΙ στην νεα ταυτοτητα θα μας εχουν ενα τσιπακι, μεσω του οποιου θα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ περισσοτερο τους πολιτες, δηλ εμας; Γιατι δεν βγαζουν μια νεα ταυτοτητα χωρις τσιπακι;
Δηλαδή εγώ που την έχω με παρακολουθούν από την ταυτότητα ας πούμε και όχι από το κινητό μου εδώ και χρόνια...
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ήθελαν να με παρακολουθήσουν...
Ο φόβος είναι ανθρώπινη στοιχείο αλλά ας είμαστε λιγάκι αντικειμενικοι ...
Να φοβηθω τι ;
Έχω να κρύψω κάτι;
Μήπως καλλιεργούν φοβίες και όχι αληθινούς φόβους;
Οκ τον προσωπικό αριθμό όλοι θα τον λάβουμε αναγκαστικά και ειδικά όσοι εργαζόμαστε θα είναι υποχρεωτικό...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Μπορεί κάποια στιγμή να έχεις κάτι να κρύψεις. Π.χ. να θέλεις να πάρεις ένα επίδομα αλλά να φαίνεται ότι σου αρέσει να τρως κρέας, λουκάνικα και άλλα προϊόντα που "βλάπτουν" το περιβάλλον και "συμβάλλουν" στην κλιματική αλλαγή. Θα σου πουν, λυπόμαστε αλλά θα πάρεις μειωμένο επίδομα γιατί τα points που έχεις μαζέψει δεν επαρκούν.Να φοβηθω τι ;
Έχω να κρύψω κάτι;
Αν φαίνονται όλα στην ιδιωτική σου ζωή, τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν. Μάντεψε για ποιο σκοπό.
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 304 μηνύματα.
@Piskantrila Επειδή σε βλέπω ψημένη με όλα αυτα , εαν θες μπες να διαβάσεις και να γράψεις άποψη στο πιο θρυλικό νήμα στην ιστορία του e-steki-->
www.e-steki.gr
Πως πέρασαν τα χρόνια πάντως, σαν χθες θυμάμαι το τζέρτζελο που είχε γίνει τότε
Η εωσφορική επανάσταση ξεκινάει στην Ελλάδα
Σας ενημερώνουμε ότι η παγκόσμια επανάσταση είναι αναπόδραστη κι ότι -παρότι δεν είναι ακόμη ορατό- στο μέλλον θα θεωρηθεί ως μια πλήρης οντολογική (κι όχι απλώς πολιτική) μεταστροφή με αλληγορική απόχρωση την αμνηστία του Εωσφόρου. Ενημερωθείτε για όσα κοσμοϊστορικά έπονται να συμβούν και για...
Πως πέρασαν τα χρόνια πάντως, σαν χθες θυμάμαι το τζέρτζελο που είχε γίνει τότε

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.203 μηνύματα.
Το είπες και μόνη παραπανω προσμενοντας το " Χαραγμα " Ότι οι αριθμοί και οι ταυτότητες είναι προαγγελος. Προσωπικά έχω ήδη προσωπικο αριθμό και έχω κλείσει ραντεβού για τη" σατανικη "ταυτότητα. Ήδη το σύστημα ξέρει τα πάντα για μένα. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι όντως να πάρεις τις ερημιές και να ζεις εσυ και τα παιδιά σου ( αν έχεις) ως απόκληροι.Να σε ρωτησω κατι εσενα που δεν το φοβασαι; ΓΙΑΤΙ στην νεα ταυτοτητα θα μας εχουν ενα τσιπακι, μεσω του οποιου θα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ περισσοτερο τους πολιτες, δηλ εμας; Γιατι δεν βγαζουν μια νεα ταυτοτητα χωρις τσιπακι;
Κοίτα να δεις αν αναλωσουμε όλη την ενέργεια μας σε σκέψεις τι θα γίνει αν.. Και όταν.. Που στην τελική μέχρι τότε θα έχουμε αποδημήσει, θα ζήσουμε μια ζωή μέσα στο άγχος ( ήδη έχουμε αρκετό)
Αν λοιπόν και εφόσον έρθει η αποφράδα μέρα έχει ο Θεός. Βλέποντας και κάνοντας.
Piskantrila
Νεοφερμένο μέλος
Γιατι, δεν φαινεται το τσιπακι; Δεν το βλεπεις; Δεν ξερω ακόμα, αυτο που ξερω ειναι οτι μεσα στο τσιπακι θα υπαρχουν ολες οι πληροφοριες σχετικα με σενα, οικονομικα, βιομετρικα, ιατρικα, κοινωνικα κτλ. Μπορεις να εμπιστευτεις το ΠΟΙΟΣ θα χειριζεται για σενα αυτες τις πληροφοριες;Έχει τσιπάκια η νέα ταυτότητα;
Δηλαδή εγώ που την έχω με παρακολουθούν από την ταυτότητα ας πούμε και όχι από το κινητό μου εδώ και χρόνια...
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ήθελαν να με παρακολουθήσουν...
Ο φόβος είναι ανθρώπινη στοιχείο αλλά ας είμαστε λιγάκι αντικειμενικοι ...
Να φοβηθω τι ;
Έχω να κρύψω κάτι;
Μήπως καλλιεργούν φοβίες και όχι αληθινούς φόβους;
Οκ τον προσωπικό αριθμό όλοι θα τον λάβουμε αναγκαστικά και ειδικά όσοι εργαζόμαστε θα είναι υποχρεωτικό...
Και αν την χασεις την ταυτοτητα; Μπορεις ανεμελα να ζεις, ξεροντας οτι καποιος τυπος θα εχει πιθανον προσβαση σε ολα αυτα και θα μπορει να μπει μεσα στα στοιχεια σαν να εισαι εσυ;
Δεν αγχωνομαστε, συζητηση κανουμε. Ωστοσο, εγω εχω πια διαλεξει μεσα μου με ποιον θα παω...Το είπες και μόνη παραπανω προσμενοντας το " Χαραγμα " Ότι οι αριθμοί και οι ταυτότητες είναι προαγγελος. Προσωπικά έχω ήδη προσωπικο αριθμό και έχω κλείσει ραντεβού για τη" σατανικη "ταυτότητα. Ήδη το σύστημα ξέρει τα πάντα για μένα. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι όντως να πάρεις τις ερημιές και να ζεις εσυ και τα παιδιά σου ( αν έχεις) ως απόκληροι.
Κοίτα να δεις αν αναλωσουμε όλη την ενέργεια μας σε σκέψεις τι θα γίνει αν.. Και όταν.. Που στην τελική μέχρι τότε θα έχουμε αποδημήσει, θα ζήσουμε μια ζωή μέσα στο άγχος ( ήδη έχουμε αρκετό)
Ποιος εισαι εσυ παλι πουλιμ καλο; :-) Θα το δω και το δικο σου θεμα, μην ανησυχεις!@Piskantrila Επειδή σε βλέπω ψημένη με όλα αυτα , εαν θες μπες να διαβάσεις και να γράψεις άποψη στο πιο θρυλικό νήμα στην ιστορία του e-steki-->
![]()
Η εωσφορική επανάσταση ξεκινάει στην Ελλάδα
Σας ενημερώνουμε ότι η παγκόσμια επανάσταση είναι αναπόδραστη κι ότι -παρότι δεν είναι ακόμη ορατό- στο μέλλον θα θεωρηθεί ως μια πλήρης οντολογική (κι όχι απλώς πολιτική) μεταστροφή με αλληγορική απόχρωση την αμνηστία του Εωσφόρου. Ενημερωθείτε για όσα κοσμοϊστορικά έπονται να συμβούν και για...www.e-steki.gr
Πως πέρασαν τα χρόνια πάντως, σαν χθες θυμάμαι το τζέρτζελο που είχε γίνει τότε![]()
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν έχεις προσωπικό αριθμός έχεις ήδη ένα PIN σαν άνθρωπος...Το είπες και μόνη παραπανω προσμενοντας το " Χαραγμα " Ότι οι αριθμοί και οι ταυτότητες είναι προαγγελος. Προσωπικά έχω ήδη προσωπικο αριθμό και έχω κλείσει ραντεβού για τη" σατανικη "ταυτότητα. Ήδη το σύστημα ξέρει τα πάντα για μένα. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι όντως να πάρεις τις ερημιές και να ζεις εσυ και τα παιδιά σου ( αν έχεις) ως απόκληροι.
Πιο απλά;
Το pin σου στην τράπεζα το ανανεώνεις ανά 3 με 6 μήνες για λόγους ασφαλείας...
Ο προσωπικός αριθμός ακόμα και θύμα υποκλοπής να πέσεις το Pin δεν θα αλλάξει ποτέ σου ...
Εδώ πέσαμε θύματα υποκλοπών με τις ανέπαφες κάρτες και βρέθηκε κάποιος από την άλλη άκρη να κάνει αγορές στην Νιγηρία...
Σκέψου να πέσεις θύμα προσωπικού αριθμού και να πάει κάποιος να έκδοση δάνειο σε μια άλλη χώρα για εσένα;
Να γίνει μια ληστεία ένας φόνος και να βρεθούν δικά σου στοιχεία..
Αντε τρέχα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...
Δεν ειναι τόσο απλά τα πράγματα με τον προσωπικό αριθμό όσο με τις ταυτότητες και τα υπόλοιπα και ούτε είναι δαιμονικά...
Ρωτηστε ενα δικηγορο να δειτε τι σημαινει προσωπικος αριθμος και τι γινεται σε περιπτωση υποκλοπης ...
Κάρτες Rfid....Η αιτία των υποκλοπών...
Piskantrila
Νεοφερμένο μέλος
Παρεμπιπτοντως, ο Λιακος τον δεχτηκε τον προσωπικο αριθμο με το σκεπτικο οτι δεν προκειται για το χαραγμα και για δουλεμα και καλα εγραψε πανω στον αριθμο τα δυο γραμματα ΙΝ, που σημαινουν Ιησους Νικητης.Μπορεί κάποια στιγμή να έχεις κάτι να κρύψεις. Π.χ. να θέλεις να πάρεις ένα επίδομα αλλά να φαίνεται ότι σου αρέσει να τρως κρέας, λουκάνικα και άλλα προϊόντα που "βλάπτουν" το περιβάλλον και "συμβάλλουν" στην κλιματική αλλαγή. Θα σου πουν, λυπόμαστε αλλά θα πάρεις μειωμένο επίδομα γιατί τα points που έχεις μαζέψει δεν επαρκούν.
Αν φαίνονται όλα στην ιδιωτική σου ζωή, τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν. Μάντεψε για ποιο σκοπό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool