Το Παιδί Και Το Πατίνι

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.969 μηνύματα.
Το Παιδί Και Το Πατίνι

Το πρόβλημα το ξέρουμε όλοι. Σε ποιον δεν έχει τύχει μόλις να αποφύγει ατύχημα με πατίνι; Οδηγούσα σε κεντρικό δρόμο και ξαφνικά βγήκε από στενό ένα δεκατετράχρονο με πατίνι και οριακά γλύτωσα τη σύγκρουση.

Η κατάσταση με τα ηλεκτρικά πατίνια έχει γίνει δύσκολη. Τα οδηγούν κυρίως παιδιά που παραβιάζουν κάθε κανόνα κυκλοφορίας, σπανίως φοράνε κράνος και αψηφούν κάθε κίνδυνο.

Καθημερινά γίνονται πολλά ατυχήματα σε όλες τις πόλεις. Τα επείγοντα των νοσοκομείων είναι γεμάτα από τραυματισμένα παιδιά με πατίνια. Και το χειρότερο: ήδη υπάρχουν παιδιά που έχασαν τη ζωή τους.

Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα. Δεν είναι δυνατόν το κράτος να ανέχεται να πεθαίνουν ή να τραυματίζονται τα παιδιά του με τα πατίνια.


1777880441966.jpeg
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top