2. The Notebook. Πανέμορφο ζευγάρι, και στη ζωή, που έδωσε το καλύτερο "πάτημα" ώστε να συγκινηθώ βασικά με τη δεύτερη φάση του love story τους...

3. English Patient. Από τις πρώτες αισθηματικές ταινίες, που με έκαναν να συγκινηθώ και να κλάψω κρυφά... Καταπληκτική ατμόσφαιρα και μουσική.

4. Pride and Prejudice. Είχα ήδη συγκινηθεί με το βιβλίο, αλλά η ταινία του bbc μου έδωσε πολύ ζωηρές εικόνες και έναν τέλειο Darcy.

5. Επίσης από ταινία το Sleepless in Seattle. Τους σκέφτομαι όποτε καθαρίζω μήλο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

suspiria
Διάσημο μέλος

Δε θέλεις τον καινούριο εσύ, που είναι δικής σου έκδοσης;; έεελα, εγώ είμαι παλιάαα, ας πάρω εγώ τον colin!!!
Χμμ..Εντάξει , συμφωνώ. Αλλά ο καινούριος θα είναι δικός μου.
Και θα συμπληρώσω επι του θέματος και το Love me if you dare

θα ελεγα την ιστορια στην ταινια Highlander, απλη ιστορια αγαπης που κρατησε μια ζωη![]()
+1Προσθέτω και ένα ακόμα: Neo & Trinity (Matrix/Matrix reloaded/Matrix revolutions).
Και περα απο καμποσα καλα που αναφερθηκαν :
When Harry Met Sally
Truman Show
The Princess Bride (funny too)
As good As it Gets (weird, but still...)
A beautifull Mind
The Crow
Donnie Dark
Dark City
Always
Meet Joe Black
La vitta e bella
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

The Holiday, Jude Law και Cameron Diaz.
All time classic: Pretty Woman, Richard Gere και Julia Roberts.
Ένα με ένα κεραυνό κι ένα ζευγάρι που γνωριζόντουσαν από μικρά παιδιά, παντρευτήκανε, χωρίσανε, αυτή εφυγε σε μεγάλη πόλη και ξαναγύρισε ύστερα από χρόνια για να παντρευτεί ένα γιο πολιτικού και τελικά ξαναπαντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα.. θυμάται κανείς τίτλο;

Και βασικά στη φάση που είμαι τωρα, οποιοδήποτε love story με συγκινεί..

evouli
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Άντε μπράβο! Είχα κατασυγκινηθεί με την ταινία αυτή, αν και όταν την έβαλα, είχα σκεφτεί πως θα 'ναι μπούρδα!

Giovanna
Επιφανές μέλος

οχι οτι εχω δει και πολλα του ειδους βεβαια..
crazy_balloon
Νεοφερμένο μέλος

Οι γέφυρες του Μάντισον
Ο άγγλος ασθενής
έχω ρίξει απίστευτο κλάμα με αυτές τις ιστορίες ανεκπλήρωτων ερώτων!
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Donald Duck + Daisy Duck
Micky Mouse + Minnie Mouse
Ποπάϋ + Όλιβ
Λαίδη + Αλήτης
Συνημμένα

Μουλεν Ρουζ

Αγαπα με αν τολμας

eftychia
Νεοφερμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Τούτο!!^^^^
Πρόσφατα έμαθα ότι είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή!! Πολύ χάρηκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis4
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.