Το αγαπημένο σας κινηματογραφικό, τηλεοπτικό ή θεατρικό love story

Aγαπημένο δε ξέρω,
αξέχαστο ναι! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aγαπημένο δε ξέρω,
αξέχαστο ναι! :redface:
υπεροχη....,κορυφαια....,ταινια σταθμος......:) :redface:

Ταινια
1.la vita è bella - buongiorno principessa
https://www.youtube.com/watch?v=QtzgkjL6VhA
https://www.youtube.com/watch?v=0Y9aKqawdUQ

Μιουσικαλ
2.the phantom of the opera
https://www.youtube.com/watch?v=S88rkpPu8_g

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Λοιπόν, η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό, είναι το the Notebook.
Το site της ίδιας της ταινίας θα το βρείτε εδώ.

Έριξα πολύ κλάμα... όχι τόσο για την 60'ς ιστορία, αλά Ρωμαίος και Ιουλιέτα...
αλλά για το δεύτερο μέρος της... Και το πώς εξελίσσεται ένα μεγάλο αίσθημα... πώς ωριμάζουν οι άνθρωποι, γερνάνε...
Πολύ κλάμα...

note8kl6.jpg

note2kt8.jpg

03az0.jpg
Αχ τι μου έχει κάνει αυτή η ταινία... παρόλο που δεν μου αρέσουν τα ρομαντικά με έκανε και άλλαξα γνώμη:D

Με το που διάβασα το θέμα πρώτα μου ήρθε στο μυαλό οι Δυο Ξένοι. Ήταν τρομερή η διαδρομή αυτής της αγάπης, τα στάδια που πέρασε, οι θυσίες που έκαναν ο ένας για τον άλλον, ακόμα και μέσα από την πλάκα που είχε η σειρά.

Η σκηνή με το ξύρισμα θα μου μείνει αξέχαστη για πάντα και πάντα με κάνει και κλαίω. Νίκο μας άφησες νωρίς.:(

τι δυο ξενοι και βλακειες βρε χιμελα! :P
δες εδω love story να τρελαθεις!

το ρομαντζο αυτης της ταινιας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απλα! :|

Για να μη βάλω το P.S I love you και το The Notebook που όόόλοι ξέρουμε...Βάζω 2 άλλες ταινίες που έριξα ΤΟ κλάμα! :cry_x:

1. Candy. Πως τα ναρκωτικά και οι εξαρτήσεις χωρίζουν τελικά ένα ζευγάρι τρελά ερωτευμένο.

2. An Education. Πως μπορεί να σε καταστρέψει ένας έρωτας. (Άνδρες...ποτέ δεν είναι αυτό που δείχνουν :pfff: :P )

σε ταινια Letters to Juliet και σε θεατρο Ρωμαιος και Ιουλιετα (κλασσικα πραγματα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

imagesqtbnANd9GcTy9YSCoPBDKwKp4qoSGSicMO-1.jpg
imagesqtbnANd9GcTrooifg9DsKlOeejJCVDBthf-1.jpg

images
imagesqtbnANd9GcT2sSCdupd4N_VbfBlMQW8RCk-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα έλεγα το A Walk To Remember. Όχι ότι θέλω να πεθάνω αλλά ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε ο Landon στην Jamie ήταν απλά μαγικός. Εκεί που της ικανοποίησε όλες της επιθυμίες έλιωσα... :redface:

True Romance , Natural Born Killers , Serendipity , A Beautiful Mind

requiem for a dream

original-1.jpg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

the fountain

5298680fec44695ca9fa4ab025209497-1.gif

Τελευταία επεξεργασία:
To αγάπα με αν τολμάς ήταν ενδιαφέρον. Επίσης το painted veil. To Django unchained είχε μέσα love story μου άρεσε αρκετά. Πιο παλιά το love story με το Σάκη τον υδραυλικό και τη Λίλη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back