Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Η μενεγακη στον ANT1 δεν είναι; Γιαννη μηπως εκανες καποιο λαθος;
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:να ρωτησω το ασχετο;
Η μενεγακη στον ANT1 δεν είναι; Γιαννη μηπως εκανες καποιο λαθος;
Έχει φύγει απο τον Αντ1 απο τις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν 2005-2006, απο τον Οκτ του 2005 δηλαδή, να υποθέσω ότι δεν ξέρεις προς τα πού πέφτει η τηλεόραση στο σπίτι σου ?

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ακριβως ... μια ερωτηση... μα ο αντρας της μενεγακης δεν ειναι ο διευθυντης του ANT1;Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Έχει φύγει απο τον Αντ1 απο τις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν 2005-2006, απο τον Οκτ του 2005 δηλαδή, να υποθέσω ότι δεν ξέρεις προς τα πού πέφτει η τηλεόραση στο σπίτι σου ?![]()
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ακριβως ... μια ερωτηση... μα ο αντρας της μενεγακης δεν ειναι ο διευθυντης του ANT1;
Όχι, έχουν μετακομοίσει και οι δύο στον Άλφα πρώτα εκείνος και μετά η μενεγάκη
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Πάρε όλα τα τεύχη των δυο τλτ ετών του ciao,espresso, traffic και έλα να ξαναδώσεις τον Σεπτέμβριο.
Κατά δεύτερον, επειδή ποτέ δεν είχα πρωινά ελεύθερα δεν είχε τύχει να παρακολουθήσω κανένα απο αυτά.Τους τλτ μήνες επειδή τα πρωινά τα περνώ χουζουρεύοντας με κάφε και στέκι, τυχαίνει να βλέπω και τιβί.
Ρίχνω τρομερό γέλιο με τα παιχνίδια στον "Όμορφο κόσμο"(μα καλά τους έχετε δει να προσπαθούν να σπάσουν ένα μπαλόνι ανα δύο με το στομάχι τους; )και μου αρέσει το νεανικό αλλά όχι χαζοβιόλικο πάνελ.
Η έκπληξη μου ήρθε όμως με την Μενεγάκη.Ενω έβλεπα αποσπάσματα απο τις κοτσάνες της σε σατιρικές εκπομπές ποτέ δεν τα είχα παρακολουθησει λαιβ.Αυτή η γυναίκα είναι απίστευτη, δεν ξέρω αν είναι έμφυτη όλη αυτή η αφέλεια ή μάρκετινγκ τρικ όμως πραγματικά εμένα μου φτιάχνει την μέρα ο αφελής-απλός τρόπος που προσεγγίζει την επικαιρότητα.Το πρώτο μισάωρο η εκπομπή της σχολιάζει τα τλτ νέα και είναι πραγματικά διασκεδαστικά τα σχόλια και οι απορίες της.Μπορώ να καταλάβω πλέον απόλυτα το λόγο επιτυχίας της, οι περισσότερες ελληνίδες νοικοκυρές ταυτίζονται με την αφέλεια(δεν θέλω να πω αμάθεια) της.
Στον αντίποδα δεν παρακολουθώ τις συνεντεύξεις ή τους καλεσμένους και γενικά όλο το μπουζουκοστυλ μεσημεριάτικα.
Απο τις άλλες εκπομπες αυτή του Σταρ δεν την βλέπω καθόλου, ενώ η Μελέτη μου φαίνεται υπερβολικά στημένη συν του ότι θεωρώ ακόμη πιο εκνευριστικο απο μια χαζή να το παίζει έξυπνη, μια έξυπνη να το παίζει χαζογκόμενα γιατί έτσι πουλάει.
erodia
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΕΕΕΕ ήταν τα μονα πρωινα που ήμουν σπιτι εδω και πααααααααααααααααααααρα πολλά χρόνια!

Κι ακόμα και τότε... ήμουν εδώ μαζι σας κι οχι στην ΤΒ

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ.... προτειμω Μενεγάκη...
Ακριβως επειδή ειναι μια αφελής (αμαθής) γυναικα, η οποία όμως απ όσο εχω διαβασει σε συνεντευξεις της (στο κομμωτηριο τα κάνω αυτα! λολ ) έτσι ειναι... αυτη ειναι... και γουσταρει και δεν ντρεπεται, με βγαζει θετικα συναισθηματα

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εκτος του οτι εχω σχολειο οτα νεινια αυτες η εκπομπες με εξερεσει ενα μικρο χρονικο διαστιμα δεν της βλεπω. Δεν βρικσω τπτ το ουσιοδες σε αυτες τις εκπομες
Μάλλον δεν έχεις πετύχει μόδα-εσώρουχα

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μόνο τον αρναούτογλου θέλω να του πιάσω τα μαγουλάκια, αλλά μόνο για 5 λεπτά. μετά αλλάζω κανάλι.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Μάλλον δεν έχεις πετύχει μόδα-εσώρουχα![]()
Εχω πετυχει, αλλα εχουμε και το νετ, βρισκουμε πιο καλα εσωρουχα....
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εχω πετυχει, αλλα εχουμε και το νετ, βρισκουμε πιο καλα εσωρουχα....
Δεν μιλάω για τα ίδια τα εσώρουχα, αλλα για τα μοντέλα που φοράνε τα εσώρουχα και ότι βγαίνουν με τα εσώρουχα.
2 φορές πάντος το έχω δει λαιβ το θέαμα και ομολογώ ότι έιναι κάτι αξιόλογο. Απο καλλιτεχνικής άποψης πάντα

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Δεν μιλάω για τα ίδια τα εσώρουχα, αλλα για τα μοντέλα που φοράνε τα εσώρουχα και ότι βγαίνουν με τα εσώρουχα.
2 φορές πάντος το έχω δει λαιβ το θέαμα και ομολογώ ότι έιναι κάτι αξιόλογο. Απο καλλιτεχνικής άποψης πάντα![]()
Και εγω για τα μοντελα μιλαω τα οπια στο νετ μπορω να τα βρω χωρις εσωρουχα

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Πριν από αυτό, όυτε καν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά αφού δουλεύω τα τελευταία χρόνια το πρωί (και όχι μόνο).
Χμμμμ κάτσε να σκεφτώ..Από όλους αυτούς αν με ανάγκαζες να παρακολουθήσω κάποιον αλλά μου άφηνες το δικαίωμα να επιλέξω ποιον.. μάλλον η τυχερή θα ήταν η Μενεγάκη, γιατί πραγματικά με έχει μπερδέψει..
Αν είναι μια ηλίθια που το παίζει έξυπνα ηλιθιωδώς το παιχνίδι (έχω ακούσει ατάκες της στο Θέμο) ή αν είναι σκέτο ηλίθια ή αν τελικά είναι πανέξυπνη και μας δουλεύει όλους.

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.