Jesus, έχεις κάνει καμιά σχετική μήνυση κι εσύ και είσαι τόσο υπερ της ώστε να παραθέσεις ολόκληρη την επεξήγηση απο το λεξικό ή απλά φταίει η διάχυτη ψευτοκομμουνιστική νοοτροπία των ελλήνων οτι οι εταιρείες είναι ο διάβολος;
Σόρρυ αλλά βαριέμαι να το διαβάσω όλο αυτό.
Σιγα βρε συ! Του ειπες οτι εχουν διαφορα, και ο ανθρωπος εκανε copy-paste απο ενα online λεξικο την ερμηνεια της λεξης! Big deal!
Στο θεμα μας: Αυτα τα πραγματα μονο στις ΗΠΑ μπορει να συμβουν! Αλλο τα δικαιωματα των πολιτων απεναντι στις εταιριες και αλλο η δικομανια ή/και η αναζητηση του ευκολου κερδους. Αν καποιος πει οτι το Pc μου ειναι itunes capable δεν θα περιμενω να εννοουν και τις εκδοσεις του itunes για mac OS. Ουτε ελεγε το αυτοκολλητο οτι ειναι capable με ολες τις εκδοσεις vista.
Οντως, βεβαια, υπαρχει μια ασαφεια, αλλα νομιζω το να παει καποιος να παρει υπολογιστη μονο βασει του αυτοκολλητου, αλλα μετα να παει να ψαξει να βαλει ultimate (που σημαινει οτι ξερει οτι υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις, και αναζηταει τα συγκεκριμενα πλεονεκτηματα αυτης) ειναι λιγο υποπτο...
Προσωπικα το αυτοκολλητο δεν μου φαινεται τοσο επιβλαβες ή παραπλανητικο. Θα μου φαινοταν πιο ασχημο να διαφημζαν ενα pc συμβατο με ολες τις εκδοσεις, και οντως να μπορουσε να λειτουργησει σε ολες, αλλα με πολυ αργη αποκριση και επιδοσεις (απλα και μονο δηλαδη για να πουμε οτι τα τρεχει)
Τελος, να πω οτι διαφωνω, απ οτην αλλη πλευρα και με τον exp. Δεν μπορει ο καθενας να ξερει (ή και να εχει τη δυνατοτητα) να μπει στο ιντερνετ, να διαβασει οτι υπαρχει ειδικο τεστ που το κατεβαζεις και το εγκαθιστας στο Pc σου, και μετα να αποφασισει βασει αυτου για τον υπολογιστη του. Ο μεσος χρηστης, ανοιγει το word και γραφει αρχεια, βλεπει κανα avi που του τα δωσε σε cd καποιος φιλος του, και μπαινει στο ιντερνετ για να μιλησει στο msn.

Επομενως, πολυ πιθανο οντως να αποφασισει μεσω μιας τετοιας "ενημερωσης" - διαφημισης.