Γιατί τέτοιος ρατσισμός βρε Πάνο; Αποκλείεις δηλαδή και μια κοπέλα να θέλει απλώς από σένα ένα πήδουλο για να ξεσκάσει ή να πάρει τα πάνω της; Χωρίς να νιώθει αναγκαστικά κάτι για σένα.
Ποίος μίλησε ότι αποκλείει κάτι τέτοιο; Ίσα ίσα ότι πολλές φορές αποζητώ τα ίδια.
Κοίτα να δεις Γιώργο, όταν μιλάω για σχέση μιλάω για σχέση. Σχέση. Ούτε πήδουλα, ούτε φυσικά γάμους. Σχέση. Πως το λένε;
Όποτε σταματά αυτές τις χαζές υπεκφυγές. Μιλάμε για σχέσεις. Και φυσικά για ειλικρίνεια. Όταν κάνω μια σχέση, κάνω σχέση. Όταν πηδιέμαι με κάποια, πηδιέμαι. Οκ σίγουρα έχει τύχει να ξεκινήσει αλλιώς και να καταλήξει αλλιώς, αλλά αυτό έχει να κάνει, ας πούμε, με λάθος εκτιμήσεις. Πότε δεν είμαι φίλος με κάποια επειδή θέλω να την πηδήξω, ούτε πηδιέμαι με κάποια επειδή θέλω να είμαι το αγόρι της και ούτε είμαι το αγόρι κάποιας επειδή θέλω να πηδιέμαι μαζί της. Και μέχρι στιγμής το ίδιο συμβαίνει και με τις κοπέλες που μπήκαν με την ζωή μου. Ήταν ξεκάθαρο ποίες είναι οι προθέσεις τους και ποίες είναι οι δικές μου. Ναι έχει τύχει να ερωτευτώ φίλη μου, έχει τύχει να ξενερώσω με σχέση. Μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά. Λάθος εκτιμήσεις και από τα λάθη μαθαίνω.
Εμείς όμως μιλάμε για σχέσεις. Και σαν επιθυμία και σαν πραγματικότητα. Αν θέλω μια σχέση αλλά δεν την έχω, δεν είναι σχέση. Αν έχω μια σχέση και δεν την θέλω, επίσης δεν είναι σχέση. Μιλάμε για όταν θέλουμε και έχουμε μια σχέση. Νομίζω είναι ξεκάθαρη η διαφορά.
Και ναι, περισσότερο συχνά ακούω φίλους μου να ακούω "καλή η κοπέλα μου, αλλά κάπου βαρέθηκα", παρά φίλες μου να μου λέγε ανάλογα πράγματα. Μάλιστα όταν κάποια μου πει "Περνάω φάση με το αγόρι μου" σε λιγότερο από μήνα συνήθως χωρίζει. Να γιατί έχω τον "ρατσισμό" που μου λες. Παρατηρώ γεγονότα από την εμπειρία μου και τον μικρόκοσμο
Η ανασφάλεια και η κάλυψη συναισθηματικών κενών όπως-όπως δεν είναι "προνόμιο" μόνο των αγοριών, αλλά και των κοριτσιών. Το θέμα, αδερφέ μου, βρίσκεται κάπου αλλού: στην
αυτοσυγκράτηση. Αυτή διαχωρίζει το αγόρι από τον Άντρα, και την Γυναίκα από την ... γκόμενα.
Γιατί ντε και καλά προσπαθείς να πείσεις ότι και οι γυναίκες έχουν ορέξεις; Ποίος το αρνήθηκε αυτό και ποίος το κριτίκαρε;
Πραγματικά με χαροποιεί όταν μια γυναίκα έχει ορέξεις, είτε είναι μια άγνωστη, είτε μια γνωστή, είτε μια φίλη μου είτε, φυσικά, η κοπέλα μου. Ειδικότερα δε όταν θα επιλέξει εμένα να ικανοποιήσει αυτές τις ορέξεις.
Προσωπικά θα ξενέρωνα με την φύση αν οι γυναίκες δεν είχαν ορέξεις ... και το σεξ ήταν είτε μια επιθυμία των ανδρών είτε μια αναπαραγωγική διαδικασία. Αυτό είναι το ωραίο. Αντρές και γυναίκες έχουμε ορέξεις!