Το διαδικτυακό sex (cyber sex) είναι απιστία;

physicscrazy

Δραστήριο μέλος

Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.
Ρε παιδιά τι είναι κοινώς αποδεκτό νομίζω ζητάει να μάθει η θεματοθέτρια, οχι
τι εχει συμφωνήσει μεταξύ του το ζευγάρι.. κάποια ζευγάρια αρέσκονται και σε
ακρότητες στη σεξουαλική τους σχέση, δεν σημαίνει οτι αυτό είναι κοινώς αποδεκτό. :confused:
Δεν υφισταται το "κοινως αποδεκτο" στις σεξουαλικες σχεσεις. Δεν υπαρχει αυτο που λες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οποτε ποιος ο λογος να εισαι κατηγορηματικος οτι ολο αυτο ειναι απιστια εφοσον δεν γνωριζεις την πηγη και τον λογο που γινετα σε καποιες σχεσεις ?

Αυτο λεμε ;)
Που ειπα οτι ειναι απιστια?
Το ιδιο δεν μπορει να ισχυει και σε ανθρωπους που για να αυτοικανοποιηθουν θελουν και το οπτικοακουστικο ερεθισμα ?
Και στα δυο δεν υπαρχει το βασικο ,το συναισθημα ..Μπορει να ειναι συνήθεια ,μπορεί να ειναι εξάρτηση ή ακομα μπορει να ειναι και ελληψη υπέρτατης ικανοποιησης απο τον εκαστοτε συντροφο .

Οταν φυσικα μιλαμε για προοπτικη φυσικης ικανοποιησης με το οπτιακουστικο ερεθισμα τοτε ναι μιλαμε για ξεκαθαρη απιστια .
Ναι φυσικα και μπορει. Δε σημαινει ομως αυτο οτι τον αλλο συντροφο δεν τον πειραζει.

Με λιγα λογια, τον καθενα μπορει να τον πειραζει το οτιδηποτε στις σεξουαλικες σχεσεις, για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι τελειως υποκειμενικο σε αυτα τα θεματα τι αρεσει και τι ενοχλει τον καθενα

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ναι φυσικα και μπορει. Δε σημαινει ομως αυτο οτι τον αλλο συντροφο δεν τον πειραζει.

Με λιγα λογια, τον καθενα μπορει να τον πειραζει το οτιδηποτε στις σεξουαλικες σχεσεις, για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι τελειως υποκειμενικο σε αυτα τα θεματα τι αρεσει και τι ενοχλει τον καθενα
Τα ίδια λέμε :)

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα.
Σχετικό είναι γιατί άλλος σου λέει το φιλί δεν είναι απιστία, το φλερτ με άλλους δεν είναι απιστία, το σεξ επί πληρωμή δεν είναι απιστία, το σεξ χωρίς συναίσθημα δεν είναι απιστία. Ότι κάνεις βέβαια κρυφά είναι και απιστία από μια άποψη , αν αποφάσισες μόνος σου για να ξεφορτωθείς τις ενοχές σου ότι το σεξ χωρίς συναίσθημα ή η καβλάντα στο διαδίκτυο δεν είναι απιστία, μπορεί να πιάνεται για κοροϊδία , αν δεν συμφωνεί το ταίρι σου .

Το cyber sex ...αν ο άλλος το κάνει συστηματικά ή έχει σταθερή διαδικτυακή φίλη θα ήταν ενοχλητικό πιστεύω. Το πορνό είναι άλλο γιατί ο άλλος δεν αλληλεπιδρά και αν νιώθει έλξη για την πορνοστάρ θα είναι μόνο από άποψη εικόνας και όχι χημείας ή φλερτ μεταξύ τους .

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
απιστία με τι; με ενα άτομο που δεν υπάρχει φυσική επαφή και που δεν γνωρίζει τίποτα ο ένας για
τον άλλο πέρα απο την εικόνα που βλέπει;

Νομίζω μιλάμε για περιπτώσεις ποι όλη γνωριμία τους περιορίζεται στο μέσον που χρησιμοποιούν για
παράδειγμα έναν υπολογιστή ή μια τηλεόραση ή ενα τηλέφωνο και οχι που εξελίσσεται σε γνωριμία
απο κοντά.

Συγνώμη κανείς δεν εχει καταλάβει οτι η θεματοθέτρια προβληματίζεται αν μια παντρεμένη
κάνει cybersex απατάει ή δεν απατάει τον σύντροφο της;;

δηλαδή μπορεί να 'παίξει' εκ του ασφαλούς με αυτό τον τρόπο;;
Η απιστία είναι σαν το γάλα.

Οταν δεις μόνο μία μύγα να πέφτει μέσα, απλά το πετάς...
Οταν για τον οποιοδήποτε λόγο, το μυαλό του της συντρόφου σου, αποκτά επαφή - συμμετοχή έστω και φανταστική, τότε απλά η μύγα κάνει την δουλειά της.
Και οι επαφές, αρχίζουν να χάνουν.
Δεν θα φτάσουν ποτέ, όχι στο 100%, αλλά σε μία αρμονία, σε μία φυσικότητα, που ωραιότερο δεν υπάρχει.

Ο μούστος δεν γίνεται ποτέ κρασί. Παραμένει ξινός...

Guest 896561

Επισκέπτης

΄Οπως και να ΄χει δεν θέλω να διακόψω τον οίστρο σου, απλά μια απορία μου εκφράζω!
Συγγραφικός ή κυριολεκτικός οίστρος; :bleh:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Προτάσεις για νέα θέματα:

1) Θεωρείται ανήθικο το να είσαι μιλφ;
2) Ποια είναι η πιο τρελή σας φαντασίωση;
3) Virtual reality sex: πότε θα είναι εφικτό;
4) Θα έκανες κάτι με ανεμβολίαστο;
5) Είσαι γκέι αν βλέπεις ερωτικά έναν τρανς;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 699855

Επισκέπτης

Συγγραφικός ή κυριολεκτικός οίστρος; :bleh:

Δεν ήταν τυχαία η λέξη.:D
΄Οπως θέλει ο καθένας το παίρνει.

Εδώ υπάρχει δυσκολία κατανόησης στα ξεκάθαρα, θα δώσω εγώ εξήγηση στο διφορούμενο;
Το καλύτερο που έχει ειπωθεί τελευταία είναι αυτό του @Samael https://www.e-steki.gr/threads/Έχω-κολλήσει-με-τον-οδοντίατρό-μου.200248/page-2#post-4712215
Δεν πα να εξηγείς εσύ, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο καθένας καταλαβαίνει αυτό που θέλει να καταλάβει και ακούει αυτό που θέλει ν΄ακούσει!

Guest 528707

Επισκέπτης

Σχετικό είναι γιατί άλλος σου λέει το φιλί δεν είναι απιστία, το φλερτ με άλλους δεν είναι απιστία, το σεξ επί πληρωμή δεν είναι απιστία, το σεξ χωρίς συναίσθημα δεν είναι απιστία. Ότι κάνεις βέβαια κρυφά είναι και απιστία από μια άποψη ,
Έχει σημασία το κρυφό ή φανερό στις τελείως διαφορετικές περιπτώσεις που αναφέρεις?

Το cyber sex ...αν ο άλλος το κάνει συστηματικά ή έχει σταθερή διαδικτυακή φίλη θα ήταν ενοχλητικό πιστεύω. Το πορνό είναι άλλο γιατί ο άλλος δεν αλληλεπιδρά και αν νιώθει έλξη για την πορνοστάρ θα είναι μόνο από άποψη εικόνας και όχι χημείας ή φλερτ μεταξύ τους .
Και στις δύο περιπτώσεις εικονικό δεν είναι το αντικείμενο διέγερσης?

Η διαδικτυακή μόνο φίλη εικόνα δεν είναι και αυτή?
Υπάρχει σωματικη επαφή?

Έπειτα κατά πόσο πιστεύεται ένας άνθρωπος του είναι εύκολο να συγχωρέσει μια εικονική απιστία από το μια πραγματική?

Έπειτα μπορεί κάποιος νασυγκρίνει ή να θυσιάσει την πραγματική επαφή με την εικονική?

Aura

Διάσημο μέλος

Έχει σημασία το κρυφό ή φανερό στις τελείως διαφορετικές περιπτώσεις που αναφέρεις?
Ε πως δεν έχει, άμα πω στο σύντροφό μου ας πάμε με άλλους να ανανεωθούμε ξέρω γω είναι απιστία;

Και στις δύο περιπτώσεις εικονικό δεν είναι το αντικείμενο διέγερσης?

Η διαδικτυακή μόνο φίλη εικόνα δεν είναι και αυτή?
Υπάρχει σωματικη επαφή?

Για μένα δεν είναι το ίδιο, γιατί μπορεί να έχεις ερωτική χημεία και αν δεν έχεις να τη βρεις με κάποιον/α, οπότε σβήνοντας μια οθόνη ποιος λέει ότι δεν θα φαντασιώνεσαι το άτομο αυτό και όχι το ταίρι σου ;

Έπειτα κατά πόσο πιστεύεται ένας άνθρωπος του είναι εύκολο να συγχωρέσει μια εικονική απιστία από το μια πραγματική?
Το αν θα συγχωρέσεις έχει να κάνει και με τη σχέση. Να είμαι 20 χρονών με μια σχέση 10 μηνών ας πούμε και να ανακαλύψω ότι ο σύντροφός μου συχνάζει σε σάιτ για καβλάντα και να είμαι και κουλ και άνετη , όχι. Να είμαι 50 σε ένα μακροχρόνιο γάμο και να πω ρουτίνιασε ο άνθρωπος θέλησε να τη βρει και κάπως διαφορετικά δεν θα διαλύσω όλη μου την οικογένεια για μια μαλακία! Στην κυριολεξία κιόλας μαλακία :P

Guest 528707

Επισκέπτης

Για μένα δεν είναι το ίδιο, γιατί μπορεί να έχεις ερωτική χημεία και αν δεν έχεις να τη βρεις με κάποιον/α, οπότε σβήνοντας μια οθόνη ποιος λέει ότι δεν θα φαντασιώνεσαι το άτομο αυτό και όχι το ταίρι σου ;
Μα σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να αναρωτηθείς γιατί είσαι μέσα σε μια σχέση χωρίς μια από τις βασικές προϋποθέσεις ...

Αντιλαμβανεσαι ότι πρώτα τον ευατο σου κοροϊδεύεις 😉
Το αν θα συγχωρέσεις έχει να κάνει και με τη σχέση.
Η απιστια για εμένα ΔΕΝ συγχωρείται σε καμία από τις δυο περιπτώσεις.
Να είμαι 20 χρονών με μια σχέση 10 μηνών ας πούμε και να ανακαλύψω ότι ο σύντροφός μου συχνάζει σε σάιτ για καβλάντα και να είμαι και κουλ και άνετη , όχι.

Να είμαι 50 σε ένα μακροχρόνιο γάμο και να πω ρουτίνιασε ο άνθρωπος θέλησε να τη βρει και κάπως διαφορετικά δεν θα διαλύσω όλη μου την οικογένεια για μια μαλακία! Στην κυριολεξία κιόλας μαλακία :P
Τι πάει να πει ρουτινιασε δεν το κατάλαβα?
Μαλακια είναι και στις δύο περιπτώσεις ειδικά στην δεύτερη πολύ χοντρή...

Όχι καλή μου ,αν είσαι τόσα χρόνια μέσα σε ένα γάμο σκέφτεσαι πολυ περισσότερο να κάνεις την συγκεκριμένη μαλακια απ ότι όταν είσαι ελεύθερος.
Το γεγονός να φτάσεις να υλοποιήσεις αυτή την σκέψη σου πάει να πει ότι είσαι μέσα σε ένα γάμο που έχει τελειώσει ασχέτως των χρόνων,των παιδιών ή της ηλικίας.

Αυτό δηλαδή τι σημαίνει?
Ότι τα χρόνια καλύπτουν την τυχών αξιοπρέπεια και εμπιστοσύνη που έχει χαθεί?

Είτε είσαι 30 είτε 40 είτε 50 έτσι και συμβεί φεύγεις,αυτό είναι θέμα που δε σηκώνει καμία παραχώρηση.

Aura

Διάσημο μέλος

Μα σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να αναρωτηθείς γιατί είσαι μέσα σε μια σχέση χωρίς μια από τις βασικές προϋποθέσεις ...

Αντιλαμβανεσαι ότι πρώτα τον ευατο σου κοροϊδεύεις 😉
Ναι σωστά..

Τι πάει να πει ρουτινιασε δεν το κατάλαβα?
Ρώτα τους παντρεμένους που λένε ρουτίνα ψάχνουμε να ξενοπηδήσουμε ..

Όχι καλή μου ,αν είσαι τόσα χρόνια μέσα σε ένα γάμο σκέφτεσαι πολυ περισσότερο να κάνεις την συγκεκριμένη μαλακια απ ότι όταν είσαι ελεύθερος.
Το γεγονός να φτάσεις να υλοποιήσεις αυτή την σκέψη σου πάει να πει ότι είσαι μέσα σε ένα γάμο που έχει τελειώσει ασχέτως των χρόνων,των παιδιών ή της ηλικίας.

Αυτό δηλαδή τι σημαίνει?
Ότι τα χρόνια καλύπτουν την τυχών αξιοπρέπεια και εμπιστοσύνη που έχει χαθεί?
Το ''να το καταλάβω '' το είπα για το ''εικονική απιστία ''

Την κανονική απιστία δεν ξέρω πως τη διαχειρίζεσαι, πιστεύω όπως νιώθεις. Αν μπορούσα να συγχωρήσω θα το έκανα σε μεγάλη ηλικία και όχι νέα . Αν φάω κέρατο πριν έρθει η υποτιθέμενη ρουτίνα και τα προβλήματα ενός γάμου γιατί να κάτσω με αυτό τον άντρα ή να κάνω οικογένεια; για να γίνω τάρανδος ; με αυτή την έννοια δεν θα το σκεφτόμουν , θα χώριζα αν ήμουν μικρή , ενώ μεγαλύτερη με μια οικογένεια έχοντας επενδύσει τόσα πολλά σε ένα άνθρωπο, μπορεί να το σκεφτόμουν αναλόγως τα προβλήματα που είχαμε, τι θα έλεγε ως δικαιολογία κτλ

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
Ποιο είναι το πρόβλημα;
Μίλησε κάποιος για πρόβλημα και δεν το κατάλαβα;
Και γιατί να είναι "απιστία" ή και "αμαρτία";
Συνδέθηκε η "απιστία" με την "αμαρτία" σε κάποιο σημείο και πάλι δεν το κατάλαβα;
Δεν είναι παρά ένα παιχνίδι κι αυτό.
Α, εδώ αρχίζεις να σοβαρεύεις την κατάσταση.
Παιχνίδι με παιχνίδι, έχει διαφορές και αυτές είναι που ψάχνουμε.
Γιατι άλλο είναι να παίζες με την κοπέλα σου στο Μαϊάμι, έχοντας αποδράσει κάποιο Σαββατοκύριακο και να είστε ευτυχισμένοι ή και μεθυσμένοι απο τον έρωτα σας και να διαφωνείτε για τα παιδάκια που θέλετε να φέρετε στον κόσμο και εντελώς διαφορετικό είναι να κρύβεις στο μυαλουδάκι σου σκέψεις με τρίτα πρόσωπα.
Πιο παλιά με την κοπέλα μου, καθένας χωριστά ή μαζί, το παίζαμε με διάφορα άτομα. Πειράζει;

Εκεί ψηλά στον Ολυμπο, έχει αέριδες πολλούς.

Πειράζει το ύψος και σε κάνει να τρολάρεις απίστευτα.

Guest 896561

Επισκέπτης

Εδώ υπάρχει δυσκολία κατανόησης στα ξεκάθαρα, θα δώσω εγώ εξήγηση στο διφορούμενο;
Το καλύτερο που έχει ειπωθεί τελευταία είναι αυτό του @Samael https://www.e-steki.gr/threads/Έχω-κολλήσει-με-τον-οδοντίατρό-μου.200248/page-2#post-4712215
Δεν πα να εξηγείς εσύ, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο καθένας καταλαβαίνει αυτό που θέλει να καταλάβει και ακούει αυτό που θέλει ν΄ακούσει!
Όντως το έθεσε πολύ ωραία ο @Samael, μόνο που, δυστυχώς, δεν ισχύει μόνο στο forum. Ισχύει παντού. Πάσχουμε από εγωκεντρισμό ή, αλλιώς, «το σύνδρομο του ήλιου». Πιστεύουμε πως τα πάντα περιστρέφονται γύρω από εμάς. Από εκεί (πιστεύω) πηγάζει και η χαώδης ασυνεννοησία.

Guest 528707

Επισκέπτης

Ρώτα τους παντρεμένους που λένε ρουτίνα ψάχνουμε να ξενοπηδήσουμε ..
Αν βρω κάποιον τέτοιο στο περίγυρο μου θα τον ρωτήσω στάνταρ γιατί όσο και να χαλάει πολλούς ρουτίνα σε παντρεμένο ζευγάρι όσο αφορά το σεξ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι και ψάχνεις ευκαιρία για να βρεθείς μόνος σου και να το απολαύσεις :bleh: .

Επιβεβαίωση ζητάνε οι περισσότεροι...
Την κανονική απιστία δεν ξέρω πως τη διαχειρίζεσαι, πιστεύω όπως νιώθεις. Αν μπορούσα να συγχωρήσω θα το έκανα σε μεγάλη ηλικία και όχι νέα .
Η ηλικία δηλαδή είναι κριτήριο για εσένα όσο αφορά τον συμβιβασμό μιας κατάστασης και όχι την συγχώρεση?
Εχει μεγάλη σημασία να χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις γιατί έτσι αντικατοπτριζεται σωστά η κατάσταση.
Αν φάω κέρατο πριν έρθει η υποτιθέμενη ρουτίνα και τα προβλήματα ενός γάμου γιατί να κάτσω με αυτό τον άντρα ή να κάνω οικογένεια; για να γίνω τάρανδος ; με αυτή την έννοια δεν θα το σκεφτόμουν , θα χώριζα αν ήμουν μικρή , ενώ μεγαλύτερη με μια οικογένεια έχοντας επενδύσει τόσα πολλά σε ένα άνθρωπο, μπορεί να το σκεφτόμουν αναλόγως τα προβλήματα που είχαμε, τι θα έλεγε ως δικαιολογία κτλ
Πάλι συγκρίνεις κατ εμέ λάθος καταστάσεις.
Τι σημασία έχει η επένδυση με την αξιοπρεια και τον σεβασμό.
Πως είναι δυνατόν μια γυναίκα να ξανακοιμηθει με ένα άντρα που γνωρίζει ότι έχει υπάρξει με κάποια άλλη?
Πως θα μπορέσει να κοντρολάρει αυτά τα αισθήματα που θα γεννηθούν βάση των προγενέστερων ?
Αυτή την σύγκρουση και την εσωτερική φθορά είναι ικανός καποιος να την διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αλλοιωθεί σαν προσωπικότητα και σαν χαρακτήρας?

Και στην τελική ποιος άντρας αξίζει κάτι τέτοιο .
Πρόσεχε δεν μιλάω για τον πατέρα που εκεί οτι και να έχει γίνει μεταξύ του ζευγαριού δεν αναιρεί με τίποτα τον ρόλο αυτό .

Aura

Διάσημο μέλος

Αν βρω κάποιον τέτοιο στο περίγυρο μου θα τον ρωτήσω στάνταρ γιατί όσο και να χαλάει πολλούς ρουτίνα σε παντρεμένο ζευγάρι όσο αφορά το σεξ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι και ψάχνεις ευκαιρία για να βρεθείς μόνος σου και να το απολαύσεις :bleh: .

Επιβεβαίωση ζητάνε οι περισσότεροι...

Εφόσον υπάρχουν ζευγάρια που τα βρίσκουν σημαίνει ότι δεν είναι και αναπόφευκτο ότι όλοι θα ρουτινιάσουν ή ότι όλοι θα θελήσουν μια διαφορετική επιβεβαίωση ή ότι όλοι θα καταδικαστούν σε μια κακή ή ανύπαρκτη ερωτική ζωή μέσα σε ένα γάμο.

Η ηλικία δηλαδή είναι κριτήριο για εσένα όσο αφορά τον συμβιβασμό μιας κατάστασης και όχι την συγχώρεση?
Εχει μεγάλη σημασία να χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις γιατί έτσι αντικατοπτριζεται σωστά η κατάσταση.

Πάλι συγκρίνεις κατ εμέ λάθος καταστάσεις.
Τι σημασία έχει η επένδυση με την αξιοπρεια και τον σεβασμό.
Πως είναι δυνατόν μια γυναίκα να ξανακοιμηθει με ένα άντρα που γνωρίζει ότι έχει υπάρξει με κάποια άλλη?
Πως θα μπορέσει να κοντρολάρει αυτά τα αισθήματα που θα γεννηθούν βάση των προγενέστερων ?
Αυτή την σύγκρουση και την εσωτερική φθορά είναι ικανός καποιος να την διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αλλοιωθεί σαν προσωπικότητα και σαν χαρακτήρας?

Και στην τελική ποιος άντρας αξίζει κάτι τέτοιο .
Πρόσεχε δεν μιλάω για τον πατέρα που εκεί οτι και να έχει γίνει μεταξύ του ζευγαριού δεν αναιρεί με τίποτα τον ρόλο αυτό .
Η ηλικία δεν καθορίζει το συναίσθημα της συγχώρεσης , καθορίζει όμως αν ο άλλος είναι μπερμπάντης και τον ξεφορτωθείς μια ώρα αρχύτερα . Αν είμαι νεαρά και έχω μια σχέση δυο χρόνια για παράδειγμα και ο άλλος ψάχνεται για cyber sex ή ξενοπηδήσει και μείνω μαζί του , το βλέπω ότι δεν θα χωράω να περάσω κάτω από τις πόρτες κάποια στιγμή . Αν το κάνει στα 40 και στα 50 σημαίνει ότι κάτι άλλο έγινε στο γάμο στη σχέση μας , άρα μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να το παλέψουμε αναλόγως της κατάστασης μας και αν το ένιωθα έτσι . Μπορεί να ένιωθα πιο προδομένη μετά από χρόνια γάμου παρά στην αρχή και για να το λες εσύ που κάτι θα ξέρεις παραπάνω αφού δηλώνεις παντρεμένη, οπότε θα τελείωνε.

Guest 528707

Επισκέπτης

Η ηλικία δεν καθορίζει το συναίσθημα της συγχώρεσης , καθορίζει όμως αν ο άλλος είναι μπερμπάντης και τον ξεφορτωθείς μια ώρα αρχύτερα . Αν είμαι νεαρά και έχω μια σχέση δυο χρόνια για παράδειγμα και ο άλλος ψάχνεται για cyber sex ή ξενοπηδήσει και μείνω μαζί του , το βλέπω ότι δεν θα χωράω να περάσω κάτω από τις πόρτες κάποια στιγμή .
Ναι συμφωνώ!
Αν το κάνει στα 40 και στα 50 σημαίνει ότι κάτι άλλο έγινε στο γάμο στη σχέση μας , άρα μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να το παλέψουμε αναλόγως της κατάστασης μας και αν το ένιωθα έτσι . Μπορεί να ένιωθα πιο προδομένη μετά από χρόνια γάμου παρά στην αρχή και για να το λες εσύ που κάτι θα ξέρεις παραπάνω αφού δηλώνεις παντρεμένη, οπότε θα τελείωνε.
Καθαρά προσωπική επιλογή πάλι είναι ολο αυτο και κατά πόσο ένας άνθρωπος
μπορεί να το διαχειριστεί για δικό του καλό!

Μην νομίζεις και εγώ είμαι απόλυτη σε αυτό αλλά αν μου τύχει δεν ξέρω κατά πόσο θα το τηρήσω ή αν τύχει και το κάνω εγώ κατά πόσο θα θέλω να με συγχωρέσει ο άλλος ή οχι..
Άλλωστε είπαμε στην θεωρία είμαστε πρώτοι η πράξη λίγο μας δυσκολεύει 😉

Sevasti

Νεοφερμένο μέλος

Η Sevasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα.
Αυτοι που κανουν διαδικτυακο σεξ έχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση και ελλειψη σεβασμου στο ταιρι τους...απομακρυνονται συναισθηματικά και σεξουαλικα απο το ταιρι τους και δενονται με τον διαδικτυακο τους σύντροφο, μ' αυτον συζητουν τις σεξουαλικες τους φαντασιωσεις και ολα τους τα προβληματα.....και το κάνουν κρυφα....
Το διαδικτυακο σεξ στην αρχή είναι εικονική συνευρεση με ταυτοχρονο αυνανισμο των διαδικτυακων συντροφων, συνηθως όμως επιδιωκουν πραγματική συνάντηση για να κανουν πραξη τις φαντασιωσεις τους...
Μπορει να καταφευγουν στο διαδικτιακο σεξ για λογους επιβεβαιωσης ή επειδή η σχέση τους έχει βαλτώσει κατα την γνωμη τους..... είναι οι e-επιδειξιες....
Κατα την άποψη μου το διαδικτυακο σεξ ειναι απιστία και αν καταλάβαινα οτι ο σύντροφός μου Κρυφά απο μένα επιδίδεται σ αυτο θα τον χώριζα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό....

Citylights

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
Αυτοι που κανουν διαδικτυακο σεξ έχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση και ελλειψη σεβασμου στο ταιρι τους

ναι οκ.. δεν είναι ολοι/ες με ταίρι απο κοντά, είναι και κάποιοι που είναι πολύ μακριά και είναι
η μόνη λύση! ξέρω τουλάχιστον δυο κοπέλες που έχουν πεί οτι το εχουν σκεφτεί σοβαρά ή το έχουν κάνει. :happy:

Guest 528707

Επισκέπτης

ναι οκ.. δεν είναι ολοι/ες με ταίρι απο κοντά, είναι και κάποιοι που είναι πολύ μακριά και είναι
η μόνη λύση! ξέρω τουλάχιστον δυο κοπέλες που έχουν πεί οτι το εχουν σκεφτεί σοβαρά ή το έχουν κάνει. :happy:
Μα δεν μιλάμε για την επιλογή στο να υπάρχει αυτό στα ζευγάρια.
Μιλάμε για παράλληλη συνύπαρξη σχέσης και διαδικτυακού με τρίτο πρόσωπο 😉

Citylights

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
Μα δεν μιλάμε για την επιλογή στο να υπάρχει αυτό στα ζευγάρια.
Μιλάμε για παράλληλη συνύπαρξη σχέσης και διαδικτυακού με τρίτο πρόσωπο 😉

Ναι αλλά γενικά εγώ δεν έχω καταλάβει αν θεωρείται απιστία ή οχι,υπάρχουν
διάσπαρτες απόψεις στο thread και γενικά αναλύετε παρεμφερή ζητήματα.

μήπως έπρεπε να μπει ένα poll; να το φροντίσουν οι mod;