Το δώρο της συγχώρεσης

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.519 μηνύματα.
Θα συγχωρησω ...ισως....και εκει που θεωρω οτι αξιζει...ΜΟΝΟ αν ο αλλος μετανιωσει.Χωρις μετανια τα παπαρια μου θα παρει.
 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.
Θα συγχωρησω ...ισως....και εκει που θεωρω οτι αξιζει...ΜΟΝΟ αν ο αλλος μετανιωσει.Χωρις μετανια τα παπαρια μου θα παρει.
Χαχαχαααααα...

Μόνο εσύ θα μπορούσες να συνδυάσεις, τόσο αριστοτεχνικά, την...μετάνοια με τα παπά...κια παν' στην ποταμιά...

Σωστή
 

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.655 μηνύματα.
Συγχωρώ εύκολα αλλά δεν εμπιστεύομαι εύκολα με τίποτα ξανά.
 

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.428 μηνύματα.
Η συγχωρηση ειναι τροφη ψυχης για αυτον που συγχωρει... και δωρο για τον ''αμαρτωλο'' αν και αμφιβολο ειναι.
Οι παπαδες το εχουν αναποδα. Βασιζομενοι απο εκεινο που λεει ''Βγαλτο απο μεσα σου''
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top