Το θέμα των ντοκιμαντέρ

Έμαθα πρόσφατα αυτή την ιστορία με το δυστύχημα των τρένων στο Δοξαρά το 1972. Αν σας ενδιαφέρει εδώ είναι το ντοκιμαντέρ.
 
Για όποιον αγαπάει τα ντοκιμαντέρ υπάρχει αυτό που είναι σαν νέτφλιξ μόνο για ντοκιμαντέρ, προς το παρόν μόνο με αγγλικούς υπότιτλους, 24 ευρώ το χρόνο. Έρχεται δύσκολος χειμώνας, θα το χρειαστώ.
 
Προτείνω το ντοκιμαντέρ Mommy Dead and Dearest. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Gypsy που δολοφόνησε τη μητέρα της αφού έπασχε από σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου.

Διάβασα οτι αποφυλακίστηκε.

 
Τρελλαινομαι για ντοκιμαντερ.Θενκς χιμελιτα μου! :-*
Κι εγώ! Έχω δει τόσα πολλά που πλέον δεν μπορώ να ευχαριστηθώ μια σειρά μυθοπλασίας. Ξεκινάει και λέω, oh well, τί σημασία έχει; είστε ηθοποιοί κι η ιστορία είναι ψεύτικη.

Και στο netflix έχει πολλά που αξίζουν.

Ξεχωρίζω κάποια αν δεν τα έχεις δει (όχι όλα από νέτφλιξ):

 
δεν μπορώ να ευχαριστηθώ μια σειρά μυθοπλασίας. Ξεκινάει και λέω, oh well, τί σημασία έχει; είστε ηθοποιοί κι η ιστορία είναι ψεύτικη.
Πω ρε φιλε..σαν να με ακουω... :hehe:
Τελεια...θα τα ξεψαχνισω!:-*
 
Ξεκίνησα ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ. Η ιδέα είναι η εξής: 3 ενήλικες ηθοποιοί που μοιάζουν μικρότερες ανοίγουν λογαριασμούς και μιλάνε με άντρες λέγοντας από την αρχή οτι είναι 12 ετών. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το τελειώσω, έχω αηδιάσει. Είναι ήδη σιχαμερό να το κάνουν σε ενήλικες, αλλά σε παιδί 12 ετών;
Όποιος ενδιαφέρεται (είναι για άνω των 18 ετών, διευκρινίζω)
 
Το σύμπαν που αγάπησα. Με το Δανέζη άξιζε.
 
In the mind of Mark DeFriest
Στα 17 του χρονια ο Μαρκ εκλεψε εργαλεια απο τη μαντρα αυτοκινητων του προσφατως αποθανοντα πατερα του .
44 χρονια μετα ειναι ακομα στη φυλακη .
Εχοντας αποδρασει απο 7 διαφορετικα σωφρονιστικα ιδρυματα , ο Μαγκαιβερ των αμερικανικων φυλακων προσφερει αφθονο γελιο εξιστορωντας ο ιδιος το πως καταφερε .
10 / 10 .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σειρες αληθινων εγκληματων ελευθερες στο Γιουτιουμπ .
1 .Exhibit A . Καναδεζικη παραγωγη με Αφηγητη τον Graham Green . Αυτοτελη επεισοδια23 λεπτα .
2 .Masterminds . Καναδεζικη παραγωγη με εγκληματικες διανοιες και πως πιαστηκανε . Διαρκεια επεισοδιου 23 λεπτα .
3 .Medical detectives / Forensic Files .
Αμερικανικη παραγωγη για το πως η τεχνολογια βοηθησε στη αναγνωριση του δραστη . Ο αφηγητης Peter Thomas με τη γλαφυρη και πολυχρωμη φωνη του απογειωνει καθε υποθεση .
4 . Death row stories . Η μελισταλαχτη φωνη της Susan Sarandon αφηγειται ιστοριες ανθρωπων καταδικασμενοι σε θανατο .
 
Τελευταία επεξεργασία:
Για όσους αγαπούν τα crime documentaries, η απόλυτη αληθινή σειρά εγκλημάτων που δείχνει την πορεία της αστυνομίας για να βρουν το δολοφόνο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top