mania
Επιφανές μέλος

Πάντα το έχω αθόρυβο, ότι και να γίνει το κινητό έχει λόγο για να χτυπάει περίεργες ώρες άν χτυπήσει. οπώτε και με ήχο να είναι κοιμάμε τα βράδυα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ενώ το σταθερό το αποσυνδέω τα σκ το πρωί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέρα από την πλάκα είναι η δουλειά μου τέτοια που έχω μαζί μου τουλάχιστον δύο κινητά, ένα της δουλειάς (που δεν κλείνει ποτέ) και φυσικά το προσωπικό μου (που έχω την επιλογή να το κλείσω, να το θέσω σε αθόρυβη λειτουργία η ακόμη και να το σπάσω αλλά πάντα το ξεχνάω). Το κακό λοιπόν είναι την ώρα του ύπνου. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ να χτυπάει και την στιγμή που με ξυπνάει συνεχίζει. Ε, εκεί λοιπόν είναι το σημείο που πάντα αναρωτιέμαι… Μήπως ήρθε η στιγμή που πρέπει να πω "Asta la vista baby" και να το σπάσω;

Αυτή είναι η σχέση μου με το κινητό μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

... ένα της δουλειάς (που δεν κλείνει ποτέ) και φυσικά το προσωπικό μου (που έχω την επιλογή να το κλείσω, να το θέσω σε αθόρυβη λειτουργία η ακόμη και να το σπάσω αλλά πάντα το ξεχνάω). Το κακό λοιπόν είναι την ώρα του ύπνου. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ να χτυπάει και την στιγμή που με ξυπνάει συνεχίζει. Ε, εκεί λοιπόν είναι το σημείο που πάντα αναρωτιέμαι… Μήπως ήρθε η στιγμή που πρέπει να πω "Asta la vista baby" και να το σπάσω;
Εχω δει πολλους να το κανουν αυτο και ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.
Γιατι καποιος επιλεγει να κρατησει ανοιχτο το κινητο της δουλειας του? Δεν "φοβαται" μηπως καποιος βαρεμενος πελατης τον παρει στις 12 το βραδυ?

Fox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω δει πολλους να το κανουν αυτο και ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.
Γιατι καποιος επιλεγει να κρατησει ανοιχτο το κινητο της δουλειας του? Δεν "φοβαται" μηπως καποιος βαρεμενος πελατης τον παρει στις 12 το βραδυ?[Τυχαινει να εχω και εγω δυο κινητα -το δευτερο ειναι της δουλειας- και σε καποια φαση το ειχα ξεχασει ανοιχτο.. Και ετυχε εκεινη την μερα να με καλεσει πελατης.. στις 12,30 την νυχτα
]
Απλός δεν γίνεται να κλείσω το επαγγελματικό μου τηλέφωνο γιατί αυτός είναι ο λόγος που το έχω (να είναι πάντα ανοιχτό). Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να απαντήσω αν με καλέσει πελάτης ή συνεργάτης 2.30+ το βράδυ. Το θέμα είναι πως το προσωπικό μου, χτυπάει περισσότερες φορές και σε ώρες που δεν πρέπει από ότι το άλλο.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Το κοιτάω μόνο όταν βαριέμαι και στέλνω χαζά μηνύματα.
Μερικές φορές το ξεχνάω σπίτι.
Για μία συνέντευξη σε μία δουλειά με παίρνανε δύο μέρες

Tην τρίτη αποφάσισα να ακούσω τον τηλεφωνήτή

Κάποτε ήμουνα πολύ εξαρτημένη από αυτό, κοιμόμασταν αγγαλιά κτλ
Πλέον υπάρχει για να πάιρνω και να βλέπω ποιος με πήρε και αν τύχει να το δω να χτυπάει να απαντήσω κι όλας

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλέον όμως το βραδυ το κλείνω... εξοικονομώ ενέργεια, ακτινοβολία και ... ηρεμία!!!
+1

Μπράβο Γιδάκι. Κι εγώ αυτό κάνω. Συν του ότι όλη μέρα το έχω στο αθόρυβο γιατί οι ήχοι κλονίζουν το νευρικό μου σύστημα
Γενικά δεν αγαπάω το κινητό. Είναι καλό που προχώρησε τόσο η τεχνολογία για να μπορούμε να επικοινωνούμε όπου κι αν βρισκόμαστε, αλλά εμείς έχουμε ξεφύγει πολύ.
Εγώ αν το κρατάω ανοιχτό είναι επειδή είμαι στο σχολείο και ως εκ τούτου μακριά από το σπίτι και τις άλλες υποχρεώσεις.
Τα Σαββατοκύριακα το κλείνω.
Το καλοκαίρι που πέρασε δεν το άνοιξα... Με έμαθαν πλέον..
Κι όσον αφορά τη μπαταρία που είναι και το αρχικό ερώτημα, φροντίζω να έχω πάντα μπαταρία γιατί ο μόνος τρόπος να βλέπω την ώρα είναι το κινητό, επειδή έχω σταματήσει να φοράω ρολόι. Αλλιώς ξεμένω συχνά..

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Το φορτίζω συνεχώς όποτε είμαι σπίτι από τον υπολογιστή, στο αυτοκίνητο, και τώρα ψάχνω να βρω τρόπο να το φορτίζω και στη μηχανή.
avenger
Νεοφερμένο μέλος

Aligator21
Νεοφερμένο μέλος

Εάν χτυπήσει... δεν συμένει πως θα το σηκώσω κιόλας

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

λογω δουλειας δεν μπορω να το κλεισω

Niyia
Διάσημο μέλος

helena
Νεοφερμένο μέλος

gsova
Δραστήριο μέλος

(βλ: κωλοφαρδία

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν είμαι σίγουρη....
όλοι σέβονται τις ώρες που θεωρητικά δεν πρέπει να πάρουν...
πχ δεν χτυπάει ποτέ το κινητό μου μετά τις 10 το βράδυ έως τις 8 το πρωί, εκτός κι αν υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος....
αν πάλι θέλω να κάνω κάτι άλλο στις ενδιάμεσες ώρες και δεν θέλω να ενοχληθώ (σεξσινεμά κλπ) απλά το χαμηλώνω....
ok από τότε που γέννησα, άλλαξαν τα δεδομένα

πλέον το κλείνω... απ τις 10 το βράδυ έως... ότι ώρα θυμηθώ να το ανοίξω την άλλη μέρα το μεσημέρι

fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.