Λατρεύω τους γάμους, την προετοιμασία, το νυφικό, τις μπομπονιέρες, το τραπέζι και γενικότερα όλο το πανηγύρι!

Αυτό δε σημαίνει πως θα πέσω στη λούμπα να παντρευτώ όπου λάχει με όποιον λάχει!

Τρελαίνομαι με την ιδέα όχι του γάμου συγκεκριμένα, αλλά της προετοιμασίας μιας και ΔΕΝ ΘΈΛΩ σε καμιά περίπτωση να μπω σε ένα μαγαζί να παραγγείλω τις μπομπονιέρες, τα δισκοπότηρα, τα στεφάνια, τη λαμπάδα κλπ κλπ αλλά να τα φτιάξω όλα μόνη μου, να περάσουν όλα από τα χέρια μου ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια διακόσμησης πάνω στο τραπέζι!
Απλά τρελαίνομαι για handmade ειδικά όταν πρόκειται για περιστάσεις που αφορούν εμένα ή αγαπημένα μου πρόσωπα!
Όσο για το νυφικό ισχύει και το ίδιο!Θέλω με τη βοήθεια της γιαγιάκας μου (που ΝΑΙ θα ζει μέχρι τότε είναι μικρούλα η γλυκιά μου!) και της μητέρας μου να φτιάξουμε κάτι οι 3ς δυνάμης μαζί χαχαχαχαχαχα! Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μου προκαλεί ευχαρίστηση όταν το φοράω, (σε εμένα, στον γαμπρό και γενικότερα σε όσους θα παρευρίσκονται!) και να είναι βολικό, ιδικά αυτό είναι το πρωταρχικό, δε μπορώ να φανταστώ ότι θα εγκλωβιστώ σε ένα νυφικό που δε θα με βολεύει καθόλου για τόσες ώρες! Ή που θα το σκίσω ή που θα το... ΣΚΊΣΩ!