*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλο να έβλεπα 30χρονες γυναίκες να το συζητούν, να το καταλάβω. Αλλά 15 χρονών κορίτσια, αντί να έχουν όνειρα και φιλοδοξίες να ονειρεύονται να ντυθούν νυφούλες (ακόμη κι αν δεν το βλέπουν για σύντομα, το ονειρεύονται όμως), προσωπικά με θλίβει. Αν εσένα σου φαίνεται ευχάριστο, πάσο, αλλά εμένα θα εξακολουθεί να με θλίβει.
(και δεν είμαι από τους ανθρώπους που αρέσκονται να βάζουν όρια στο τι θα κάνουν οι έφηβοι και πότε για να νιώθουν οι ίδιοι πιο νέοι. Όσοι είναι καιρό εδώ θα θυμούνται και τις απόψεις μου για το θέμα του σεξ στην εφηβεία για παράδειγμα. Αλλά υποθέτω ο καθένας έχει τα προσωπικά του όρια, και αυτό εδώ ξεπερνάει τα δικά μου)
Μπορώ να σου πω ότι έχω πολλά όνειρα..και το ότι ονειρεύομαι νυφικά δεν τα επηρεάζει καθόλου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το ελπίζω ολόψυχα.Μπορώ να σου πω ότι έχω πολλά όνειρα..και το ότι ονειρεύομαι νυφικά δεν τα επηρεάζει καθόλου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

το βρίσκω πραγματικά θλιβερό, μετά από τόσους αγώνες των γυναικών να αντιμετωπίζονται ως ισότιμες και να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και να κάνουν καριέρα, τελικά να καταλήγουν να ονειρεύονται γάμους και νυφικά από τα 15. Και όχι τίποτα, τέτοιες γυναίκες *και* οι περισσότεροι άντρες τις βρίσκουν απωθητικές, πλέον έχουν ξυπνήσει και αυτοί και θέλουν και μια Α προσωπικότητα.
Το ένα αναιρεί το άλλο;Το μεταφράζω σε ανασφάλεια αυτό.
ΥΓ: Αν παντρευτεί η γυναίκα μικρότερη επειδή θέλει,θα παντρευτεί και τον άντρα μικρότερο.Δεν καταλαβαίνω λοιπόν πως θίγεται η ισοτιμία στο θέμα της καριέρας,όταν επιλέγεις να έχεις κοινή ζωή με κάποιον.Οι αλλαγές είναι αμοιβαίες.Και στην τελική η μαγκιά είναι να βρεις αυτόν/-η που δε θα σε εμποδίσει από το να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου,αλλά και θα σε εμπνεύσει να τα αλλάξεις,αν χρειαστεί.
ΥΓ2: Γυναίκες σε επικίνδυνη ηλικία που χτυπά το βιολογικό ρολόι,και δεν έχουν τίποτα εκτός από περγαμηνές στο χώρο της εργασίας,συμβαδίζοντας πλήρως με τις επιταγές της κοινωνίας (η οποία είναι εξίσου σκληρή με την παλαιότερη αλλά στο αντίθετο άκρο-ανασφάλεια; ) είναι ακόμη πιο θλιβερές υπάρξεις.Μέτρον άριστον.Η ευτυχία για τον καθένα ορίζεται διαφορετικά.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Συμφωνώ (υπό συνθήκες) με όλα. Δεν είμαι άλλωστε κατά του γάμου σε μικρή ηλικία per se. Είμαι κατά στο να ονειρεύεσαι μόνο αυτό ή κυρίως αυτό εναποθέτοντας ουσιαστικά την ευτυχία σου σε έναν άλλο άνθρωπο και παραμελώντας την προσωπική σου ολοκλήρωση ως προσωπικότητα. Ο γάμος είναι κάτι που έρχεται να ενώσει 2 διαμορφωμένες προσωπικότητες (δεν εννοώ ηλικιακά, μπορεί και στα 16 να έχει κάποιος διαμορφωμένη προσωπικότητα), όχι να δώσει νόημα στη ζωή δύο κενών κατά τα άλλα ανθρώπων.Το ένα αναιρεί το άλλο;Το μεταφράζω σε ανασφάλεια αυτό.
ΥΓ: Αν παντρευτεί η γυναίκα μικρότερη επειδή θέλει,θα παντρευτεί και τον άντρα μικρότερο.Δεν καταλαβαίνω λοιπόν πως θίγεται η ισοτιμία στο θέμα της καριέρας,όταν επιλέγεις να έχεις κοινή ζωή με κάποιον.Οι αλλαγές είναι αμοιβαίες.Και στην τελική η μαγκιά είναι να βρεις αυτόν/-η που δε θα σε εμποδίσει από το να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου,αλλά και θα σε εμπνεύσει να τα αλλάξεις,αν χρειαστεί.
ΥΓ2: Γυναίκες σε επικίνδυνη ηλικία που χτυπά το βιολογικό ρολόι,και δεν έχουν τίποτα εκτός από περγαμηνές στο χώρο της εργασίας,συμβαδίζοντας πλήρως με τις επιταγές της κοινωνίας (η οποία είναι εξίσου σκληρή με την παλαιότερη αλλά στο αντίθετο άκρο-ανασφάλεια; ) είναι ακόμη πιο θλιβερές υπάρξεις.Μέτρον άριστον.Η ευτυχία για τον καθένα ορίζεται διαφορετικά.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Συμφωνώ (υπό συνθήκες) με όλα. Δεν είμαι άλλωστε κατά του γάμου σε μικρή ηλικία per se. Είμαι κατά στο να ονειρεύεσαι μόνο αυτό ή κυρίως αυτό εναποθέτοντας ουσιαστικά την ευτυχία σου σε έναν άλλο άνθρωπο και παραμελώντας την προσωπική σου ολοκλήρωση ως προσωπικότητα. Ο γάμος είναι κάτι που έρχεται να ενώσει 2 διαμορφωμένες προσωπικότητες (δεν εννοώ ηλικιακά, μπορεί και στα 16 να έχει κάποιος διαμορφωμένη προσωπικότητα), όχι να δώσει νόημα στη ζωή δύο κενών κατά τα άλλα ανθρώπων.
Κοίτα,μπορεί οι γονείς μου να παντρεύτηκαν σε πολύ μικρή ηλικία,αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας.Ο γάμος νοσεί,όπως κι άλλοι θεσμοί,γιατί οι νέοι πλέον αποτυγχάνουν να παντρέψουν τις διαχρονικές αξίες με τις επιταγές της σύγχρονης κοινωνίας.Τι εννοώ:σύμφωνοι πως τουλάχιστον στα αστικά κέντρα προς το παρών,το πρότυπο οικογενείας του κουβαλιτή και της μαρίκας έχει καταργηθεί.Πλέον το ζευγάρι μοιράζεται και τα έσοδα του νοικοκυριού,και τις δουλειές(για παράδειγμα όταν έρχεται η κοπέλα μου στο σπίτι μας βολεύει να μαγειρεύω εγώ κι εκείνη να καθαρίζει,αν τα κάνουμε ανάποδα δε θέλω να ξέρω πως θα εξελιχθεί

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ορισμένοι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι το 99.9% ενός γάμου ΔΕΝ είναι η τελετή. Και είναι παιδικό και ανώριμο να θες να φορτωθείς το 99.9% χωρίς να είσαι έτοιμος γι'αυτό επειδή θες αυτό το 0.01% που σου φαίνεται διασκεδαστικό.
Άσε που οι περισσότερες γυναίκες έχουν τέτοια πρεμούρα με την τελετή του γάμου απλά επειδή είναι μια μέρα κατά την οποία θα είναι στο προσκήνιο. Αγνοώντας όμως ότι υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι να είναι στο προσκήνιο, και για πολύ περισσότερο από μία μέρα...

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Και όλα αυτά θα γίνουν αν το νυφικό είναι σούπερ;
Ορισμένοι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι το 99.9% ενός γάμου ΔΕΝ είναι η τελετή. Και είναι παιδικό και ανώριμο να θες να φορτωθείς το 99.9% χωρίς να είσαι έτοιμος γι'αυτό επειδή θες αυτό το 0.01% που σου φαίνεται διασκεδαστικό.
Άσε που οι περισσότερες γυναίκες έχουν τέτοια πρεμούρα με την τελετή του γάμου απλά επειδή είναι μια μέρα κατά την οποία θα είναι στο προσκήνιο. Αγνοώντας όμως ότι υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι να είναι στο προσκήνιο, και για πολύ περισσότερο από μία μέρα...![]()
Αυτά εντάσσονται στο ότι ο γάμος νοσεί.Ο γάμος μπορεί να είναι και πολιτικός,η και με μια μπύρα στην παραλία,προφανώς.Η διαφωνία μου είναι στο ότι το να σκέφτεσαι από μικρή ηλικία το ποια θέλεις να είναι η κατάληξη σου,δε σε επηρεάζει αρνητικά απαραίτητα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Cool, ένα ρούχο είναι που, λόγω της επίδειξης που έχει λάβει ο γάμος, θεωρείται τοπ ρούχο.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

συμφωνω..Ορισμένοι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι το 99.9% ενός γάμου ΔΕΝ είναι η τελετή. Και είναι παιδικό και ανώριμο να θες να φορτωθείς το 99.9% χωρίς να είσαι έτοιμος γι'αυτό επειδή θες αυτό το 0.01% που σου φαίνεται διασκεδαστικό.
κοπελες που σκεφτονται ετσι,,και εχουν τετοιο κολλημα με την τελετη....ειναι καπως επικινδυνες για γαμο..

η εμμονη δεν ειναι ποτέ καλη..
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ενταξει αυτο δεν συμβαινει παντα αλλα ειναι και αυτος ενας λογος.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Πλέον το ζευγάρι μοιράζεται και τα έσοδα του νοικοκυριού,και τις δουλειές(για παράδειγμα όταν έρχεται η κοπέλα μου στο σπίτι μας βολεύει να μαγειρεύω εγώ κι εκείνη να καθαρίζει,αν τα κάνουμε ανάποδα δε θέλω να ξέρω πως θα εξελιχθεί)
εμενα ο φιλος μου, πολλες φορες και μαγειρευει και καθαριζει οποτε ερχεται σπιτι μου και μενουμε.

τον εχω στρωσει!

αλλα, πως καταληξαμε να λεμε για το ποιος κανει τις δουλειες στο σπιτι και για το αν τα ζευγαρια χωριζουν ή οχι πιο ευκολα απο παλια? για στο θεμα μας παρακαλω.

το οτι αρεσουν σε καποιους τα νυφικα δε σημαινει πως καιγονται και να τα φορεσουν. οπως και εμενα μαρεσουν πολυ τα μωρουδιακα ρουχαλακια αλλα δεν καιγομαι ιδιαιτερα να τα φορεσω!

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος

αγαπω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Κατι σε αυτο το στυλ, αλλα με καποιες μικρο-διαφορες τις οποιες αυτη τη στιγμη βαριεμαι να αναφερω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σορυ αν σας τη χαλαω ρομαντικά μου πλάσματα....
Γιατί λευκό νυφικό;
Η νύφη στολισμένη σαν πριγκίπισσα μπαίνει στην Εκκλησία ντυμένη στα λευκά. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Το λευκό χρώμα του φορέματος, συμβολίζει την αγνότητα της ψυχής και του σώματος της.
Από την πλευρά του, και ο άνδρας προσέρχεται για να προσφέρει την αγνότητα του στη σύζυγό του, ώστε να μεταβούν τη μέρα του γάμου τους και οι δύο, με την Χάρη του θεού και την ευλογία της Εκκλησίας, από το στάδιο της άσκησης της παρθενίας, στο στάδιο της άσκησης της αγάπης μέσα στο γάμο.
λολ, οσες μη παρθενες προτιμηστε un autre
like this peut-etre

Tres chic, though

https://gothicweddingdresses.webs.com/R718a.jpg
https://s2.hubimg.com/u/1502553_f520.jpg
https://www.blissfulbridesonline.co.uk/goth716a.jpg
https://www.weddinglands.com/product/images/product/gothic_gemstone_dress_with_wrap_708.jpg
Neraida
Επιφανές μέλος

Και αυτες τις φουσκες τι τις θες απο κατω?!

Τρε μπαναλ!!!!

Τρελλαρα!

ΆΝΝΑ_ΑΝΟΎΛΑ
Νεοφερμένο μέλος

ενα νυφικο που ειδα και μου αρεσε ηταν αυτο:

και αυτο:

επισης λιγο μου αρεσει αυτο:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.