Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος:

Για να τελειώνω απο εδώ φίλε μου,
'Ντάξει ρε συ. Δε μου έκάνες και χάρη που ασχολήθηκες. Κουλάρισε.
θα σου πώ οτι η ζωή δε μαθαίνεται στα πανεπιστήμια. η κοσμοθεωρία, οι απόψεις μου & η εμπειρία ,δεν χωράνε σε κειμενάκια,για το χώρο που μιλάς τώρα, μίλα μου κάποιες 10ετίες μετα γιατι τον γνώρισα πριν γεννηθείς.
,
Το ψήσιμο στη ζωή δε το μετράς με το πόση ώρα έχεις μείνει στο φούρνο, αλλά και σε πόσους βαθμούς το έφαγες.
Χαίρομαι ομως που "δουλεύεις"το μυαλό & θα ανακαλύψεις τελικά (όταν αποκτήσεις & την ανάλογη πείρα) τις αδιάβλητες αξίες της ζωής.Με τη δική σου σκέψη,πέρα απο ιδεολογίες,δόγματα & είδολα
.
Δε γράφουμε έκθεση ιδεών, καλέ μου.
Πες το καθαρά.
Αν επέμενα στο ότι ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις κάτι νέο, είναι γιατί πίστευα πως θα σε ενδιέφερε να μάθεις τι έκαναν άνθρωποι εξυπνότεροι και ικανότεροι από μας, όταν βάδισαν στους ίδιους δρόμους.
Πέρα από αυτό... Μου αρέσει ν' ακούω νουθεσίες. Όχι γιατί απλά τη βρίσκω να με θεωρούν παιδάκι - - και αυτό γίνεται γιατί οι ίδιοι στα 26 ήταν καλοθρεμμένα βρέφη.
Μου αρέσει γιατί αποκαλύπτονται τα στεγανά στο μυαλό καθενός.
"Ιδεολογίες, δόγματα και είδωλα"...
Το να με θεωρείς στόκο και κολλημένο με είδωλα, δε με πειράζει.
Το να μη σκέφτεσαι όμως ότι "ρεμπεσκές" και "ιδεολογία" είναι κάπως ασυμβίβαστα... Δε με πειράζει ούτε αυτό.
Βαρυέμαι να γράφω τελευταία...
Μηn το κάνεις. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν.
Γιατί δεν έχεις και κάτι στα χέρια σου ν' αποδείξεις.
Μόνο μια ανωτερότητα φτιαχτή, σαν αυτή που δείχνει ο λοχίας στο φαντάρο, επειδή λόγω παλαιότητας του φόρεσαν σαρδέλα.
Καλό βράδυ.