parafernalia
Περιβόητο μέλος

Τι γίνεται όμως στην αντιπέρα όχθη; Η πρώτη μου ερωτική εμπειρία ήταν με μία καθόλα όμορφη γυναίκα - ψηλή, ξανθιά, γαλανά μάτια - συνομήλικη που όμως η γοητεία της είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων 15 ανδρών πριν από μένα. Δεν με πείραζε αυτό, ένιωθα ερωτευμένος!

Έβαλα τα δυνατά μου να την κερδίσω

Την πήρα λίγο αργότερα επινοώντας τη στάση αλογάκι (δεν σας τη λέω

Απορίας άξιο τώρα που το σκέφτομαι πόσο γρήγορα ψήθηκε να έρθει σπίτι μου απ' το πρώτο ραντεβού.

Για ένα μεγάλο διάστημα είχα γίνει ασεξουαλικός. Δεν με ενδιέφερε το θέμα. Γνώριζα κοπέλες, έκανα παρέα αλλά δεν κυνηγούσα τον έρωτα νομίζοντας ότι το σεξ δεν έχει κάτι παραπάνω να μου προσφέρει. Είχα μπει σε μια περίεργη φάση να ενδιαφέρομαι για Πλατωνικές σχέσεις "αληθινής" επικοινωνίας, αγάπης και δεν ξέρω γω τι άλλο αφηρημένο. Για καλή μου τύχη κυνηγήθηκα από μια nerdy Κριαρίνα (απίστευτο ζώδιο), βρέθηκα απρόσμενα γλωσσοφιλημένος και στο κρεβάτι ανάσκελα σε στενές, σφιχτές "επαφές"!

Τι ρόλο παίζει για σας το "πηγάδι" σε μια σχέση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν είναι πράγματα αυτά!Την πήρα λίγο αργότερα επινοώντας τη στάση αλογάκι (δεν σας τη λέω).

Για το αρχαίο ινδικό κείμενο σανσκριτικής λογοτεχνίας "Kama Sutra", τα δύο μεγέθη παίζουν το ρόλο τους.Τι ρόλο παίζει για σας το "πηγάδι" σε μια σχέση;
Έτσι:
[πηγή] για περισσότερα εδώ.Ο άνδρας και η γυναίκα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.
Ο άνδρας μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως «λαγός», ως «ταύρος» και ως «άλογο», ανάλογα με το μέγεθος του… φαλλού του. Αλλά και η γυναίκα κατηγοριοποιείται ως «ελαφίνα», ως «φοράδα» ή ως «ελεφαντίνα», ανάλογα με το βάθος του κόλπου της. Έτσι, μπορούν να υπάρξουν τρεις αναλογικές ενώσεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι (ανάλογα με τα μεγέθη και τα βάθη τους) και έξι μη αναλογικές (μπορούμε όλοι να κατανοήσουμε την αντιστοιχία).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Αλλά και η γυναίκα κατηγοριοποιείται ως «ελαφίνα», ως «φοράδα» ή ως «ελεφαντίνα», ανάλογα με το βάθος του κόλπου της.
Αχ ελαφάκι!

Βασικά το πρόβλημα το εντοπίζω όχι στο βάθος του πηγαδιού αλλά στη διάμετρο. Ούτως ή άλλως από βάθος, ο μέσος Έλληνας, σπρώχνει σπρώχνει και πάτο δεν βρίσκει

Αλλά απ' την άλλη φαντάζεσαι μια γυναίκα, καρακουκλάρα, να έχει επενδύσει τα μέγιστα στην εμφάνισή της, να σκορπίζει γύρω της πανικό και...
....να μην μπορεί να σταυρώσει σχέση γιατί το πηγαδάκι της είναι δεξαμενή;

Άσε που υπάρχει η φήμη ότι το πολύ το γούτσου-γούτσου ξεχειλώνει!

fanclubsandwich
Νεοφερμένο μέλος

Άσε που υπάρχει η φήμη ότι το πολύ το γούτσου-γούτσου ξεχειλώνει!![]()
εδώ ακούγεται ότι το πολύ το τάκα-τάκα σε χαζεύει

parafernalia
Περιβόητο μέλος

εδώ ακούγεται ότι το πολύ το τάκα-τάκα σε χαζεύει![]()
το πολύ το τσίκι-τσίκι τι σε κάνει;

fanclubsandwich
Νεοφερμένο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το στόμα σου άμα το χρησιμοποιείς πολύ ξεχειλώνει; Αυτό γιατί να ξεχειλώσει; Τι άλλο θ' ακούσω Θέε μου!!!Άσε που υπάρχει η φήμη ότι το πολύ το γούτσου-γούτσου ξεχειλώνει!![]()

Έχει κι αυτό μύες εκεί γύρω. Σημασία έχει να τους εξασκείς, (και όχι μόνο με τέτοιες ασκήσεις)

parafernalia
Περιβόητο μέλος

Το στόμα σου άμα το χρησιμοποιείς πολύ ξεχειλώνει; Αυτό γιατί να ξεχειλώσει; Τι άλλο θ' ακούσω Θέε μου!!!![]()
Έχει κι αυτό μύες εκεί γύρω. Σημασία έχει να τους εξασκείς.![]()
Καλόοοο!!! χαχα...

Αρχική Δημοσίευση από fanclubsandwich:γλωσσοπλάστη ;
Ε, είσαι μικρό αγοράκι εσύ δεν θα ξέρεις, ρώτα κανένα κοριτσάκι να σου πει τι είναι!

fanclubsandwich
Νεοφερμένο μέλος

Ε, είσαι μικρό αγοράκι εσύ δεν θα ξέρεις, ρώτα κανένα κοριτσάκι να σου πει τι είναι!![]()
ρώτησα και με παρέπεμψε στο ποστ για το φίκι-φίκι
φαντ , γιατί ο κότσιρας να κόψει το μαλλί του ;
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Περνάω καλά με την κοπέλα: Δεν μιλάει πολύ, είναι υπάκουη και έχει σφιχτό μο#νι. Καλά, τα δύο πρώτα δεν θυμάμαι αν τα είπε, αλλά το τρίτο σίγουρα.
Συγκινήθηκα που θέματα ταμπού ανοίγονται σιγά-σιγά για μια πιο ελευθεριακή και σεξουλιάρα κοινωνία...
fanclubsandwich
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.