Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.377 μηνύματα.
Ο πιο hardcore gigolo of all time ? Υστερα αναρωτιουνται ταχα στα σοσιαλ γιατι οι 3 στους 4 σημερινους νέους δεν θέλουν να παντρευτούν. :clapup:

1765471792406.png

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.388 μηνύματα.
Υστερα αναρωτιουνται ταχα στα σοσιαλ γιατι οι 3 στους 4 σημερινους νέους δεν θέλουν να παντρευτούν.
Δηλαδή ότι αλλιώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να παντρευτεί κάποιος σήμερα (πολλώ δε μάλλον να κάνει και οικογένεια), με την ακρίβεια να έχει φτάσει στον Θεό.
Γιατι ειναι ζιγκολο;
Εγώ θέλω να δω πώς θα πάει αυτό το θέμα με τέτοια καταπληκτική αρχή

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.485 μηνύματα.
Δηλαδή ότι αλλιώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να παντρευτεί κάποιος σήμερα (πολλώ δε μάλλον να κάνει και οικογένεια), με την ακρίβεια να έχει φτάσει στον Θεό.

Εγώ θέλω να δω πώς θα πάει αυτό το θέμα με τέτοια καταπληκτική αρχή
Αν ηξερες τον θεματοθετη ηδη θα το ειχες καταλαβει. :thumbup:

Buggs

Διάσημο μέλος

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.873 μηνύματα.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.086 μηνύματα.
Ο πιο hardcore gigolo of all time ? Υστερα αναρωτιουνται ταχα στα σοσιαλ γιατι οι 3 στους 4 σημερινους νέους δεν θέλουν να παντρευτούν. :clapup:

View attachment 155236
Άλλο αναρωτιέμαι...

Οι φήμες για αυτό την "γυναίκα " ισχύουν τελικά;

Αν ισχύουν τότε δεν μιλάμε για ζιγκολό αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.485 μηνύματα.
Κλασσική -οσο και χαρακτηριστική- απάντηση e-steki. :clapup:
Kλασσικη οσο και χαρακτηριστικη υπεκφυγη οταν λες ενα ολοκληρο 0 και δεν ξερεις τι να απαντησεις.
Άλλο αναρωτιέμαι...

Οι φήμες για αυτό την "γυναίκα " ισχύουν τελικά;

Αν ισχύουν τότε δεν μιλάμε για ζιγκολό αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό...
Ημουν σιγουρη οτι ΕΣΥ..θα πιστευες εστω και θα αναρρωτιοσουν αυτην την μαλακια.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.086 μηνύματα.
Συγνώμη μεγαλιοτατη που δεν είχα τον χρόνο να ψάχνω για μαλακιες ...
Έχω και κάποια ζωή δεν είμαι 15 χρόνια σε φόρουμ για να έχω την δική σου εμπειρία που για όλα είσαι ενήμερη :bleh:

Τελικά μαλακια ήταν ....θα αποκτήσει παραπάνω ενδιαφέρων η ζωή μου,ευχαριστώ :hi:

Περούκα φοράει όμως...τι ,όχι;

Buggs

Διάσημο μέλος

Οταν εχεις πρόεδρο ζιγκολο σε τέτοια καταληγεις.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Περούκα φοράει όμως...τι ,όχι;
Η γρια ή αυτος;

adams33

Διάσημο μέλος

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.343 μηνύματα.
Τι σας νοιάζει ρε παιδιά τι κάνει το ζευγάρι; Μερακλής ο Μακρόν, μερακλού και η Μακρόνενα.

Αντί να ασχοληθείτε που κάνουν τα θελήματα των τραπεζιτών και στέλνουν την Ευρώπη σε Παγκόσμιο με τη Ρωσία, κάθεστε και ασχολείστε με το τι έχει η Μπριζιτ κάτω από τη φούστα.

Μερακλής ξαναλέω, και προβοσκίδα να τρώει απ' την κυρά του. Τι κατιναριά μικροαστικά ρε πούστη μου...

adams33

Διάσημο μέλος

Buggs

Διάσημο μέλος

Αντε να δουμε που θα κάτσει η μπιλια

1765731481940.png

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.388 μηνύματα.
Ω ρε φίλε αυτό το θρεντ όσο πάει γίνεται και καλύτερο
Από το ένα πράγμα στο εντελώς πιο άσχετο

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.943 μηνύματα.
Κάτι τέτοια θέματα δεν είναι καθόλου αστεία και απλά λειτουργούν για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα ουσιώδη. Ασχολούνται όλοι με το αν ο Μακρόν τα έχει με τρανς και όχι με το ότι ο Μακρόν εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια συνεχώς προσπαθεί να ισοπεδώσει το βιοτικό επίπεδο του λαού του και τελευταία το παίζει και νέος Ναπολέων με τη Ρωσσία ξεχνώντας μάλλον την κατάληξη στη Μόσχα και μετά στο Βατερλώ.

Θέματα πρωιναδικου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια