Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας

Ναι γιατί στα 30 γ@μιούνται σαν τα κουνέλια και γεμίζουν τα μαιευτήρια.
Τα στατιστικά για τον μ.ο. ηλικίας μητέρας υπάρχουν. Δες το ιστορικό trend.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

που να κάνεις κυτταρίτιδα στον κώλο που θα μου πείς εμένα για ραγάδα :beee:
Η ειρωνεία ως άμυνα /απαξίωση αντιπάλου και αποφυγή απάντησης απλά ενισχύει αυτό που λέω εγώ. Και δυστυχώς οι γυναίκες παρουσιάζουν τέτοιες ανυπόστατες δικαιολογίες περισσότερο από τους άντρες.

Η ειρωνεία ως άμυνα /απαξίωση αντιπάλου και αποφυγή απάντησης απλά ενισχύει αυτό που λέω εγώ. Και δυστυχώς οι γυναίκες παρουσιάζουν τέτοιες ανυπόστατες δικαιολογίες περισσότερο από τους άντρες.
Καλό θα ήταν βέβαια να μην κυκλοφορείς και να λες στον κόσμο που δεν ξέρεις να κάνουν παιδιά που εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας.
Αλλά ποια είμαι εγώ για να σου μάθω τρόπους; Τα λεφτά δεν τους αγοράζουν.

εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας
Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος.
Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται.

Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος.
Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται.
Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις;

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε.

και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται.
Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα.

Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις;
Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος;

Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα.
Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα.

Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα.
Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ;
Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι.

Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι.

Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ;
Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί.

Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε.
Biden What GIF

Να και άλλοι δυο λόγοι.
Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν.

Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει;

Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι.
Εγώ δεν πήρα απάντηση; :(

Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό;
Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι.

Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει;
Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση.

Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση.
Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back