nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:30 Η nimbus έγραψε: #601 Χθες στις 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Ναι γιατί στα 30 γ@μιούνται σαν τα κουνέλια και γεμίζουν τα μαιευτήρια. Click για ανάπτυξη... Τα στατιστικά για τον μ.ο. ηλικίας μητέρας υπάρχουν. Δες το ιστορικό trend. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: που να κάνεις κυτταρίτιδα στον κώλο που θα μου πείς εμένα για ραγάδα Click για ανάπτυξη... Η ειρωνεία ως άμυνα /απαξίωση αντιπάλου και αποφυγή απάντησης απλά ενισχύει αυτό που λέω εγώ. Και δυστυχώς οι γυναίκες παρουσιάζουν τέτοιες ανυπόστατες δικαιολογίες περισσότερο από τους άντρες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:35 Η amarelia έγραψε: #602 Χθες στις 22:35 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Η ειρωνεία ως άμυνα /απαξίωση αντιπάλου και αποφυγή απάντησης απλά ενισχύει αυτό που λέω εγώ. Και δυστυχώς οι γυναίκες παρουσιάζουν τέτοιες ανυπόστατες δικαιολογίες περισσότερο από τους άντρες. Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν βέβαια να μην κυκλοφορείς και να λες στον κόσμο που δεν ξέρεις να κάνουν παιδιά που εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας. Αλλά ποια είμαι εγώ για να σου μάθω τρόπους; Τα λεφτά δεν τους αγοράζουν. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Entropy24: #603 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Τα στατιστικά για τον μ.ο. ηλικίας μητέρας υπάρχουν. Δες το ιστορικό trend. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι γύρω στα 30 χρόνων. Αν και πιστεύω ότι θα αυξηθεί κι άλλο, με ότι αυτό συνεπάγεται. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η nimbus έγραψε: #604 Χθες στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Entropy24: #605 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού Click για ανάπτυξη... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Η amarelia έγραψε: #606 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #607 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η glayki έγραψε: #608 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η nimbus έγραψε: #609 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Ναι γιατί στα 30 γ@μιούνται σαν τα κουνέλια και γεμίζουν τα μαιευτήρια. Click για ανάπτυξη... Τα στατιστικά για τον μ.ο. ηλικίας μητέρας υπάρχουν. Δες το ιστορικό trend. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: που να κάνεις κυτταρίτιδα στον κώλο που θα μου πείς εμένα για ραγάδα Click για ανάπτυξη... Η ειρωνεία ως άμυνα /απαξίωση αντιπάλου και αποφυγή απάντησης απλά ενισχύει αυτό που λέω εγώ. Και δυστυχώς οι γυναίκες παρουσιάζουν τέτοιες ανυπόστατες δικαιολογίες περισσότερο από τους άντρες.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:35 Η amarelia έγραψε: #602 Χθες στις 22:35 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Η ειρωνεία ως άμυνα /απαξίωση αντιπάλου και αποφυγή απάντησης απλά ενισχύει αυτό που λέω εγώ. Και δυστυχώς οι γυναίκες παρουσιάζουν τέτοιες ανυπόστατες δικαιολογίες περισσότερο από τους άντρες. Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν βέβαια να μην κυκλοφορείς και να λες στον κόσμο που δεν ξέρεις να κάνουν παιδιά που εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας. Αλλά ποια είμαι εγώ για να σου μάθω τρόπους; Τα λεφτά δεν τους αγοράζουν. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Entropy24: #603 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Τα στατιστικά για τον μ.ο. ηλικίας μητέρας υπάρχουν. Δες το ιστορικό trend. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι γύρω στα 30 χρόνων. Αν και πιστεύω ότι θα αυξηθεί κι άλλο, με ότι αυτό συνεπάγεται. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η nimbus έγραψε: #604 Χθες στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Entropy24: #605 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού Click για ανάπτυξη... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Η amarelia έγραψε: #606 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #607 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η glayki έγραψε: #608 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η nimbus έγραψε: #609 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Η ειρωνεία ως άμυνα /απαξίωση αντιπάλου και αποφυγή απάντησης απλά ενισχύει αυτό που λέω εγώ. Και δυστυχώς οι γυναίκες παρουσιάζουν τέτοιες ανυπόστατες δικαιολογίες περισσότερο από τους άντρες. Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν βέβαια να μην κυκλοφορείς και να λες στον κόσμο που δεν ξέρεις να κάνουν παιδιά που εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας. Αλλά ποια είμαι εγώ για να σου μάθω τρόπους; Τα λεφτά δεν τους αγοράζουν.
Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:36 Ο Entropy24: #603 Χθες στις 22:36 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Τα στατιστικά για τον μ.ο. ηλικίας μητέρας υπάρχουν. Δες το ιστορικό trend. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι γύρω στα 30 χρόνων. Αν και πιστεύω ότι θα αυξηθεί κι άλλο, με ότι αυτό συνεπάγεται. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η nimbus έγραψε: #604 Χθες στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Entropy24: #605 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού Click για ανάπτυξη... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Η amarelia έγραψε: #606 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #607 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η glayki έγραψε: #608 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η nimbus έγραψε: #609 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Τα στατιστικά για τον μ.ο. ηλικίας μητέρας υπάρχουν. Δες το ιστορικό trend. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι γύρω στα 30 χρόνων. Αν και πιστεύω ότι θα αυξηθεί κι άλλο, με ότι αυτό συνεπάγεται.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:37 Η nimbus έγραψε: #604 Χθες στις 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Entropy24: #605 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού Click για ανάπτυξη... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Η amarelia έγραψε: #606 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #607 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η glayki έγραψε: #608 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η nimbus έγραψε: #609 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εν τέλει δεν ξέρεις αν δεν μπορούν κιόλας Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται.
Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Ο Entropy24: #605 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού Click για ανάπτυξη... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Η amarelia έγραψε: #606 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #607 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η glayki έγραψε: #608 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η nimbus έγραψε: #609 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού Click για ανάπτυξη... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:39 Η amarelia έγραψε: #606 Χθες στις 22:39 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #607 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η glayki έγραψε: #608 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η nimbus έγραψε: #609 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι αιτία, όχι δικαιολογία. Βάσιμη αιτία και λόγος. Αλλά όταν γίνονται έρευνες και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις;
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #607 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η glayki έγραψε: #608 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η nimbus έγραψε: #609 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η glayki έγραψε: #608 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η nimbus έγραψε: #609 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: και πέφτουν επιδοτήσεις για επίλυση του δημογραφικού, αντί να τσεκάρει ο καθένας "οικονομικές δυσκολίες" ας γράφει τον πραγματικό λόγο, για να ξέρουμε στατιστικά τι μας γίνεται. Click για ανάπτυξη... Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:44 Η nimbus έγραψε: #609 Χθες στις 22:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατί δεν κάνεις εσύ καμια 10αριά παιδιά ήδη να μπαλανσάρεις τη χασούρα των άλλων; τι περιμένεις; Click για ανάπτυξη... Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα μας τρελάνεις; Α21 επίδομα 28 ευρώ το μήνα. Σήμερα έκανα την αίτηση. Τόσο θεωρεί το κράτος ότι χρειάζεται το παιδί το μήνα ως επίδομα. Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.600 μηνύματα. Χθες στις 22:51 Η glayki έγραψε: #610 Χθες στις 22:51 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:45 Δεν λέω αυτό. Λέω για Ευρωπαϊκά προγράμματα που διερευνούν τους λόγους για την ύπαρξη δημογραφικού όπου ξοδεύονται εκατομμύρια για την γνώμη ειδικών στο θέμα. Click για ανάπτυξη... Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Αν θες τη γνώμη μου οι σχέσεις των ανθρώπων διέρχονται κρίση συν το ότι πολλοί δε θυσιάζουν την όποια προσωπική ανάπτυξη στην τεκνοποίηση που κακά τα ψέμματα είναι ισόβια δέσμευση. Να και άλλοι δυο λόγοι.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η amarelia έγραψε: #611 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Σου είπε κανένας ότι δεν έχω παιδιά/είμαι έγκυος; Click για ανάπτυξη... Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Η nimbus έγραψε: #612 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Βλέπεις κάποια λύση ειδικών που να υπόσχεται επίλυση οικονομικού αδιεξόδου; που είναι ένας βασικός λόγος ; Click για ανάπτυξη... Σε πολιτισμένες χώρες (Σκανδιναβία και κάποιες άλλες χώρες) πραγματικά υπάρχει οικονομική ενίσχυση ή επίλυση βασικών αναγκών όπως πάνες, γάλα κ.ά. Σε εμάς δεν θα γίνει ποτέ αυτό αφού τα τρώνε όλα τα λεφτά οι γνωστοί.
Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 22:54 Ο Entropy24: #613 Χθες στις 22:54 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη... nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αγορίνα, ξέρουμε όλοι ότι αν δεν σου φτάνανε λεφτά για καπ@@ θα έκανες και μόνος σου έκτρωση από το να γίνεις πατέρας. Για αυτή την κατάντια που κανένας δεν λέει μη θιχτεί όλος ο πληθυσμός μιλάμε. Click για ανάπτυξη...
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 22:56 Η nimbus έγραψε: #614 Χθες στις 22:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να και άλλοι δυο λόγοι. Click για ανάπτυξη... Εκεί καταλήγουν όλα. Οι ανθρώπινες σχέσεις περνάν κρίση. Απλά κανένας δεν επικεντρώνεται εκεί αλλά στο οικονομικό. Αν το θέμα ήταν οικονομικό, εύπορες χώρες με υπογεννητικότητα δεν θα υπήρχαν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η amarelia έγραψε: #615 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση; nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Με δεδομένο το ότι είσαι περίπου 22 χρονών, αν έχεις ήδη παιδιά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστείς με όλους πως εξασφαλίστηκες οικονομικά σε τόσο μικρή ηλικία για να πάρουν από το παράδειγμά σου κι άλλοι. Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν πήρα απάντηση;
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:05 Η nimbus έγραψε: #616 Χθες στις 23:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν πήρα απάντηση; Click για ανάπτυξη... Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.094 μηνύματα. Χθες στις 23:09 Η amarelia έγραψε: #617 Χθες στις 23:09 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι. Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Γιατί εσύ απαντάς ποτέ σε κάτι σοβαρό; Click για ανάπτυξη... Εγώ την απάντηση την ξέρω, μυρίζομαι απο μακριά τους αερολόγους. Πήγαινε να κάνεις τα μαθήματα σου τώρα κι άσε τα παιδιά και τους γάμους που δεν κάνουν άλλοι.
Entropy24 Δραστήριο μέλος Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 570 μηνύματα. Χθες στις 23:19 Ο Entropy24: #618 Χθες στις 23:19 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Entropy24 Scandal giannhs2001 Angelikaaa charmander camil stephanil back2967 johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid touvlo Memetchi American Economist thenutritionist Libertus Jim_2004 Ryuzaki Debugging_Daemon F1L1PAS giorgos5002 Natsuko Giorgkalo Advocatus diaboli GeorgePap2003 abyssiniancat redpointer rafaela11 Dr. Gl. Luminous Ilikntas Drscientist Κλημεντίνη goddessafroditi iew Highlander Jack of Spades Rene2004 Varus Ilma chester20080 Corfu kitty ck_chrysiis Luludaki bibliofagos Ωρορα fmarulezkd Panatha mono User2350 hirasawayui Fernando_A marww Shadowban Captaingeorge epote Δροσουλίτης arko Maraki4you Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αν η κοπέλα σου έμενε έγκυος θα την υποστήριζες στο να το κρατήσει; Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 519 μηνύματα. Χθες στις 23:24 Η nimbus έγραψε: #619 Χθες στις 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Εξαρτάται ποια θα ήταν η στάση μας εκείνη την περίοδο σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Με άλλα λόγια, αν είμασταν έτοιμοι για αυτή την μετάβαση. Click για ανάπτυξη... Ε τότε βλέπεις γιατί δεν κάνει κανένας παιδιά. Δεν είναι ποτέ έτοιμος, υπάρχουν 100 τρόποι να μη κάνεις παιδί, ορίστε.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 714 μηνύματα. Χθες στις 23:41 Ο Zukov_v2 έγραψε: #620 Χθες στις 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις
Αρχική Δημοσίευση από Entropy24: Click για ανάπτυξη... Εννοουσε οτι θα πηγαινες με την κρεμαστρα εκει να τη χειρουργησεις