Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

25-01-24

20:57
Θα στο πω απλα και ομορφα.Έχεις δίκιο. Δεν πάνε μαζί. Γι αυτό λοιπόν, ένα ένα.
Πρώτα θα επικρατήσουμε, κι ύστερα θα κάνουμε το σταυρό μας να μας συγχωρεθούν όλα.
Τι ρε παιδια; Οχι;

ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..οποτε κοψε τις μαλακιες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

25-01-24

20:58
Ε ελα βόηθα την κατασταση να την κόψω. Αυτο περιμενω 10 χρονια και δε μου κανεις τη χάρη.Θα στο πω απλα και ομορφα.
![]()
![]()
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..οποτε κοψε τις μαλακιες.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

25-01-24

21:05
Το ουτοπικο σεναριο ποιο ειναι; ΝΑ μην μισουν οι ανθρωποι τους αλλους ανθρωπους; Διτι αυτο λεω.Δεν ειπα να μην αμυνθουμε.Οταν σταματησουμε να μισουμε...τοτε θα ειμαστε καλυτεροι.Αν το θεωρεις δυσκολο...σημαινει οτι εχεις θεμα.Δεν είπα τίποτα από αυτά που λες, καθώς απάντησα ότι εσύ καλά τα λες, και ότι αυτό που προτείνεις εσύ είναι η σωστή αντιμετώπιση. Απλά σχολιάζω πως δυστυχώς αυτό είναι ένα ουτοπικό σενάριο που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ. Γιατί όσο καλές προθέσεις να έχεις και εσύ και εγώ και ο καθένας μας, κανείς δε μας εγγυάται ότι δε θα υπάρξουν οι θερμοκέφαλοι από κάθε πλευρά, που θα κοιτάξουν να σε πατήσουν.
Ξέρω ότι δεν είπες να είμαστε αφελείς, προς Θεού. Απλά ρεαλιστικά αν το πάρεις, δεν είναι εφαρμόσιμο.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.703 μηνύματα.

25-01-24

21:07
Λέω ότι είναι ουτοπικό γιατί δε θα το κάνουν όλοι. Σου εξήγησα ήδη ότι υπάρχουν οι θερμοκέφαλοι που θα μας χαλάσουν τη δουλειά.Το ουτοπικο σεναριο ποιο ειναι; ΝΑ μην μισουν οι ανθρωποι τους αλλους ανθρωπους; Διτι αυτο λεω.Δεν ειπα να μην αμυνθουμε.Οταν σταματησουμε να μισουμε...τοτε θα ειμαστε καλυτεροι.Αν το θεωρεις δυσκολο...σημαινει οτι εχεις θεμα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

25-01-24

21:15
Λέω ότι είναι ουτοπικό γιατί δε θα το κάνουν όλοι. Σου εξήγησα ήδη ότι υπάρχουν οι θερμοκέφαλοι που θα μας χαλάσουν τη δουλειά.
όσο κι ο απλός κόσμος χάφτει και πιπιλάει την προπαγάνδα των μεγάλων συμφεροντων, που θέλει να χωρίζει τους λαούς σε στρατόπεδα, δεν γίνεται δουλεια. which side are you on?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

25-01-24

21:17
Ναι και;Αν επιτεθουν θα αμυνθουμε.ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΛΕΩ.Ελληνικα μιλας η οχι;Λέω ότι είναι ουτοπικό γιατί δε θα το κάνουν όλοι. Σου εξήγησα ήδη ότι υπάρχουν οι θερμοκέφαλοι που θα μας χαλάσουν τη δουλειά.
Αν ολοι δεν επιτιθονται θα ειμαστε οκ.ΟΛΟΙ.
Αν εστω καποιοι επιτιθονται..εμεις θα αμυνομαστε.Κατανοητο και θεμιτο.Τι να κανουμε;
ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΟΟΦΗ.Αυτο λεω..τι δεν καταλαβαινεις;αλλα δεν εισια σε θεση να το καταλαβεις μαλλον και κριμα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.703 μηνύματα.

25-01-24

21:21
Στην πλευρά "όσο δε με ενοχλείς δε σε ενοχλώ".όσο κι ο απλός κόσμος χάφτει και πιπιλάει την προπαγάνδα των μεγάλων συμφεροντων, που θέλει να χωρίζει τους λαούς σε στρατόπεδα, δεν γίνεται δουλεια. which side are you on?![]()
Α, εντάξει. Εγώ εστίασα στο ότι οι άλλοι επιτίθενται γιατί σκέφτηκα μόνο τη μία οπτικήΝαι και;Αν επιτεθουν θα αμυνθουμε.ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΛΕΩ.Ελληνικα μιλας η οχι;
Αν ολοι δεν επιτιθονται θα ειμαστε οκ.ΟΛΟΙ.
Αν εστω καποιοι επιτιθονται..εμεις θα αμυνομαστε.Κατανοητο και θεμιτο.Τι να κανουμε;
ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΟΟΦΗ.Αυτο λεω..τι δεν καταλαβαινεις;αλλα δεν εισια σε θεση να το καταλαβεις μαλλον και κριμα.

Εγώ νομίζω το ίδιο πράγμα λέμε, απλά ίσως εγώ δεν εκφράζομαι σωστά, τι να πω.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

25-01-24

21:24
Στην πλευρά "όσο δε με ενοχλείς δε σε ενοχλώ".
αυτοί που πραγματικά σε ενοχλούν, είναι αυτοί που προσπαθούν να σε πείσουν ότι δεν σε ενοχλούν, αλλά σε ενοχλούν κάποιοι άλλοι.

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

25-01-24

21:46
Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Η πραγματικότητα δεν είναι ούτε αυτή που φοβόμαστε αλλά ούτε και αυτή που επιθυμούμε, είναι κάπου στη μέση. Σημασία έχει να θέλεις να κάνεις οικογένεια. Αν θέλεις, θα βρεις τρόπους να ανταπεξέλθεις. Το έγραψε και ο @giannhs2001 δεν χρειάζεται το παιδί σου να ζήσει σας "Πριγκπόπουλο" , ούτε να έχεις το τέλειο σπίτι και το καλύτερο αμάξι. Σημασία έχει να είναι ενωμένη και αγαπημένη η οικογένεια. Τα παιδιά αγάπη χρειάζονται και προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε συνθήκη.Εγώ το συνειδητοποίησα τις προάλλες, ο μέσος Έλληνας βγάζει 900-1000€ το μήνα, δύο 1800-2000€.
Πες εχουν ένα δυάρι. 500€. Βάλε νερό τηλέφωνο ίντερνετ ρεύμα. Μίνιμουμ παμε στα 600-650€. Αν έχουν παιδιά, συνήθως χρειάζεται αυτοκίνητο. Βάλε και εκεί 200€
Αρα ο ένας μισθός έχει φύγει μόνο σε αυτά.
Πάμε τώρα στο φαγητο. Μια οικογενεια με μικρά παιδιά (όχι μωρά) θέλει σίγουρα 200-300€ μίνιμουμ τον μήνα.
Τι μένει; ένα 600-700€ στην άκρη.
Από αυτά, οι γονείς καλούνται να πληρώσουν ρούχα, φάρμακα, φροντιστήρια, εφορίες. Αν υπάρχει και δάνειο στη μέση, τι μένει στο τέλος του μήνα; οριακά τίποτα.
Η Ελλάδα βουλιάζει...
dum dum boy
Διάσημο μέλος

25-01-24

21:49
δυστυχώς όπως πάνε τα πράγματα, παιδιά θα κάνουν μόνοι οι πλούσιοι, που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα και η πατρίδα μας θα ξεμείνει από φτηνά εργατικά χέρια. 

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

25-01-24

21:57
Στις οικογένειες υπάρχει αλληλοβοήθεια και αλληλουποστήριξη, γιαυτό επιβιώσαμε μέχρι σήμερα και φωνάζουμε για την αξία του θεσμού της οικογένειας. Τώρα βέβαια τι σου λέω και τι να καταλάβεις και συ.δυστυχώς όπως πάνε τα πράγματα, παιδιά θα κάνουν μόνοι οι πλούσιοι, που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα και η πατρίδα μας θα ξεμείνει από φτηνά εργατικά χέρια.![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος

25-01-24

22:01
Στις οικογένειες υπάρχει αλληλοβοήθεια και αλληλουποστήριξη, γιαυτό επιβιώσαμε μέχρι σήμερα και φωνάζουμε για την αξία του θεσμού της οικογένειας. Τώρα βέβαια τι σου λέω και τι να καταλάβεις και συ.
δεν έχω κανένα θέμα με τις οικογένειες και όσους θέλουν παιδιά. δικαιώμά τους. ίσα-ίσα πλέον ο θεσμός διευρύνεται.
κι εμένα μ αρέσουν τα παιδιά. έχω δυο ανιψιές.

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

25-01-24

22:10
Αυτή είναι η καλή πλευρά, υπάρχει όμως και μια πλευρά που έχει να κάνει με χειριστικότητα και οικονομική εξάρτηση που δεν αφήνει το άτομο να ανεξαρτητοποιηθεί στην χώρα που ζούμε.Στις οικογένειες υπάρχει αλληλοβοήθεια και αλληλουποστήριξη, γιαυτό επιβιώσαμε μέχρι σήμερα και φωνάζουμε για την αξία του θεσμού της οικογένειας. Τώρα βέβαια τι σου λέω και τι να καταλάβεις και συ.
Ο κάθε ενας που εργάζεται θα έπρεπε να μπορεί
συντηρεί τον εαυτό του και επειδή αυτό δεν συμβαίνει, δεν υπάρχει άλλη λύση για πολλούς.
Οπότε υπάρχουν πολλά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία πριν βγάλουμε καθολικά συμπεράσματα στο οτι όλα στηρίζονται στην οικογένεια.
Πολλές φορές αυτή η «στήριξη» και η «βοήθεια» είναι μια θηλιά στον λαιμό και ένα απέραντο αδιέξοδο.
Για πολλούς, όχι για όλους.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

25-01-24

22:34
Μιλάς με άνθρωπο που προτίμησε να βρεθεί στο "τιποτα" από το να έχει αυτή την θηλιά στο λαιμό.Αυτή είναι η καλή πλευρά, υπάρχει όμως και μια πλευρά που έχει να κάνει με χειριστικότητα και οικονομική εξάρτηση που δεν αφήνει το άτομο να ανεξαρτητοποιηθεί στην χώρα που ζούμε.
Ο κάθε ενας που εργάζεται θα έπρεπε να μπορεί
συντηρεί τον εαυτό του και επειδή αυτό δεν συμβαίνει, δεν υπάρχει άλλη λύση για πολλούς.
Οπότε υπάρχουν πολλά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία πριν βγάλουμε καθολικά συμπεράσματα στο οτι όλα στηρίζονται στην οικογένεια.
Πολλές φορές αυτή η «στήριξη» και η «βοήθεια» είναι μια θηλιά στον λαιμό και ένα απέραντο αδιέξοδο.
Για πολλούς, όχι για όλους.
Σε πληροφορώ ότι από τη στιγμή που είπα ότι η ζωή είναι δική μου και εγώ θα την ορίζω, όλα ως δια μαγείας λειτούργησαν υπερ μου. Ικανότητα χρειάζεται, θάρρος, επιμονή και υπομονή.
Βλέπω τον αδελφό μου και κάνω το σταυρό μου, με δύο μέτριους μισθούς, 2 παιδιά σε ιδιωτικό, σπίτι με δάνειο και τόλμησε να αλλάξει και 2 δουλειές, χωρίς να έχει χρήματα στην άκρη ή να περιμένει βοήθεια από γονείς. Κι' όμως τα καταφέρενει.. αν δεν τολμήσεις δεν είναι δυνατόν να προοδεύσεις.
Δεν είσαι οποιαδήποτε, έχεις μόρφωσή που θα σε βοήθήσει να κάνεις ένα σωστό οικονομικό προγραμματισμό και να επιβιώσεις σε οποιαδήποτε συνθήκη.
Το κουράγιο πρέπει να βρεις για να τολμήσεις να ξεφύγεις από τις φοβίες σου και να κάνεις το μεγάλο βήμα...
amarelia
Περιβόητο μέλος

25-01-24

22:37
Σε ευχαριστώ αλλά δεν χρειαζόμουν διάγνωση ή συμβουλές καθώς δεν μίλησα ποτέ προσωπικά.Δεν είσαι οποιαδήποτε, έχεις μόρφωσή που θα σε βοήθήσει να κάνεις ένα σωστό οικονομικό προγραμματισμό και να επιβιώσεις σε οποιαδήποτε συνθήκη.
Το κουράγιο πρέπει να βρεις για να τολμήσεις να ξεφύγεις από τις φοβίες σου και να κάνεις το μεγάλο βήμα...
Είμαι πολύ ευτυχής και πλήρης με όλα όσα έχω.

Όλα όσα ανέφερα παραπάνω ήταν συμπεράσματα πάνω στην μορφή της σημερινής οικογένειας κυρίως στην Ελλάδα.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

25-01-24

22:44
Χαίρομαι!! Αλήθεια!!Σε ευχαριστώ αλλά δεν χρειαζόμουν διάγνωση ή συμβουλές καθώς δεν μίλησα ποτέ προσωπικά.
Είμαι πολύ ευτυχής και πλήρης με όλα όσα έχω.
Όλα όσα ανέφερα παραπάνω ήταν συμπεράσματα πάνω στην μορφή της σημερινής οικογένειας κυρίως στην Ελλάδα.
Απευθύνομαι τότε σε όλους αυτούς λοιπόν που φοβούνται να τολμήσουν.
Υ.Γ και εγώ που στα γράφω φοβάμαι.. και όταν έκανα οικογένεια φοβόμουν το ίδιο.. αλλά είπα μέσα μου ότι θα βρω τον τρόπο να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και τον βρήκα!! Κάποια χρόνια δούλευα πολύ σκληρά η αλήθεια είναι και είχα απελπιστεί.. αλλά επέμεινα και ο επιμένων νικά πάντα...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

25-01-24

22:58
Όλα είναι θέμα προσαρμογής ..πάντα ήθελα παιδιά δεδομένου πως δεν είχα από ένα σημείο και μετά οικογένεια.Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Η πραγματικότητα δεν είναι ούτε αυτή που φοβόμαστε αλλά ούτε και αυτή που επιθυμούμε, είναι κάπου στη μέση. Σημασία έχει να θέλεις να κάνεις οικογένεια. Αν θέλεις, θα βρεις τρόπους να ανταπεξέλθεις. Το έγραψε και ο @giannhs2001 δεν χρειάζεται το παιδί σου να ζήσει σας "Πριγκπόπουλο" , ούτε να έχεις το τέλειο σπίτι και το καλύτερο αμάξι. Σημασία έχει να είναι ενωμένη και αγαπημένη η οικογένεια. Τα παιδιά αγάπη χρειάζονται και προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε συνθήκη.
Απέκτησα 4 , ο αριθμός ίσως φαντάζει too much , για μένα είναι η κανονικότητα τα τελευταία 22 χρόνια. Βοήθεια μηδενική σε πρακτικά ζητήματα, πάντα όμως έβρισκα και βρίσκω λύσεις ( σε μεγάλο βαθμό λειτουργούσα στον αυτόματο και ας μου έβγαινε ο πάτος)
Και μπορεί να μη μπορώ να παρέχω μια πλουσιοπάροχη ζωή , ωστόσο ποτέ δεν τους απασχόλησε ( οι άνθρωποι ωριμάζουν βάσει συνθηκών) και σπουδάζουν και δουλεύουν και ταξιδεύουν και όλα καλά.
amarelia
Περιβόητο μέλος

25-01-24

23:02
Πραγματικά δεν έχει καμιά σημασία.Και μπορεί να μη μπορώ να παρέχω μια πλουσιοπάροχη ζωή
Γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά που στολίζει με χρήμα και με ο,τι βάλει ο νους σου και θεωρεί πως τα έκανε όλα, ενώ ουσιαστικά δεν ξέρει καν ποιο είναι το παιδί του…
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

25-01-24

23:03
Μεγάλη Αλήθεια!Πραγματικά δεν έχει καμιά σημασία.
Γιατί υπάρχει και η άλλη πλευρά που στολίζει με χρήμα και με ο,τι βάλει ο νους σου και θεωρεί πως τα έκανε όλα, ενώ ουσιαστικά δεν ξέρει καν ποιο είναι το παιδί του…
dum dum boy
Διάσημο μέλος

25-01-24

23:07
ενώ ουσιαστικά δεν ξέρει καν ποιο είναι το παιδί του…
η ζωή μου όλη (σχεδόν)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- iew
- Natsuko
- Memetchi
- charmander
- Kate1914
- camil
- Ilma
- Scandal
- Reader
- taketrance
- thenutritionist
- giannhs2001
- rafaela11
- touvlo
- johnsala
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- American Economist
- chester20080
- giorgos5002
- Corfu kitty
- ck_chrysiis
- Joji
- Libertus
- Luludaki
- bibliofagos
- redpointer
- Advocatus diaboli
- DimitraA.
- Giorgkalo
- Ωρορα
- fmarulezkd
- Panatha mono
- back2967
- phleidhs
- User2350
- hirasawayui
- Fernando_A
- Hased Babis
- marww
- Shadowban
- Captaingeorge
- epote
- Δροσουλίτης
- arko
- Maraki4you
- Helen06
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.