giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

26-01-24

10:52
Θα στο χαλάσω το παραμύθι της σύνδεσης των φυλετικών ιδεών με τον Χίτλερ αλλά πρώτον, οι φυλετικές ιδέες προϋπήρξαν αιώνες του Χίτλερ (όπως και ο εθνικισμός που σκόπιμα προσπαθούν σήμερα οι γνωστοί άγνωστοι να τον συνδέσουν με τον Αυστριακό ζωγράφο) και δεύτερον ο Χίτλερ δεν αναγνώριζε την λευκή φυλή. Αναγνώριζε μόνο ένα τμήμα της, τους νορδικούς, ως την ανώτερη φυλή. Οπότε ο Χίτλερ δεν ήτο ποτέ υπέρμαχος της λευκής φυλής. Εδώ θεωρούσε υπανθρώπους ένα από τα πιο κατάλευκα μέρη της λευκής φυλής (που είχαν και τα χαρακτηριστικά που εκείνος ήθελε περισσότερο από τους Γερμανούς), τους Σλάβους.Αχ, άργησες να γεννηθείς! Έπρεπε να είχες γεννηθεί πριν 80 ως 100 χρόνια περίπου πριν και λίγο βορειοδυτικότερα.
Οι εθνοφυλετικές ιδέες δεν πέθαναν ούτε σήμερα, για την ακρίβεια παντού στην Ευρώπη αναγεννώνται ξανά από τις στάχτες.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

26-01-24

αυτό που κατάλαβες. Θα το είχε το δεξί του χέρι. Αδικήθηκε το παλεκάριΤι εννοείς;![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

26-01-24

Να τα κρατάτε για τον εαυτό σας αυτά. Καλλίτερα να πεθάνω παρά να γίνω προδότης εγώ.Όποιος αφανιστεί , αφανίστηκε. Θεθτήκαμε!!!
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

26-01-24

10:53
Αι καλά! Χάρυ πότερ, λόρδος Φολντεμορντ!Θα στο χαλάσω το παραμύθι της σύνδεσης των φυλετικών ιδεών με τον Χίτλερ αλλά πρώτον, οι φυλετικές ιδέες προϋπήρξαν αιώνες του Χίτλερ (όπως και ο εθνικισμός που σκόπιμα προσπαθούν σήμερα οι γνωστοί άγνωστοι να τον συνδέσουν με τον Αυστριακό ζωγράφο) και δεύτερον ο Χίτλερ δεν αναγνώριζε την λευκή φυλή. Αναγνώριζε μόνο ένα τμήμα της, τους νορδικούς, ως την ανώτερη φυλή. Οπότε ο Χίτλερ δεν ήτο ποτέ υπέρμαχος της λευκής φυλής. Εδώ θεωρούσε υπανθρώπους ένα από τα πιο κατάλευκα μέρη της λευκής φυλής (που είχαν και τα χαρακτηριστικά που εκείνος ήθελε περισσότερο από τους Γερμανούς), τους Σλάβους.
Οι εθνοφυλετικές ιδέες δεν πέθαναν ούτε σήμερα, για την ακρίβεια παντού στην Ευρώπη αναγεννώνται ξανά από τις στάχτες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Παληκαριές!!Να τα κρατάτε για τον εαυτό σας αυτά. Καλλίτερα να πεθάνω παρά να γίνω προδότης εγώ.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

26-01-24

11:01
Αφού δεν ξέρεις αυτά τα ιστορικά στοιχεία γιατί τα επικαλείσαι τότε; Ύπουλη σύνδεση με τους Ναζί στα πάντα για να πλήξεις κάποιον χωρίς επιχειρήματα. Κούρασε αυτό το πράγμα. Διαβάστε τον θεωρητικό της φυλετικής θεωρίας των Ναζί, Άλφρεντ φον Ρόζενμπεργκ, για το τι έλεγε για τους μεσογειακούς λευκούς πριν αρχίσετε να πετάτε παντού αυτή τη λέξη επειδή έτσι σας έμαθαν να λέτε. Για να μη μιλήσουμε για το ότι ο Χίτλερ θεωρούσε τους μουσουλμάνους τους πιο κοντινούς στην Άρια φυλή με κοινούς εχθρούς: κομμουνιστές, Εβραίους και αποικιοκράτες. Εν ολίγοις μια χαρά θα τα βρίσκατε οι σημερινοί αριστεροί μαζί του.Αι καλά! Χάρυ πότερ, λόρδος Φολντεμορντ!
Τα στατιστικά που παρέθεσα είναι απτή πραγματικότητα.
36,8% οι λευκοί Άγγλοι. Ο ορισμός του εξ αφανισμού στο Λονδίνο.
touvlo
Διάσημο μέλος

26-01-24

12:20
Θά θελα να μου γράψεις την πηγή αυτών των στατιστικών, για το Λονδίνο. Το λέω, γιατί ξέρω καλά, πως τέτοια ρατσιστικά στατιστικά επίσημα δε γίνονται.Αφού δεν ξέρεις αυτά τα ιστορικά στοιχεία γιατί τα επικαλείσαι τότε; Ύπουλη σύνδεση με τους Ναζί στα πάντα για να πλήξεις κάποιον χωρίς επιχειρήματα. Κούρασε αυτό το πράγμα. Διαβάστε τον θεωρητικό της φυλετικής θεωρίας των Ναζί, Άλφρεντ φον Ρόζενμπεργκ, για το τι έλεγε για τους μεσογειακούς λευκούς πριν αρχίσετε να πετάτε παντού αυτή τη λέξη επειδή έτσι σας έμαθαν να λέτε. Για να μη μιλήσουμε για το ότι ο Χίτλερ θεωρούσε τους μουσουλμάνους τους πιο κοντινούς στην Άρια φυλή με κοινούς εχθρούς: κομμουνιστές, Εβραίους και αποικιοκράτες. Εν ολίγοις μια χαρά θα τα βρίσκατε οι σημερινοί αριστεροί μαζί του.
Τα στατιστικά που παρέθεσα είναι απτή πραγματικότητα.
36,8% οι λευκοί Άγγλοι. Ο ορισμός του εξ αφανισμού στο Λονδίνο.
View attachment 128682
βάλαμε και την ταμπέλα τώρα, μια χαρά. Μου το χρωστάς όμως. Και γω σου έβαλα ταμπέλα. Τώρα είματε 1:1Εν ολίγοις μια χαρά θα τα βρίσκατε οι σημερινοί αριστεροί μαζί του.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.698 μηνύματα.

26-01-24

12:46
Τα νούμερα ισχύουν γιατί υπάρχουν και στην σελίδα της βρετανικής κυβέρνησης, αν και πράγματι στις περισσότερες χώρες δεν δίνονται τέτοια νούμερα.Θά θελα να μου γράψεις την πηγή αυτών των στατιστικών, για το Λονδίνο. Το λέω, γιατί ξέρω καλά, πως τέτοια ρατσιστικά στατιστικά επίσημα δε γίνονται.
Αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.
Από την αρχαιότητα υπήρχαν μετακινήσεις πληθυσμών, εποικισμοί και αναμείξεις πληθυσμών/πολιτισμών.
Δεν σταμάτησε ποτέ και ούτε πρόκειται να σταματήσει, είναι η φυσική ροη των πραγμάτων.

Regional ethnic diversity
According to the 2021 Census, London was the most ethnically diverse region in England and Wales – 63.2% of residents identified with an ethnic minority group.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

12-03-25

06:07
Είναι γενικό το θέμα της υπογεννητικότητας και βασίζεται σε διάφορους παράγοντες. Θες η δυσκολία στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, θες ο φόβος της ευθύνης και του να πρέπει να μεγαλώσεις ένα παιδί σε έναν κόσμο με τόσα προβληματα. Βέβαια, σε μας στην Ελλάδα το ζήτημα είναι κυρίως οικονομικό και εργασιακό! Δεν υπάρχει 8ωρο, ούτε καν στα χαρτιά, πλέον είναι 8μισαωρο με το υποχρεωτικό διάλειμμα εκτός ωραρίου! Βαλε χρόνους μετακίνησης, νεκρούς χρόνους πριν και μετά! Ο μέσος άνθρωπος αφιερώνει κοντά 12 ώρες την μέρα στην δουλειά του! Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω δεν έχουν καμία ενέργεια μετά τη δουλειά, πάνε σπίτι, τρώνε κάτι, άντε να κάνουν ένα μπάνιο και πέφτουν για ύπνο για να μη σέρνονται την επόμενη! Φίλος μου στην Ολλανδία εδώ και έναν χρόνο δουλεύει 5ημερο 6ωρο, μου λέει πως άλλαξε η ζωή του...
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

12-03-25

10:06
Είδα και τον πατέρα μου που έκανε 3 παιδιά και ήταν αμέτοχος και συναισθηματικά απών προς τα παιδιά του...
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

12-03-25

10:16
Το θέμα της μητρότητας δεν μπαίνει σε καθημερινά καλούπια..
Είναι γενικό το θέμα της υπογεννητικότητας και βασίζεται σε διάφορους παράγοντες. Θες η δυσκολία στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, θες ο φόβος της ευθύνης και του να πρέπει να μεγαλώσεις ένα παιδί σε έναν κόσμο με τόσα προβληματα. Βέβαια, σε μας στην Ελλάδα το ζήτημα είναι κυρίως οικονομικό και εργασιακό! Δεν υπάρχει 8ωρο, ούτε καν στα χαρτιά, πλέον είναι 8μισαωρο με το υποχρεωτικό διάλειμμα εκτός ωραρίου! Βαλε χρόνους μετακίνησης, νεκρούς χρόνους πριν και μετά! Ο μέσος άνθρωπος αφιερώνει κοντά 12 ώρες την μέρα στην δουλειά του! Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω δεν έχουν καμία ενέργεια μετά τη δουλειά, πάνε σπίτι, τρώνε κάτι, άντε να κάνουν ένα μπάνιο και πέφτουν για ύπνο για να μη σέρνονται την επόμενη! Φίλος μου στην Ολλανδία εδώ και έναν χρόνο δουλεύει 5ημερο 6ωρο, μου λέει πως άλλαξε η ζωή του...
Όλα βρίσκονται, ειδικά στην Ελληνική οικογένεια που υπάρχει τεράστια βοηθεια και από τις πυρηνικές οικογένειες..
Αν πραγματικά το θέλω σου για γονεικοτητα είναι τόσο μεγάλο δεν βάζεις μπροστά την προσωπική σου ματαιοδοξία .
Αλλού υπάρχει το πρόβλημα...
Το να κάνεις ένα παιδί είναι δύσκολο εφόσον οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων δεν βασίζονται σε ένα σωστό δομημένο αξιακο σύστημα.
Ας υπήρχαν και από τις δύο πλευρές τέτοιοι άνθρωποι και ακόμα και με λιγότερα χρήματα θα έκαναν έστω και ένα ..
Έπειτα όλο αυτό πάει συγκριτικά..Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει σε αριθμό παιδιών ένα άλλο λαό...
Δεν υπάρχει η ίδια φιλοσοφία-νοοτροπία όσο αφορά την ανατροφή τους .
Ο Έλληνας γονέας θεωρεί υποχρέωση του ακόμα και 30 χρόνων να γίνει το παιδί να το βοηθάει...
Οπότε πθστευω είναι τεράστιο βάρος για έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πεποίθηση στο να κάνει περισσότερα από ένα .
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

12-03-25

10:17
Δυστυχώς αγαπητέ είναι ενα pattern αυτό και το επιτάσσει η πατριαρχία.Είδα και τον πατέρα μου που έκανε 3 παιδιά και ήταν αμέτοχος και συναισθηματικά απών προς τα παιδιά του...
Ετσι έμαθε απο τον πατέρα του, ο οποιος ετσι είχε μάθει απο τον πατέρα του επίσης και έχει βαθειές ρίζες το προβλημα.
Καθώς άντρας που έδειχνε συναισθήματα ήταν «αδελφή» και «πούστης».
Μόνο ο σκληρός και αδέκαστος άντρας ήταν άντρας και έπαιρνε σβάρνα οικογένειες ολόκληρες.Το λυπηρό είναι πως βλέπεις ακόμα προωθούνται ακόμα και εδώ αυτές οι τρισάθλιες απόψεις.
Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορήσει το οτι οι περισσότεροι ήταν ετσι αλλά είμαι σίγουρη πως εφόσον το εχεις αναγνωρίσει είσαι παραπάνω απο ικανός να σταματήσεις εδώ τον κύκλο.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

12-03-25

10:23
Λυπάμαι ....Ανέλαβε την ευθύνη του ενήλικου εαυτού σου και σπάσε αυτό τον κύκλο!Είδα και τον πατέρα μου που έκανε 3 παιδιά και ήταν αμέτοχος και συναισθηματικά απών προς τα παιδιά του...
Στο χέρι σου είναι.
Καταλαβαίνω το παράπονο που κρύβει ένα παιδί για τον γονεα του .
Δεν ευθύνεται όμως το παιδί..
Έτυχε να γεννηθεί με αυτούς τους γονεις .
Ότι δεν σου αρέσει προσπάθησε να μην το αφήσεις να επισκιάσει την ολότητά σου.
Χτίσε ένα καινούργιο μοτίβο!
Αυτό που δίνουν τα φροντισμενα πληγωμένα "παιδιά " στα δικά τους παιδιά σαν ενήλικες είναι σπουδαίο. Είναι θείο δώρο !
Μέσα από το αγκάθι γεννιέται Ρόδο...Αρκεί να υπάρχει αναγέννηση!
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 164 μηνύματα.

12-03-25

11:06
Θα είχε ενδιαφέρον να μπει ένα poll (με δυνατότητα πολλαπλών απαντήσεων) εδώ και να απαντήσουν όσοι δυνητικά θα μπορούσαν να κάνουν παιδί, τον λόγο που δεν κάνουν.
Παραθέτω λόγους και με συμπληρώνει όποιος/α θέλει:
Προφανώς, θα μπορούσα να βάλω παντού αστερίσκους και παρενθέσεις, λόγω της περιπλοκότητας του θέματος.
- Ανεπαρκής μισθός
- Αναξιόλογη κρατική στήριξη
- Αβέβαιο περιβάλλον (οικονομικό*, περιβαλλοντικό κ.ο.κ.)
- Λόγοι σωματικής υγείας
- Λόγοι ψυχικής υγείας
- Ανυπαρξία συντρόφου
- Ευθυνοφοβία
- Έλλειψη χρόνου
- Άλλες προτεραιότητες (τα ταξίδια π.χ. που αναφέρει το ρεπορτάζ, αλλά ίσως να συνδέεται και με το οικονομικό αυτό, γιατί προφανώς δεν περισσεύουν σε όλους να τα κάνουν και τα δύο - όποιο κι αν είναι αυτό το 2ο)
- Ομοφυλοφιλία (οι gay δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τους straight για παιδιά μέσω παρένθετης)
- Απουσία αντοχής/θέλησης για παιδιά
Προφανώς, θα μπορούσα να βάλω παντού αστερίσκους και παρενθέσεις, λόγω της περιπλοκότητας του θέματος.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

12-03-25

11:16
Πολύ σωστά τα έθεσες και ενα poll πιστεύω θα είναι εξαιρετικά διαφωτιστικό.Θα είχε ενδιαφέρον να μπει ένα poll (με δυνατότητα πολλαπλών απαντήσεων) εδώ και να απαντήσουν όσοι δυνητικά θα μπορούσαν να κάνουν παιδί, τον λόγο που δεν κάνουν.
*Μίκρο (με την έννοια σήμερα οκ, έχω, αύριο δεν ξέρω...) και Μάκρο
- Ανεπαρκής μισθός
- Λόγοι σωματικής υγείας
- Λόγοι ψυχικής υγείας
- Ανυπαρξία συντρόφου
- Ευθυνοφοβία
- Έλλειψη χρόνου
- Άλλες προτεραιότητες (τα ταξίδια π.χ. που αναφέρει το ρεπορτάζ, αλλά ίσως να συνδέεται και με το οικονομικό αυτό, γιατί προφανώς δεν περισσεύουν σε όλους να τα κάνουν και τα δύο - όποιο κι αν είναι αυτό το 2ο)
- Ομοφυλοφιλία (οι gay δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τους straight για παιδιά μέσω παρένθετης)
Να προσθέσω εδω και κάποιους ευρύτερους λόγους και παγκόσμια ζητήματα όπως :
- κλιματική αλλαγή
- civilization collapse
- η κατάσταση της ανθρωπότητας γενικότερα (πόλεμοι, οικονομικό σύστημα)
- κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος

12-03-25

11:21
Πολύ σωστά.
Κατά κάποιο τρόπο τα συμπεριλαμβάνω ήδη στο 3ο μπούλετ "Αβέβαιο περιβάλλον". Γενικά, όλα μπορούν να "ανοίξουν" πολύ, προσπάθησα κάπως να τα μαζέψω για να είναι πιο εύκολη η ψηφοφορία, αν γίνει.
Κατά κάποιο τρόπο τα συμπεριλαμβάνω ήδη στο 3ο μπούλετ "Αβέβαιο περιβάλλον". Γενικά, όλα μπορούν να "ανοίξουν" πολύ, προσπάθησα κάπως να τα μαζέψω για να είναι πιο εύκολη η ψηφοφορία, αν γίνει.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

12-03-25

12:47
Για εμένα, πιο σοβαρό θέμα είναι η προβληματική, ανεπαρκής γονεϊκότητα παρά η υπογεννητικότητα.Δυστυχώς αγαπητέ είναι ενα pattern αυτό και το επιτάσσει η πατριαρχία.
Ετσι έμαθε απο τον πατέρα του, ο οποιος ετσι είχε μάθει απο τον πατέρα του επίσης και έχει βαθειές ρίζες το προβλημα.
Καθώς άντρας που έδειχνε συναισθήματα ήταν «αδελφή» και «πούστης».
Μόνο ο σκληρός και αδέκαστος άντρας ήταν άντρας και έπαιρνε σβάρνα οικογένειες ολόκληρες.Το λυπηρό είναι πως βλέπεις ακόμα προωθούνται ακόμα και εδώ αυτές οι τρισάθλιες απόψεις.
Δεν ξέρω αν θα σε παρηγορήσει το οτι οι περισσότεροι ήταν ετσι αλλά είμαι σίγουρη πως εφόσον το εχεις αναγνωρίσει είσαι παραπάνω απο ικανός να σταματήσεις εδώ τον κύκλο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

12-03-25

13:03
Η υπογεννητικοτητα ειναι προβλημα αναλογα απο ποια μερια το κοιτας.Αν το δουμε σαν εθνος εχουμε θεμα.Αν το δουμε σαν κατοικοι του πλανητη ..μαλλον και αλλα εθνη πρεπει να αποκτησουν υπογεννητικοτητα..βλεπε κουρδοι(αυτοι ειναι που γεννοβολουν ασυστολα κ αυξανουν τον πληθυσμο της τουρκιας) κινεζοι..ινδοι κλπ..αλλιως δεν λυνεται το προβλημα του υπερπληθυσμου ρου πλανητη κ θα μας φανε λαχανο οι ασιατες
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

12-03-25

17:53
Πάντως μιας και η δουλειά μου είναι σε μονάδα εξωσωματικής, οι περισσότεροι που δεν έχουν έχουν κάνει παιδί είναι για οικονομικούς λόγους κι επειδή δεν είχαν σύντροφο.Παραθέτω λόγους και με συμπληρώνει όποιος/α θέλει:
- Ανεπαρκής μισθός
- Λόγοι σωματικής υγείας
- Λόγοι ψυχικής υγείας
- Ανυπαρξία συντρόφου
- Ευθυνοφοβία
- Έλλειψη χρόνου
μπορούν οι ομοφυλόφιλοι να κάνουν παιδί μέσω παρένθετης ή αν είναι 2 γυναίκες να το κυοφορήσει η μια.
όλα πάντως ισχύουν που λες
πάντως η συντήρηση γονιμότητας πλέον ΣΩΖΕΙ, και ευτυχώς στην Ελλάδα στο θέμα της υπογονιμότητας είμαστε πολύ πολύ μπροστά . Απλά θέλει λεφτά, κακά τα ψέμματα.
προνόμιο για τους τυχερούς
+ ορμονολογικές διαταραχές οι οποίες πλέον και λόγω στρες και ζωής έχουν απλωθεί παντού
- κλιματική αλλαγή
- civilization collapse
- η κατάσταση της ανθρωπότητας γενικότερα (πόλεμοι, οικονομικό σύστημα)
- κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες
Το χειρότερο είναι να βλέπεις τέτοιους ανθρώπους να κάνουν εξωσωματική.Για εμένα, πιο σοβαρό θέμα είναι η προβληματική, ανεπαρκής γονεϊκότητα παρά η υπογεννητικότητα.
μεγάλα τα ηθικά διλήμματα και οι ηθικοί φραγμοί ώρες ώρες … άπειρες φορές συζητήσεις με συναδέλφους στο πως μπορείς να θέσεις όρια, αλλά δεν μπορείς να αφαιρέσεις σε κανέναν το δικαίωμα να φέρει μια ζωή, καλώς ή κακώς
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος

12-03-25

17:58
Άρα αυτό το άρθρο που διάβασα δεν ισχύει;μπορούν οι ομοφυλόφιλοι να κάνουν παιδί μέσω παρένθετης ή αν είναι 2 γυναίκες να το κυοφορήσει η μια.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

12-03-25

18:05
Είμαι τώρα στριμωγμένη στο αστικό για να το διαβάσω, όμως στη δουλειά μου μας έχουν τύχει κανονικά περιστατικά όπου:Άρα αυτό το άρθρο που διάβασα δεν ισχύει;
2 γονείς να κάνουν με δικό τους έμβρυο (είτε με δωρεά) εμφυτευαγ σε παρένθετη .
2 γυναίκες να κάνουν με τα ωάρια της μιας και σπερμα δοτη, εμβρυο (είτε δωρεά εμβρύου) και να γίνει η εμφύτευση στη μία
τώρα με ομοφυλοφιλους άνδρες δεν θυμάμαι όμως υπάρχουν πολλές φορές που ένας gay με μια γυναίκα κάνουν σύμφωνο απλά και μόνο για να γίνει γονιός ο gay επι της ουσίας
έτσι έχει κάνει παιδί και ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Τα πράγματα θα αλλάξουν πάντως, είναι στη φάση αλλαγής, όπως άλλαξε και πρόσφατα το όριο ηλικίας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Natsuko
- camil
- iew
- Paragontas7000
- Kate1914
- Ilma
- Scandal
- Reader
- AggelikiGr
- Memetchi
- taketrance
- thenutritionist
- charmander
- giannhs2001
- rafaela11
- touvlo
- johnsala
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- American Economist
- chester20080
- giorgos5002
- Corfu kitty
- ck_chrysiis
- Joji
- Libertus
- Luludaki
- bibliofagos
- redpointer
- Advocatus diaboli
- DimitraA.
- Giorgkalo
- Ωρορα
- fmarulezkd
- Panatha mono
- back2967
- phleidhs
- User2350
- hirasawayui
- Fernando_A
- Hased Babis
- marww
- Shadowban
- Captaingeorge
- epote
- Δροσουλίτης
- arko
- Maraki4you
- Helen06
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.