ria17
Νεοφερμένο μέλος

στην αρχη σφιχτηκα αλλα αμεσως αφεθηκα κ το απολαυσα..ειχε υπεροχη γευση,σαν τριανταφυλλο..επδ αυτος καπνιζει αρωματικα τσιγαρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fly
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Effie Vt
Νεοφερμένο μέλος

ούτε εγώ δεν έχω παίξει άρα δεν είσαι η μόνη!!!Απλώς δεν έτυχε ποτέ....Προτιμούσαμε το θάρρος ή θάρρος!!
Παίζει να είμαι η μόνη που δεν έχω παίξει ποτέ μπουκάλα!;
Τι αθώο που είμαι.![]()
Ούτε εγώ έχω παίξει ποτε...

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε κι εγώ έχω παίξει μπουκάλα: P Ίσως γιατί δεν έτυχε να παίζει κάποιος που να με νοιάζει ίσως γιατί μ' αρέσει να φιλιέμαι με τον κάθε άκυρο...μάλλον λίγο και από τα 2...!Παίζει να είμαι η μόνη που δεν έχω παίξει ποτέ μπουκάλα!;
Τι αθώο που είμαι.![]()
nPb
Επιφανές μέλος

...και τώρα πλέον "Tα καλύτερα για τους καλύτερους!"
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατι ειπα τοοοσα πολλα? χαχα
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Νομίζω πως είναι κάτι σχετικά ασυνήθιστο αλλά μου άρεσε πολύ!

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Είχαμε πάει σινεμά να δούμε μία βλακεία (δεν θυμάμαι όνομα ούτε πλοκή γιατί δεν πολυπρόσεχα) αυτός είχε αγορασει ποπ-κορν(το πουλάκι μου).Κάποια στιγμή έβαλε ένα στο στόμα του + με ρώτησε αν θέλω να το πάρω!Εννοείται πως δεν έχασα ευκαιρία...
Νομίζω πως είναι κάτι σχετικά ασυνήθιστο αλλά μου άρεσε πολύ!![]()
Τα κομματάκια απο το ποπ κορν στα δόντια, η κόκα κόλα που χύθηκε δίπλα και η χολιγουντιανή παπαριά που έπαιζε στο πανί.
αχ! αχ! αχ! τι συγκινητικό θυμήθηκα τα χρόνια που ήμουν και εγώ νέος και είχα την πρώτη μου εμπειρία (προχθές σε ένα παρκάκι κάτω από το φως των κεριών και τη βροχή να κάνει ένα γλυκό θόρυβο)
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Τα κομματάκια απο το ποπ κορν στα δόντια, η κόκα κόλα που χύθηκε δίπλα και η χολιγουντιανή παπαριά που έπαιζε στο πανί.
Χαχαχαχα...Μην μου χαλας τη στιγμη μωρε

rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με τουτα και με κεινα ηρθε δίπλα μου με έπιασε, χορεψαμε χατζηγιαννη θυμάμαι και μου τραγουδούσε στο αφτι(είχε απίστευτα τέλεια φωνή)
Μετά του είπα να πάμε έξω να μαστε και πιο ήσυχα..και εκει οπως μιλαγαμε κοιταχτήκαμε για δυο δευτερολεπτα και αρχισαμε να φιλιομαστε με παθος!!Ομολογω οτι ηταν το καλυτερο φιλι της ζωης μου!μιλάμε για χημεία ! Αυτο ηταν το πρωτο κανονικοτατο φιλι!!
Λετε να είναι ο ερωτας της ζωής μου και να μην το χω καταλάβει???
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Εξαρτάται από το πως είσαι - είστε τώραΛετε να είναι ο ερωτας της ζωής μου και να μην το χω καταλάβει???

rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εεεε 'εχω να τον δω τρία χρόνια...Αλλα τον εχω φιλο στο φου μπουΕξαρτάται από το πως είσαι - είστε τώρα![]()

matasiros
Νεοφερμένο μέλος

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα τον εχω φιλο στο φου μπου¨!
ελεος με το fb... αντε να κανεις κονε ετσι...

το σκεφτομαι σοβαρα να παω ταχα τυχαια στο στεκι που δουλεύει να δω τι θα κάνει.. τι θα πει..αλλα το σκέφτομαι και γελάω,τρεμω βασικα!χαχα
κοιτα να δεις...
εφοσον εχετε σχετικα καιρο να μιλησετε, μπορεις να πας με μια φιλη σου και οτι προκυψει...
αλλα γενικα σαν τακτικη αν ξερεις οτι δεν πετυχαινει παντα...

katerina_2311
Νεοφερμένο μέλος

karpozilos
Νεοφερμένο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

sara1993
Νεοφερμένο μέλος

Τι γλυκας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.