Elia7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy_th
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evagelia_
Νεοφερμένο μέλος

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

3η γυμνασιου με εναν φιλο ενος φιλου μου...ενα χρονο μεγαλυτερος,καγκουρι,ψιλοχαλια(και τοτε ετσι ελεγα...

ο αθλιος μου αφησε κομπλεξ μετα...στην επομενη σχεση μου ειχα κολληματα αλλα το φιλι μαζι του θεωρω οτι ηταν το 1ο κανονικο φιλι μου(ακουσα πυροτεχνιματα θυμαμαι)...αλλα περασμενα ξεχασμενα!!!!!

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Είχαμε βγει με φίλους επειδή ήταν πολύ ντροπαλή. Aργότερα όταν την πήγαινα σπίτι της σταμάτησε μπροστά από την πολυκατοικία της και μου είπε : " Χάλια σήμερα." Εγώ έπαθα την πλάκα μου γιατί μέχρι τώρα έδειχνε να περνάει πολύ ωραία. " Χάλια; Γιατί έτσι;" λέω εγώ. "Επειδή δεν βρεθήκαμε καθόλου μόνοι μας." μου λέει χαμογελώντας. Την πιάνω την κολλάω στον τοίχο και την φιλάω. Όταν ήρθε η ώρα να φύγει μου λέει " Ωραία περάσαμε σήμερα." Γέλασα και έφυγα για το σπίτι walking in the streets like a fucking champion. Ωραίες στιγμές.

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Ούτε εγώ έχω φιλήσει ακόμα και είμαι 16 χρονών...μήπως κάτι δεν πάει καλά;;...
μήπως έχω πρόβλημα;;....![]()
κουυυλ!μην αγχώνεσαιι!είναι τέλεια η αίσθηση της αναμονής...

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

προσωπικα: 15 χρονων με την κοπελια σε ενα παρκο στην ροδο.

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

επεσες σε τενεκε ξεγανωτο...ξυλο απελεκητοχμμμμ...ασχημη εμπειρια το "1ο" μου φιλι...
3η γυμνασιου με εναν φιλο ενος φιλου μου...ενα χρονο μεγαλυτερος,καγκουρι,ψιλοχαλια(και τοτε ετσι ελεγα...) και μεγαλος μαλακας...η εμπειρια λοιπον ηταν χαλια....δεν μου αρεσε καθολου θυμαμαι,δεν ενιωσα τιποτα εκτος απο εναν πανικο(με φιλησε κατω απο το σπιτι μου και φοβηθηκα μηπως πεταγοταν η μανα μου 'η ο πατερας μου)....ετσι πηγαμε σε ενα παρκο κοντα στο σπιτι μου...αρχισε ο τυπος να γινεται πιο διαχυτικος και να πιανει διαφορα σημεια του σωματος μου και του λεω τρομαγμενη "πολυ βιαζεσαι"....να μην σας τα πολυλογω με πηγε σπιτι μου μετα(εν τω μεταξυ εμενα με ειχε πιασει και κριση αληθειας και του ειπα οτι ηταν η 1η φορα μου)μου λεει "θα τα ξαναπουμε"...και καλα...και μαθαινω την επομενη οτι ειχε πει στον κοινο μας φιλο "εεε,δεν ηταν και πολυ καλη....απειρη ηταν μωρε...καλα αμα μου ξανακαυ.......σει θα την παρω τηλ"
ο αθλιος μου αφησε κομπλεξ μετα...στην επομενη σχεση μου ειχα κολληματα αλλα το φιλι μαζι του θεωρω οτι ηταν το 1ο κανονικο φιλι μου(ακουσα πυροτεχνιματα θυμαμαι)...αλλα περασμενα ξεχασμενα!!!!!![]()

Eleni fairy
Νεοφερμένο μέλος

Tsiyo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηταν φιλια μεσω ιντερνετ που εξελιχθηκε σε κατι ανωτερο.
Ηταν στην πλατεια μαρουσιου κατω απο τον ηλεκτρικο....και ηταν τοσο ατσαλο....αλλα μωρε ηταν γλυκουλη ^^.

Μετα μουδιασα δεν ξερω γιατι...αλλα ηταν τοσο γλυκο και αυθορμητο που μου εχει μεινει αγρια στ μυαλο και δεν λεει να φυγει!
Με αυτο το παιδι τα εχουμε εναμιση χρονο τωρα και τον αγαπαω οσο τιποτα αλλο!....

alexacker
Νεοφερμένο μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

Guest 125423
Επισκέπτης

Λίγο άκυρο: τράκαρε κανένας άλλος τα δόντια του την 1η φορά η μόνο εγώ;![]()
Κι εγώ τα "τράκαρα" αλλά δεν έδειξε να τον ενόχλησε....ήταν κάπως χαριτωμένο.

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Eγώ δάγκωσα γλώσσαΛίγο άκυρο: τράκαρε κανένας άλλος τα δόντια του την 1η φορά η μόνο εγώ;![]()

Άσχετο βέβαια που τώρα το επιδιώκω

ets32kate
Νεοφερμένο μέλος

Ε λοιπον, εγω θα πρωτοτυπισω και θα σας πω πως εγω ανταλλαξα το πρωτο μου φιλι στα 12-13 μου. Θυμαμαι την στιγμη σαν να ηταν χθες!!
Ημουν στην κατασκηνωση και μου αρεσε ενα αγορι, για την ακριβεια μου αρεσε ο κολλητος του πρων μου (μπερδεμα κι αυτο.

Χαρη στον πρωην μου, ειχα γνωρισει το αγορι αυτο, του ειχα μιλησει και απο κοντα και ηξερα 2-3 πραγματα..
Οταν αρχισα να τον παρατηρω καλυτερα και να αρχιζω να μη τον βλεπω πια μονο σαν φιλο, καλαταβα οτι μου αρεσει, επειδη ομως ημουν, ειμαι και θα ειμαι ντροπαλη, δεν εκανα κινηση (αλλωστε οι αντρες δεν πρεπει να κανουν την πρωτη κινηση κοριτσια?!?

Όχι;(αλλωστε οι αντρες δεν πρεπει να κανουν την πρωτη κινηση κοριτσια?!?)

Ασφαλώς και όλοι οι πρώην είναι μαλάκες.αλλα τελικα ηταν (και ακομα πιστευω πως ειναι, γιατι οι μαλακες δεν αλλαζουν γλυκια μου) ενα ηλιθειο, μαλακισμενο αγορακι!! Θυμαμαι που οταν τον χωρισα ημουν ετοιμη να τον χτυπισω, γιατι ειχαν γινει πολλα.. ΑΥΤΑ!

NOT.
BeingDead
Νεοφερμένο μέλος

ήμασταν σε ένα πάρτυ και παίζαμε μπουκάλα ε και βγήκαμε εμείς οι δύο. το πιο όμορφο φιλί που έχω γευτεί ποτέ μου. Τόσο αληθινό για εμένα, αλλά κρίμα που δν νιώθαμε το ίδιο

Τελοσπαντων!...

selc
Δραστήριο μέλος

πολλές φορές κατά τη διάρκεια εκείνης της βόλτας πήγαινε να με φιλήσει αλλά εγώ τραβιόμουν και όπως μιλούσαμε γυρνάει και μου σκάει ένα φιλί,μετά δεν ξεκόλλαγα

Δεν ήταν από τις κλασσικές ρομαντικές στιγμές του πρώτου φιλιού όμως θα το θυμάμαι αφού όπως και να το κάνουμε ήταν το πρώτο φιλί!
Johnny15
Επιφανές μέλος

Guest 125423
Επισκέπτης

Μπα εγώ δεν έχω φιλήσει ακόμα καμία, τα είχα "φτιάξει" φυσικά αλλά νομίζω ότι ήταν απλά για να τα έχουμε οπότε και δεν την φίλησα και στο τέλος είχα δίκιο γιατί τα χαλάσαμε σε λιγότερο από ένα μήνα. Ούτε και τρελαινόμουν για να την φιλήσω. Πιστεύετε ότι έχω αργήσει or something? Επίσης ανησυχώ μήπως και αυτήν την φιλήσω πρώτη φορά έχει ξαναφιληθεί με άλλους και δεν της αρέσει μιας και είμαι άπειρος... Anyway, κάτι θα βρούμε να κάνουμε
![]()
Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει ηλικία γι' αυτά τα πράγματα...τι πάει να πει ότι έχεις αργήσεις? Δεν τα προγραμματίζουμε αυτά, από μόνα τους έρχονται. Όσο για το αν δεν θα της αρέσει επειδή είσαι άπειρος, δεν μπορείς να ξέρεις. ΜΠΟΡΕΙ ναι, ΜΠΟΡΕΙ όχι... για όλα υπάρχει πρώτη φορά. Άσε που αν της το πεις, παίζει να της αρέσει και να το δεί δασκάλα...ποτέ δεν ξέρεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.