Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

θελω τη βοηθεια σας(κυριως εσας τ κοριτσια)ειμαι 15 χρονων και το σαββατο θ δωσω τ πρωτο φιλι μ ενα αγορι τ οποιο με γουσταρει αλλα εμενα δν μ αρεσει και μ ειπε ν κανουμε κατι(φιλι μονο) και εγω δν θελω. το ειπα λοιπον στις φιλες μ και μ ειπαν οτι πρεπει και εγω απο καπου ν ξεκινησω και μετα θ μ αρεσει και θ κανω κατι κ με αγορια π μ αρεσουν! εγω τς ελεγα οτι αν δν αισθανομαι κατι γ αυτον δν μπορω ν κν κατι μαζι τ! αλλα τελικα με επεισαν οι φιλες μ! Το θεμα ειναι οτι δν εχω ξαναφιλησει αγορι και εχω αγχος αν θ τ αρεσει η οχι!ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!!!
πανε φιλα τον και μετα αστραψε του ενα χαστουκι και αρχισε να ουρλιαζεις '' αυτο το καθαρμα με πειραξε''

επειτα φυγε σαν κυρια

DrHouse
Διάσημο μέλος

θελω τη βοηθεια σας(κυριως εσας τ κοριτσια)ειμαι 15 χρονων και το σαββατο θ δωσω τ πρωτο φιλι μ ενα αγορι τ οποιο με γουσταρει αλλα εμενα δν μ αρεσει και μ ειπε ν κανουμε κατι(φιλι μονο) και εγω δν θελω. το ειπα λοιπον στις φιλες μ και μ ειπαν οτι πρεπει και εγω απο καπου ν ξεκινησω και μετα θ μ αρεσει και θ κανω κατι κ με αγορια π μ αρεσουν! εγω τς ελεγα οτι αν δν αισθανομαι κατι γ αυτον δν μπορω ν κν κατι μαζι τ! αλλα τελικα με επεισαν οι φιλες μ! Το θεμα ειναι οτι δν εχω ξαναφιλησει αγορι και εχω αγχος αν θ τ αρεσει η οχι!ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!!!
Το φιλί (ή ο ασπασμός) είναι το άγγιγμα των χειλιών σε μια επιφάνεια. Αποτελεί συνηθισμένη πρακτική των ανθρώπων και μπορεί να είναι έκφραση αγάπης, τρυφερότητας ή σεβασμού. Χρησιμοποιείται ακόμα για χαιρετισμό και αποχαιρετισμό. Το φιλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκφρασθεί, επίσης, η ρομαντική αγάπη ή η σεξουαλική επιθυμία μεταξύ δύο ανθρώπων. Η λέξη προέρχεται από το αρχαίο ρήμα φιλώ, που είναι συνώνυμο του ρήματος αγαπώ.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Τέτοιου είδους καταστάσεις δεν τις ζορίζεις.... μόνες τους έρχονται

"Προγραμματισμένο" φιλί θεέ μου τί άλλο θα ακούσω..

Αφού δεν τον γουστάρεις,μην βγεις μαζί του.
Δεν θες? Δεν κάνεις.- Δική σου ζωή,δικές σου οι επιλογές. Όχι της κάθε φίλης σου.

Έλεος πια με την άποψη,ότι στα 15 πρέπει να έχουμε φιλήσει και στα 18 θα πρέπει να έχουμε κάνει όλοι σεξ.

Αφήστε τα στερεότυπα και ζήστε την ζωή σας.
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!!!
1ο βήμα: Να αλλάξεις φίλες.

Να συναναστρέφεσαι με πιο σοβαρά και ώριμα άτομα(ναι, ακόμα και αν είσαι 15).
Αφού δε θέλεις ΜΗΝ το κάνεις.

Οκ, δε μπορούμε να κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε ΑΛΛΑ αυτό που δε θέλουμε(και είμαστε σίγουροι για αυτό), θα ήταν καλό να μη το κάνουμε.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Να μάθεις να έχεις πυγμή και να υπερασπίζεσαι αυτό που θες. Εφόσον δεν τον θες; γιατί να τον φιλήσεις; Το φυσιολογικό είναι να γίνεται με άτομα που θέλουμε και να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου αν καταφέρεις να διαφέρεις από τους υπόλοιπους για να περιμένεις κάποιον που πραγματικά θα θες.Δεν είναι ντροπή αυτό

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Αν τον θέλεις φυσικά κ τον φιλάς! Δεν νομίζω ότι χρειάζονται οδηγίες. Πιστεύω θα σου βγει, αν τον θες ξαναλέω.
Πάντως προγραμματισμένο φιλί πράγματι δεν υπάρχει...
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

εχει δικιο (the story of my life...)Πολύ εύκολα επηρεάζεσαι μου φαίνεται και πολύ κουμάντο κάνουν οι φίλες σου στην ζωή σου. ΤΙ θα πάθεις αν αργήσεις να δώσεις το πρώτο σου φιλί; Εγώ που είμαι 19 τι πρέπει να κάνω, να ψάχνω άντρα να φιλήσω γιατί έχω περάσει το μέσο όρο;![]()
Να μάθεις να έχεις πυγμή και να υπερασπίζεσαι αυτό που θες. Εφόσον δεν τον θες; γιατί να τον φιλήσεις; Το φυσιολογικό είναι να γίνεται με άτομα που θέλουμε και να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου αν καταφέρεις να διαφέρεις από τους υπόλοιπους για να περιμένεις κάποιον που πραγματικά θα θες.Δεν είναι ντροπή αυτόΆσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν, δική σου είναι η ζωή και εσύ αποφασίζεις. Μην κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις μετά και μην χαλάσεις μια από τις ωραιότερες στιγμές για ένα καπρίτσιο.
![]()

Η janewin έχει δίκιο. Για τον καθένα υπάρχει μια στιγμή ξεχωριστή που θα κάνει κάτι. Κάν'το όταν είσαι έτοιμη και θες να κάνεις κάτι. Αλλιώς δε λέει!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

από τη στιγμή που δεν θέλεις δεν θα πάς! οι φίλες σου δεν κατάλαβα που κολλάνε σε όλο αυτό... μάλλον ώρα για αλλαγήθελω τη βοηθεια σας (κυριως εσας τα κοριτσια) ειμαι 15 χρονων και το σαββατο θα δωσω το πρωτο φιλι μου ενα αγορι το οποιο με γουσταρει αλλα εμενα δεν μου αρεσει και μου ειπε να κανουμε κατι (φιλι μονο) και εγω δεν θελω. το ειπα λοιπον στις φιλες μου και μου ειπαν οτι πρεπει και εγω απο καπου να ξεκινησω και μετα θα μου αρεσει και θα κανω κατι κ με αγορια που μου αρεσουν! εγω τους ελεγα οτι αν δεν αισθανομαι κατι γι αυτον δεν μπορω να κάνω κατι μαζι του! αλλα τελικα με επεισαν οι φιλες μου! Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναφιλησει αγορι και εχω αγχος αν θα του αρεσει η οχι!ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!!!

αυτο που γράφει η ιωάννα με μικρά γράμματα...ε αυτό!!

ελεύθερο πνεύμα
Νεοφερμένο μέλος

vasiliki:)))
Νεοφερμένο μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Καλα,προγραμματιζονται αυτα τα πραγματα??θελω τη βοηθεια σας (κυριως εσας τα κοριτσια) ειμαι 15 χρονων και το σαββατο θα δωσω το πρωτο φιλι μου

Guest 772419
Επισκέπτης

θελω τη βοηθεια σας (κυριως εσας τα κοριτσια) ειμαι 15 χρονων και το σαββατο θα δωσω το πρωτο φιλι μου ενα αγορι το οποιο με γουσταρει αλλα εμενα δεν μου αρεσει και μου ειπε να κανουμε κατι (φιλι μονο) και εγω δεν θελω. το ειπα λοιπον στις φιλες μου και μου ειπαν οτι πρεπει και εγω απο καπου να ξεκινησω και μετα θα μου αρεσει και θα κανω κατι κ με αγορια που μου αρεσουν! εγω τους ελεγα οτι αν δεν αισθανομαι κατι γι αυτον δεν μπορω να κάνω κατι μαζι του! αλλα τελικα με επεισαν οι φιλες μου! Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ξαναφιλησει αγορι και εχω αγχος αν θα του αρεσει η οχι!ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ!!!
Το θέμα δεν είναι να σου κάνουν υποδείξεις οι φίλες σου για το άν θα φιλήσεις το αγόρι σου.Το θέμα είναι αν εσύ νιώθεις έτοιμη να φιλήσεις.Πότε μην περιμένεις υποδείξεις απο τις φιλες σου,απο άλλους γενικότερα και ακόμα απο τους ίδιους τους γονείς σου.Αν δεν νιώσεις έτοιμη να φιλήσεις τότε μην φιλήσεις,απλά τα πράγματα.Θα φιλήσεις μόνο όταν εσύ η Ιδια νιώσεις έτοιμη και θα προχωρήσεις μόνο όταν εσύ νιώσεις έτοιμη,δεν θα σου υποδείξει κανείς τι θα κάνεις με το σώμα σου ή πότε πρεπει να φιλήσεις επειδή στο λένε οι φίλες σου.

dimitra12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.