Dalian
Περιβόητο μέλος

Καλοκαίρι Β'ς γυμνασίου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο τοτε ακομα το σκεφτομαι!!!
και τωρα που το εγραψα ντοματουλα εγινα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος

Το ''γεγονός'' έγινε πέρσι το καλοκαίρι με έναν πολύ καλό μου φίλο. Πρώην φίλο πλέον, και πρώην γενικότερα.

Τον περίμενα μέρες για να έρθει -δε μένουμε στην ίδια πόλη- και έγινε. Απλά, γλυκά, έντονα. Πολύ έντονα.
Ήταν κάπως περίεργη η κατάσταση στην αρχή. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και σκεφτόμουν αυτό το: εμείς τώρα τι είμαστε? Φίλοι ή κάτι.. περισσότερο? Μετά ξεδιάλυνε η υπόθεση. Τα φτιάξαμε και ήταν όλα πολύ ωραία. Αλλά όπως όλα τα ωραία, τελείωσε κι αυτό. Όχι σύντομα, αλλά τελείωσε.
Τέλος πάντων. Αυτά.

moxa15
Διάσημο μέλος

15 ετων επισης αλλα τα φασωματα δεν πιανονται το θεμα υποθετω ειναι για 1η φορα που ειχες σχεση-γουσαρες κοπελα....
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Λοιπον ηταν Νοεμβρης που πηγαινα Α λυκειου. Ειμαστε με την κοπελα μου και περπαταμε στην ταφρο στην παλια πολη της ροδου. εριχνε μια ελαφρια βροχη και φυσαγε λιγο. Βασικα ετσι οπως περπατουσαμε χερι χερι δεν ξερω τι με επιασε , μπαινω μπροστα της αρχιζω να της χαιδευω τα μαλλια και την φιλαω. Η αληθεια ειναι οτι σαστισε λιγο αλλα μετα αφεθηκε. Επειτα απλα καθομασταν αγκαλιασμενοι

*φωσκολοςmodeoff*.
vasso82
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penni_k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky95
Νεοφερμένο μέλος

σε μια καφετερια στην νεα υορκη..
με το αγορι μου (ειμαστε 1 χρονο μαζι

ημουν τρελα αμηχανη και αγχωμενη...
ηρθαν πολυ καλυτερα εχω να πω....

aristi
Νεοφερμένο μέλος

Ήταν όταν τελείωσα τη γ λυκείου, μ' ένα παιδί μεγαλύτερο από μένα, που τραβιόμασταν (σαν μικρά χαζά παιδάκια

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

....17 χρονών καλοκαίρι, απόγευμα προς βραδάκι στο γνωστό στέκι της νεολαίας στην περιοχή για ροκάδες...
-Θυμάσαι τις προαλές που κάτι ψιθύριζα και δε σου είπα τί έλεγα.??
-Ναι, τί έλεγες?
-Οτί θέλω πάρα πόλύ να σε φιλήσω...
Γούρλωσε τα μάτια σα να έλεγε επιτέλους και....Αστεράκια..!!
Ξέχασα να αναφέρω οτι όλα αυτά έγιναν στους ρυθμούς του "Painkiller- Judas Priest".....

Olie
Νεοφερμένο μέλος

Το πρωτο πρωτο φιλι κρατησε πολυ λιγο γιατι ημουν πολυ αμηχανη. Το δευτερο ομωσ διηρκησε γυρω στα 10 με 15 λεπτα!
Ενιωσα πολυ ομορφα και δεν θα το ξεχασω ποτε!
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Παλιόπαιδο.

Esgrimista
Νεοφερμένο μέλος

dimitra2805
Νεοφερμένο μέλος

Το κάθε πράγμα στην ώρα του. Είμαι μόνο 13

IreneGr
Δραστήριο μέλος

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Νομιζω ημουν στο γυμνασιο στις πρωτες ταξεις.Παιζαμε λοιπον ποδοσφαιρο(εγω κλασσικα με τ αγορια)Σε καποια φαση τελειωνει η κανονικη διαρκεια του παιχνιδιου και η παραταση στο 2-2,και αρχισανε τα πεναλτυ.
Εγω επαιζα ως τερματοφυλακας,κλασσικη αγαπημενη μου θεση(ειχα μολις παρει και τα καινουρια μου γαντια και τα κουβαλουσα σχολειο). Πηγαινε και στις 2 ομαδες,αναλογα με τις θεσεις το ποιος θα εκτελεσει πεναλτυ.Οποτε αποφασιστηκε να ειναι οι 2 τερματοφυλακες σηκωνοντας θυελλα αντιδρασεων απο την ομαδα μου γιατι ως γνωστον τα κοριτσια θεωρουνται αχρηστα.
Εκτελεσα το τελευταιο για την ομαδα μου και το βαλα,οποτε πεταγεται ενα παιδι απ την ομαδα τρεχει προς τα πανω μου και με φιλαει και μου λεει ''σ αγαπω''.
Η αληθεια ειναι οτι ακομα προσπαθω να καταλαβω αν το πε για το γκολ η για μενα :p

Μες στον κοσμο που λετε,με χανει η μαμα μου σε καποια φαση!!
Σηκωνεται πανω,κανει ενα τσακωμο στον μπαμπουλη μου [α και δεν την προσεχεις,μονο εγω ευθυνομαι εγω ολα,φαε φαε το μπαρμπουνι σου και ασε το παιδι σου να χανεται-και τετοια μαμαδιστικα].
Οποτε που λετε,αρχιζει να κανει βολτες στο μαγαζι,αλλα εγω πουθενα!!!
Καποια στιγμη,τη φωναζει μια κυρια,γερμανιδα,και στα αγγλικα της λεει "Ενα κοριτσακι με μαυρα σγουρα μαλλακια ειναι δικο σας;",τρεχει η μαμα μου στο μερος της γνεφοντας της ναι,και η κυρια σηκωνει το τραπεζομαντιλο..Εκπληκτες και οι δυο βλεπουν εμενα και τον 7χρονο γιο της [ενα ξανθουλικο γλυκυτατο αγορακι] κατω απο το τραπεζι τον ενα πανω στον αλλο!!
Με ειχε στριμωξει ο παλιομαλακας στην ακρη του τραπεζιου και με εκανε "μα"...

Vicky13
Δραστήριο μέλος

Όταν ήμουν πρώτη γυμνασίου τα έφτιαξα με ένα παιδί μεγαλύτερο μου (Β λυκείου τότε αυτός).Εγώ έτσι άμαθη που ήμουν και το ήξερε , με πάει ένα βράδυ σε ένα παρκάκι και μου λέει κλείσε τα μάτια σου.Τα κλείνω εγώ και αρχίζει να με φιλάει παντού εκτός απο το στόμα, μέχρι σε κάποια φάση που φτάνει το στόμα και μου δίνει ένα φιλί όλα τα λεφτά..Βέβαια δεν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί , γιατί τελικά ήταν μεγάλος μα@@κας .Αλλά ήταν μια πολύ ωραία ανάμνηση

Tzeka chocola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Αυτά. Τέλος το ρομάντζο για σήμερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.