Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Πρωτο κανονικο φιλι ηταν πριν κααααμποσα χρονια με μια Γαλλιδο-Ελληνιδα.
Πολυ ωραιο ηταν δεν λεω...αξεχαστη εμπειρια!!!![]()
![]()
(Αν και πασαλιφτηκαμε λιιιιγο)
Πω πω Μάριε δεν το πιστεύω! Και γω το πρώτο κανονικό φιλί με έναν Γάλλο-Έλληνα το έδωσα! Σύμπτωση ε?

Ήταν ένα καλοκαιρινό, απρόσμενο, δροσερό φιλί με τον πρώτο άντρα που ερωτεύτηκα ποτέ μου πριν από αρκετό καιρό. Πραγματικά ιδανικό θα έλεγα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Ο τρόπος που με φιλούσε μου έφερνε εμετό, όταν κάποια στιγμή πέρασε το πρώτο, άρχησα να του κάνω μαθήματα πώς να φιλάει, άν και αρχάρια μπορούσα να καταλάβω την διαφορά ενώς φιλιού και ενώς γεωτρίπανου να κόβει βόλτες στο στόμα μου, άσε που ήταν καιατσούμπαλος γενικότερα, μαζί με το φιλί είχα και μελανιές στο στήθος, αντί να πιάνει έσπαγε τις αρτιρίες του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πρώτο φιλί ήταν αισχως, στην τρίτη γυμνασίου με ένα φίλο του αδερφού μου κατά 6 χρόνια μεγαλύτερο μου, εκείνος δεν είχε ξανακάνει σχέση (ούτε κάν σεξ) και δεν είχε φιλήσει ποτέ γυναίκα....
Ο τρόπος που με φιλούσε μου έφερνε εμετό, όταν κάποια στιγμή πέρασε το πρώτο, άρχησα να του κάνω μαθήματα πώς να φιλάει, άν και αρχάρια μπορούσα να καταλάβω την διαφορά ενώς φιλιού και ενώς γεωτρίπανου να κόβει βόλτες στο στόμα μου, άσε που ήταν καιατσούμπαλος γενικότερα, μαζί με το φιλί είχα και μελανιές στο στήθος, αντί να πιάνει έσπαγε τις αρτιρίες του...![]()
Τα μεγάλα ποστ της Μάνιας είναι εγγύηση

mania
Επιφανές μέλος

Τα μεγάλα ποστ της Μάνιας είναι εγγύηση![]()
σε κούρασα καμάρι μου

Ξέρεις και λίγα έγραψα για το χάλι που είχε ο τύπος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Και δεν κούρασες κανέναν, τα μόνα μεγάλα ποστ που διαβάζω είναι τα δικά σου

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Το πρώτο σας φιλί!
Ήταν 2 χρονών στα κουκλάκια μου, που τα υπεραγαπούσα μέχρι να τα πετάξω.
thrilitsa
Νεοφερμένο μέλος

Ο λεγάμενος; Βασίλης!!! Στην ίδια τάξη, μιάς κ τα επίθετά μας ήταν κοντά αλφαβητικά. Τα "είχαμε φτιάξει" και οι φίλες μου με "πίεζαν" να τον φιλήσω. Ένα απόγευμα, όσο είμασταν στο σχολείο, είχαμε κενό για μία ώρα, κ βγήκαμε έξω στην αυλή. Η παρέα μου κ ο Βασίλης, καθόμασταν στα σκαλιά, όταν εκείνος με πήρε από το χέρι, κ τραβώντας με, με οδήγησε σε ένα "δρομάκι" πίσω από το προαύλιο του σχολείου, για να μιλήσουμε... (κ καλά!!!!) Για να μην πολυλογώ, σε κάποια φάση, αγκαλιαστήκαμε, κ το σκουλαρίκι μου πιάστηκε στα χείλη του. Με το "άουτς" που έκανε εκείνος, εγώ τρόμαξα... Μου λέει: "Με πόνεσες..." Εγώ : "Να το κάνω μάκια να περάσει;"
Αυτό ήτανεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! Ωραίες στιγμές!!!! Αααααααχ!!!!!!!!!!!!
kalypso
Περιβόητο μέλος

Μ'εναν καραγκιοζανθρωπο ηταν στα 15 μου, αυτος 17 και ψωναρα, μη χε. Μ'εγερνε και πισω απαπαπα τι παθος Θε μου. Τρεις βδομαδες του δωσα και πολλες του ητανε. Κριμα, επρεπε να περιμενω λιγο ακομα, με τον επομενο ημουνα πραγματικα ερωτευμενη (κι ενα ηθικο διδαγμα για τους νεους βρε αδερφε).
Μία από τα ίδια! Οι πρώτες μου φορές σε όλα ήταν έτσι!
Οι δεύτερες δεν συγκρίνονταν καν με τις άλλες... Αχχχ...

Sacrifice
Νεοφερμένο μέλος

Εκείνο το καλοκαίρι συναντηθήκαμε δέκα μέρες πριν να φύγει, και μάλλον με παραπρόσεξε, οπότε άρχισε ενα παιχνίδι.. Τα φτιάξαμε απο sms 1 μέρα πριν να φύγει, επειδή έτυχε ένα 2ήμερο να λείψω εγώ Αθήνα και να επιστρέφω τη μέρα που φεύγει.. Μία ώρα λοιπόν πριν να φύγει το πλοίο, βρεθήκαμε, και φιληθήκαμε έξω απο ένα σχολείο... Και τότε έδωσα και το πρώτο μου φιλί...
Μείναμε μαζι 3 χρόνια και κάτι, και αντέξαμε την απόσταση
.Πάνω που πέρασα στο ίδιο πανεπιστήμιο με αυτόν και θα μασταν απο κοντά, χωρίσαμε... Τώρα που τα σκέφτομαι αυτά, χαμογελάω, και λυπάμαι για τη σχέση που τέλειωσε... Αλλά λένε οτι οι μεγάλοι έρωτες δεν είναι γραφτό να μένουν μαζί...
μπαμπης5304
Νεοφερμένο μέλος

Andonis1_
Νεοφερμένο μέλος

MysteriousWoman
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θα το ξεχάσω, γιατί ήταν με τον πρώτο μου έρωτα, με τον οποίο μείναμε για πολύ καιρό χώρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lioness12345
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκεί που είμαστε μόνοι σε ένα δώματιο με φίλισε και μετά ακριβώς τα φτιάξαμε...
Ακόμα και αν χώρισουμε δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ....
ΕΥΑ!
Νεοφερμένο μέλος

Καλοκαίρι 1999 ή 2000 .... Αντίπαρος...
Ήμουν διακοπές στη γιαγιά (οικογενειακά) ένα μήνα κ κάτι... εε εκεί κάτι έπαιζε με ένα παλικαράκι τότε ήταν πολύ μπροστά είχε κ κινητό (!)

Μαζευόμασταν κάθε βράδυ στο σχολείο του χωριού εε κ εκεί έγινε το μοιραίο...

Νομίζω πως πρέπει να του χα σπάσει τα νεύρα του Χριστιανού βέβαια μέχρι να κάτσω! Επίσης θυμάμαι τις φίλες μ τότε να κόβουν βόλτες πάνω κάτω πάνω κάτω γιατι έκαναν βόλτα οι δικοί μ μην με πιάσουν στα πράσα... λοολ!
Τι άνχος κ αυτο!!
Τον είδα κ πέρισυ το καλοκαίρι μετα απο τόοοοοσα χρόνια κ παρόλαυτα με θυμόταν ακόμα....

Αλλα αν τον πετύχω κ φέτος θα του κάνω αυτη την οδυνηρή συζήτηση...

Ώραίες στιγμές ... Αθώες ...

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

JIMMELO15
Νεοφερμένο μέλος

Το Πιο Ωραιο Πριν 3 Μηνες....
Με την κοπελα μου που ηταν 12 χροωςν ενω εγω 14 σιγα τη διαφορα...
ηταν το πιο ωραιο φιλι που που εχω δωσει μεχρι τωρα...κ ηταν για εννια λεπτα....
τα ειχαμε 2 μηνες και κατι και χωρισαμε προσφατα....το προηγουμενο σαββατο μου συνεβει κατι που δε ηταν φιλι αλλα ηταν τελειο..............
Με αλλη κοπελα ομως.....
αλλα θελω ακομη την κοπελα που τα ειχα...........και αυτη με θελει βασικα αλλα ειναι πολυ μπερδεμενη.....ισως να τα ξαναβρουμε....
powerania
Νεοφερμένο μέλος

Το πιο ωραιο φιλι το ειχα δωσει οταν με τον τωρινο φιλο μου οταν ειχαμε παει στην Πλακα. Ημασταν με παρεα και ο κολλητος του μας εσερνε σε εναν ανηφορικο δρομο απο οπου φαινεται τζαμι η Ακροπολη. Καποια στιγμη κουραστηκαμε ολοι, η κολλητη μου και ενας αλλος φιλος του γκρινιαζανε, ο κολλητος του ειχε ορεξη να ανεβει πιο πανω, ομως νικησε η πλειοψηφια και αρχισαμε να κατεβαινουμε. Ετσι οπως κατεβαιναμε, ημασταν αγκαλια και ξεμειναμε λιγο πιο πισω και χωθηκαμε σε κατι δεντρα. Εκει δωσαμε ενα φιλι σαν αυτα στις ταινιες, πωπω. Τον ειχα αγκαλιασει απο τον λαιμο, εκεινος απο τη μεση, ημασταν κολλητα, απεναντι η ακροπολη και γυρω μας δεντρα

Αλλα η ντροπη του πρωτου φιλιου παραμενει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.