Absent Minded
Νεοφερμένο μέλος

Η είπες τώρα που ξεκίνησαν τα κρύα να τη βοηθήσεις να καταλάβει πως χρειάζεται και το κασκόλ της;
Anyway αν έχεις πιπιλίσει ποτέ το χέρι σου θα ξέρεις και πως γίνεται. Ρούφα αγαπητέ ρούφα!

Πάντως υπάρχουν αρκετά άλλα όμορφα πράγματα που μπορείς να κάνεις πλην αυτού

Κάντε έρωτα τέκνα μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Ωραίες εποχές.
Φτου γκαμώτι, γέρασα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

"και σταματάς πριν βγάλει αίμα" αχαχαχ. Λεπόν, θα απαντήσω ως γκαφατζού-μαιτρ της πιπιλιάς, μιας και τον πρώτο καιρό είχα κάνει ρεζίλι τον αμορεμίο με τις σημαδάρες-μεδάγκωσελύκοςβοήθεια-.
Πώς θα έκανες εάν ήταν να ρουφήξεις το αίμα από μια μικρή πληγή? Ε, διαλέγεις ένα μαλακό μέρος (κατά προτίμηση λαιμό, μην πας σε καμιά πλάτη) και αρχίζοντας με ένα τρυφερό "σμουτς" αρχίζεις την αφαίμαξη.Μην την σκοτώσεις κιόλας.

Εγω θα σου πω...
..καταρχην βαζεις εφημεριδες στο πατωμα να μην λερωσεις...

[απλα θα ρουφας -αρνητικη πιεση- λιγο περισσοτερο καθε φορα μεχρι να δεις το σημαδι που θελεις (μην την πονεσεις αγαρμπα και με την 1η). η μελανιά γινεται ακριβως γιαυτο, σπας μικρα αγγειακια]
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τεσπα, σου ειπαν τα παιδια πως... εγω απλος μπηκα επειδι διαβασα πιπιλα και νομιζα οτι υπαρχουν και home-made πιπιλες.. DIY και ετσι

Σαν να κολλα ς ταμπελα στον αλλο οτι "Προσοχη προσοχη, εχει γκομενο!!!"
Ασε που μπορει να φερει και σε δυσκολη θεση τον αλλο.
Αναφερομαι καθαρα στις βεντουζοπιπιλιες.
Γιατι το να κανεις ερωτα με καποιον και π.χ. να σου κανει καμια μελανια πανω στο παθος ειναι αλλο.

Και τοτε , τα περι σημαδεμενων που λεει ο κοσμος θα φανταζουν αστεια. Πολλοι τα λενε απο ζηλεια, ενω η αντιληψη "τη σημαδεψα για να βλεπετε οτι ειναι δικη μου" πηγαζει απο ανασφαλεια.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Ή μήπως σημαίνει ότι αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι το "φαίνεσθαι" δεν είναι τόσο σπουδαίο ειδικά όταν προκείται για μια...αφαίμαξη [sic].
?

edit: α, ασε ξέρω... γιατί φοράμε πλέον ζιβαγκο 24/7

"τι θα πει ο κοσμος"
"δεν ειναι σωστο" ,
"δεν ειναι πραγματα αυτα",
"καλα τι εισαι, εφηβος ; "
τα οποία προκύπτουν από την λανθασμενη βαση πως "οσοι το κανουν, το κανουν για να δειχτουν στους φιλους τους". Δε μπορει δλδ να συμβει πανω στο παθος ή επειδη απλα καποιου δε του καιγεται καρφι αν θα φαινεται και το τι θα λεει ο κοσμος (ή επειδη ειμαστε βρυκολακες

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Η απαντηση ειναι απλη : γιατι μας μαραναν τα
"τι θα πει ο κοσμος"
"δεν ειναι σωστο" ,
"δεν ειναι πραγματα αυτα",
"καλα τι εισαι, εφηβος ; "
τα οποία προκύπτουν από την λανθασμενη βαση πως "οσοι το κανουν, το κανουν για να δειχτουν στους φιλους τους". Δε μπορει δλδ να συμβει πανω στο παθος ή επειδη απλα καποιου δε του καιγεται καρφι αν θα φαινεται και το τι θα λεει ο κοσμος (ή επειδη ειμαστε βρυκολακες) ; (ρητορικη )
Αν γινει στο παθος, γινετε μονο του... Δεν νομιζω να πρεπει να ρωτισεις πρωτα πως γινετε..

Και το εχω παθει και το εχω κανει αθελα μου.(καλα που δεν ηταν στον λαιμο φυσικα, γιατι παιζει να μην ειχα καρωτιδα τωρα )
Αλλα οταν ζητας "οδηγιες χρησης" τοτε οπως καταλαβαινεις παυει να ειναι αυθορμητο.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Και για να είμαι on topic να πω ότι στα 27 μου είμαι τελείως ανίκανη να κάνω αξιοπρεπή πιπιλιά και πώς δεν μπορώ να δώσω συμβουλή σε 1 νέο παιδί με απορίες που, θεωρητικά, θα έπρεπε να μπορώ να λύνω.

FaNhS_ThE_GrEaT
Νεοφερμένο μέλος

Αν γινει στο παθος, γινετε μονο του... Δεν νομιζω να πρεπει να ρωτισεις πρωτα πως γινετε..
Οχι απαραιτητα. Εσεις τις κανετε για να υπαρχει καποιο σημαδι ; Εγω τις κανω επειδη αρεσουν σαν αισθηση και μαρεσει να βλεπω την αντιδραση της κοπελας σε κατι που της αρεσει παντως. Ουτε σας ειπε που θελει να τις κανει. Ισως ειναι πρωιμο να το κατηγορησουμε το παιδι, οτι θελει να το κανει για επιδειξη.Σαφεστατα και ισχυει αυτο που λες lorien!
Και το εχω παθει και το εχω κανει αθελα μου.(καλα που δεν ηταν στον λαιμο φυσικα, γιατι παιζει να μην ειχα καρωτιδα τωρα )Αλλα οταν ζητας "οδηγιες χρησης" τοτε οπως καταλαβαινεις παυει να ειναι αυθορμητο.
Οπως παραπανω.[offtopic...ας με συγχωρήσει το παληκάρι που άνοιξε το θέμα αν του φαίνομαι κάπως "κακιά" αλλά το θέμα μου θύμησε ένα παιδί που είχαμε στο σχολείο-ένα χρόνο μεγαλύτερο από μένα- που κάποια περίοδο χειμώνιάτικα (που όλοι φορούσαμε τα κασκόλ και τα ζιβάγκο και τρέμαμε από το κρύο) ερχόταν στο σχολείο με κάτι ανοιξιάτικες μπλούζες και έναν .. κόκκινο λαιμό λες και του είχαν...επιτεθεί τα βαμπίρ όλο το βράδυ και έλεγε σε...όλους και φυσικά χωρίς να τον ρωτήσουν (ακόμα και άτομα όπως εμένα που απλώς τύχαινε να γνωριζόμαστε φατσικά ως μαθητές στο ίδιο σχολείο) "ασε ρε συ, δεν ξέρω τι να κάνω με τη Νατάσσα [σσ. μαθήτρια του ίδιου σχολείου ένα χρόνο μικρότερη από μένα], δεν με αφήνει σε ησυχία... Και όλα αυτά (δείχνουμε το λαιμό) δεν ξέρω πιά και πώς να τα καλύψω!"]

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Οχι απαραιτητα. Εσεις τις κανετε για να υπαρχει καποιο σημαδι ; Εγω τις κανω επειδη αρεσουν σαν αισθηση και μαρεσει να βλεπω την αντιδραση της κοπελας σε κατι που της αρεσει παντως. Ουτε σας ειπε που θελει να τις κανει. Ισως ειναι πρωιμο να το κατηγορησουμε το παιδι, οτι θελει να το κανει για επιδειξη.
Οπως παραπανω.![]()
Δεν το κατηγορω το παιδακι, εγω για πλακα το ειπα... Για οπιων λογο και αν θελει να το κανει ειναι δικο του θεμα.. Απο ην στιγμη που δεν ζηταει οδηγιες για να τιαξει βομβα, η καπιο δηλιτιριο, η για το πως να αυτοκτωνισει, και γενικοτερα κατι το αξιοπινο, απλα του απανταμε και δεν μας νοιαζει το γιατι θελει να ξερει...
FaNhS_ThE_GrEaT
Νεοφερμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά τις προτιμώ σε σημεία που μπορώ να τις δω μόνο εγώ.

(και θεωρητικά κρατάνε και τις άλλες γκόμενες μακριά

ΥΓ: Τώρα που το σκέφτομαι, είναι ζήτημα να έχω κάνει μία σε κάποιον καταλάθος.. μόνο εμένα με κάνανε σαν σημαδεμένη συχνά πυκνά, ενώ μάλιστα ένας είχε καταφέρει να μου κάνει μία πάνω στο χείλος! (το πάνω χείλος ε;

Φοίβος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει περίπτωση να μείνει μόνιμο σημάδι από πιπιλιά, αν είναι πολύ πολύ δυνατή ίσως?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.