germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι σαν το γυμναστήριο, στην αρχή υπάρχει αντίσταση και δυσκολία, στους 2 μήνες όμως πετάς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

κατσεε κατω απ΄τη μπαρααα...Είναι σαν το γυμναστήριο, στην αρχή υπάρχει αντίσταση και δυσκολία, στους 2 μήνες όμως πετάς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο βεβαια αφου κανονικοποιησουμε για ψεματα κτλ κτλ.
Πως γινεται ρε γμτ και ολοι εδω μεσα μιλανε με υφος χιλιων καρδιναλιων και εμπειρια πορνοσταρ το λιγοτερο...? Χμμμ κατι σαπιο μου μυριζει.
Και ΔΕΝ ειναι η στατιστικη.

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Τα είχα με μια κοπέλα κάποτε, 22 εγώ, 28-29 εκείνη...Μετά την 1η φορά δεν άντεχε άλλο...Ποτέ δεν κάναμε 2ο γύρο...Αν δεν εχεις αντοχες (εγω εχω ομως χαχα) δε κανεις τιποτα 30ρης να εισαι τιποτα, αντοχες θελουν οι γυναικεςςςςς

Vkey
Επιφανές μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

Για την δική σου ή τη δική μου ικανοποίηση νομίζεις χτυπιούνται σαν κομπρεσέρ εκεί πάνω;;;Συγνώμη που θα σας κατεβάσω από το ροζ συννεφάκι....αλλά δε πα να χτυπιέστε και 2 ώρες από πάνω μου, τι να το κάνω αν δεν το κατέχετε το άθλημα(γενικά μιλάω όσο αφορά για τις αντοχές που διαβάζω )

Μια φορά το είχα πει σε έναν... ταχύτητα κομπρεσέρ ο τύπος...

Συμφωνώ... ουκ εν τω πολλώ τω ευ... είτε αφορά μέγεθος (δεν μας αρέσει να είναι μάνικα, προβοσκίδα κτλ... cool πράγματα), ούτε όσον αφορά τη διάρκεια... μην γίνεται και αγώνας δρόμου.... cool...

να αντεχεις για να φερνεις στην κοπελα την κορυφωση...!

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Αντοχη δεν ειναι μονο ποσο μπορεις να κρατησεις αλλα
να αντεχεις για να φερνεις στην κοπελα την κορυφωση...!![]()
Μάλλον πρέπει να γίνει θέμα πόσο αντέχουμε, ή πόσες φορές το κάνουμε (όταν το κάνουμε)

Πόσες φορές αντέχετε;Μάλλον πρέπει να γίνει θέμα πόσο αντέχουμε, ή πόσες φορές το κάνουμε (όταν το κάνουμε)![]()
Xα!
love_angel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

παντως μονο για το μεγθος, ξερω πως ο μεσος ορος σε στηση ειναι 15 cm και νομιζω πανω απο 17 λενε δεν ειναι ιδανικο.....λενε![]()
αυτα ποιοι τα λενε?ειπαμε δεν μετραει το μεγεθος αλλα οχι δεν ειναι καλο αμα ειναι και πανω απο 17 cm
cacofonix
Δραστήριο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

16 cm ειναι στην Ευρωπη?οκ τοτε εχω προικισμενο ανδρα !!!!!!!!
αυτα ποιοι τα λενε?ειπαμε δεν μετραει το μεγεθος αλλα οχι δεν ειναι καλο αμα ειναι και πανω απο 17 cm
λενε πως δεν βολευει και δεν μπορει να κανει σωστα τη δουλεια του αν ειναι ξερω γω 22 cm!!!

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

μόνο εμένα , ο τίτλος του τόπικ , η φράση του λινκ , ο πόστερ που την γράφει και κυρίως η ύπαρξη λινκ με τρομάζει ;
germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ έγκυρο site με πολύ επιστημονικά στοιχεία. Ειδικά το μέσο μέγεθος ρώγας με ακρίβεια 2 δεκαδικών στα εκατοστά τα σπάει (μιλάμε για ακρίβεια δεκάτων του χιλιοστού...) Αναρωτιέμαι με τι διαστημικά πειράματα έβγαλαν αυτά τα νούμερα...
Anthony
Δραστήριο μέλος

μιλάμε για ηλικία θεωρητικά 29-30
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Nαι...γι' αυτο να μην το παρακανεις...προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει σε εμένα , αλλα είναι αλήθεια (το έχετε παρατηρήσει-διαβάσει-ακούσει-διαπιστώσει εκ πείρας) οτι οσο περνάνε το χρόνια , και θεωρητικά κάνεις πολλές φορές σέξ , μειώωνεται το μήκος ή η στυτική ικανότητα ?
μιλάμε για ηλικία θεωρητικά 29-30

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Andante
- BatGuin
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- Thinkguy
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- paolo1
- kon827
- Phantomas
- John1974
- Scarface21
- Abiogenesis
- Alexandra Chatzin
- Nikoleta05
- art_of_poetry
- Koninakon
- Eliza
- king_sotirios
- hirasawayui
- oups
- Εχέμυθη
- User2350
- jj!
- tsiobieman
- Wonderkid
- charmander
- Scandal
- Memetchi
- Joji
- ΕυηΞ
- geordimi10
- giannhs2001
- J.Cameron
- Idontknoww
- American Economist
- Maraki4you
- Ilma
- italian
- Sevasti
- taketrance
- plus i bo?
- rafaela11
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- fmarulezkd
- Stelios725
- ggl
- fourkaki
- thenutritionist
- Libertus
- Bio-Tech
- Ριουλα
- _pathfinder_
- SakisRM
- ThrowawayAlgevristis
- Δροσουλίτης
- ougka pougka
- Satan Claus
- camil
- kn9919
- ThanasisR.
- nicks1999
- Circe
- Kinan
- GeoCommand
- Εριφύλη
- Ria99
- Ariana2018
- labs
- epan
- Mt73
- chorom
- Helen93
- VasoGrimes
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Unboxholics
- Ada ada
- spring day
- luckypig
- ManosC4
- Πύρος
- hackershot
- Giannis2307
- iGiannis
- evangr
- dimv90
- Cupid
- SlimShady
- Fin4
- panagiotis econ
- Denexeisidera
- panamixagr97
- Volvakias12
- Μνι
- JohnGreek
- Mhtrogoal
- ΘανάσοςG4
- Nikolas77
- leo41
- Meow
- Alexandros36k
- Νηματολάγνος
- Αλεξακις
- L_D
- dimospap
- Kousmamo
- kapa1405
- Λαμπρινηη
- ZENEVIEV
- PolGR1509
- kogba
- grtt
- McManus
- harry akritas
- johnsala
- Μάρκος Βασίλης
- Stefanosxios
- uni77
- fretoe
- NightOwl
- Αλκης Κ.
- louminis
- Βλα
- T C
- Rene2004
- georgechr96
- ioanchatzip
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.