Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξερω για την κοπελα σου - εξαρταται απο το ατομο - αλλα στην τωρινη μου κοπελα αρεσει και ιδιαιτερα μαλιστα. Εξαρταται βεβαια απο τη στιγμη και τον τροπο που το κανεις (ρομαντικα, αγρια, κτλ) αλλα γενικα θεωρω οτι αρεσει και αυτο.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μα αν δεν γίνεται η κίνηση από οσο ξέρω οι γυναίκες δεν νίωθουν κάτι...

Γενικα: Οντως δεν μπορεις να κανεις κατι, και θα επρεπε να μην σε απασχολει. Δυστυχως δεν λειτουργει ετσι η ανθρωπινη φυση...Πολλα πραγμτα μας απασχολουν ιδιαιτερα χωρις να μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο.

Το συγκεκριμενο ομως ειναι επιπροσθετα χαζο, γιατι αναλωνεσαι σε κατι που μπορει να μην αποτελει καν προβλημα. Μπορει να ικανοποιεις τη μια κοπελα, την αλλη οχι. Μπορει να μην ταιριαζουν "σεξουαλικα" δυο ατομα, ακομα και αν ο ενας ειναι "προικισμενος", και να ταιριαζουν σε ολα δυο αλλοι, με τον αντρα να εχει μικροτερο πεος. Πολλες γυναικες δεν εχουν καν κολπικους οργασμους, οποτε εκει δεν παιζει σημαντικο ρολο το μηκος/παχος/...διαμετρος και η μεσοκαθετος (

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Βρε παιδιά...χαλαρώστε λίγο...όταν κάνω έρωτα με κάποιον δεν είμαι με μια μεζούρα-χάρακα κλπ στο χέρι...έτοιμη να τα κρίνω όλα....Είμαι με τον σύντροφό μου,πειραματιζόμαστε, ζούμε την στιγμή...Απαλλαγείται από αυτά τα άγχη και απολαύστε το...Η κάθε γυναίκα ζητάει διαφορετικά...Όχι μήκος, πλάτος, ύψος κλπ 8)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

το μέγεθος ΠΑΙΖΕΙ ρόλο όταν...
1) ο ιδιοκτήτης του, δεν ξέρει πως να το κουμαντάρει όσα εκατοστά και αν είναι

2) όταν είναι κάτω των 8 εκατοστών που η επιστήμη λέει ότι χρειάζεται για να έχει κάποιος για να προσφέρει κολπική ικανοποίηση.
Ο παγκόσμιος Μ.Ο. είναι γύρω στα 12,5 εκατοστά (καταραμένοι Κινέζοι

Ο Ευρωπαϊκός Μ.Ο. είναι γύρω στα 14,5 εκατοστά
Ο Ελληνικός Μ.Ο. είναι γύρω στα 15,5 (αν λένε αλήθεια στις μετρήσεις

Να συμπληρώσω εδώ ότι υπάρχουν οι εξής κατηγορίες (?!?) μεγεθών...
1) extra small
2) small
3) medium
4) large
5) extra large
6).... ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ???

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nikita13:Εγώ γενικά ένα έχω να πω δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν όλοι με το μέγεθος.Ναι και αυτό και το πάχος παίζουν ρόλο αλλά όχι τόσο σημαντικό,σημασία έχει ο τρόπος και άλλα τόσα.Σταματήστε αυτό το άγχος και τον κομπλεξισμό σε αυτό το θέμα και απολαύστε τον έρωτα η το σεξ όπως θέλετε πείτε το.![]()
Συμφωνώ μαζί σου.Τα είπες όλα τέλια!!!

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Γι'αυτό αγοράκια μην αγχώνεστε με αυτό το θέμα. Κοιτάξτε απλά να βρείτε το άλλο σας μισό και η φύση θα λειτουργήσει εξαιρετικά όσα εκατοστά και αν σας λείπουν!!!!
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοιτα να δεις, σε τετοια θεματα τηρουνται αυστηρα καποιες αναλογιες. Αν λοιπον π.χ. τον εχεις μικρο, τοτε θα σου μεγαλωνει πιο ευκολα ενω αν τον εχεις μεγαλο, δεν θα μεγαλωνει και πολυ.Το εχω ψαξει σε πανεπιστημιακες ερευνες και απο οτι ειδα κατι τετοιο ισχυει. Οποτε αυτο που θελω να σου ειναι να μην ανησυχεις για τετοιου ειδους λεπτομερειες, εφοσον δεν εχεις κανενα σοβαρο προβλημα με το πραμα σου.Αρχική Δημοσίευση από Flash:Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία.
Ποιο είναι τελικά το μέσο μέγεθος πέους για έναν άντρα; (Για Έλληνες μιλάω όχι για κανένα μαύρο γιατί τότε αλλάζει το πράγμα.)
Προσπαθώ να δώ σε ποια κατηγορία ανήκω γιατί νομίζω ότι είμαι αρκετά μεγάλος. Δεν θα πω τώρα μέγεθος για να μην αρχίσουν σχόλια.
Οι κοπέλες τι προτιμήσεις έχουν;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μια ψιλο σχετική ερώτηση, πότε σταματάει η αύξηση μεγέθους;
όταν σταματήσετε να τρώτε κοτόπουλα

εσύ να εύχεσαι να μην σταματήσει ποτεΣ

αλλά νταξ, εκεί κάπου 25-28 το κόβω....(όχι εκατοστά,χρόνια

Scandal
Διαχειριστής

[αλλά για να μη παρεξηγηθώ κιόλας

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Andante
- BatGuin
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- Thinkguy
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- paolo1
- kon827
- Phantomas
- John1974
- Scarface21
- Abiogenesis
- Alexandra Chatzin
- Nikoleta05
- art_of_poetry
- Koninakon
- Eliza
- king_sotirios
- hirasawayui
- oups
- Εχέμυθη
- User2350
- jj!
- tsiobieman
- Wonderkid
- charmander
- Scandal
- Memetchi
- Joji
- ΕυηΞ
- geordimi10
- giannhs2001
- J.Cameron
- Idontknoww
- American Economist
- Maraki4you
- Ilma
- italian
- Sevasti
- taketrance
- plus i bo?
- rafaela11
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- fmarulezkd
- Stelios725
- ggl
- fourkaki
- thenutritionist
- Libertus
- Bio-Tech
- Ριουλα
- _pathfinder_
- SakisRM
- ThrowawayAlgevristis
- Δροσουλίτης
- ougka pougka
- Satan Claus
- camil
- kn9919
- ThanasisR.
- nicks1999
- Circe
- Kinan
- GeoCommand
- Εριφύλη
- Ria99
- Ariana2018
- labs
- epan
- Mt73
- chorom
- Helen93
- VasoGrimes
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Unboxholics
- Ada ada
- spring day
- luckypig
- ManosC4
- Πύρος
- hackershot
- Giannis2307
- iGiannis
- evangr
- dimv90
- Cupid
- SlimShady
- Fin4
- panagiotis econ
- Denexeisidera
- panamixagr97
- Volvakias12
- Μνι
- JohnGreek
- Mhtrogoal
- ΘανάσοςG4
- Nikolas77
- leo41
- Meow
- Alexandros36k
- Νηματολάγνος
- Αλεξακις
- L_D
- dimospap
- Kousmamo
- kapa1405
- Λαμπρινηη
- ZENEVIEV
- PolGR1509
- kogba
- grtt
- McManus
- harry akritas
- johnsala
- Μάρκος Βασίλης
- Stefanosxios
- uni77
- fretoe
- NightOwl
- Αλκης Κ.
- louminis
- Βλα
- T C
- Rene2004
- georgechr96
- ioanchatzip
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.